Mε εισήγηση του Καμμένου ο ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ επιστρέφει εθελοντικά στην Ελλάδα!

Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μιχάλης Χριστοφοράκος επιστρέφει εθελοντικά στην Ελλάδα για να καταθέσει στη Δίκη της Siemens με αποτέλεσμα εκτός από τον
ΔΟΛ να κλείσουν και τα υπόλοιπα συγκροτήματα!
Ο Μιχάλης που τάιζε μεγαλοδημοσιογράφους και πολιτικούς θα αξιοποιήσει ειδική νομοθετική πρωτοβουλία που ετοιμάζει η κυβέρνηση Τσίπρα μετά από πρόταση του Πάνου Καμμένου.

Εφ΄όσον δώσει πάνω από 5 ονόματα και στοιχεία πολιτικών που τάιζε θα εξασφαλίσει το ακαταδίωκτο. Αν δώσει και 10 ονόματα δημοσιογράφων, με τα σχετικά στοιχεία, θα του επιτραπεί να ασκήσει και επαγγελατική ή επιχειρηματική δραστηριότητα στη χώρα μας.

Οι Συριζανέλ είναι αποφασισμένοι να κάνουν το μαγαζί καλοκαιρινό!


Στο μεταξύ-σύμφωνα με την DW και τον Κώστα Συμεωνίδη- την πόρτα της εξόδου από το κοινό νόμισμα δείχνουν στην Ελλάδα οι Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP) οι οποίοι μετά από 4χρονη αναγκαστική απουσία από τα βουλευτικά έδρανα δίνουν και πάλι μάχη για την είσοδό τους στην βουλή.
Μιλώντας στη Γερμανική Ραδιοφωνία Deutschlandfunk ο πρόεδρος του FDP Κρίστιαν Λίντνερ τάχθηκε ανοιχτά υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ. «Στην περίπτωση αυτή η Ελλάδα θα είχε μια ευκαιρία και οι υπόλοιποι θα έκαναν μια νέα αρχή με κανόνες που ισχύουν».
Την ίδια ώρα τάχθηκε υπέρ της απομείωσης του ελληνικού χρέους. Αυτό όμως «γίνεται μόνον εκτός ευρώ, συνεπώς Grexit», υπογράμμισε ο φιλελεύθερος πολιτικός, προσθέτοντας ωστόσο ότι η Ελλάδα θα πρέπει να παραμείνει στην ΕΕ. Με τον τρόπο αυτό θα μπορούσαν να διασφαλιστούν ευρωπαϊκά κονδύλια, για παράδειγμα, για την ενίσχυση των υποδομών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις τελευταίες εκλογές του 2013 και έχοντας συγκυβερνήσει προηγουμένως με τους Χριστιανοδημοκράτες της Α. Μέρκελ μεταξύ 2009 και 2013, το κόμμα των Ελευθέρων Δημοκρατών δεν εκπροσωπείται στη γερμανική Βουλή αφού δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εκλογικό όριο του 5%. Πρόσφατες δημοσκοπήσεις ενόψει των εκλογών του Σεπτεμβρίου φέρεται να βρίσκεται οριακά λίγο πάνω από το όριο που θα του επέτρεπε την είσοδο στην Bundestag (5-6%). Το FDP ήταν ανέκαθεν δυνητικός κυβερνητικός εταίρος της CDU/CSU.

Αναλυτές σχολιάζουν ότι εκμεταλλευόμενο το θέμα της Ελλάδας, το κόμμα των γερμανών Φιλελευθέρων προσπαθεί να κερδίσει έδαφος και να προσεγγίσει εκείνους τους συντηρητικούς ψηφοφόρους που εξαρχής δεν έβλεπαν με καλό μάτι την ευρωπαϊκή πολιτική διάσωσης.
Εν τω μεταξύ τα σενάρια εξόδου της Ελλάδας από το εξακολουθεί να τροφοδοτεί μερίδα του γερμανικού τύπου.

Χαρακτηριστικό είναι άρθρο που δημοσιεύθηκε προ ημερών αρχικώς από το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων dpa και το οποίο αναπαράγεται σήμερα Παρασκευή στην ιστοσελίδα του Focus υπό τον τίτλο «Τίποτε δεν κινείται πια: οι Έλληνες φλερτάρουν και πάλι με την έξοδο από το ευρώ».

Όπως σημειώνει το γερμανικό περιοδικό, «για την Ελλάδα ξεκίνησε άλλη μια αντίστροφη μέτρηση αφού χωρίς χρηματοδοτική ένεση ελλοχεύει το καλοκαίρι και πάλι ο κίνδυνος χρεοκοπίας. Εγκλωβισμένη ωστόσο μεταξύ πιστωτών και οικονομικής ύφεσης, η χώρα δεν μπορεί να κάνει βήμα ούτε μπροστά ούτε πίσω. Η κατάσταση μοιάζει αδιέξοδη – έτσι τουλάχιστον αισθάνονται οι Έλληνες, οι οποίοι παρά τα αμέτρητα μέτρα λιτότητας των περασμένων ετών ή μάλλον εξαιτίας αυτών, δεν μπορούν να ορθοποδήσουν. Αντ’ αυτού επανέρχεται το φάντασμα του “Grexit“». kourdistoportocali.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template