ΘΡΙΛΕΡ αλά SAMSUNG με τις εκρηκτικές κουζίνες BOSCH και PITSOS!

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

ΘΡΙΛΕΡ στο σπίτι!
Μετά τα tablets της Samsung, τον πρόεδρο της οποίας τραβολογούν από κελί σε κελί για εμπλοκή σε υποθέσεις

δωροδοκίας στην Νότιο Κορέα, έρχεται μια προειδοποίηση-σοκ από τις εταιρίες BOSCH και Pitsos η οποία αφορά όσουν έχουν αγοράσει ελεύθερες κουζίνες αερίου των δύο εταιριών. Οι συγκεκριμένες συσκευές έχουν εκρηκτικές ιδιότητες. Για την ακρίβεια εκρήγνυνται. Με απλά λόγια υπάρχει ένας εκρηκτικός μηχανισμός στο σπίτι σας που θα τον ζήλευαν και οι αφοί Ξηροί!





Δείτε την σχετική προειδοποίηση-σοκ της εταιρίας:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ




ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΕΚΡΗΞΗΣ λόγω βλάβης ενός εξαρτήματος σύνδεσης αερίου σε ελεύθερες κουζίνες αερίου
Οι κάτοχοι επηρεαζόμενων συσκευών καλούνται να συμμορφωθούν με την ακόλουθη ενημέρωση ασφαλείας
 

Ελεύθερη κουζίνα αερίου


Στην Ελλάδα επηρεάζονται οι ελεύθερες κουζίνες αερίου των μαρκών BOSCH και PITSOS, κατασκευής από το 2006 έως το 2011.

Σε κάποιες περιπτώσεις, ενδέχεται να υπάρξει διαρροή αερίου με ανεξέλεγκτο τρόπο και σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις ενδέχεται να προκληθεί έκρηξη. Αυτό οφείλεται σε ενδεχόμενη βλάβη ενός από τα εξαρτήματα σύνδεσης αερίου.

Για την αποφυγή πιθανών κινδύνων, οι κάτοχοι επηρεαζόμενης συσκευής θα πρέπει να απενεργοποιήσουν άμεσα την παροχή αερίου στη συσκευή και να μην την χρησιμοποιήσουν έως ότου αντικατασταθεί το εξάρτημα σύνδεσης.
Η BSH Οικιακές Συσκευές καλεί όλους τους κατόχους ελεύθερων κουζινών αερίου που συμπεριλαμβάνονται στη λίστα να ελέγξουν αν η συσκευή τους επηρεάζεται από αυτή την εκστρατεία σφαλείας. Η BSH Οικιακές Συσκευές προσφέρει σε κάθε κάτοχο επηρεαζόμενης συσκευής δωρεάν αντικατάσταση του εξαρτήματος σύνδεσης από εξειδικευμένο μηχανικό σέρβις στην οικία του κατόχου.
Ζητούμε συγνώμη για όποια αναστάτωση και σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή σας. Σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε πρόβλημα να ελέγξετε αν η συσκευή σας επηρεάζεται ή αν έχετε οποιαδήποτε περαιτέρω απορία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Ελέγξτε αν η συσκευή σας επηρεάζεται, ως εξής:Κοιτάξτε προσεκτικά την συσκευή που βλέπεται παραπάνω. Αν είναι παρόμοια με τη δική σας συσκευή, ελέγξτε αν επηρεάζεται από αυτό το μέτρο ασφαλείας.
Σημειώστε τον αριθμό μοντέλου (E-Nr.) και τα 4 ψηφία του αριθμού παρτίδας (FD) πάνω στην πινακίδα μητρώου της συσκευής σας (δείτε τις παρακάτω εικόνες)


Ελεύθερη κουζίνα αερίου

Ελεύθερες κουζίνες αερίου με συρτάρι


Για να επιβεβαιώσετε αν η συσκευή σας επηρεάζεται, παρακαλούμε καταχωρήστε αυτά τα νούμερα στα κουτάκια.


Αιρθμός μοντέλου (E-Nr):
π.χ. HGV74W355A/01 (συμπληρώστε ολόκληρο τον αριθμό)


Αριθμός παρτίδας (FD):
π.χ. 8912


Email: *


* Χρησιμοποιούμε το email σας μόνο σε σχέση με αυτό το οικειοθελές πρόγραμμα ασφαλείας και όχι για προωθητικούς σκοπούς. Επιπλέον, θα σας στείλουμε τα αποτελέσματα του ελέγχου στο email που μας δώσατε.


Tηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης: 18182


BSH Οικακές Συσκευές Α.Β.Ε.
17ο χλμ. ΕΟ Αθηνών Λαμίας & Ποταμού 20, 14564 Κηφισιά
ΤΑ ΠΥΡΟΜΑΧΙΚΑ ΤΗΣ SAMSUNG






Mετά την ανάκληση-κόλαφο των 1,9 εκατομμυρίων “εκρηκτικών” τεμαχίων του Galaxy Note 7 από την Samsung, ύποπτος για τα αδικήματα της δωροδοκίας και της ψευδορκίας κρίθηκε ο επικεφαλής του ομίλου της Τζέι Λι-photo.





Eκεί, στη Νότιο Κορέα, δεν αστειεύονται με τις δωροδοκίες. Αποφάσισαν μια κι έξω να καθαρίσουν το κράτος τους από την διαφθορά_κάτι που δεν συνέβη ποτέ από ιδρύσεως του αντίστοιχου ελληνικού κράτους. Τι είναι αυτό που συνέβη στη Νότιο Κορέα;
Απλά ο πρόεδρος του επιχειρηματικού κολλοσσού της Samsung Group, Τζέι Λι κρατείται σ’ ένα απλό κελί που διαθέτει τηλεόραση κι ένα μικρό γραφείο, όπως δήλωσε στέλεχος της διοίκησης της φυλακής. Ακολουθεί η είδηση:

Ο πρόεδρος του επιχειρηματικού ομίλου της Samsung Group, Τζέι Λι συνελήφθη νωρίς το πρωί σήμερα για τον ύποπτο ρόλο του, στο οικονομικό σκάνδαλο διαφθοράς που συγκλονίζει τη χώρα.

Πρόκειται για νέο πλήγμα στην αξιοπιστία του μεγαλύτερου κατασκευαστή smartphones και μικροκυκλωμάτων μνήμης, στον πλανήτη.

Ο 48χρονος Λι, που είναι γόνος της πιο πλούσιας οικογένειας στη Νότια Κορέα, συνελήφθη στο Κέντρο Συλλήψεων της Σεούλ, αφού παρέμεινε εκεί όλη τη νύχτα, αναμένοντας την απόφασή για την υπόθεσή του. Ο Λι κρατείται σ’ ένα απλό κελί που διαθέτει τηλεόραση κι ένα μικρό γραφείο, όπως δήλωσε στέλεχος της διοίκησης της φυλακής.
kouridstoportocali.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template