ΤΟΣΟ ΑΘΩΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ..Ήρθαν στην Ελλάδα τα παιδικά καλλυντικά SNAILS

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017

Τα υπέροχα παιδικά μανό «Snails» και όλα τα μη τοξικά καλλυντικά “Safe-Nails” τώρα και στην Ελλάδα αποκλειστικά από την TOX FREE !!!
Τα παιδικά καλλυντικά «Safe-Nails» ή όπως είναι γνωστά στο ευρύ κοινό «Snails», είναι μία Ελληνική καινοτομία, μια Ελληνική ανακάλυψη και πατέντα της Ζινέτ Σκληβάνου που δημιούργησε τα πιο ασφαλή παιδικά καλλυντικά στον κόσμο. 

Τα «Snails» διαπρέπουν σε πάνω από 58 χώρες στο εξωτερικό
και μέχρι τώρα έλειπαν από την Ελληνική αγορά. Και λέμε μέχρι τώρα διότι η εταιρεία TOX FREE, μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία, εδώ και λίγους μήνες διαθέτει αποκλειστικά στην Ελληνική αγορά όλα τα προϊόντα της «Safe-Nails».

Η ιδιαιτερότητά τους, οι πανέμορφες συσκευασίες τους και η υψηλή τους ποιότητα, καθώς κατασκευάζονται στη Γαλλία με τις πιο αυστηρές προδιαγραφές, κατατάσσουν τα προϊόντα «Snails» στην πρώτη θέση της παγκόσμιας αγοράς στην συγκεκριμένη κατηγορία!


Τι ακριβώς όμως είναι τα «Snails»;
Τα «Snails» είναι 100% ΜΗ ΤΟΞΙΚΑ παιδικά καλλυντικά τα οποία συμπεριφέρονται όπως τα κανονικά καλλυντικά των ενηλίκων αλλά λόγω της αθώας σύστασής τους μπορούν να αφαιρεθούν μόνο με σαπούνι και νερό!

Έτσι έχει προκύψει και το moto της εταιρείας «Τόσο Αθώα, όσο τα Παιδιά σας»!!!
Η παιδική σειρά καλλυντικών «Snails», εκτός από τα παιδικά βερνίκια νυχιών που είναι η «ναυαρχίδα» της σειράς, διαθέτει μια πλήρη γκάμα μη τοξικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, φιλικά προς τα παιδιά, όπως Nail Glitters, Nail Stickers, Hair Chalks, Nail Wraps, Body & HairGlitters, Tattoos και Art Pens, και η οποία εμπλουτίζεται συνεχώς. Τα παιδικά μανό «Snails», θα τα βρείτε σε πάνω από 50 υπέροχες αποχρώσεις, σε πανέμορφες γυάλινες συσκευασίες, που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα προϊόντα των πιο γνωστών οίκων του εξωτερικού! Τα «Snails» χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα των υλικών τους και την εκπληκτική εφαρμογή τους και για το λόγο αυτό τα «Safe-Nails» μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από γυναίκες που βρίσκονται στην περίοδο της εγκυμοσύνης τους και θέλουν να περιποιηθούν τον εαυτό τους με ασφάλεια!

Χαρίστε λοιπόν στις μικρές σας πριγκίπισσες, ασφαλή και δημιουργική διασκέδαση χωρίς κανέναν απολύτως φόβο με τα προϊόντα «Snails» από την TOX FREE.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της εταιρείας www.toxfree.gr και www.safe-nails.gr ή ακολουθήσετε τους στο facebook“facebook.com/toxfree” έτσι ώστε να είσαστε πάντα ενήμεροι για ότι νέο έχουν να σας παρουσιάσουν!!!





Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template