ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ εκπομπή της Μαρί Κυριακού στον ΑΝΤ1..!!!

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ εκπομπή της Μαρί Κυριακού στον ΑΝΤ1..!!!Κόπηκε ξαφνικά.Έφυγε η έτσι
αποφάσισαν;Ο λόγος για την Μαρί Κυριακού και την εκπομπή της την οποία παρουσίαζε στον ΑΝΤ1 πάνω απο 10 χρόνια!!..Τι συνέβει; Ομίχλη στο τοπίο στα πλατό του καναλιού του Μίνωα.Όπως αναφέρει το σάιτ του Ανδρέα Μπόνιου,το kourdistoportocali.com
Αιφνιδιαστικό κόψιμο της εκπομπής Με Αγάπη της Μαρί Κυριακού μετά από 10 και πλέον χρόνια on air. Oι θεατές της εκπομπής περίμεναν μάταια την έναρξή της κάτι που δεν έγινε ποτέ. Το τέλος της εκπομπής ακολούθησε το φημολογούμενο τέλος της σχέσης με τον ισχυρό άνδρα του καναλιού Μίνωα Κυριακού.

Τις τελευταίες ώρες διακινούνταν στο διαδίκτυο πληροφορίες που θέλουν το ζεύγος Κυριακού, τον Μίνωα και την Μαρί, μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου, να βρίσκονται σε διαδικαδία διαζυγίου. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Διονύση Θανάσουλα στο Μononews, γίνεται λόγος για συναινετικό διαζύγιο, το οποίο προχωράει με συνθήκες άκρας μυστικότητας. Κανείς δεν γνωρίζει τις λεπτομέρειες για τον χωρισμό του ζευγαριού και το μόνο που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι οι δικηγόροι των δύο πλευρών έχουν ξεκινήσει να επεξεργάζονται τις λεπτομέρειες.




Εντύπωση πάντως προκαλεί το γεγονός ότι, λίγα 24ωρα πριν, η Μαρί Κυριακού φωτογραφήθηκε για το περιοδικό του Ομίλου, το ΟΚ. Στη συνέντευξη μάλιστα μίλησε για τον γάμο της με τον 73χρονο μεγιστάνα των media και την λάθος αντιμετώπιση που είχε στην αρχή του έγγαμου βίου: «Στην αρχή της σχέσης με το σύζυγό μου, και στα πρώτα χρόνια του γάμου μου, ήμουν περισσότερο μαζεμένη από το κανονικό. Αισθανόμουν μια αμφιβολία στα βλέμματα του κόσμου, οπότε ήμουν πιο συγκρατημένη.Τα χρόνια όμως πέρασαν και θέλω να πιστεύω πως απέδειξα ποιά είμαι πραγματικά».



Και συνεχίζει «Είμαι με αυτόν τον άνθρωπο γιατί τον αγάπησα. Για μένα ήταν πολύ φυσιολογικό να είμαστε μαζί και δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Μέσα από τη δουλειά μου απέδειξα πως δεν επιδίωξα ποτέ να γίνω μια κυρία που κάθεται και κάνει νύχια, ψώνια, και κοσμικές εμφανίσεις». Τέλος: «Δεν σταμάτησα ποτέ να δουλεύω, και μάλιστα να δουλεύω πολύ. Δεν με απασχολεί πια αν θα με κοιτάξει κάποιος στραβά»
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template