ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Σάββατο 11 Μαρτίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣΗ σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου σε ζητήματα πρακτικής φύσεως της καθημερινότητας, ωστόσο εσύ μοιάζεις να μην είσαι όσο συγκεντρωμένος απαιτούν οι συνθήκες από σένα, ενώ οι τάσεις φυγής από τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα που εκκρεμούν είναι έντονες. Παράλληλα είναι πιθανό να υπάρξουν κάποιες αδιαθεσίες στην υγεία σου, οπότε φρόντισε να μην καταπονήσεις τον οργανισμό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι δημιουργικός αυτή την περίοδο, παρότι διχάζεσαι ανάμεσα στην ανάγκη σου για μια σίγουρη επιλογή και στην ανάγκη σου για φλερτ και γνωριμίες, γενικότερα όμως υπάρχουν κάποιες καταστάσεις με τα οικεία σου πρόσωπα που σε φορτίζουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι παράτολμες ενέργειες μπορεί να μεγαλώσουν το μέγεθος των οφειλών σου, θα πρέπει λοιπόν να χρησιμοποιήσεις την εύνοια της τύχης, αλλά σε υποθέσεις που έχεις μελετήσει σε βάθος. Επίσης, φρόντισε να είσαι προσεκτικός σήμερα στο εργασιακό σου περιβάλλον για τυχόν παρανοήσεις ή παρασκήνιο.
ΤΑΥΡΟΣ
Η Σελήνη σήμερα περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν σου δίνεται η δυνατότητα να προωθήσεις τα ζητήματά σου και τα δημιουργικά σου σχέδια, με την προϋπόθεση ότι οι στόχοι σου είναι συγκεκριμένοι, υλοποιήσιμοι και έχουν γενικότερα μια ρεαλιστική βάση. Άλλωστε βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου η βιασύνη είναι το επικίνδυνο στοιχείο που θα πρέπει να προσέξεις, με τον Άρη στο ζώδιό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, άσε στην άκρη τις διενέξεις και τις προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικότερα με τα ερωτικά σου αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο. Του δευτέρου συνεχίζουν τον απολογισμό στα προσωπικά, ενώ του τρίτου μπορούν να διαμορφώσουν εκείνοι τις καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εξέτασε αρκετές φορές τις συμφωνίες που κάνεις, οι οποίες σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα για να βεβαιωθείς πως όλα προχωρούν όπως τα είχες υπολογίσει, γενικότερα όμως σήμερα είσαι αρκετά δημιουργικός.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιο μπερδεμένη για σένα σε σχέση με τις προηγούμενες, ειδικά για ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια. Θα πρέπει λοιπόν να είσαι πιο αντικειμενικός στον τρόπο που προσεγγίζεις αυτά τα θέματα, καθώς δεν αποκλείεται η διάσταση απόψεων μεταξύ σε σένα και στους οικείους σου να προκαλεί έντονη γκρίνια και προστριβές στην καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τρέφεις αυταπάτες για δικούς σου ανθρώπους και αυτό σε οδηγεί σε λανθασμένα συμπεράσματα, έτσι λοιπόν καλείσαι να φανείς ρεαλιστής και να μην περιπλέκεις με τη στάση σου τις καταστάσεις, αν θέλεις να μην βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν πολλά σημεία που θα πρέπει να προσέξεις κυρίως επειδή δεν έχουν τακτοποιηθεί οι οφειλές που εκκρεμούν, ενώ κι εσύ ο ίδιος είσαι αρκετά μονόπλευρος με τάσεις για σπατάλες αυτή την περίοδο.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι σχετικά πιο βοηθητική για τα σχέδιά σου σε σχέση με την προηγούμενη, ωστόσο δεν αποκλείεται να τρέφεις κάποιες αυταπάτες στον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα κι επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς ο κυβερνήτης σου η Σελήνη σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον ουτοπικό Ποσειδώνα. Θα πρέπει λοιπόν να αφήσεις στην άκρη επιτηδευμένες συμπεριφορές και γενικότερα οτιδήποτε σε απομακρύνει από την πραγματικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Πολλές από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις έχουν φτάσει σε οριακό σημείο και οι δικές σου αντοχές έχουν μικρύνει αρκετά, μπορείς όμως σήμερα μέσα από το διάλογο να καταφέρεις πολλά, αρκεί να είσαι ειλικρινής και ρεαλιστής σε αυτά που θα πεις και σε αυτά που περιμένεις σαν απάντηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα του περιβάλλοντός σου μπορεί να σε βοηθούν, αλλά όχι χωρίς αντάλλαγμα, ενώ θυμήσου πως υπάρχουν μπερδεμένες καταστάσεις που δεν θα πρέπει να δώσεις άλλη συνέχεια με τις ενέργειές σου.
ΛΕΩΝ
Ασχολείσαι σήμερα με πιο πρακτικά ζητήματα ενώ γενικότερα η σημερινή ημέρα κινείται σε γνώριμα πλαίσια για σένα, ωστόσο θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με το περιβάλλον σου καθώς αν δεν έχεις διδαχτεί πλήρως από τα λάθη του παρελθόντος, υπάρχει η πιθανότητα να εκμεταλλευτούν την καλή σου διάθεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι μυστικές επαφές μοιάζουν να μην λειτουργούν όπως το είχες υπολογίσει, ενώ γενικότερα υπάρχει ένα κλίμα ερωτηματικών στα προσωπικά σου σήμερα. Θυμήσου όμως ότι η παρουσία της ανάδρομης Αφροδίτης σε φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο σε λυτρώνει από αδιέξοδα, παρά τις προστριβές που υπάρχουν αυτό το διάστημα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της προσοχής σου στρέφεται στην κάλυψη των αναγκών σου, αλλά και στα οικονομικά, θα πρέπει όμως να είσαι προσεκτικός, ειδικά αν έχετε κοινό πορτοφόλι με κάποιον, καθώς δεν αποκλείεται η άλλη πλευρά να μην είναι συνεπής με το δικό της μερίδιο ευθύνης.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σου φέρνει στην επιφάνεια όσα προετοίμαζες τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο σχηματίζοντας δυσαρμονική γωνία με τον απατηλό Ποσειδώνα δείχνει πως υπάρχουν πρόσωπα γύρω σου που αντί να σε υποστηρίζουν, εκείνα σε αποσπούν από τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ σε απομακρύνουν από την πραγματικότητα. Θα πρέπει λοιπόν να ενισχύσεις την αντικειμενικότητα και τον ρεαλισμό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τρέφοντας αυταπάτες στα προσωπικά δεν καταφέρνεις κάτι ουσιαστικό πέρα από το να οδηγηθείς αργότερα σε απογοήτευση, ενώ θα πρέπει και εσύ ο ίδιος να απογυμνώσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει από τις δικές σου αντιλήψεις και να το δεις όπως πραγματικά είναι. Επίσης, δεν αποκλείεται σήμερα να έχεις τάσεις φυγής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απόφυγε πολύ σημαντικά βήματα για σήμερα και προτίμησε την αυριανή ημέρα που σου δίνει περισσότερα, ενώ είναι προτιμότερο να κρατάς μικρό καλάθι για όσα θα ακούσεις σήμερα.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με μια ράθυμη διάθεση, καθώς έχεις ανάγκη από χαλάρωση και ξεκούραση, παρότι οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας τρέχουν. Γενικότερα σήμερα δυσκολεύεσαι αρκετά να μείνεις εντός προγράμματος και αυτό δυσκολεύει τη διεκπεραίωση των πρακτικών σου καθηκόντων, ενώ είναι προτιμότερο να κινηθείς χωρίς να κοινολογείς τα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στα αισθηματικά σου είναι αρκετά ασταθές και τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος είναι εκείνοι που δημιουργούν θετικό κλίμα, παρότι ζητήματα σπιτιού ή οικογένειας σε προβληματίζουν έντονα. Προτίμησε λοιπόν να αφιερώσεις χρόνο στις ανάγκες σου σήμερα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι ευκαιρίες υπάρχουν, παρότι εσύ προσπαθείς να ρυθμίσετε τα έξοδα που τρέχουν, γενικότερα όμως είναι προτιμότερο να μην προβείς αυτή την περίοδο σε κινήσεις που θέτουν σε κίνδυνο την καριέρα σου ή την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Επίσης, πρόσεξε το παρασκήνιο στη δουλειά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές δυνατότητες για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ωστόσο έχεις πολλά σχέδια στα σκαριά και για την ώρα οι συνθήκες της πραγματικότητας δεν σου δίνουν τη δυνατότητα να τα υλοποιήσεις όλα. Θα πρέπει λοιπόν να φανείς περισσότερο αντικειμενικός και να εξετάσεις κατά πόσο οι στόχοι σου έχουν ρεαλιστική βάση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σήμερα διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο, ωστόσο δεν δείχνουν να βοηθούν ώστε να ξεδιαλύνει το μπερδεμένο τοπίο στα ερωτικά. Γενικότερα άλλωστε πρόκειται για μια περίοδο όπου θα πρέπει να βάλεις νερό στο κρασί σου και να κατευθύνεις την ενέργειά σου στα σωστά πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον παραμένει ιδιαίτερα ασταθές, έτσι λοιπόν θα πρέπει εσύ να βάλεις σε μια τάξη το πρόγραμμά σου, ενώ σήμερα οι συλλογικές προσπάθειες συναντούν κάποια εμπόδια. Αποφεύγοντας πάντως τις υπερβολές μπορείς να καταφέρεις αρκετά σε οικονομικό επίπεδο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη σήμερα περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου και σχηματίζοντας δυσαρμονική όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα προειδοποιεί για λανθασμένες κινήσεις που σε εκθέτουν σε πρόσωπα κύρους, ενώ παράλληλα δεν αποκλείεται να οδηγηθείς σε λάθος τομείς δράσης εξαιτίας ανασφαλειών. Το σίγουρο είναι πως σε μια περίοδο έντονου ελέγχου των πεπραγμένων σου όπως αυτής είναι προτιμότερο να κάνεις μελετημένες κινήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια είναι αρκετά μπερδεμένα και αυτό σε φορτίζει, ενώ δυσκολεύεσαι αρκετά να κινηθείς εντός του πλαισίου όπως σου έχει ζητηθεί. Δείξε λοιπόν πιο διαλλακτικός, μένοντας όμως κοντά στην πραγματικότητα όπως είναι και όχι όπως τη φαντάζεσαι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το τοπίο στην καριέρα είναι θολό, θα πρέπει λοιπόν να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις σήμερα, ενώ προτίμησε τις δοκιμασμένες συνταγές. Επιπλέον, τα οικονομικά σου διαμορφώνονται από τρίτους μπορείς όμως να περιμένεις βοήθεια.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα ζητήματά σου, καθώς η Σελήνη από σήμερα περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, θα πρέπει όμως να είσαι συγκεντρωμένος στις υποθέσεις σου και να μην σκορπίζεις την προσοχή σου εδώ κι εκεί. Επιπλέον είναι προτιμότερο να είσαι συνεπής σε όσα λες, αλλά και σαφής ώστε να αποκλείεις το ενδεχόμενο παρανοήσεων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο ανεβασμένη κι εσύ πιο εξωστρεφής, ωστόσο βρίσκεσαι σε μια περίοδο που οριστικοποιείς τις αποφάσεις σου ως το προς τα πού θα κινηθείς στα προσωπικά και τι στάση θα κρατήσεις με το κάθε πρόσωπο ξεχωριστά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποχρεώσεις στη δουλειά τρέχουν, ενώ εσύ σήμερα θα πρέπει να είσαι πιο προσηλωμένος σε διαδικαστικές υποθέσεις. Επιπλέον, τα οικονομικά σου περνούν από πολλά σκαμπανεβάσματα κι αυτό δοκιμάζει την υπομονή σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΗ σημερινή ημέρα κινείται σε πιο εσωστρεφή πλαίσια σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο έχεις την ανάγκη να κινείς εσύ τα νήματα των εξελίξεων, ενώ προσπαθείς να βρεις διεξόδους ώστε να καλύψεις τα θέλω και τις ανάγκες σου. Από την άλλη όμως οι υποχρεώσεις και τα ζητήματα που εκκρεμούν είναι πολλά και αυτό σε προβληματίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν είσαι γεννημένος στο δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου θα πρέπει να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες για ευνοϊκές εξελίξεις στα προσωπικά, θυμήσου όμως ότι δεν χρειάζεται να πιέζεις εσύ τις καταστάσεις, παρόλα αυτά είσαι αρκετά κτητικός σήμερα και το στοιχείο της ζήλιας δε λείπει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απόφυγε σήμερα να κάνεις επενδύσεις στα οικονομικά, να δανείσεις ή να δανειστείς, ενώ αν μπορείς είναι προτιμότερο να αφήσεις για την αυριανή ημέρα τη διαχείριση των οφειλών σου αν θέλεις να επιτύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα.
ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη σήμερα απέναντί σου φέρνει τους άλλους και τα θέλω τους στο προσκήνιο, ωστόσο σχηματίζοντας δυσαρμονική γωνία με τον Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, δείχνει πως τρέφεις αυταπάτες στα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Μαρτίου. Θα πρέπει λοιπόν να φανείς περισσότερο ρεαλιστής, για να βγεις σήμερα κερδισμένος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προκειμένου να ακούσεις αυτά που έχεις ανάγκη να σου πουν δεν είναι λίγες οι φορές που αφήνεις στην άκρη τη σκοπιμότητα των άλλων, ενώ κι εσύ προτιμάς να υιοθετείς το ρόλο του θύματος, αντί να δεις ξεκάθαρα τις ενδείξεις για το πού οδηγείται μια σχέση. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να έχεις κάποιες προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι ουτοπίες είναι πολλές και βάζουν τρικλοποδιά στις συνεργασίες σου, έτσι λοιπόν φρόντισε ώστε να μην πάρεις σήμερα σημαντικές αποφάσεις, ακόμη κι αν ευνοείσαι στο εργασιακό περιβάλλον.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template