ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣΜέσα στη σημερινή ημέρα επιδιώκεις να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων και να ορίζεις εσύ τις εξελίξεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ανατροπές στις ισορροπίες. Πάντως, σε γενικές γραμμές σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής και κάθετι που συμβαίνει γύρω σου είναι μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση σε βάθος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς να βρεις που γίνεται το λάθος και δεν προχωρούν οι καταστάσεις, ενώ σιωπηλά μέσα σου συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές. Άλλωστε θέτεις πολύ ψηλά τον πήχη στις σχέσεις, παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις τονωτικές «ενέσεις» στα αισθηματικά σου, φέρνοντας αέρα ανανέωσης, αν τυχόν το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά στάσιμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και τις οφειλές σου, ενώ γενικότερα είναι μια ημέρα συνειδητοποιήσεων πάνω σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται και με τρίτους, ενώ παράλληλα μπορείς να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου.
ΤΑΥΡΟΣ
Παρότι υπάρχουν πολλές καταστάσεις που σε αγχώνουν, κυρίως λόγω των υποχρεώσεών σου μέσα στην καθημερινότητά σου, η Σελήνη σήμερα βρίσκεται απέναντί σου και δίνει τη σκυτάλη της προσοχής σου στους άλλους, με την έννοια ότι σε απασχολούν ζητήματα που αφορούν τους γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις μέσα σου πολύ σημαντικά βήματα και για πολλούς Ταύρους η σημερινή ημέρα δείχνει πως είναι σε ένα σταυροδρόμι, όπου καλούνται να επιλέξουν ποιο δρόμο τελικά θα βαδίσουν, ενώ στην ατζέντα της ημέρας υπάρχει η συνειδητοποίηση της πραγματικότητας ως προς κάποιες διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δεν αποκλείεται άλλωστε να αναρωτηθείς αν έχουν κλείσει κάποιοι κύκλοι οριστικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς με τη βοήθεια άλλων να φτάσεις τους στόχους σου, ενώ η ορθή επικοινωνία είναι το κλειδί που σου δίνει λύσεις στα αδιέξοδα. Παρόλα αυτά είσαι σε περίοδο αλλαγών, που μπορεί αρχικά να σε ξεβολέψουν, αλλά στο τέλος λειτουργούν υπέρ σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Παρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα σου δίνει εξαιρετικές ευκαιρίες για να ρυθμίσεις πρακτικά ζητήματα της καθημερινότητας, παράλληλα σε φέρνει προ των ευθυνών σου πάνω σε θέματα που έχεις αναλάβει και καλείσαι να τις διεκπεραιώσεις. Γενικότερα όμως, ακόμη κι αν η σημερινή ημέρα σου φανεί πιεστική, δίνει αφορμές για να βάλεις μια τάξη στις εκκρεμότητές σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιες διενέξεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα δε λείπουν όμως σε γενικές γραμμές είναι πιο ευχάριστη περίοδος, αρκεί να αφήσεις στην άκρη τους εγωισμούς και να αφουγκραστείς και τις ανάγκες των άλλων. Επιπλέον, αν υπάρχουν θέματα με την υγεία σου, μην αμελείς να τους δίνεις την ανάλογη προσοχή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα αλλά και σημαντικές συνειδητοποιήσεις στο εργασιακό περιβάλλον ή στη δουλειά γενικά, ενώ παράλληλα βρίσκεσαι σε μια περίοδο που παρότι η τύχη σου χαμογελά στα οικονομικά, εσύ κάνεις αρκετές σπατάλες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα κινείται σε πιο ευχάριστα επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, η διάθεσή σου είναι πιο εξωστρεφής και η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ μπορείς πιο εύκολα σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Εντούτοις, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχεις και πάλι θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και καλείσαι να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει απέναντί τους, παρόλα αυτά η μέρα σήμερα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να μοιραστείς όμορφες στιγμές και να έρθεις πιο κοντά, σε μια περίοδο ανατροπών και οριστικών αποφάσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο μόνος δρόμος για να υλοποιηθούν τα δημιουργικά σου σχέδια είναι μέσα από την σωστή οργάνωση των προσπαθειών σου, μην αφήνεις λοιπόν την ενέργειά σου να σκορπίζεται και φρόντισε να επωφεληθείς.

ΛΕΩΝΗ σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου σε ζητήματα που αφορούν την οικογενεια, το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία, ειδικότερα όμως καλείσαι να δεις καθαρά τις καταστάσεις όπως είναι, με ρεαλισμό και να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν, αποδίδοντας όμως και στους άλλους τους δικές τους. Είναι λοιπόν μια μέρα συνειδητοποιήσεων για αυτούς τους τομείς κι εσύ παίρνεις αποφάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις αναρωτηθεί αν κοπιάζεις μάταια για καταστάσεις που έχουν τελειώσει, ενώ εξετάζεις σε βάθος κατά πόσο σε καλύπτουν συναισθηματικά οι άνθρωποι του οικείου περιβάλλοντός σου. Θυμήσου όμως ότι μπορείς να στηριχτείς στους φίλους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Διεκδικείς δυναμικά τα θέλω σου, ωστόσο είναι προτιμότερο να δεις ξανά το υλικό που ήδη έχεις, πριν προχωρήσεις σε μεγάλα ανοίγματα αυτή την περίοδο, ενώ γενικότερα είσαι αφοσιωμένος στους στόχους σου.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε κινητοποιεί περισσότερο στο να τρέξεις τις υποθέσεις σου, καθώς υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται και οι άλλοι σου δίνουν σημαντικές πληροφορίες. Παρόλα αυτά παίρνεις σημαντικές αποφάσεις και βάζεις στο μικροσκόπιο τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν ώστε να ξεκαθαρίσεις ποιοι συμπορεύονται και ποιοι σε αποσπούν από τους στόχους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μέσα από τις επαφές, τις συζητήσεις ή τα μηνύματα μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ γενικότερα είσαι πιο κοινωνικός και πρόσχαρος στις σχέσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου βρίσκονται ακόμη σε ένα πιεσμένο κλίμα και προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από συμφωνίες ή διακανονισμούς, ταυτόχρονα όμως μπορείς να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους με τα θέματα που σε απασχολούν, αφού οι στόχοι σου είναι πρώτη σου προτεραιότητα.
ΖΥΓΟΣ
Σήμερα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και αυτό σε βοηθά να φέρεις στο προσκήνιο τις υποθέσεις που προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα και να ασχοληθείς πιο εντατικά με τα θέλω σου, παράλληλα όμως, σήμερα θα πρέπει να είσαι συνεπής απέναντι στις δεσμεύσεις που έχεις κάνει απέναντι στον εαυτό σου. Γενικότερα σήμερα συνειδητοποιείς πολλά για τον εαυτό σου, αλλά και τα όριά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις πολλές απαιτήσεις πρώτα από σένα κι έπειτα από όσους σε περιβάλλουν, καθώς είσαι περισσότερο επιλεκτικός από ποτέ και δε συμβιβάζεσαι με ημίμετρα. Μπορείς όμως να αφήσεις και την πιο ρομαντική σου πλευρά να βγει στην επιφάνεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα από τις δικές σου προσπάθειες, σήμερα μπορείς να δρέψεις καρπούς ανάλογα με τους κόπους που έχεις καταβάλει, ενώ σου δίνονται σημαντικές ευκαιρίες για να χτίσεις κάτι πιο σταθερό και με μεγαλύτερη διάρκεια. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στους χειρισμούς οικονομικών ζητημάτων που σχετίζονται και με τρίτους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα στρέφει την προσοχή σου σε σένα, με την έννοια της βαθιάς ενδοσκόπησης μέσα από αφορμές που σου δίνουν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν. Έτσι λοιπόν καλείσαι να δώσεις ένα τέλος σε καταστάσεις που πια δεν προχωρούν, αλλά και να αποδεσμευτείς από ανασφάλειες ή ενοχές εξαιτίας κάποιων συμβάντων κατά το παρελθόν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι πιθανό να αποφεύγεις την πολυκοσμία, προκειμένου να βάλεις σε μια σειρά τον εσωτερικό σου κόσμο, ενώ αν υπάρχουν παρασκηνιακές υποθέσεις στις οποίες εμπλέκεσαι, δεν αποκλείεται να κληθείς να αναλάβεις τις υποχρεώσεις σου, έχεις όμως τη στήριξη και των δικών σου ανθρώπων, ενώ σε γενικές γραμμές τα ερωτικά σου προχωρούν, ακόμη κι αν δεν λείπουν τα πισωγυρίσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς σήμερα να προετοιμάσεις πολύ σημαντικά βήματα, ωστόσο το πλαίσιο των οικονομικών σου αλλάζει ριζικά και δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχουν ανατροπές στα δημιουργικά σου σχέδια.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή ημέρα έχει πολλά θετικά στοιχεία να σου δώσει, που αν τα εκμεταλλευτείς εποικοδομητικά μπορείς να βγεις κερδισμένος μέσα στην απαιτητική αυτή περίοδο. Έτσι λοιπόν προωθείς πιο άνετα τις υποθέσεις και τα ζητήματα που σε απασχολούν, παράλληλα όμως καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειές σου, αν θέλεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να μην μείνουν απλά σχέδια στο συρτάρι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γίνονται πολλά σημαντικά ξεκαθαρίσματα ή συνειδητοποιήσεις ως προς τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή των κοινωνικών σου επαφών κι εσύ καλείσαι να είσαι συνεπής σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε όμως να φανείς περισσότερο διαλλακτικός, αφήνοντας στην άκρη την απόλυτη στάση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν σημαντικοί συνεργάτες που ενστερνίζονται κι εκείνοι τα δικά σου οράματα και δρουν επικουρικά στις δικές σου κινήσεις, παρόλα αυτά το πλαίσιο στο εργασιακό περιβάλλον ενδεχομένως να είναι πιο ηλεκτρισμένο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΗ σημερινή ημέρα έχει πολλά θετικά στοιχεία να σου δώσει, που αν τα εκμεταλλευτείς εποικοδομητικά μπορείς να βγεις κερδισμένος μέσα στην απαιτητική αυτή περίοδο. Έτσι λοιπόν προωθείς πιο άνετα τις υποθέσεις και τα ζητήματα που σε απασχολούν, παράλληλα όμως καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειές σου, αν θέλεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου και να μην μείνουν απλά σχέδια στο συρτάρι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γίνονται πολλά σημαντικά ξεκαθαρίσματα ή συνειδητοποιήσεις ως προς τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος ή των κοινωνικών σου επαφών κι εσύ καλείσαι να είσαι συνεπής σε υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Προσπάθησε όμως να φανείς περισσότερο διαλλακτικός, αφήνοντας στην άκρη την απόλυτη στάση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν σημαντικοί συνεργάτες που ενστερνίζονται κι εκείνοι τα δικά σου οράματα και δρουν επικουρικά στις δικές σου κινήσεις, παρόλα αυτά το πλαίσιο στο εργασιακό περιβάλλον ενδεχομένως να είναι πιο ηλεκτρισμένο.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη σήμερα περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει μια σειρά από υποχρεώσεις, ενώ τονίζει περισσότερο τη βαρύτητα των καθηκόντων που έχεις αναλάβει, οπότε αν θέλεις να δείξεις τον καλύτερό σου εαυτό θα πρέπει να συνεχίσεις τις προσπάθειές σου, ενώ παράλληλα κάνεις πολλές και χρήσιμες κοινωνικές επαφές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία αυτό τον καιρό είναι αρκετά έντονη και τα προσωπικά σου αποτελούν σημαντική προτεραιότητα για σένα, ωστόσο υπάρχουν κάποια πρέπει που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργείς ελεύθερα, ενώ οι τωρινές συνθήκες δείχνουν πως πρέπει να περιμένεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις πολλά και σημαντικά ξεκαθαρίσματα στον τομέα της καριέρας, ενώ είναι πιθανό να αναλάβεις επιπλέον υποχρεώσεις από πρόσωπα κύρους ή ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, μην αφήνεις όμως τις υποθέσεις σου σε εκκρεμότητα, μεταθέτοντάς τες για το μέλλον. Παράλληλα όμως η σημερινή ημέρα φέρνει κι ευκαιρίες στα οικονομικά.
ΙΧΘΥΕΣ

Σήμερα είσαι περισσότερο εξωστρεφής και θέλεις να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, ωστόσο αν υπάρχουν νομικά ή διαδικαστικά θέματα, υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό ή θέματα σπουδών απαιτούν από σένα να εντείνεις τις προσπάθειές σου και να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν. Γενικότερα όμως πρόκειται για μια ευνοϊκή ημέρα που δίνει πρόσφορο έδαφος ώστε να προωθήσεις τα ζητήματά σου, προσοχή όμως σε απερίσκεπτες ενέργειες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφήνεις τη ρομαντική σου διάθεση να βγει στην επιφάνεια, ενώ νιώθεις σήμερα την ανάγκη να προσφέρεις κάτι στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόκειται άλλωστε για μια περίοδο που σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορεί το κλίμα στα οικονομικά να παραμένει αρκετά ασταθές, ωστόσο η σημερινή ημέρα δίνει ευκαιρίες για σένα και σε βοηθά να σταθεροποιήσεις όσα χτίζεις αυτή την περίοδο. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template