ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδος απο 27/3 έως 2/4/2017

Δευτέρα 27 Μαρτίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη,για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

ΚΡΙΟΣΗ γοητεία στα ύψη, ενώ συζητάς για οικονομικά.
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σένα, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης πραγματοποιείται μια νέα σελήνη στο ζώδιό σου που φέρνει αλλαγές οι οποίες θα έχουν διάρκεια στο χρόνο, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, χρειάζεται όμως πολύ μεγάλη προσοχή καθώς οι καταστάσεις που σχετίζονται με τις ανάγκες σου μοιάζουν να σου βάζουν τρικλοποδιά. Επίσης, τη Δευτέρα ξεκουράζεσαι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις ένα νέο σημαντικό ξεκίνημα αυτές τις μέρες, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο με κινητικότητα στα προσωπικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο και δεύτερες ευκαιρίες, ενώ του δεύτερου θα πρέπει να χαμηλώσεις τους τόνους καθώς είσαι αρκετά εριστικός κι είναι καιρό τώρα που έχουν γίνει πολλά, τα οποία έχουν δοκιμάσει την υπομονή σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Περιορίζοντας τις περιττές αγορές, το πορτοφόλι κινείται σε ικανοποιητικά επίπεδα, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, δείχνοντας πως κάνεις συμφωνίες κι επαφές για να αυξήσεις τα εισοδήματά σου.

ΤΑΥΡΟΣΤο παρασκήνιο αποκαλύπτεται και εσύ είσαι πιο επικοινωνιακός.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κάποιοι στόχοι μοιάζουν να σε προβληματίζουν, ενώ η νέα σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου μαρτυρά πως ετοιμάζεις σημαντικές αλλαγές μέσα στο επόμενο διάστημα, το κοντινό σου περιβάλλον όμως δημιουργεί κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις. Το πιο σημαντικό νέο όμως είναι το πέρασμα του Ερμή στο ζώδιό σου την Παρασκευή, αποκαλύπτει το παρασκήνιο και τα σχόλια των δυο εβδομάδων που προηγήθηκαν, και βγάζει προς τα έξω τον πιο επικοινωνιακό εαυτό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Τρίτη και την Τετάρτη είσαι σε μια πιο περίεργη φάση που θες να απομακρυνθείς από την πολύβουη καθημερινότητα για να αφουγκραστείς τα πραγματικά σου θέλω, δεν λείπουν όμως οι φοβίες και τα άγχη. Γενικότερα όμως είσαι αντιδραστικός κάθε φορά που αισθάνεσαι πως οι άλλοι σε περιορίζουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Πέμπτη είναι εξαιρετική για να προσεγγίσεις προϊστάμενους, εργοδότες ή πρόσωπα που έχουν λόγο στην καριέρα σου, ενώ την Κυριακή οι φίλοι σου έχουν συμβουλές που ακολουθώντας τες βγαίνεις ωφελημένος στα οικονομικά.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Στηρίζεσαι σε φίλους, πρόσεξε όμως τα σχόλια.
Η νέα σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης σε μια φιλική θέση για σένα δείχνει πως έχεις νέους στόχους προς υλοποίηση και έρχονται περισσότερες δυνατότητες με φιλικά σου πρόσωπα και οι διαδικαστικές υποθέσεις ή οι επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά ευνοούνται. Παράλληλα, ο κυβερνήτης σου Ερμής την Παρασκευή περνά στο προηγούμενο ζώδιο, προειδοποιώντας σε να μην δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια τις επόμενες ημέρες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα είναι αρκετά μπερδεμένο αυτή την περίοδο και μπορεί να είσαι πλέον σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου προετοιμάζεται μια κατάσταση. Ωστόσο Τρίτη και Τετάρτη μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να γεφυρώσεις χάσματα, παρότι αυτό το διάστημα ξανασκέφτεσαι πολλά για τα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις αυτή την εβδομάδα για τα οικονομικά σου, καθώς υπάρχουν κι έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, το θετικό όμως είναι ότι υπάρχουν κι ευκαιρίες για έσοδα. Επίσης, από την Πέμπτη κάνεις σχέδια για τα επόμενα βήματά σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΜε το βλέμμα στην κοινωνική ζωή.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάποιες πρακτικές υποχρεώσεις σε κουράζουν, ενώ η νέα σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει νέα δεδομένα στην κοινωνική σου ζωή και στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, όμως όλη την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός καθώς δεν βλέπεις καθαρά τα πράγματα και τρέφεις αυταπάτες, που σε οδηγούν σε λάθη. Την Κυριακή όμως βρίσκεις χρόνο για να ξεκουραστείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα φιλικά σου άτομα φέρνουν εύνοια στα προσωπικά, κάνεις περισσότερα φλερτ και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, γενικότερα όμως έχεις ανάγκη από ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν απόλυτα αυτή την περίοδο. Επίσης είναι πιθανό να εστιάζεις σε όσα σου λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Παρασκευή και το Σάββατο προσπαθείς να τακτοποιήσεις οικονομικές υποχρεώσεις κι οφειλές, ενώ ειδικότερα την Παρασκευή ο Ερμής περνά σε μια πιο φιλική θέση για σένα και τους στόχους που θέτεις, κάνοντάς σε πιο επικοινωνιακό. Δεν είναι όμως καλές μέρες για να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα ανώτερα στην ιεραρχία.
ΛΕΩΝ
Αισιοδοξία αλλά και ανάγκη για αποτέλεσμα.
Η νέα σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης φέρνει για σένα αισιόδοξα νέα για σένα, καθώς μπορείς να τακτοποιήσεις διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, να ασχοληθείς με επιτυχία με πράγματα που σχετίζονται με το εξωτερικό ή μακρινά μέρη ακόμη και με θέματα σπουδών, όμως πρόσεξε να μην εμπλακείς με οποιοδήποτε τρόπο σε παρασκηνιακές υποθέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια πιο πιεστική περίοδο στα αισθηματικά, καθώς έχεις ρίξει μεγάλο βάρος των προσπαθειών σου στις κοινωνικές επαφές, όμως στα ζητήματα καρδιάς δεν βάζεις νερό στο κρασί σου κι αυτό φέρνει ρήξεις. Την Τετάρτη πάντως είσαι πιο εξωστρεφής, ενώ την Κυριακή στηρίζεσαι σε φίλους για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ερμή από την Παρασκευή, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνει περισσότερες συζητήσεις και κινητικότητα με πρόσωπα που έχουν λόγο στην δουλειά σου, ενώ η Δευτέρα σε βρίσκει να κάνεις κινήσεις για κάποιες οφειλές σου, γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα δεν ευνοεί οικονομικά ανοίγματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Τα θέλω σου στο μικροσκόπιο.
Αυτή την περίοδο προσπαθείς να αφουγκραστείς τις βαθύτερες ανάγκες σου κάνοντας ενδοσκόπηση, ενώ ο Κρόνος σε θέση κόντρα συνεχίζει να φέρνει τρέξιμο στην καθημερινότητά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Σεπτέμβρη. Επίσης, από την Πέμπτη το κλίμα είναι πιο βοηθητικό, ενώ από την Παρασκευή ο Ερμής περνώντας στον Ταύρο φέρνει για σένα εύνοια και πιο αισιόδοξες σκέψεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εξετάζεις αυτή την περίοδο αν έχετε τα ίδια θέλω με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παρότι η λίμπιντο σου είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη. Έχεις γενικότερα κάποια άγχη κι ανασφάλειες που βάζουν τρικλοποδιά στις σχέσεις, ενώ η Κυριακή σου δίνει μια ευκαιρία σε κοινωνικές επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης αγγίζει έμμεσα τα οικονομικά σου και φέρνει νέα δεδομένα στον τρόπο που χειρίζεσαι τις οφειλές σου, δάνεια, τράπεζες, ασφάλειες. Υπάρχει όμως και μπερδεμένο πλαίσιο με τους στόχους που θέτεις.

ΖΥΓΟΣΟι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντικά για σένα, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης πραγματοποιείται μια νέα σελήνη απέναντι από το ζώδιό σου που φέρνει εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, προλογίζοντας νέα πρόσωπα. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, ενώ εσύ τη Δευτέρα προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά θέματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι την Πέμπτη έχεις περισσότερες ευκαιρίες, είτε είσαι ήδη σε σχέση αναζωπυρώνοντας το κλίμα, είτε είσαι ελεύθερος, ενώ από την Πέμπτη περνάς σε εσωστρεφή διάθεση, κάνοντας την αυτοκριτική σου, γενικότερα όμως είσαι έτοιμος να ξαναδείς πρόσωπα και καταστάσεις με την ανάδρομη Αφροδίτη απέναντί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Παρασκευή ο Ερμής περνά στον Ταύρο, μια θέση που δείχνει για σένα πως είσαι πιο φειδωλός στις δηλώσεις σου, ενώ κάνεις συζητήσεις σχετικά με οφειλές κι οικονομικές υποχρεώσεις. Πρόσεξε όμως ιδιαίτερα θέματα καριέρας αυτή την εβδομάδα, καθώς τα πράγματα δεν είναι όπως δείχνουν.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κάποια δημιουργικά σχέδια δεν κυλούν όπως θα ήθελες, ενώ η νέα σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης στον τομέα που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου μαρτυρά πως υπάρχουν εξελίξεις και μπορείς να ασχοληθείς με πρακτικές υποχρεώσεις, αρκεί να είσαι συνεπής με όσα θα αναλάβεις να ολοκληρώσεις, καθώς αυτή την εβδομάδα είσαι πιο επιρρεπής στην.. τεμπελιά! Επίσης, μην αμελήσεις τη φροντίδα της υγείας σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Παρασκευή ο Ερμής περνά απέναντί σου και φέρνει μηνύματα μέσα στην ερχόμενη περίοδο από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο, ενώ οι του Νοεμβρίου ενδεχομένως να αισθανθούν ότι το πρόσωπο που τους ενδιαφέρει κρατά κάποιες αποστάσεις, παρά τις ευκαιρίες που υπάρχουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε να κάνεις πιο συγκρατημένες κινήσεις ως προς τα επαγγελματικά σου, καθώς παρασύρεσαι σε υπερβολές, ενώ και η Κυριακή είναι μια εξαιρετική ημέρα για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, ένας τομέας που κατά καιρούς έχεις κάνει λάθη.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Διασκέδαση, αλλά και δουλειά.
Η νέα σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης σε μια ευνοϊκή θέση για σένα δείχνει πως έχεις νέα δημιουργικά σχέδια στα σκαριά και έρχονται περισσότερες ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, όμως θα πρέπει να έχεις οργανώσει από καλά την κάθε λεπτομέρεια, αν θες να δεις απτό αποτέλεσμα! Μέχρι και την Τετάρτη άλλωστε μπορείς να κινηθείς με μεγαλύτερη άνεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στα αισθηματικά είναι θετικό, ενώ οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι οι Τρίτη και Τετάρτη, στις οποίες τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Επίσης, από την Κυριακή ασχολείσαι περισσότερο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο που οι επιστροφές αγαπημένων προσώπων δεν λείπουν με την ανάδρομη Αφροδίτη σε ευνοϊκή θέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η είσοδος του Ερμή στον τομέα των επαγγελματικών σου δείχνει πως υπάρχουν σημαντικές εξελίξεις στη δουλειά, όμως αυτή η εβδομάδα προειδοποιεί για λανθασμένες κινήσεις στα οικονομικά που σχετίζονται με άλλους, οφειλές ή δάνεια, ενώ δεν αποκλείονται και φαινόμενα εκμετάλλευσης.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σπίτι προτεραιότητα.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας κάποιες καταστάσεις στον περίγυρό σου σε αγχώνουν, ενώ η νέα σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης στον τομέα του σπιτιού, της οικογένειας και της ακίνητης περιουσίας, φέρνει νέα δεδομένα, το τοπίο όμως είναι εξαιρετικά θολό και ενδεχομένως να μην ξέρεις προς τα πού να κινηθείς. Επίσης, από την Παρασκευή ο Ερμής περνά σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, ωθώντας σε νέα σχέδια, ενώ δίνει ώθηση και στα προσωπικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στα αισθηματικά βρίσκεσαι σε μια πιο ευχάριστη περίοδο, ωστόσο Τετάρτη και Πέμπτη είσαι πιο εσωστρεφής κι αποφεύγεις όσο μπορείς τις εξαντλητικές υποχρεώσεις, αφού προτιμάς να ξεκουραστείς. Γενικότερα όμως αυτή η εβδομάδα βοηθά περισσότερο ποιοτικά, παρά ποσοτικά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις περάσει σε μια περίοδο που τα επαγγελματικά σου μοιάζουν πιο πιεσμένα, ενώ την Τρίτη είναι προτιμότερο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Αντίθετα, η Παρασκευή δίνει λύσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Εξωστρέφεια, αλλά και μπερδεμένα μηνύματα.
Η νέα σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης φέρνει για σένα ιδιαίτερα θετικά νέα για σένα, καθώς το κοντινό σου περιβάλλον δίνει λύσεις σε ένα θέμα που σε προβληματίζει κι εσύ μπορείς να επικοινωνήσεις όσα σκέφτεσαι, ώστε να "χτίσεις" κάτι με διάρκεια στο χρόνο. Η καθημερινότητά σου όμως είναι ιδιαίτερα μπερδεμένη και δυσκολεύεσαι να τηρήσεις το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αφήσει γενικότερα τα προσωπικά ένα βήμα πίσω, ενώ αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, η ανάδρομη Αφροδίτη σε βοηθητικές θέση συνεχίζει να φέρνει δεύτερες ευκαιρίες στα προσωπικά, και θα πρέπει να φανείς πιο διαλλακτικός. Επίσης, την Παρασκευή ο Ερμής περνά στον τομέα που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, μια θέση που μπορεί να σε φέρνει πιο κοντά στους οικείους σου, αλλά δυσχεραίνει την επικοινωνία σου με όλους τους υπόλοιπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η κούραση και κάποιες γκρίνιες μοιάζουν να μην λείπουν από την καθημερινότητα της δουλειάς σου, όμως η ειλικρίνεια και η επιμελής προσπάθεια πάντα αποδίδουν. Επίσης, η Κυριακή είναι εξαιρετική για να κάνεις συζητήσεις πάνω σε οικονομικά.
ΙΧΘΥΕΣ

Οι λύσεις βρίσκονται στους γύρω σου.
Τη Δευτέρα προσπαθείς να βγάλεις προς τα έξω μια καλή εικόνα του εαυτού σου και να δείξεις τα ταλέντα σου, ωστόσο δεν αποκλείεται να παρασύρεσαι σε υπερβολές, προτίμησε λοιπόν πιο προσγειωμένες κινήσεις. Άλλωστε από την Πέμπτη και μετά σε βοηθούν περισσότερο να πετύχεις τους στόχους που έχεις θέσει, μέσα κι από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι μέρες Τρίτη και Τετάρτη φέρνουν ένα σταθεροποιητικό παράγοντα, ενώ γενικότερα είσαι σε μια βοηθητική περίοδο για τα προσωπικά, παρότι δίνεις μεγάλη βαρύτητα στην ελευθερία των κινήσεών σου μέσα στην καθημερινότητα. Την Κυριακή ασχολείσαι πάντως με το σπίτι ή τους οικείους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα σελήνη τα ξημερώματα της Τρίτης αγγίζει άμεσα τα οικονομικά σου και φέρνει νέα δεδομένα για το πορτοφόλι σου, θα πρέπει όμως να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με το χειρισμό οικονομικών θεμάτων, ενώ η είσοδος του Ερμή στον Ταύρο την Παρασκευή δείχνει για σένα πως γίνεσαι περισσότερο επικοινωνιακός και πετυχαίνεις πολλά χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template