ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 6/3 έως 12/3/2017

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη,για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣΕπωμίζεσαι ευθύνες άλλων και αυτό μπερδεύει το πρόγραμμά σου.
Προετοιμάζεις πολλά αυτό το διάστημα, και ελάχιστα από αυτά κοινολογείς στους άλλους, αυτή η εβδομάδα όμως ξεκινά με το βλέμμα σου στο σπίτι και την οικογένεια, όπου παίρνει σημαντική βοήθεια, ενώ από τα μέσα της εβδομάδας είσαι πιο εξωστρεφής. Ωστόσο, η πανσέληνος της Κυριακής ανατρέπει το πρόγραμμά σου με τις υποχρεώσεις, καθώς προκύπτουν συνεχώς αλλαγές. Φρόντισε λοιπόν να έχεις αποθέματα υπομονής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή έχεις πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ ειδικά την Πέμπτη, ένας δικός σου άνθρωπος μπορεί να σε χρειαστεί. Επίσης, η ανάδρομη Αφροδίτη από το ζώδιό σου συνεχίζει να αυξάνει τη γοητεία σου και να φέρνει δεύτερες ευκαιρίες στα ζητήματα καρδιάς, δείξε όμως περισσότερη διαλλακτικότητα στις κουβέντες που κάνεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα και τον τομέα των επαγγελματικών σου, καθώς το κλίμα στη δουλειά μπορεί να είναι έντονο, ενώ την Πέμπτη ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και οι καταστάσεις καταλαγιάζουν, αλλά έρχονται έξοδα που δεν είχες υπολογίσει.
ΤΑΥΡΟΣ
Εργάζεσαι πυρετωδώς για τα σχέδιά σου.
Η εβδομάδα ξεκινά θετικά καθώς τη Δευτέρα και την Τρίτη μπορείς να επικοινωνήσεις με άνεση σκέψεις και ιδέες στους γύρω σου, ενώ από την Τετάρτη και μετά εστιάζεις περισσότερο στο σπίτι και την οικογένεια. Εντούτοις, η πανσέληνος της Κυριακής, που δεν δρα δυσαρμονικά για σένα, δείχνει ότι γίνονται κάποιες απρόσμενες αλλαγές σε δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που μπορεί να είναι πιο μπερδεμένη, καθώς από τη μια προετοιμάζονται πράγματα που οι συνθήκες ακόμη δεν είναι ευνοϊκές, ενώ υπάρχει έντονα και η τάση για μυστικές επαφές. Επίσης, την Πέμπτη ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις πρόσωπα που ενισχύουν τις προσπάθειές σου σε οικονομικό επίπεδο, όμως τα έξοδα είναι πολλά και ξεφεύγουν από τον αρχικό προϋπολογισμό που είχες στο μυαλό σου, χρειάζεται λοιπόν ορθότερη διαχείριση.
ΔΙΔΥ
ΜΟΙΧρειάζεται ήρεμη διαχείριση των καταστάσεων.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας δεν έχει μεγάλες εκπλήξεις, ενώ γενικότερα είναι μια έντονη εβδομάδα καθώς δεν είσαι διατεθειμένος να βάλεις νερό στο κρασί σου σε κάποια πράγματα. Το σαββατοκύριακο, και ειδικά με την πανσέληνο της Κυριακής σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Ιουνίου και φέρνει αναστάτωση στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να διατηρείς και τις ισορροπίες, αν δεν θέλεις να βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τα μέσα της εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή μπορείς να βρεις τις λύσεις που θέλεις μέσα από την επικοινωνία, την Πέμπτη ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός. Παράλληλα, η ανάδρομη Αφροδίτη από μια βοηθητική θέση δείχνει ότι οι φίλοι δρουν επικουρικά στην προσωπική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη είναι μέρες που φέρουν ιδιαίτερα θετικά νέα για το πορτοφόλι, ενώ η πανσέληνος της Κυριακής αγγίζει και τον τομέα της καριέρας, μην βιαστείς λοιπόν να πάρεις αποφάσεις.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Κρατάς αδιάλλακτη στάση στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου.
Η εβδομάδα ξεκινά για σένα με τους καλύτερους οιωνούς αφού Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο σε θετικές όψεις σου δίνει τη δυνατότητα να τρέξεις τις υποθέσεις σου, ενώ από τα μέσα της εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή, τα πράγματα κινούνται σε γνώριμα πλαίσια. Την Πέμπτη, ο Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η προσωπική σου ζωή αυτή την περίοδο δεν είναι το πιο σημαντικό θέμα, παρότι είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός. Το Σάββατο είσαι εριστικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ και η πανσέληνος της Κυριακής δείχνει πως υπάρχει αναστάτωση στο κοντινό σου περιβάλλον, δείξε λοιπόν από την πλευρά σου περισσότερη κατανόηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βάλε όρια στις ευθύνες που οι άλλοι σου φορτώνουν, καθώς αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί καλή οργάνωση, ενώ την Πέμπτη μπορεί να πιεστείς από κάποια οικονομικά ζητήματα, σε μια περίοδο που η στρόφιγγα των εσόδων είναι πιο κλειστή.
ΛΕΩΝ
Κάνεις προσπάθειες να τακτοποιήσεις οικονομικά, αλλά κάποιες οφειλές σε δυσκολεύουν.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι την Παρασκευή η Σελήνη στο δικό σου ζώδιο βάζει τα δικά σου θέλω σε προτεραιότητα, όμως από την Πέμπτη εγκαινιάζεται μια περίοδος με περισσότερες προκλήσεις καθώς ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονα την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου και να υπερνικήσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή φέρνει και σημαντικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν τις φιλικές σου σχέσεις, και παρότι είσαι σε μια δυναμική περίοδο, μπορεί πολλά άτομα να χρειαστούν τη βοήθειά σου. Επίσης, από το απόγευμα Κυριακής παίρνεις κάποια σημαντικά νέα, γενικότερα όμως είσαι σε μια αισιόδοξη διάθεση, ακόμη και στα δύσκολα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος της Κυριακής στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με οικονομικά που σε αφορούν άμεσα, δείχνει κάποια αναστάτωση στο πορτοφόλι, ωστόσο η νέα θέση του Άρη πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες κι αυτό μπορεί να σε προβληματίσει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Βρες τις ισορροπίες σε σχέσεις και συνεργασίες.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, Δευτέρα και Τρίτη, έχεις εξαιρετικές ευκαιρίες να προωθήσεις τους στόχους σου χάρη και στη βοήθεια φιλικών προσώπων, κι από την Πέμπτη ο Άρης, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το απόγευμα της Παρασκευής το κλίμα αλλάζει και η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, ενώ η πανσέληνος στο ζώδιό σου της Κυριακής φέρνει αναστάτωση στις διαπροσωπικές σχέσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Σεπτεμβρίου, καθώς είσαι αρκετά αντιδραστικός μπροστά σε αυτά που νιώθεις ότι δεν σου ταιριάζουν απόλυτα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δείξε περισσότερη υπομονή στον τομέα της καριέρας καθώς έχεις πολλές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσεις, κυρίως λόγω φόρτου εργασίας, ωστόσο τα οικονομικά παραμένουν σε θετικό κλίμα, κυρίως χάρη σε ενέργειες άλλων.
ΖΥΓΟΣ
Η καθημερινότητα σε αγχώνει.
Αυτή η εβδομάδα ξεκινά με τις υποχρεώσεις και τις κοινωνικές επαφές να πρωταγωνιστούν, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ενώ από τα μέσα της εβδομάδας μπορείς πιο εύκολα να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ωστόσο, η πανσέληνος της Κυριακής στο προηγούμενο ζώδιο φέρνει για σένα άγχος για πράγματα που δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που θα ήθελες και είναι προτιμότερο να απομακρυνθείς με κάποιο τρόπο από την κουραστική καθημερινότητα, για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάδρομη Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σου συνεχίζει την πορεία της φέρνοντας αναθεωρήσεις στα προσωπικά, επίσης από την Τετάρτη μέχρι την Παρασκευή έχεις τους φίλους στο πλευρό σου που σε στηρίζουν, δείξε όμως περισσότερη κατανόηση την Πέμπτη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή αγγίζει έμμεσα και τον τομέα των επαγγελματικών σου, καθώς μπορεί πέρα από τις δικές σου υποχρεώσεις να πρέπει να βοηθήσεις κι άλλους. Επίσης, την Πέμπτη ο Άρης περνά στον Ταύρο, που για σένα δηλώνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή οφειλές που θα κληθείς να τακτοποιήσεις..
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Εντείνεις τις προσπάθειές σου για να κατακτήσεις στόχους.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη μπορείς να ανοίξεις τα φτερά σου σε πιο θετικούς ορίζοντες και να βάλεις μπροστά για εκείνα τα εγχειρήματα που έχουν μείνει στάσιμα, ενώ από την Τετάρτη και μετά εστιάζεις περισσότερο στην εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Ωστόσο, η Πανσέληνος της Κυριακής, που δεν είναι δυσαρμονική για σένα, δείχνει ότι υπάρχουν απρόσμενες εξελίξεις στους στόχους που έχεις θέσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να δείχνει κάποια αναστάτωση και στις επαφές σου με τα αγαπημένα πρόσωπα. Εντούτοις, από την Πέμπτη ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα, φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς σε βιαστικά βήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός την Πέμπτη, καθώς είσαι επιρρεπής σε λάθη, γενικότερα όμως είναι μια παραγωγική περίοδος για σένα που μέσα από τις καθημερινές σου προσπάθειες, βλέπεις αποτέλεσμα στα οικονομικά.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέματα στο σπίτι και την οικογένεια φέρνουν προβληματισμούς.
Είναι έντονη εβδομάδα καθώς οι άλλοι έχουν πολύ μεγάλες απαιτήσεις από εσένα. Το σαββατοκύριακο, και ειδικά με την πανσέληνο στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου της Κυριακής, που σε επηρεάζει αν έχεις γεννηθεί γύρω στα μέσα Δεκεμβρίου, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από τα μέσα της εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή, η τύχη σου χαμογελά κι εσύ έχεις λόγους να χαμογελάς, ενώ η Αφροδίτη φροντίζει για όμορφες και ρομαντικές στιγμές σε εκείνους που έχουν γεννηθεί τον Ιούλιο, παρότι αυτή η εβδομάδα σε πιέζει αρκετά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Πέμπτη ο Άρης περνά στον Ταύρο, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, εντάσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας. Η πανσέληνος της Κυριακής αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας, πρόσεξε λοιπόν τις επαφές σου με εργοδότες ή σημαντικά πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Δείξε περισσότερη διαλλακτικότητα στην επικοινωνία σου.
Η εβδομάδα αυτή είναι βοηθητική, ακόμη κι από τα μέσα της εβδομάδας μέχρι την Παρασκευή, κινείσαι σε πιο εσωστρεφή επίπεδα, κάνοντας ενδοσκόπηση. Το Σάββατο είσαι αδιάλλακτος με τις θεωρίες σου, σε σύγκριση με των άλλων, ενώ και η πανσέληνος της Κυριακής δείχνει πως θα πρέπει να προσέξεις τι λες και σε ποιον, ώστε να μην μπεις σε μπελάδες, δεν είναι όμως δυσαρμονική για σένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η εβδομάδα ξεκινά θετικά για τα αισθηματικά σου αφού Δευτέρα και Τρίτη η Σελήνη απέναντι από το δικό σου ζώδιο σε θετικές όψεις φέρνει το θετικό κλίμα που χρειάζεσαι για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Την Πέμπτη ο Άρης μετά από μια μακρά περίοδο σε θέση κόντρα, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια και το κλίμα στο σπίτι ηρεμεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι εργοδότες σου αυτό το διάστημα έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, και γενικότερα η ροή στο επαγγελματικό περιβάλλον είναι έντονη, φρόντισε λοιπόν και τις ανάγκες του οργανισμού σου, καθώς μπορεί να χρειαστείς περισσότερη ξεκούραση από ότι συνήθως.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μην βιαστείς να κινηθείς στα οικονομικά.
Τη Δευτέρα και την Τρίτη μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να τακτοποιήσεις όλα εκείνα τα πρακτικά ζητήματα και τις υποχρεώσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ενώ από το απόγευμα της Τετάρτης μέχρι την Παρασκευή η Σελήνη απέναντι από το δικό σου ζώδιο μαρτυρά πως οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις κι εσύ ακολουθείς. Παράλληλα όμως, από την Πέμπτη ο Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα θα χρειαστούν έμπρακτα την στήριξή σου αυτή την εβδομάδα, ενώ είναι θετικές ημέρες για να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, πρόσεξε μήπως κρατάς σκληρή στάση με τη συμπεριφορά σου την Πέμπτη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος της Κυριακής στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με οφειλές, δάνεια, τράπεζες, εφορίες, δείχνει πως μπορεί να σε προβληματίσουν κάποιες καταστάσεις ως προς το ποιο θα είναι το επόμενό σου βήμα, η επόμενη εβδομάδα όμως είναι πιο βοηθητική.
ΙΧΘΥΕΣ

Ενδεχομένως να χρειαστεί να ξαναβάλεις τους κανόνες σε μια σχέση.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι ιδιαίτερα θετικό, τη Δευτέρα και την Τρίτη, καθώς μπορείς να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ από την Τετάρτη προσπαθείς να τακτοποιήσεις κάποια πρακτικά θέματα ρουτίνας, παρότι η Πέμπτη σε καλεί να προσέξεις και την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Παράλληλα όμως, την ίδια μέρα ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα κι όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το απόγευμα της Παρασκευής η Σελήνη περνά απέναντι από το ζώδιό σου και δείχνει πως οι άλλοι οδηγούν τις εξελίξεις, ενώ η πανσέληνος απέναντί σου της Κυριακής φέρνει αναστάτωση στις διαπροσωπικές σχέσεις, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες, καθώς οι άλλοι δεν είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα βήματα που εσύ νιώθεις πως είναι απαραίτητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή η Πανσέληνος αγγίζει και τις συνεργασίες σου, ενδεχομένως λοιπόν να πιεστείς καθώς καλείσαι να παίξεις το ρόλο του ειρηνοποιού. Από την άλλη, τα οικονομικά παραμένουν σε θετικό κλίμα, κυρίως χάρη στις δικές σου κινήσεις.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template