ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Τρίτη 7 Μαρτίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Έλα σήμερα πιο κοντά στα πρόσωπα της οικογένειάς σου, ενώ αν σε είχαν απασχολήσει υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία, μέσα στη σημερινή ημέρα μπορείς να βρεις διεξόδους. Αξίζει επίσης να θυμάσαι πως δεν είσαι μόνος στις προσπάθειές σου, αφού έχεις την υποστήριξη κάποιων προσώπων, είτε υλική, είτε ηθική.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά, ενώ ταυτόχρονα θέλεις να κάνεις τη δική σου φωνή να ακουστεί, πρόσεξε όμως μήπως με τη στάση σου δημιουργείς προστριβές στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα, αν ανήκεις στους γεννημένους τον Απρίλιο, θα πρέπει να δεις με αντικειμενικότητα τις επιλογές σου. Επίσης, όσο προχωράμε προς το βράδυ ίσως πιεστείς από θέματα στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις συζητήσεις για οικονομικά θέματα, ενώ παράλληλα ακολουθείς δοκιμασμένες συνταγές προκειμένου να ωφεληθείς όσο το δυνατόν περισσότερο, προωθώντας τα δημιουργικά σου σχέδια και γενικότερα όσα έχεις στα σκαριά.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ γενικότερα έχεις πολλές υποχρεώσεις και τρέξιμο αυτή την περίοδο, που όμως τελικά δείχνουν πως προχωρούν, ακόμη κι αν αισθάνεσαι μια πίεση. Επένδυσε λοιπόν χρόνο στις επαφές και τις συναντήσεις σου, ενώ ταυτόχρονα οι ιδέες και οι απόψεις σου, σήμερα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία είναι το κλειδί που σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, έστω κι αν νιώθεις πως λείπει λίγο το φλερτ από την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, μέσα από τις παρέες σου διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και αυτό φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικείοι σου διαδραματίζουν έναν αρκετά σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των υποθέσεών σου, ενώ είσαι σε μια φάση που προετοιμάζεις πράγματα. Επίσης, μην ξεχνάς ότι η εύνοια στα οικονομικά παραμένει, μην παρασυρθείς όμως σε σπατάλες.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα κινείται σε γνώριμα πλαίσια για σένα, ωστόσο παίρνεις ικανοποίηση σήμερα από μικρά και απλά πράγματα που σε γεμίζουν μέσα στην καθημερινότητά σου, ενώ παράλληλα είναι μια καλή ημέρα για να σταθεροποιήσεις τις υποθέσεις που τρέχουν αυτή την περίοδο. Επιπλέον, κερδίζεις τις εντυπώσεις σήμερα αν αποδεχτείς προσκλήσεις για κοινωνικές επαφές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα ευνοεί περισσότερο εκείνους που είναι ήδη σε σχέση, καθώς για τους ελεύθερους η σημερινή ημέρα δεν έχει μεγάλες εκπλήξεις στα προσωπικά. Μην ξεχνάς όμως να δείξεις σύνεση στις επαφές σου με τους γύρω σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά αποτελούν το επίκεντρο της προσοχής σου για σήμερα, ενώ δεν αποκλείεται να εισπράττεις κάποια χρήματα που περίμενες ή να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες ώστε να γίνει αυτό το προσεχές διάστημα.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη παραμένοντας και σήμερα στο δικό σου ζώδιο, φέρνει πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Φρόντισε λοιπόν να μην περιορίσεις τις επιλογές σου εξαιτίας των ανασφαλειών για το καινούριο. Άλλωστε μέσα στη σημερινή ημέρα, ακόμη και στα δύσκολα έχεις την τύχη με το μέρος σου, πρόσεξε όμως τις επιλογές σου όσο προχωράμε προς το βράδυ.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι πλέον φέρνουν σημαντικά νέα για τα προσωπικά σου, ενώ εσύ βρίσκεις μικρές αφορμές για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως σήμερα μπορείς να κάνεις τη φωνή σου και τις επιθυμίες σου να ακουστούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο μόνος κίνδυνος για σήμερα είναι η υπεραισιοδοξία, κάτι που μπορεί να σε απομακρύνει από τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ παράλληλα θα πρέπει να περιορίσεις και τις σπατάλες σε οικονομικό επίπεδο, καθώς τα δεδομένα δεν είναι απόλυτα στη σφαίρα της δικής σου επιρροής.
ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τις ευκαιρίες να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα, ενώ σε φέρνει πιο κοντά με την εσωτερική σου φωνή, η οποία σε καθοδηγεί στα πραγματικά σου θέλω. Επιπλέον, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως κάποιο πρόσωπο χρειάζεται τη στήριξη και τη βοήθειά σου, είτε σε υλικό επίπεδο, είτε ως ηθική συμπαράσταση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποφεύγεις σήμερα την βαρετή πολυκοσμία και τις επαφές ρουτίνας, αφού προτιμάς να είσαι με δικούς σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν, ωστόσο παράλληλα αποφεύγεις και κάποιες υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στη συναισθηματική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ένα πιθανό σενάριο είναι πως μέσα από τρίτα πρόσωπα ενισχύεται σημαντικά και το δικό σου πορτοφόλι, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στο οικείο περιβάλλον σου. Επίσης κάνεις συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα εντείνεις τις προσπάθειές σου για την υλοποίηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα, μπορείς να επενδύσεις χρόνο και κόπο σε συλλογικές προσπάθειες, αφού μοιάζουν να αποδίδουν περισσότερο σε σχέση με τις ατομικές πρωτοβουλίες. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που συνυπολογίζεις και τους άλλους στις αποφάσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Σεπτέμβριο, υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Μην ξεχνάς όμως και τις εντάσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ένα μεγάλο μέρος της ενέργειάς σου κατευθύνεται σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους, αλλά αφορούν άμεσα και τη δική σου τσέπη, όπως επίσης και με τις δικές σου οφειλές προς άλλα πρόσωπα.

ΖΥΓΟΣΗ Σελήνη σήμερα παραμένοντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει και ευνοϊκές όψεις, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά το γεγονός ότι και σήμερα καθοδηγείσαι πρώτα από αυτά που πρέπει να κάνεις και έπειτα από αυτά που θέλεις, η σημερινή ημέρα δίνει ευκαιρίες για να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου, ενώ σκέφτεσαι πάλι κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνεργάτες σου διαδραματίζουν ένα σημαντικό ρόλο και σε βοηθούν να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου, ενώ η καριέρα είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα. Τέλος, κάνεις συζητήσεις πάνω σε οικονομικές σου οφειλές, πρόσεξε όμως τις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα όσο προχωράμε προς το βράδυ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΑρκετά βοηθητική η σημερινή ημέρα είναι για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό δίνει ως ένα βαθμό πρόσφορο έδαφος για τις υποθέσεις σου, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με διαδικαστικά θέματα, νομικές υποθέσεις, επαφές με το εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών, αν σπουδάζεις. Ταυτόχρονα, η ζωντάνια σου δεν μειώνεται στο ελάχιστο, το μόνο όμως που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη κι εσύ έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο, αναθεωρώντας τις κινήσεις σου, ειδικά αν ανήκεις στους γεννημένους του Νοεμβρίου, ενώ αν έχεις γεννηθεί γύρω τον Οκτώβριο πιέζεσαι από κάποιες εμμονές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι δικές σου προσπάθειες πιάνουν τόπο και μπορείς μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον να καταφέρεις πολλά, ενώ αν ανήκεις σε εκείνους που αναζητούν εργασία, υπάρχουν και κάποιες σημαντικές δεύτερες ευκαιρίες.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Προσπαθείς να βρεις διεξόδους που θα έχουν θετικό αποτέλεσμα όχι μόνο για τα δικά σου θέλω, αλλά και για των άλλων, μπορείς όμως να δεις και κάποια οικογενειακά θέματα να προχωρούν προς την πιο εποικοδομητική οδό. Σήμερα πάντως ασχολείσαι περισσότερο με τις δικές σου βαθύτερες ανάγκες, παρά τη δυσκολία που έχεις στην κατανόηση προς τους άλλους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η κτητικότητα και η ελεγκτικότητα παραμένει έντονη με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος είναι δίπλα σου και σε στηρίζουν, παρότι δεν λείπουν από μέρους σου οι ζήλιες. Γενικότερα όμως είσαι σε περίοδο με άλλες προτεραιότητες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε οικονομικές υποθέσεις που σχετίζονται με τρίτους και σχετίζονται και με το δικό σου πορτοφόλι, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως η τσέπη σου ενισχύεται από ενέργειες άλλων.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, σχηματίζοντας όμως και θετικές όψεις, δείχνει πως βρίσκεις τελικά την υποστήριξη που είχες ανάγκη για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Δεκέμβρη. Του Ιανουαρίου, συνεχίζεις να κάνεις συζητήσεις κι επαφές πάνω σε δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά, αλλά και ξεκαθαρίσματα ως προς τα πρόσωπα που έχεις δίπλα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές δυνατότητες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γεφυρώνοντας τα χάσματα που υπάρχουν, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να περιμένεις θετική απάντηση για μια υπόθεσή σου. Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου όσο προχωράμε προς το βράδυ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φίλοι φέρνουν ευχάριστα νέα που ευνοούν την τσέπη σου, ωστόσο αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο θα πρέπει να δείξεις προσοχή στον τρόπο που χειρίζεσαι θέματα καριέρας. Γενικότερα όμως, μπορείς μέσα στον ορίζοντα της ημέρας να προσεγγίσεις τους συνεργάτες.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή είναι μια καλή ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Γενικότερα όμως η μέρα σε καλεί να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις της καθημερινότητάς σου, ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να συγκεντρωθείς σε μικρές λεπτομέρειες των ζητημάτων αυτών, καθώς είναι πολλές οι φορές που ο νους σου ταξιδεύει σε πολλά. Παράλληλα όμως υπάρχουν και κάποιες πρακτικές δυσκολίες που δημιουργούν εμπόδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από μικρά και απλά πράγματα, σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο οι συνθήκες απαιτούν από σένα να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε τάξη, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα και αφήνοντας στην άκρη τις αυταπάτες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα καταφέρνεις περίφημα σήμερα στο εργασιακό περιβάλλον, ακόμη κι αν υπάρξουν κάποια εμπόδια. Επίσης, η σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να τακτοποιήσεις και οικονομικά, προσοχή όμως στις υπερβολές.
ΙΧΘΥΕΣ

Μια ιδιαίτερα βοηθητική ημέρα για τις υποθέσεις σου είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη σε μια φιλική θέση δίνει ώθηση στα σχέδιά σου. Έτσι λοιπόν μπορείς να βασιστείς και στην τύχη, που σήμερα μοιάζει να σου χαμογελά, ενώ χρησιμοποιείς και λίγη από τη γοητεία σου προκειμένου να πάρεις αυτό που θέλεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι σήμερα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν αναζητάς κάτι στα προσωπικά μπορείς σήμερα να εκμεταλλευτείς προτάσεις για φλερτ και γνωριμίες, πρόσεξε όμως και τις ανασφάλειες στα ερωτικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Γίνονται σημαντικές εξελίξεις στο εργασιακό σου περιβάλλον που σε ευνοούν, που παράλληλα φέρνουν και θετικά νέα για τα οικονομικά σου, τα οποία είναι κάπως πιεσμένα. Επίσης, θυμήσου πως μπορείς να ωφεληθείς από τις γνωριμίες που έχεις για τα θέματα που σε απασχολούν.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template