ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣΜια ιδιαίτερα βοηθητική ημέρα για τις υποθέσεις σου είναι η σημερινή, καθώς η Σελήνη σε μια φιλική θέση, κινείται σε ένα θετικό κλίμα που δίνει ώθηση στα σχέδιά σου. Γενικότερα όμως σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για σένα καθώς ο κυβερνήτης σου Άρης μετά από την παραμονή του στο δικό σου ζώδιο που έφερε δυσκολίες, εγκαταλείπει το ζώδιό σου.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι σήμερα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και ειδικότερα στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ αν είσαι ελεύθερος μπορείς σήμερα να εκμεταλλευτείς προτάσεις για φλερτ και γνωριμίες, πρόσεξε όμως υποθέσεις που δεν έχουν επιλυθεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα λοιπόν που ο Άρης περνά στον τομέα των οικονομικών σου, καλείσαι να προσέξεις περισσότερο καθώς έρχονται απρόσμενα έξοδα που δεν τα είχες υπολογίσει, ενώ παράλληλα οι χειρισμοί θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από φειδώ.
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντική ημέρα για σένα καθώς μετά από μια περίοδο αναβολών, καθυστερήσεων και στασιμότητας, ο Άρης περνά στο δικό σου ζώδιο, αποκαλύπτοντας παράλληλα το παρασκήνιο και τις κινήσεις που γίνονταν εναντίον σου όλο αυτό το διάστημα. Γεμίζουν λοιπόν οι μπαταρίες σου και παρότι θα υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που θα σε πιέσουν, σίγουρα θα προτιμήσεις το νέο κλίμα από την προηγούμενη βαλτωμένη περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν στο προηγούμενο διάστημα ένιωθες πως έχεις παραμεληθεί ή και προδοθεί από δικά σου πρόσωπα, έρχεται η στιγμή για να πάρεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη σύνεση κι εγκράτεια, μένοντας μακριά από καβγάδες και παρορμητικές αντιδράσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιες οικονομικές οφειλές κάνουν πιο επιτακτική από ποτέ την ανάγκη για να μπουν σε τάξη, ενδεχομένως όμως να παίρνεις τη στήριξη στην οποία είχες υπολογίσει, ενώ υπάρχουν και οι ευκαιρίες σε δημιουργικό επίπεδο
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ οι υποθέσεις σου δείχνουν πως προχωρούν, ακόμη κι αν αισθάνεσαι μια στασιμότητα. Ταυτόχρονα όμως από σήμερα θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις ενέργειες που κάνεις, ενώ στο προσεχές διάστημα είναι προτιμότερο να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου, καθώς θα υπάρξουν γεγονότα που θα κλονίσουν την εμπιστοσύνη σου για κάποια πρόσωπα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η επικοινωνία είναι το κλειδί που σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν λείπουν τα φλερτ από την καθημερινότητά σου. Παράλληλα, μέσα από τις παρέες σου διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και αυτό φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ασφάλεια και η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική για σένα αυτή την περίοδο, ενώ η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη σήμερα. Παράλληλα, έχεις τη δυναμική να κυνηγήσεις στόχους, παρά το ασταθές των οικονομικών.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης μετά από την παραμονή του στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που έφερε πολλές και πιεστικές καταστάσεις, αλλά και υποχρεώσεις, περνά σήμερα σε μια πιο φιλική θέση που σε βοηθά να γεμίσεις μπαταρίες και να κυνηγήσεις τους στόχους σου. Αυτό όμως που εσύ θα πρέπει να κάνεις σήμερα είναι να χρησιμοποιήσεις τη διπλωματία, αντί να δράσεις παρορμητικά, θέτοντας σε κίνδυνο τις ισορροπίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα ευνοεί περισσότερο εκείνους που είναι ήδη σε σχέση, καθώς για τους ελεύθερους η σημερινή ημέρα δεν έχει μεγάλες εκπλήξεις στα προσωπικά. Μην ξεχνάς όμως να είσαι συνετός και μετρημένος στις επαφές σου με τους γύρω σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι απαραίτητος σήμερα με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, ενώ δεν αποκλείεται να συναντήσεις αυξημένες απαιτήσεις από το εργασιακό σου περιβάλλον, με τις οικονομικές υποχρεώσεις σου να βρίσκουν λύσεις.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη παραμένοντας και σήμερα στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες στο δρόμο σου, αλλά και ευχάριστες εκπλήξεις ως προς τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Ταυτόχρονα, ο Άρης περνά από σήμερα σε μια πιο πιεστική θέση για το δικό σου ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πιο κουραστική περίοδο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι φέρνουν σημαντικά νέα για τα προσωπικά σου, ενώ εσύ βρίσκεις μικρές αφορμές για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως σήμερα μπορείς να κάνεις τη φωνή σου και τις επιθυμίες σου να ακουστούν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας αρκετή πίεση και τρέξιμο στον τομέα της καριέρας, ενώ οι υποχρεώσεις σου είναι σαφώς περισσότερες, οπότε θα πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειες σου. Παράλληλα, ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως μπορεί να υπάρξουν εντάσεις ή προστριβές με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει τις ευκαιρίες να προετοιμάσεις τις υποθέσεις σου για το προσεχές διάστημα, ενώ σε φέρνει πιο κοντά με την εσωτερική σου φωνή, η οποία σε καθοδηγεί στα πραγματικά σου θέλω. Παράλληλα όμως από σήμερα περνάς σε μια φάση που έχεις περισσότερο δυναμισμό κι ενέργεια, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε απερίσκεπτες και επιπόλαιες ενέργειες, μπορείς όμως να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, όλα αυτά με τον Άρη στον Ταύρο από σήμερα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου και άκουσε όσα οι άλλοι έχουν να σας πουν. Άλλωστε, βρίσκεσαι σε μια περίοδο όπου προσπαθείς να ευχαριστήσεις τους άλλους, ενώ σταδιακά αποδεσμεύεσαι από θεωρίες και πρακτικές που σε κρατούσαν πίσω.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ένα πιθανό σενάριο είναι πως μέσα από τρίτα πρόσωπα ενισχύεται σημαντικά και το δικό σου πορτοφόλι, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις στο οικείο περιβάλλον σου. Επίσης κάνεις συζητήσεις με σημαντικά πρόσωπα για τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς από σήμερα ο Άρης μετά την παρουσία του απέναντί σου, δυναμιτίζοντας το κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, περνά σε έναν οίκο του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την ανάγκη σου για έλεγχο κι επιβολή. Γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που συνυπολογίζεις και τους άλλους στις αποφάσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διαίσθησή σου σήμερα οδηγεί τα βήματά σου και εσύ εργάζεσαι αγόγγυστα προκειμένου να χτίσεις μια πιο ουσιαστική σχέση με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ η διάθεσή σου σήμερα είναι αρκετά ανεβασμένη, παρά τις δυσκολίες στην επικοινωνία με τα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν δεν σιγουρευτεί ότι θα είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις θα πρέπει να προσέχεις, καθώς ξεκινά μια περίοδος όπου έρχονται πιέσεις από εφορίες, δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, οπότε φρόντισε τον τρόπο που προσεγγίζεις τις οφειλές και τα έξοδά σου.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Σελήνη σήμερα παραμένει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που δείχνει πως η κοινωνική σου ζωή είναι ευχάριστη, ενώ μπορείς να εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες που σου δίνονται, ώστε να βγάλεις προς τα έξω την καλύτερή σου πλευρά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις. Εντούτοις, ο παραδοσιακός σου κυβερνήτης Άρης περνά απέναντί σου εγκαινιάζοντας έτσι μια περίοδο όπου ενδεχομένως να υπάρξουν εντάσεις και προστριβές στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ οι συνεργασίες σου βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ξεκινά από σήμερα ένα διάστημα που οι σχέσεις σου δοκιμάζονται με διενέξεις, ειδικά οι ερωτικές, θα πρέπει λοιπόν να μείνεις μακριά από καβγάδες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμη κι αν οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό σου είναι έντονες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καλείσαι σήμερα να είσαι διπλά προσεκτικός σε υποθέσεις που σχετίζονται με οικονομικά τρίτων που αφορούν έμμεσα το πορτοφόλι σου, ενώ παράλληλα χρειάζεται προσοχή και ο τρόπος που χειρίζεσαι τις οφειλές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣΗ σημερινή ημέρα είναι αρκετά βοηθητική για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, καθώς το πλανητικό σκηνικό δίνει πρόσφορο έδαφος για τις υποθέσεις σου, ειδικά εκείνες που σχετίζονται με διαδικαστικά θέματα, νομικές υποθέσεις, επαφές με το εξωτερικό ή ζητήματα σπουδών, αν σπουδάζεις. Επιπλέον, μπορείς να δεις την αξία σου να αναγνωρίζεται μέσα από καινοτόμες ιδέες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι ανεβασμένη κι εσύ έρχεσαι πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα και τον/την ερωτικό/ή σου σύντροφο, όμως έχεις περάσει πια σε μια απαιτητική περίοδο που απαιτεί από εσένα να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε βάθος, παρά τις αυταπάτες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσα στο ερχόμενο διάστημα θα πρέπει να είσαι απόλυτα συνεπής στο εργασιακό σου περιβάλλον, καθώς είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξουν περισσότερες εντάσεις στη δουλειά με τον Άρη που περνά σήμερα στον τομέα των επαγγελματικών σου, ενώ ταυτόχρονα, η περίοδος αυτή δεν ευνοεί απερίσκεπτες κινήσεις στα οικονομικά.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα, καθώς ο Άρης που μέχρι τώρα έφερε πληθώρα εντάσεων και προβλημάτων στο σπίτι και την οικογένεια, περνά από σήμερα σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο και σου δίνει την απαραίτητη ώθηση για να κυνηγήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, παρόλα αυτά αν έχεις παιδιά, θα πρέπει το επόμενο διάστημα να εστιάσεις περισσότερο στις ανάγκες τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποιο πρόσωπο του περιβάλλοντός σου σήμερα έχει κάτι να σου πει, ενώ γενικότερα σήμερα οι επαφές σου παίζουν ένα σημαίνοντα ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών σου. Από σήμερα όμως προετοιμάσου για κάποια παράπονα από δικούς σου ανθρώπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Υπάρχουν όμως και θετικά νέα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, καθώς μπορείς να στηριχτείς και σε πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ώστε να προωθήσεις με επιτυχία οικονομικά ζητήματα, αρκεί να ξεμπλέξεις από μπερδεμένες καταστάσεις.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η Σελήνη παραμένει απέναντί σου και δείχνει πως βρίσκεις τελικά την υποστήριξη που είχες ανάγκη για να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως, το κλειδί για την σημερινή ημέρα δεν είναι τόσο η έμπνευση και η δημιουργικότητα από μόνες τους, όσο το γεγονός ότι έχεις ανάγκη να παράξεις κάτι ουσιαστικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από σήμερα ο Άρης περνά σε μια θέση κόντρα προς το δικό σου ζώδιο, προμηνύοντας αρκετά προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να χρειαστεί να διαδραματίσεις εσύ το ρόλο του ειρηνοποιού παρά το έντονο κλίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βεβαιώσου ότι έχεις καταστήσει σαφές το τι θέλεις να γίνει στις συμφωνίες που κάνεις, ενώ φρόντισε να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, ώστε να μπορείς να κινηθείς πιο άνετα. Γενικότερα όμως, μπορείς μέσα στον ορίζοντα της ημέρας να προσεγγίσεις τους συνεργάτες.
ΙΧΘΥΕΣ

Η σημερινή ημέρα σε καλεί να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις της καθημερινότητάς σου, αλλά και τις εκκρεμότητες ρουτίνας που δεν έχουν διευθετηθεί εδώ και καιρό. Γενικότερα όμως είναι μια καλή ημέρα για ζητήματα πρακτικής φύσεως, ενώ υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις που κάνουν τη μέρα σου πιο ευχάριστη. Επιπλέον, μπορείς να πάρεις κάποιου είδους ανταμοιβή για τις υπηρεσίες που προσφέρεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από μικρά και απλά πράγματα, σήμερα έρχεσαι πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αν συνυπολογίσουμε πως ο Ερμής στο ζώδιό σου σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον αυστηρό Κρόνο, καταλαβαίνεις πως σήμερα πρέπει να μιλήσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια, αφήνοντας στην άκρη τον εγωισμό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα αποδεσμεύεσαι από την πίεση που υπήρχε στα οικονομικά σου, καθώς ο Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας πολλές ευκαιρίες και περισσότερο δυναμισμό.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template