ΟΡΓΙΣΜΕΝΕΣ ΗΠΑ-ΡΩΣΙΑ-Επίθεση Τουρκίας εναντίον Συριακού στρατού ΕΙΚΟΝΕΣ ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Oι τουρκικές δυνάμεις που έχουν εισβάλλει στη Συρία και ενισχύουν τους μαχητές του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA), βομβάρδισαν θέσεις του
Συριακού Αραβικού Στρατού δυτικά της υπό κουρδικό έλεγχο πόλης Μανμπίτζ στη βορειοδυτική Συρία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν 8 Σύροι στρατιώτες και να τραυματιστούν δεκάδες.

ΗΠΑ και Ρωσία έχουν εξοργιστεί με την ενέργεια αυτή των Τούρκων οι οποίοι επιχειρούν να πλησιάσουν κοντά και στους δικούς τους άντρες που έχουν αναπτυχθεί στα περίχωρα της Μάνμπιτζ.

Σύροι στρατιώτες έχουν αναπτυχθεί στα δυτικά της πόλης Μανμππίτζ, μεταξύ της τουρκικής εισβολής και των υπό κουρδική διοίκηση Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), ύστερα από διαμεσολάβηση της Ρωσίας, ώστε να αποτρέψουν την προέλαση των Τούρκων προς την πόλη Μανμπίτζ.

Σύμφωνα με στρατιωτική πηγή στο Χαλέπι, οι τουρκικές δυνάμεις επιτέθηκαν στους Σύρους στα χωριά Τζουμπ Αλ Χιμρ, Μπουχέτζ, Αλ Μπογάζ και Κορκογιόκ.

Τα χωριά αυτά παραδόθηκαν πρόσφατα από τις Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) που στην ουσία είναι οι Κούρδοι στον συριακό Στρατό κατόπιν παρότρυνσης των ΗΠΑ-Ρωσίας

Από τότε που το ISIS εγκατέλειψε την Αλ Μπαμπ στις τουρκικές δυνάμεις οι τελευτάιες συνεχώς στοχοποιούν και τον συριακό Στρατόκαι τους Κούρδους σκοτώνοντας στρατιωτικό προσωπικό που πολεμούσε στα βορειοανατολικά του Χαλεπίου.

Η Άγκυρα στην βορειοδυτική Συρία βρίσκεται περικυκλωμένη από δυνάμεις των SDF που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ και του συριακού Στρατού που υποστηρίζεται από τη Ρωσία.

Η κατάσταση είναι περίπλοκη διότι μετά την πρώτη συνάντηση των ΓΕΕΘΑ των δύο κορυφαίων στρατιωτικών δυνάμεων του πλανήτη, των ΗΠΑ και της Ρωσίας στη νότια Τουρκία είχαμε και την πρώτη κοινή στρατιωτική επιχείρηση των ειδικών δυνάμεων των δύο χωρών στην συριακή υπό κουρδική κατοχή πόλη της Μανμπίτζ!

Τέτοια στρατιωτική συνεργασια είχε να λάβει χώρα από τον καιρό του Β' ΠΠ και ο πραγματικός σκοπός της είναι να μην μπουν ιδέες στις τουρκικές δυνάμεις να προελάσουν στην συριακή πόλη.

Άλλωστε μόλις προχθες οι ΗΠΑ απηύθυναν προειδοποίηση στην Τουρκία να μην εισέλθει στην πόλη.

Οι αναφορές επιβεβαιώνονται από πολλαπλές πηγές, είτε δυτικές είτε κουρδικές και ήδη κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από τις περιπολίες Αμερικανών US Navy Seal και Delta Force και Ρώσων Spetsnaz.

Οι εντολές που έχουν λάβει από τα Επιτελεία τους είναι να μην εμπλέκονται οι δρόμοι τους και οι περιοχές ευθύνης τους και να συνενοούνται προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Άλλωστε η συγκέντρωση των πιο εκπαιδευμένων ανδρών του πλανήτη σε τόσο μικρό χώρο είναι εκρηκτική από μόνη της.

Σημειώνεται ότι η ρωσική Αεροπορία «καταλάθος» έχει βομβαρδίσει τουρκικές θέσεις έχοντας σκοτώσει Τούρκους στρατιώτες και πράκτορες της ΜΙΤ. Πιθανό τέτοια λάθη να επαναλειφθούν ξανά και από την ρωσική και από την αμερικανική Αεροπορία.

Υπάρχουνήδη τα πρώτα βίντεο με Ρώσους Spetsnaz να διασκεδάζουν μαζί με Σύρους στρατιώτες και Κούρδους μαχητές στην Μανμπίτζ. Η Άγκυρα πλησιάζει επικίνδυνα κοντά σε δυνάμεις της Μόσχας και της Ουάσιγκτον






2323 Retweet
3232 "μου αρέσει"




YouTube ‎@YouTube


Ακολουθήστε

Syrian Civil War Map @CivilWarMap


Very interesting Video. Russian, Syrian and SDF Soldiers together in several villages west of #Manbij.https://www.youtube.com/watch?v=7-NuiKhBoWE …
12:24 μ.μ. - 9 Μαρ 2017

3333 Retweet
3131 "μου αρέσει"




Ακολουθήστε

tahtakuslar @taylieli


Unconfirmed: #Turkish artillery have hit #SAA locations near Boughaz and Kur Huwuk, west of rif #Manbij. Casualties reported.
6:45 π.μ. - 9 Μαρ 2017

1515 Retweet
1010 "μου αρέσει"

Σε άλλο βίντεο Ρώσος στρατηγός στην Μάνμπιτζ αναφέρει ότι η πόλη είναι συριακό έδαφος και η Τουρκία δεν πρέπει να εισέλθει εντός του αστικού συγκροτήματος



pronews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template