Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Γίνονται ίντριγκες στην ομάδα των Μαχητών

Τετάρτη 15 Μαρτίου 2017

Αντικρίζοντας την εντυπωσιακή Ελισάβετ Δοβλιατίδου, αναρωτιέμαι τι ήταν αυτό που παρακίνησε ένα 24χρονο κορίτσι να ταξιδέψει στον Αγιο Δομίνικο
και να διαγωνίζεται σκληρά για μια τυρόπιτα. «Η έλλειψη περιπέτειας και αδρεναλίνης. Αυτό με έκανε να συμμετάσχω στο “Survivor”. Ηταν μια φάση της ζωής μου που είχα ρουτινιάσει. Ημουν αδρανής. Γενικότερα, είμαι ένα κορίτσι της τρέλας και έτσι θεώρησα ιδανική ευκαιρία το να συμμετάσχω στο παιχνίδι. Πέρασα από πολλά κάστινγκ και θυμάμαι πως όταν μου ανακοίνωσαν ότι θα είμαι στο παιχνίδι είχα τρελαθεί από τη χαρά μου!».

Οσο για τις αντιδράσεις της οικογένειας και του συντρόφου της, του Πατρινού πρωταθλητή καρτ Μίκη Καλογηράτου, με τον οποίο συζούν στην Αθήνα τα δύο τελευταία χρόνια, λέει: «Εγώ ζω για το σήμερα, είμαι αυθόρμητη και από τη στιγμή που ήταν απόφαση ζωής και ήθελα να πάω στο “Survivor” δεν με ένοιαζε ό,τι κι αν μου έλεγαν. Δεν με ένοιαζε τίποτα! Οι γονείς μου ανησύχησαν, αλλά είναι συνηθισμένοι γιατί κατά καιρούς τους ανακοινώνω διάφορα. (γελάει) Και το αγόρι μου είχε ανησυχήσει».
«Ηταν ψυχοφθόρα η ιδέα ότι έπρεπε να πάω να αγωνιστώ με πρόγραμμα. Βέβαια το να κάθεσαι στην καλύβα μπορώ να πω ότι ήταν ακόμα χειρότερο. Ηταν ό,τι πιο βαρετό υπήρχε», λέει η Ελισάβετ



«Θα άντεχα κι άλλο στο “Survivor”»


Τι τη δυσκόλεψε στο παιχνίδι; «Τα αγωνίσματα. Είχα ανασφάλειες. Ενιωθα ότι ήμουν η πιο αδύναμη απ’ όλους. Είχα χάσει τον εαυτό μου στο παιχνίδι. Ηταν ψυχοφθόρα η ιδέα ότι έπρεπε να πάω να αγωνιστώ με πρόγραμμα. Βέβαια το να κάθεσαι στην καλύβα, όταν δεν υπήρχε αγώνισμα, μπορώ να πω ότι ήταν ακόμα χειρότερο. Ηταν ό,τι πιο βαρετό υπήρχε. Δεν κάναμε τίποτα. Δεν υπήρχαν δυνάμεις. Ημασταν τόσο κουρασμένοι, τόσο εξαντλημένοι. Ούτε για μπάνιο δεν θέλαμε να πάμε. Ισως ήθελα λιγάκι τον χρόνο μου. Γιατί στα δύο τελευταία αγωνίσματα κέρδισα. Πιστεύω ότι αν συνέχιζα, θα είχα διαφορετική πορεία στο παιχνίδι».

Η Ελισάβετ ανήκε στην ομάδα των Μαχητών, η οποία μετά από ένα σερί ηττών έγινε η ομάδα που «πεινούσε» περισσότερο. Πώς πάλεψε την ασιτία και την αδυναμία; «Η αφαγία δεν με επηρέασε ψυχολογικά. Αν και υπήρχε πολλή γκρίνια. Γίνονταν αμέτρητες συζητήσεις γύρω από το φαγητό. Ηταν δύσκολο να είσαι σε μια ομάδα στην οποία υπήρχαν άτομα με αρνητική ενέργεια. Ηθελες δεν ήθελες σου τη μετέδιδαν. Κατάφερα όμως να παραμείνω ήρεμη. Σωματικά, όμως, ήμουν αδύναμη. Υπήρχαν ημέρες που δεν αγωνιζόμουν γιατί δεν με κρατούσαν τα πόδια μου».
Πόσα κιλά έχασε; «Πέντε κιλά μέσα σε έναν μήνα περίπου. Είμαι 1,80 και πλέον ζυγίζω 59 κιλά. Βέβαια από την ώρα που έχω επιστρέψει έχω φάει όσο ποτέ ξανά στη ζωή μου. Από τη μία κλείνει το στομάχι σου, αλλά από την άλλη όταν βλέπεις το φαγητό μπροστά σου δεν μπορείς να το αφήσεις και να μην το φας. Είναι σύνδρομο του “Survivor”».

Το μεγαλύτερο εμπόδιο όμως που συνάντησε η Ελισάβετ στον αγώνα αντοχής που έδινε ήταν ο ίδιος της ο χαρακτήρας. «Το πιο δύσκολο σημείο του χαρακτήρα μου, όμως, είναι ότι βαριέμαι εύκολα. Δηλαδή βάζω έναν στόχο και μετά χάνω ξαφνικά το ενδιαφέρον μου. Σε ένα ταξίδι, για παράδειγμα, μπορεί να κλείσω να μείνω κάπου για δύο εβδομάδες και τελικά επιστρέφω μετά από λίγες ημέρες. Ετσι και στο “Survivor”. Εγώ είπα στα παιδιά να με ψηφίσουν για να φύγω. Μετά την τρίτη εβδομάδα άρχισα να ξενερώνω με κάποια πράγματα. Είχα και κάποιες ήττες και είχα απογοητευτεί με τον εαυτό μου. Αλλά γενικότερα, να ξέρεις ότι θα άντεχα κι άλλο στο παιχνίδι. Αν οι συμπαίκτες μου δεν με ψήφιζαν, που τους το ζήτησα, θα έμενα εγώ στο παιχνίδι και θα έφευγε ο Πάνος, ο μάνατζερ του ράγκμπι. Και μακάρι να έφευγε γιατί έμαθα κάτι που με πλήγωσε».



Η κόντρα με τον μάνατζερ του ράγκμπι

Γιατί πιστεύει ότι ο μάνατζερ του ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης έχει γίνει στόχος αρνητικών σχολίων στο Διαδίκτυο; «Οσο ήμουν στο παιχνίδι τον εκτιμούσα. Οποτε συζητούσαμε ήταν με τον καλό λόγο στο στόμα. Αλλά τελικά άλλαξα γνώμη. Πλέον πιστεύω ότι είναι ένας άνθρωπος ύπουλος και διπρόσωπος. Οσο ήμουν στο παιχνίδι δεν τον είχα καταλάβει, αλλά τώρα είμαι απόλυτα σίγουρη για τον χαρακτήρα του. Με έχει απογοητεύσει. Μακάρι να μπορούσα να γυρίσω πίσω, γιατί του έκανα μεγάλη χάρη που έφυγα!».

Εχει ψυχολογήσει τον Ορέστη Τσανγκ, για τον οποίο είχε εκφραστεί αρνητικά στα social media και ο σύντροφός της; «Για να είναι φίλοι με τον Πάνο, πρέπει να έχει και αυτός τη στρατηγική του. Τελικά, μάλλον ο Πάνος και ο Ορέστης ενδιαφέρονται περισσότερο από όλους για το χρηματικό έπαθλο».
Θεωρεί ότι γίνονται ίντριγκες στην ομάδα των Μαχητών; «Υπάρχουν ίντριγκες. Προσωπικά εγώ ήμουν καλή με όλους. Τελικά, όμως, συνειδητοποίησα ότι δεν ήμασταν και τόσο ενωμένη ομάδα».

Ποιον θεωρεί φαβορί για τη νίκη; «Δεν ξέρω. Βλέπω ότι η ομάδα των Διάσημων είναι πιο ενωμένη. Δεν υπάρχουν πισώπλατα μαχαιρώματα, κάνουν περισσότερο χαβαλέ, το ζουν περισσότερο. Δεν ξέρω αν είναι φαβορί, αλλά έχω τρελή συμπάθεια στον Bo. Φαίνεται ότι έχει πάει εκεί και το διασκεδάζει. Σίγουρα κάποιοι άλλοι, για παράδειγμα οι γυμναστές, θέλουν να δείξουν ότι τα καταφέρνουν γιατί έχουν και έναν επαγγελματικό εγωισμό. Είναι αυτή η δουλειά τους. Σκέφτονται ότι αν δεν τα πάνε καλά, θα γίνουν ρεζίλι».

Ισχύει ότι στο συμβούλιο της αποχώρησής της τη φλέρταρε ο Γιάννης Σπαλιάρας; Τι λέει για την ατάκα του, που έκανε τον γύρο του Διαδικτύου, «θα κράταγα τη Δοβλιατίδου γιατί αν έρθει στην ομάδα μου, επειδή είναι ψηλή, θα μου ταίριαζε στα πλάνα»; Η Ελισάβετ γελάει όταν θυμάται το περιστατικό. «Οχι, μωρέ! Εχει χιούμορ ο Σπαλιάρας. Επίσης γνωρίζει πολύ καλά τι είναι αυτό που πρέπει να πει για να συζητηθεί. Ξέρει πώς να προκαλεί. Αλλά με τη θετική έννοια».

Πώς αισθάνεται τώρα που παρακολουθεί το «Survivor» από τον καναπέ του σπιτιού της; «Κλαίω ασταμάτητα. Ακόμη και τους συμπαίκτες μου με τους οποίους δεν τα πήγαινα καλά τους βλέπω και συγκινούμαι. Βιάστηκα να αποχωρήσω. Επρεπε να μείνω κι άλλο».
Μαζεύοντας τα πράγματά της από την καλύβα των Μαχητών, η Ελισάβετ επέστρεψε στο διαμέρισμα στην Αθήνα όπου συγκατοικεί με τον σύντροφό της Μίκη Καλογηράτο. «Εφυγα από τη Θεσσαλονίκη και συγκατοικώ με το αγόρι μου στην Αθήνα. Είναι πρωταθλητής στα καρτ και πολύ γνωστός σε αυτό που κάνει. Είναι ο καλύτερος στον τομέα του. Είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και όλα είναι πολύ ωραία στη συγκατοίκησή μας»
, λέει η 24χρονη.

Πώς είναι η καθημερινότητά της; «Είμαι σπιτόγατα. Αλλά άμα βγω, είναι σαν να μην υπάρχει αύριο. Χορεύω ασταμάτητα. Τραγουδάω κιόλας. Το τραγούδι είναι αγαπημένο μου χόμπι. Με γεμίζει όσο τίποτα άλλο. Επίσης καθημερινά περνάω από πολλά κάστινγκ. Μπορεί μέσα στην ημέρα να περνάω και από δέκα. Το μόντελινγκ είναι μια ενδιαφέρουσα δουλειά. Ακόμη και η απόρριψη, που είναι κομμάτι του επαγγέλματος, δεν με ενοχλεί καθόλου. Ισα-ίσα! Η απόρριψη μπορεί να σε κάνει και πιο δυνατή. Καταλαβαίνεις ότι δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Δόξα τω Θεώ, τα πηγαίνω πολύ καλά. Επίσης, το “Survivor” μου άνοιξε μια πολύ μεγάλη πόρτα».
Από τη μαμά της πήρε την ομορφιά; «Ναι! Πού το κατάλαβες; Η μαμά μου είναι από τη Ρωσία και είναι ξανθιά με πράσινα μάτια. Ολοι στην οικογένειά μας είναι μελαχρινοί, εκτός από εμένα και από εκείνη. Ο μπαμπάς μου είναι από τη Θεσσαλονίκη και είχε γνωρίσει τη μαμά μου σε ένα ταξίδι του στη Ρωσία. Μεγάλη ιστορία!».

Από μικρή ηλικία θυμάται να κοιτάζει με θαυμασμό τα μοντέλα που έβλεπε στην τηλεόραση. «Στα 18 μου ήμουν πια σίγουρη ότι ήθελα να ασχοληθώ με το μόντελινγκ. Γι’ αυτό σπούδασα σχέδιο μόδας. Θυμάμαι μικρή πόσο πολύ θαύμαζα τα μοντέλα στις πρωινές εκπομπές. Το έκανα και αυτό. Δούλεψα στα “Καλημερούδια” ως μοντέλο. Μόλις το έκανα, το απομυθοποίησα και αυτό!».
Oπως απομυθοποίησε και τα καλλιστεία; «Ακριβώς. Hμουν 20 ετών όταν συμμετείχα στα καλλιστεία Δυτικής Ελλάδας. Μετά μου είπαν να πάω για Σταρ Ελλάς, αλλά δεν ήθελα. Τότε είχα κερδίσει και μια υποτροφία για να γίνω αεροσυνοδός, αλλά δεν ήθελα να ασχοληθώ καθόλου με αυτό το επάγγελμα. Δεν μου άρεσε, ούτε το μετάνιωσα!».

Πρόσφατα πόζαρε για μεγάλο οίκο νυφικών. Στην προσωπική της ζωή θα έπαιρνε την απόφαση να φορέσει νυφικό; «Εχω βάλει τόσα νυφικά ως μοντέλο που δεν θέλω να τα δω ξανά μπροστά μου. Αλλωστε το όνειρό μου είναι να παντρευτώ δίπλα στη θάλασσα. Ετσι θα φορέσω κάτι πιο απλό. Η αλήθεια είναι ότι στην παρούσα φάση της ζωής μου ούτε γάμο θέλω, ούτε παιδιά. Με τίποτα».

Τη ρωτώ για τα επόμενα σχέδιά της. «Θα μου άρεσε να συμμετάσχω σε διαφημιστικά σποτ, ενώ ίσως κάποια στιγμή να δημιουργήσω τη δική μου συλλογή με ρούχα. Μπορεί να σχεδίαζα ρούχα για γυναίκες με καμπύλες. Δεν μου αρέσει το πολύ αδύνατο πρότυπο της γυναίκας. Κι εγώ δεν ήμουν πάντα έτσι. Επρεπε να με δεις πριν από λίγο καιρό. Εκανα βάρη, γυμναζόμουν πολύ και έτσι είχα καμπύλες».










Της αρέσει να τραγουδάει όμως το όνειρό της να σχεδιάσει τη δική της συλλογή με ρούχα για γυναίκες με καμπύλες    protothema.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template