Πόση υπομονή έχει το κάθε ζώδιο;

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

Αλήθεια, πόση υπομονή έχουμε στη ζωή μας; Είμαστε σε θέση να δείξουμε την απαραίτητη υπομονή, που θα μας βοηθήσει
να δεχτούμε και τους άλλους στη ζωή μας έτσι όπως είναι, με τις αδυναμίες και τις ιδιοτροπίες τους; Και αν πραγματικά το θέλουμε αυτό, τι μπορούμε να κάνουμε για να το πετύχουμε;
Πόσο υπομονετικά είναι τα ζώδια στη ζωή τους και πόσο εύκολα δέχονται τους άλλους δίπλα τους!


Κριός

Ο Κριός είναι μια «σβούρα» στην κυριολεξία, που τρέχει από εδώ και από εκεί. Δε θα καθίσει ποτέ ήρεμος σε μια θέση και ούτε θα σας περιμένει να πάτε κάπου μαζί. Οπότε αν έχετε κανονίσει ραντεβού και αργείτε, το πιο πιθανό είναι να πάτε μονοί σας. Από την άλλη, αν έχετε οικογένεια και παιδιά μαζί του, ξεχάστε τον κλασικό πατέρα που θα κάθεται με τις ώρες να ασχολείται μαζί τους υπομονετικά. Είναι ίσως το πιο ανυπόμονο ζώδιο από όλα


Ταύρος
Ο Ταύρος είναι το ιδανικό ταίρι, μαζί του θα μπορέσετε να κάνετε μια σχέση ζωής, αφού είναι πρόθυμος και έτοιμος να ασχοληθεί με το σπιτικό σας και με τα παιδάκια σας. Του αρέσει να ελέγχει τα πάντα μέσα στη σχέση του, είτε είναι άντρας είτε γυναίκα. Η μεγάλη υπομονή που έχει το ζώδιο αυτό, το βοήθα να πετυχαίνει πολλά στη ζωή του.

Δίδυμοι


Ο Δίδυμος, παρόλο που έχει πολλά όνειρα στο μυαλό του και μεγάλη όρεξη να τα υλοποιήσει, πάντα κάτι συμβαίνει και τα αφήνει μισοτελειωμένα ή δηλώνει αδυναμία να τα φτάσει στο τέλος! Η έλλειψη υπομονής που τον διακρίνει, δεν τον αφήνει να πετύχει τους στόχους του, αφού ο αρχικός ενθουσιασμός χάνεται για πάντα μέσα σε μια «φούσκα» ανεκπλήρωτων στόχων.

Καρκίνος


Αν το σημαντικό για τον Καρκίνο είναι να δώσει όλο του το είναι στην αγάπη του ή στην οικογένεια του, τότε θα κάνει τα πάντα για να τα καταφέρει. Ναι, η αλήθεια είναι ότι δίνει μεγάλη σημασία στον τομέα των σχέσεων και έχει αρκετή υπομονή, για να πετύχει το σκοπό του. Στους υπόλοιπους τομείς της ζωής του όμως, το αν θα δείξει υπομονή ή όχι θα εξαρτηθεί βασικά από τις ψυχολογικές του διαθέσεις και την όρεξη που θα έχει, να ασχοληθεί μαζί τους.

Λέων


Αν ένας Λέων βάλει κάτι στο μυαλό του, θα κάνει τα πάντα για να το πετύχει. Συνεπώς, θα οπλιστεί και με αρκετή υπομονή για να καταφέρει να υλοποιήσει τα όνειρά του. Γενικά όμως, αυτό το ζώδιο πάντα θέλει κάτι παραπάνω από αυτό που μπορεί να πετύχει, οπότε όταν καταφέρνει να φτάσει στη πηγή, ο αρχικός του ενθουσιασμός περνάει σε δεύτερη μοίρα… Η σιγουριά του, πολλές φορές τον κάνει να καταθέτει τα όπλα, χωρίς να το καταλαβαίνει.
Παρθένος
Ένας Παρθένος έχει πάντα στη ζωή του ένα πρόγραμμα και δεν μπορεί να λειτουργήσει χωρίς αυτό. Ακόμα και για τις πιο απλές καταστάσεις της καθημερινότητας, εκείνος θα χρειαστεί ένα σχετικό προγραμματισμό για να τις φέρει εις πέρας. Η απεριόριστη υπομονή που διαθέτει, είναι μια μεγάλη αρετή και ξέρει πολύ καλά πώς θα χειριστεί τα πράγματα για να πετύχει τους στόχους του.

Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ένα ζώδιο με προσγειωμένους στόχους και όνειρα. Θέλει μια καλή οικογένεια, μια δουλειά που θα του επιτρέπει να ζει άνετα και γενικά θέλει να έχει την ψυχική του γαλήνη και ηρεμία. Και με την μεγάλη υπομονή που έχει, καταφέρνει να πετύχει τους στόχους του. Το κακό είναι πως όταν νιώσει πλήρης, αρχίζει να ζητά και κάτι παραπάνω, με αποτέλεσμα να αλλάζει διαρκώς τη ζωή του με απρόβλεπτες καταστάσεις
Σκορπιός
Με έναν Σκορπιό δίπλα σου, θα πρέπει να οπλιστείς με μια υπομονή πέρα από τα ανθρώπινα όρια. Και αυτό γιατί το ζώδιο αυτό δεν μπορείς ποτέ να το ψυχολογήσεις, αφού έχει έναν τόσο περίπλοκο εσωτερικό κόσμο. Παράλληλα, ο Σκορπιός έχει και ο ίδιος απεριόριστη υπομονή και παλεύει μέχρι το τέλος, όταν θέλει να κερδίσει κάτι, αν και σε θέματα αγάπης μπορεί να καταθέσει τα όπλα από τον πρώτο γύρο.

Τοξότης

Με το μεγάλο ενθουσιασμό που έχει ο Τοξότης για τη ζωή, βάζει την αρετή της υπομονής σε δεύτερη μοίρα και γι’ αυτό συνήθως πετυχαίνει πιο λίγους στόχους από αυτούς που έχει στο μυαλό του. Ο ενθουσιασμός και το πάθος του, θα τελειώσουν γρήγορα, αν δε βρεθεί κάτι που θα του δίνει το ερέθισμα να διατηρεί τη φαντασία του σε εγρήγορση. Σίγουρα η υπομονή δεν ανήκει στα προτερήματα του ζωδίου αυτού…
Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα από τα πιο υπομονετικά ζώδια. Είναι ικανός να περιμένει για καιρό, αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία, προκειμένου να καταφέρει να πετύχει τους στόχους και τα όνειρα του. Θα είναι αυτός που θα καλύψει όλες τις ανάγκες των μελών της οικογένειάς του και θα στέκεται άγρυπνος φρουρός, μεριμνώντας για τα πάντα. Αν έχεις σχέση λοιπόν με έναν Αιγόκερω, μπορείς να στηρίζεσαι επάνω του!

Υδροχόος


Ένας Υδροχόος συνήθως καταφέρνει να πετυχαίνει τους στόχους του και να πραγματοποιεί τα όνειρά του, λόγω του κοφτερού μυαλού του που είναι συνέχεια σε επαγρύπνηση και παίρνει γρήγορες στροφές. Στα προσωπικά του όμως, συχνά η υπομονή δε συγκαταλέγεται στα προσόντα του. Αν καταφέρει να δείξει υπομονή και ψυχική δύναμη, τότε θα μπορέσει σίγουρα να χτίσει μια ολοκληρωμένη σχέση, που θα τον οδηγήσει και αυτόν αλλά και το ταίρι του, στην ευτυχία!

Ιχθύς


Ο ευαίσθητος Ιχθύς θα τερματίσει την υπομονή του, προκειμένου να καλύψει όλα τα κενά που μπορεί να έχει στο συναισθηματικό τομέα. Αυτό θα το κάνει για να νιώσει ο ίδιος την ασφάλεια και τη σιγουριά ότι έχει μια σχέση που τον καλύπτει σε όλα. Κι αν τα πράγματα είναι άσχημα και δεν υπάρχει ελπίδα σωτηρίας, ακόμα τότε θα συνεχίσει να υπομένει και να περιμένει τη μεγάλη αλλαγή… Αυτό όμως, έχει σαν αποτέλεσμα να εξαντλεί όλη του την ενέργεια στα προσωπικά του, παραμελώντας τους υπόλοιπους τομείς, όπως τα επαγγελματικά.       zwdia24.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template