ΡΩΣΙΚΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ τσάκισαν τους αντάρτες του FSA 5 χλμ. μακριά από Αμερικανούς κομάντο!

Τετάρτη 1 Μαρτίου 2017

Ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος βομβάρδισε αντάρτες του υποστηριζόμενου από την Τουρκία FSA, οι οποίοι έχουν εκπαιδευτεί από τις ΗΠΑ,
ανακοίνωσε ο διοικητής της υπό αμερικανικό πρόσταγμα επιχείρησης στη Συρία και το Ιράκ.
Όταν έγινε το «χτύπημα» οι Αμερικανοί σύμβουλοι που βρίσκονται στο σημείο απείχαν περίπου 5 χλμ.. Το επεισόδιο αναδεικνύει τον κίνδυνο ακούσιων συγκρούσεων, ανάμεσα στις πολλές δυνάμεις που επιχειρούν στο «ρευστό» πεδίο μάχης στη Συρία, σχολίασαν οι New York Times.


Ο στρατηγός Στέφεν Τάουνσεντ, επικεφαλής των υπό τις ΗΠΑ δυνάμεων που πολεμούν ενάντια στους τζιχαντιστές σε Ιράκ και Συρία δήλωσε ότι ο ρωσικός βομβαρδισμός προκάλεσε τον θάνατο ενόπλων του FSA, αλλά αρνήθηκε να πει συγκεκριμένο αριθμό απωλειών.
Σύμφωνα με άλλες ανεπιβεβαίωτες όμως πληροφορίες ανάμεσα στα θύματα είναι και Κούρδοι αντάρτες του YPG οι οποίοι βρίσκονταν νότια της Manbij.


Ο Αμερικανός στρατηγός πάντως έσπευσε να δηλώσει πως η ρωσική επίθεση κοντά στην αλ Μπαμπ οφείλεται, κατά τα φαινόμενα, «σε λάθος».

«Οι ρωσικές δυνάμεις πίστευαν ότι βομβάρδιζαν χωριά που βρίσκονται υπό την κατοχή της ISIS, αλλά στην πραγματικότητα εκεί δρουν δυνάμεις του FSA»
, είπε ο αμερικανός στρατιωτικός.

Ο Τάουνσεντ τόνισε ότι οι ΗΠΑ ενθαρρύνουν όλες τις πλευρές να επικεντρωθούν στη μάχη ενάντια στην ISIS και να μην επιτρέψουν στις εντάσεις ανάμεσα στα διαφορετικά «στρατόπεδα» να τους αποσπάσουν από την ανάγκη κατάληψης της Ράκκα.

Είναι το δεύτερο περιστατικό αυτού του είδους τις τελευταίες εβδομάδες, με εμπλοκή Ρώσων. Τον προηγούμενο μήνα, η ρωσική Αεροπορία της είχε βομβαρδίσει κατά λάθος Τούρκους στρατιώτες κοντά στην αλ-Μπαμπ.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το ρωσικό υπουργείο Άμυνας «ούτε ρωσικά ούτε συριακά μαχητικά αεροσκάφη βομβάρδισαν δυνάμεις που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ»

Η Τουρκία έστειλε μονάδες των βατραχανθρώπων της SAS-SAT στη Συρία

Όπως ανακοίνωσε το τουρκικό επιτελείο Ναυτικού επίλεκτες δυνάμεις των ειδικών δυνάμεων SAT-SAS αναπτύχθηκαν στην βόρεια Συρία στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ασπίδα του Ευφράτη».


Ταυτόχρονα άλλες μονάδες έχουν αναπτυχθεί στα ανατολικά της χώρας στο πλαισιο των συνεχιζόμενων προσαθειών των αρχών ασφαλείας για την καταπολέμηση των «τρομοκρατικών οργανώσεων» του ΡΚΚ και του YPG.
Η ανακοίνωση αναφέρει επίσης οι δυνάμεις των ειδικών μονάδων του Ναυτικού από την Ταξιαρχία αμφίβιων επιχειρήσεων, την μονάδα βατραχανθρώπων άμυνας ακτών (SAS) και την μονάδα βατραχανθρώπων δολιοφθορών (SAT), οι οποίες θεωρούνται από τις πλέον ικανές μονα΄δες ειδικών επιχειρήσεων δρουν ήδη στη Συρία στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ασπίδα του Ευφράτη».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση οι άνδρες τω μονάδων μπορούν να δράσουν σε όλα τα εδάφη και σε όλες τις καιρικές συνθήκες και στη θάλασσα.


Το τουρκικό Επιτελείο Ναυτικού έδωσε στη δημοσιότητα και τις παρακάτω φωτογραφέις απο τη δράση της SAS-SAT στη Συρια:















Τούρκοι Χάκερς κτύπησαν το al Masdar news

Λεπτά μετά τη δημοσίευση άρθρου στο ιστολόγιο al masdar news για σφαγή Τούρκων στην αλ-Μπαμπ Τούρκοι -κατά τα φαινόμενα- χάκερς κατέβασαν το site    pronews.gr

We reported a story about a Turkish massacre in Al-Bab and ten minutes later Al-Masdar News was shut down by Turkish hackers... Coincidence?
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template