SUPER LEAGUE-Η Βασίλισσα του Βορρά,φιλοδώρησε 4 γκολ στην Κέρκυρα.

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Η Βασίλισσα του Βορρά,φιλοδώρησε 4 γκολ στην Κέρκυρα και γέμισε χαρά τους διψασμένους για νίκη οπαδούς της.
Μετά από 49 ημέρες και 6...
στείρα παιχνίδια, η Βέροια ξέσπασε και πήρε την πολύτιμη βαθμολογικά νίκη με 4-0 επί της Κέρκυρας, την πρώτη μετά τις 14 Ιανουαρίου και το ματς με τον Λεβαδειακό, συνεχίζοντας να παλεύει για την παραμονή της στην SuperLeague.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς διατήρησε το 4-2-3-1, με τον Λόπεζ κάτω τα δοκάρια, τους Καλί και Σισοκό στο κέντρο της άμυνας, τον Λινάρδο δεξιά και τον Βασιλαντωνόπουλο αριστερά. Μπαλάφας και Τομας ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Στόιτσεφ, Σαρπόνγκ και Κάλβο να είναι πίσω από τον Καπετάνο.

Το ίδιο σύστημα επέλεξε και ο Μιχάλης Γρηγορίου, με τον Κουτζαβασίλη στο τέρμα και τους Σπίνουλα, Ντιμιτρόφσκι, Αντιλέχου και Ντιόγκο να αποτελούν την τετράδα της οπισθοφυλακής. Κειτά και Νίκιτς ήταν μπροστά τους, με τους Γκόμες, Κέβιν και Επστάιν να δίνουν στηρίγματα στον Τουράμ.

Πρώτο... βιολί ο Στόιτσεφ


Με το ξεκίνημα του αγώνα η Κέρκυρα ήταν εκείνη που έδειχνε να πατάει να καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έχοντας μάλιστα και τρεις ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ στο πρώτο 15λεπτο. Στο 7' με τον Επστάιν, στο 12' με τον Νίκιτς και στο 14' με τον Γκόμες, όμως καμία από αυτές δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα και έτσι σιγά σιγά οι γηπεδούχοι άρχισαν να κερδίζουν μέτρα στο γήπεδο χάρη στην ενέργεια που έβγαζε ο Στόιτσεφ, ο οποίος είχε και ένα καλό σουτ στο 7'. Αυτός μάλιστα ήταν και ο άνθρωπος που στο 25΄βρήκε τον Μπαλάφα στην περιοχή της Κέρκυρας , με τον 31χρονο μέσο να μην αφήνει την ευκαιρία να πάει χαμένη και να κάνει το 1-0.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του πρώτο ημιχρόνου, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, οι τελικές προσπάθειες... εξαφανίστηκαν και η αναμέτρηση απέκτησε ένα ανιαρό χαρακτήρα, ο οποίος διακόπηκε μόνο από την πρόωρη αντικατάσταση του Κεϊτά, ο οποίος άφησε την θέση του στον Ντουαλά, καθώς ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με την απόδοσή του.

Ο Σαρπόνγκ έφτιαχνε, οι άλλοι σκόραραν


Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι απέκτησε ξανά ρυθμό, αλλάζοντας όμως πρωταγωνιστής. Ο Σαρπόνγκ έγινε το κινητήριος μοχλός της Βέροιας που αναπτυσσόταν κυρίως από την αριστερή πλευρά και έδωσε δύο έτοιμα γκολ στους συμπαίκτες του. Ένα στο 63 στον Στόιτσεφ και ένα 5 λεπτά αργότερα στον Καπετάνο, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να «σφραγίσουν» την εύκολη νίκη, η οποία είχε ως... κερασάκι το γκολ του Καλί στο 89'.

Βέροια: Λόπεζ (46' Καντιμοίρης), Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας, Σισοκό, Τομάς (64΄Σουλέ), Καλί, Λινάρδος, Στόιτσεφ (71' Μπελαΐντ), Κάλβο, Καπετάνος, Σαρπόνγκ.

Κέρκυρα: Κουτζαβασίλης, Κεϊτά (33΄Ντουαλά), Ντιμιτρόφσκι, Γκόμες, Σπίνουλας (65΄Ονίλο), Επστάιν, Ντιόγκο, Κέβιν (46' Παμλίδης), Τουράμ, Νίκις, Αντιλέχου.

MVP: Ο Μίλος Στόιτσεφ, ο οποίος έβγαλε την μπαλιά στον Μπαλάφα για να ανοίξει το σκορ, «κλείδωσε» τη νίκη με δικό του τέρμα, κάνοντας το 2-0 και γενικώς ήταν ο πιο δραστήριος παίκτης της Βέροιας επιθετικά.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ:
Ο Σαρπόνγκ μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ, όμως ουσιαστικά ήταν αυτός που «σφράγισε» τη νίκη για την Βέροια, καθώς με τις δύο ασίστ που έδωσε στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πέτυχαν ισάριθμα γκολ.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Κεϊτά, ο οποίος δεν μπήκε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα. Δέχθηκε κάρτα στο 23', ενώ έχασε τον Μπαλάφα στην φάση του γκολ ένα λεπτό αργότερα, με αποτέλεσμα ο Μιχάλης Γρηγορίου να έχει απόλυτα δίκιο που τον αντικατέστησε με τον Ντουαλά στο 33'.

ΓΚΑΦΑ:
Η φάση με το γκολ του Μπαλάφα, καθώς ο Κεϊτά τον έχασε τελείως, με αποτέλεσμα να βρεθεί πίσω του και ο έμπειρος μέσος να μην δυσκολευτεί να ανοίξει το σκορ.

ΣΤΡΑΓΑΛΙ:
Ο Τσαμούρης είχε εύκολο μεσημέρι, καθώς δεν αντιμετώπισε κάποια δύσκολη φάση.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA:
Η Βέροια «καιγόταν» για τη νίκη και το έδειξε στον αγωνιστικό χώρο, σε αντίθεση με την Κέρκυρα που με εξαίρεση τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, έμεινε στα... ρηχά.        .gazzetta.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template