ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ στοιχήματα στο SURVIVOR:Ιδού ο λόγος αποχώρησης των φαβορί ΒΙΝΤΕΟ

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017

ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΓΑΛΑ στοιχήματα στο SURVIVOR:Ιδού ο λόγος αποχώρησης των φαβορί...Περίεργα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες
ημέρες στο Survivor με αποκορύφωμα τις υποψηφιότητες για αποχώρηση των μεγάλων φαβορί του παιχνιδιού Γιώργου Αγγελόπουλου και Γιάννη Σπαλιάρα.
Οι διάσημοι μετά από έναν μαραθώνιο νικών «ξαφνικά» εμφανίζονται αποδυναμωμένοι στα αγωνίσματα και με στρατηγικά λάθη που θα έκανε και ένα πεντάχρονο παιδί.


Οπως πχ. να βγάζουν εκτός «ματς» σε κρίσιμα παιχνίδια τους γερούς παίκτες όπως τον Γ.Σπαλιάρα που είναι καλός στις βολές αφού έπαιζε χρόνια μπάσκετ, τον Λάμπρο Χούτο, τον Γιώργο Αγγελόπουλο που έχει φέρει ένα σωρό νίκες στην ομάδα αλλά και τον Στέλιο Χανταμπάκη που διακρίνεται στην ευστοχία του! (Και για κάποιο ακατονόητο λόγο να βασίζονται στο «γκανιάν» Λάουρα Νάγερς η οποία όπως έχει δηλώσει (και είναι και προφανές) η ίδια το αθλητικό μέρος του τηλεπαιχνιδιού δεν είναι και το καλύτερο της...

Διαμάχες, κακή ψυχολογία και σκορ για κλάματα με τεράστια διαφορά τους έφτασαν σε σημείο να χάσουν την ασυλία και να υποδείξουν τους κατάλληλους συμπαίκτες τους για να φύγουν από το παιχνίδι. Το αποτέλεσμα όμως στα μάτια των τηλεθεατών ήταν αντικειμενικά μη αναμενόμενο, αφού οι 8 ψήφοι από τους 11 πήγαν στον Γ.Σπαλιάρα (κάπως σαν ομαδική επίθεση ακούγεται αυτό... ή κάτι άλλο συμβαίνει;) ενώ η Ευριδίκη Βαλαβάνη χωρίς να έχει ψηφίσει κανείς από τους υπόλοιπους τον Γ.Αγγελόπουλο τον υποδεικνύει χωρίς ουσιαστική αιτιολογία και τον στέλνει στον τάκο με τους υπόλοιπους.


Γιατί λοιπόν από το πουθενά έχουμε δύο φαβορί με μεγάλη δημοσιότητα όπως τουλάχιστον έδιναν οι εταιρείες στοιχημάτων να βρίσκονται σε αυτή τη θέση; Μήπως τελικά η απόφαση της E.Βαλαβάνη για τον Γ.Αγγελόπουλο δεν ήταν και τόσο τυχαία όπως και η συνολική καταψήφηση του Γ.Σπαλιάρα;

Καταρχάς όπως πρέπει να ξέρετε το Survivor είναι ένα τηλεοπτικό σόου που καθηλώνει σχεδόν κάθε βράδυ τους Έλληνες και κάνει τους bookmakers να τρίβουν τα χέρια τους από ευχαρίστηση καθώς τους ενδιαφέρει κυρίως οι αγορές και οι αποδόσεις που προσφέρουν.

Καθημερινά ή μάλλον κάθε εβδομάδα σύμφωνα με τις υποψηφιότητες ή το τί συμβαίνει μέσα στο παιχνίδι οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν όλο και υψηλότερες αποδόσεις και δείχνουν διαφορετικά προγνωστικά… που αποδίδουν «καρπούς».

Και όπως καταλαβαίνουμε πίσω από το παιχνίδι επιβίωσης... «παίζεται» ένα άλλο παιχνίδι με «χοντρά» λεφτά, το οποίο συμφέρει όλους με παραδείγματα να δούμε πώς λειτουργεί:
Δύο «Μαχητές» τα πρώτα φαβορί

Ο Σκιαθίτης Γιώργος Αγγελόπουλος, έχει κερδίσει την καρδιά του κοινού, ωστόσο μετά την διαμάχη του με τον Στέλιο Χανταπμπάκη, όλη η ομάδα των «Διασήμων» έχει στραφεί εναντίον του. Παρόλα αυτά, όπως θα δούμε παρακάτω, οι στοιχηματικές εταιρίες θεωρούν πως παραμένει δημοφιλείς στο τηλεοπτικό κοινό και συνεχίζουν να τον έχουν ανάμεσα στα φαβορί. Υπενθυμίζουμε πως ο Αγγελόπουλος, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, είχε εκδιωχθεί από την ομάδα των «Μαχητών» και πλέον βρίσκεται στην ομάδα των «Διασήμων».

Σύμφωνα με την Sportingbet, ο Αγγελόπουλος παραμένει το φαβορί (απόδοση 4.00), ενώ ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης ακολουθεί με ελάχιστη διαφορά και απόδοση 4.50. Διαφορετική άποψη έχουν οι Goalbet και Novibet, που δίνουν ως πρώτο φαβορί τον Ιωαννίδη σε απόδοση 3.90 και δεύτερο φαβορί τον Αγγελόπουλο σε απόδοση που κυμαίνεται από 4.20 έως 4.50.


Ο Κύπριος Μάριος Ιωαννίδης είναι στην ομάδα των «μαχητών» και είναι ο πιο γρήγορος παίκτης του Ριάλιτι, έχοντας πολλές προσωπικές νίκες στο ενεργητικό του. Αναμφίβολα αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας των «μαχητών», καθώς χωρίς αυτόν τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά δύσκολα για τους «Warriors». Ο Μάριος εκτός ότι είναι αθλητικός, έχει την ευτυχία να είναι Κύπριος και όπως έχει δείξει η ιστορία, οι Κύπριοι στηρίζουν φανατικά τους συμπατριώτες τους στα τηλεοπτικά παιχνίδια. Με αυτά τα δεδομένα, ένα ποντάρισμα υπέρ έχει λογική καθώς είναι πολύ δυνατός παίκτης, έχει την Κύπρο στο πλευρό του και δεν έχει μπλέξει μέχρι στιγμής σε ίντριγκες και τσακωμούς.

Τρίτο φαβορί είναι ο μάνατζερ ράγκμπι Πάνος Αργιανίδης με απόδοση 7.50. Μία προσωπικότητα που έχει πολλούς haters αλλά και φανατικούς υποστηρικτές. Ο Πάνος είναι ξεκάθαρο πως έχει πολύ καλή στρατηγική, σίγουρα θα φτάσει μακριά στο παιχνίδι και δεν αποκλείεται στο τέλος να τον δούμε και νικητή. Μάλιστα, η σελίδα υποστηρικτών του στο Facebook έχει ξεπεράσει τα 50.000 likes.

Άνοδος Χανταμπάκη – Βαλαβάνη και στο βάθος…Τσάνγκ


Τις τελευταίες μέρες, σύμφωνα με την Sportinbet ανέβηκαν αισθητά η Ευριδική Βαλαβάνη και ο Στέλιος Χανταμπάκης που φιγουράρουν πλέον στην 4η και 5η θέση. Για την Novibet πάλι η 4η και η 5η θέση ανήκουν στον Χανταμπάκη και τον Χρανιώτη. Γενικότερα πάντως φαίνεται πως αν εξαιρέσουμε τις 3 πρώτες θέσεις, όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στην ίδια μοίρα και πολλά θα κριθούν από τους διάφορους τσακωμούς και την εικόνα που θα δείξουν οι παίκτες κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Ένα από τα πρόσωπα που ξεχωρίζει και μπορεί να κερδίσει το Survivor και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο κόσμο είναι ο Θεσσαλονικιός διερμηνέας Κινέζος Τσάνγκ, όπου προσφέρεται στο εξαιρετικό 21.00 και σίγουρα αξίζει ένα ποντάρισμα.

Άντρας ή γυναίκα…


Όπως είναι λογικό, οι άντρες είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσουν το Survivor. Tο περιβάλλον και η σκληρή φύση του Show, το αριθμητικό τους πλεονέκτημα, (12 άνδρες – 7 γυναίκες) και το γεγονός ότι ψηφίζουν κυρίως γυναίκες είναι σημαντικοί παράγοντες που καθορίζουν τους άντρες φαβορί για το έπαθλο. Στη novibet και στην Goalbet, το να κερδίσει άντρας κυμαίνεται από 1.20 έως 1.35, ενώ όποιος ποντάρει να κερδίσει γυναίκα, τότε θα τετραπλασιάσει το κέρδος του. Θυμίζουμε ότι στο προηγούμενο Survivor νικητής ήταν γυναίκα!




Διάσημοι ή Μαχητές…


Αναμφίβολα, η παρουσία των «διάσημων» έδωσε άλλο αέρα στο Survivor και ήταν η καινοτομία που ανέβασε τα νούμερα. Ο Γιάννης Σπαλιάρας και η Ειρήνη Παπαδοπούλου είναι αυτοί που έχουν ξεχωρίσει με τους τσακωμούς και τις γκρίνιες του, ενώ και ο Λάμπρος Χούτος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων. Έκπληξη ο Στέλιος Χανταμπάκης που μαζί με τον Γιώργο Αγγελόπουλο έκαναν άνω-κάτω την ομάδα πριμ μερικές ημέρες. Βέβαια τα ίδια συμβαίνουν και στους Μαχητές, αφού έχουν κάνει αρκετές ήττες και όταν το στομάχι πονάει….

Το ποια ομάδα θα κερδίσει το Survivor έχει διχάσει τις στοιχηματικές εταιρίες. Η Novibet για παράδειγμα θεωρεί ξεκάθαρο φαβορί τους Διάσημους και προσφέρει σε απόδοση 1.35 το ενδεχόμενο ο νικητής να προέρχεται από την ομάδα τους. Για την Vistabet τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά, καθώς προσφέρει πολύ πιο ισορροπημένες αποδόσεις, δίνοντας απόδοση 1.65 για τους Διάσημους και 2.10 για τους Μάχητες



Kαι δεν τελειώσαμε εδώ... το παιχνίδι σημειώνει μεγάλη τηλεθέαση και ο κόσμος πληρώνει λεφτά στην παραγωγή της εκπομπής (μέσω sms και κλήσεων όπου το κόστος δεν είναι καθόλου αμελητέο) για να διατηρήσει στο παιχνίδι τον αγαπημένο του παίκτη ούτως ώστε έτσι να μπορέσει να απολαμβάνει το θέαμα που προσφέρει.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Πάνος του Survivor που όταν βρέθηκε υποψήφιος για αποχώρηση συσπειρώθηκε ολόκληρη ομάδα στο facebook προκειμένου να τον υποστηρίξει, με το αζημείωτο βέβαια.   pronews.gr




Η εταιρία παραγωγής λοιπόν σίγουρα κερδίζει περισσότερα χρήματα όταν κάποιος παίκτης έχει συγκεντρώσει φανατικό κοινό και εμφανώς λιγότερα όταν υποψήφιος είναι ένας μέτριος ή αδιάφορος παίκτης στο Survivor.

Aπό χτες δε το twitter έχει κατακλυστεί από μηνύματα υπέρ Αγγελόπουλου και Σπαλιάρα...


Mε τα εσοδα απο τα τηλεφωνα για να μεινει ο Αγγελοπουλος,ο Σκαι θα παρει το Mega 
Αποψε σβηνεται το Ελληνικο χρεος συμφωνα με την mediatel (Αγγελοπουλος 4δις εσοδα απο τηλςφωνηματα)
Τέθηκε προς αποχώρηση ο Αγγελοπουλος κι ο ΣΚΑΙ μ αυτα που θα εισπράξει θα μπορεσει να ξεχρεώσει και τη χώρα ξερω γω 
Από μια ψήφο να ρίξουν οι 4.000 στο τέλος θα διώξει και τον Τανιμανιδη ο Σπαλιαρας... 
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template