SURVIVOR-«Διάσημος» περνάει στην πλευρά των «Μαχητών» μετά το τροχαίο

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Προκειμένου η επιτυχία του παιχνιδιού Survivor να συνεχιστεί μετά το σοβαρό τροχαίο που έθεσε οριστικά εκτός μάχης της Ειρήνη Κολιδά που επιστρέφει
στην Ελλάδα οι παραγωγοί κατάλαβαν ότι ένας παίκτης από τους Διάσημους θα πρέπει να πάει στους Μαχητές.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην καθημερινή εφημερίδα Star Press, μετά το τροχαίο με το βανάκι στο οποίο επέβαιναν οι Μαχητές και τον σοβαρό τραυματισμό της Ειρήνης Κολιδά και του Μάριου, οι ομάδα των Μαχητών γίνεται όλο και πιο αδύναμη.


Έτσι όταν δύο από τους καλύτερους παίκτες τους είναι εκτός αγωνισμάτων, με την Κολιδά να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι και να επιστρέφει Ελλάδα, οι Μαχητές μένουν ουσιαστικά με ελάχιστους παίκτες απέναντι στους 10 της ομάδας των Διασήμων

H παραγωγή θέλοντας να ενδυναμώσει την ομάδα των Μαχητών, ώστε το παιχνίδι να γίνει πιο δίκαιο, θα κάνει την ίδια διαδικασία που είχε πραγματοποιηθεί και στα πρώτα επεισόδια. Δηλαδή, θα γίνει ψηφοφορία στην ομάδα των Διάσημων προκειμένου ν αποφασίσουν ποιόν παίκτη τους θα στείλουν στην ομάδα των μαχητών.

Πριν από λίγο το επιβεβαίωση και η ίδια η παραγωγή του ΣΚΑΪ


Η Άλκηστις Μαραγκουδάκη, μιλώντας στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή» του ΣΚΑΪ τόνισε πως λόγω του προχωρημένου της διαδικασίας του παιχνιδιού απαγορεύεται από την παραγωγή πλέον είσοδος νέου παίκτη γι' αυτό και θα γίνει αυτή η «εσωτερική μετακίνηση». Άλλωστε, στη συνέχεια του reality, οι δύο ομάδες θα ενωθούν και θα πάψουν να είναι αντίπαλες.

Ακόμα, η Διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΪ αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του Survivor συνεχίζονται κανονικά ενώ ήδη έχει μαγνητοσκοπηθεί το επόμενο αγώνισμα των δύο ομάδων, το οποίο βέβαια ήταν πιο ήπιο λόγω της κατάστασής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή τη στιγμή στους Διάσημους, έχουν στοχοποιηθεί από τις «κλίκες» δύο πρόσωπα που δεν είναι άλλοι από τους Γιάννη Σπαλιάρα και Γιώργο Αγγελόπουλο.


Μένει λοιπόν να δούμε αν αυτός που θα επιστρέψει θα είναι αυτός που… είχαν διώξει αρχικά, δηλαδή ο Ντάνος ή αν ο Γιάννης Σπαλιάρας θα είναι αυτός που θα κριθεί… ανεπιθύμητος από τους μέχρι τώρα δικούς του ανθρώπους.  pronews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template