ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο από 10/4 έως 16/4/2017

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη,για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..
ΚΡΙΟΣ
Ερωτηματικά στις διαπροσωπικές σχέσεις.
Τη Μ.Δευτέρα και την Μ.Τρίτη η προσοχή σου στρέφεται στα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ η πανσέληνος της Μ.Τρίτης απέναντι από το ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, φέρνει κάποια διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Επίσης, ο Άρης σε θετική όψη με τον Πλούτωνα σε κινητοποιεί σε δράση, γεγονός που σε πηγαίνει παρακάτω εκεί που πίστευες πως τα πράγματα είχαν βαλτώσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση, αλλά και τους ελεύθερους, η πανσέληνος όμως μπορεί να φέρει και κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τις επιλογές προσώπων που έχεις κάνει. Από την άλλη, η Αφροδίτη το Μ.Σάββατο ορθοδρομεί στο προηγούμενο ζώδιο, φέρνοντας πιο ξεκάθαρες καταστάσεις στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι μέρες Μ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για να βρεις λύσεις σε οφειλές, οικονομικές υποχρεώσεις ή ζητήματα τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι. Πρόσεξε όμως από την Μ.Δευτέρα, καθώς ένα οικονομικό θέμα δεν προχωρά λόγω του ότι ο Ερμής αναδρομεί στον τομέα των οικονομικών σου.

ΤΑΥΡΟΣΕκμεταλλεύσου στο έπακρο την κάθε ημέρα.
Στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσης, ενώ από την Μ.Δευτέρα ο Ερμής είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου, δυσκολεύοντας την επικοινωνία σου, φρόντισε λοιπόν να τακτοποιήσεις τα σημαντικότερα μέχρι το Μ.Σάββατο. Από την άλλη πλευρά όμως η πανσέληνος της Μ.Τρίτης στο Ζυγό, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προετοιμάζεις πολλά πράγματα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου και γενικότερα δίνεις σημαντική αξία στην σταθερότητα, πράγμα που ευνοεί περισσότερο όσους ήδη είναι σε σχέση. Επίσης, την Μ.Τετάρτη και την Μ.Πέμπτη βρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ το Μ.Σάββατο η Αφροδίτη ορθοδρομεί σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, και φέρνει την ανάγκη για περισσότερη εξωστρέφεια με τους φίλους στο πλευρό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι καλύτερα να περιορίσεις την τάση σου για σπατάλες και υπερβολές, ενώ η πανσέληνος αυτή αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου, κράτησε λοιπόν ένα πιο συγκρατημένο προφίλ στις επαφές σου με συνεργάτες, υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείς.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι θετικό για σένα και τις επιδιώξεις σου, και η πανσέληνος της Μ.Τρίτης σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Ωστόσο, από την Μ.Δευτέρα ο κυβερνήτης σου Ερμής είναι ανάδρομος στο προηγούμενο ζώδιο, στοιχείο που δείχνει πως δυσκολεύεσαι αρκετά με τις υποχρεώσεις των άλλων που έχεις επωμιστεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή μπορεί να δείχνει πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Την Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά και από το Μ.Σάββατο η Αφροδίτη ορθοδρομεί στον ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας περισσότερες κοινωνικές επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σου την Μ.Τετάρτη και την Μ.Πέμπτη, ενώ από την Μ.Δευτέρα και μετά προσπαθείς να βρεις λύσεις σε οφειλές ή οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί.


ΚΑΡΚΙΝΟΣΠετυχαίνεις στόχους, παρά την πίεση στο σπίτι.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την προσοχή σου να είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ η πανσέληνος της Μ.Τρίτης σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 10 Ιουλίου και φέρνει μια αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον, μπορεί να σε προβληματίσει. Επιπλέον, από την Μ.Δευτέρα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο, τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις ομαδικές προσπάθειές σου και τους στόχους, στοιχείο που μαρτυρά πως μπορεί να νιώσεις μια στασιμότητα σε αυτούς τους τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το Μ.Σάββατο η Αφροδίτη ορθοδρομεί στους Ιχθύς, μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για τα προσωπικά σου, παρότι δεν συμβιβάζεσαι εύκολα αυτή την περίοδο. Ωστόσο, Μ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο κάνεις συζητήσεις πάνω στη δουλειά ή γενικότερα σε επαγγελματικά ζητήματα, πρόσεξε όμως στο εργασιακό περιβάλλον.

ΛΕΩΝΠερισσότερες συζητήσεις, περισσότερες φιλοδοξίες.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από συζητήσεις κι επαφές, ενώ η πανσέληνος της Μ.Τρίτης σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις στο περιβάλλον σου κι αυτό δεν βοηθά στην υιοθέτηση της σωστής κατεύθυνσης. Μπορείς όμως να πετύχεις τους στόχους σου μέσα στην εβδομάδα αυτή, χάρη στην εύνοια της τύχης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά βρίσκονται σε θετικό κλίμα χάρη στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και τη συμμετοχή σου σε παρέες. Μ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη ασχολείσαι με το σπίτι, ενώ Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Μ.Δευτέρα ο Ερμής όντας ανάδρομος στον τομέα της καριέρας, δείχνει πως οι επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα δεν προχωρούν με τις ταχύτητες που θα ήθελες, ενώ από το Μ.Σάββατο η Αφροδίτη ορθοδρομεί στους Ιχθύς, φέρνοντας εύνοια στο πορτοφόλι μέσω άλλων και τακτοποιείς πιο άνετα οφειλές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΑισιοδοξία μεν, πίεση στα οικονομικά δε!
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με τις υλικές ανάγκες σου τη Μ.Δευτέρα και την Μ.Τρίτη, παράλληλα από την Μ.Δευτέρα ο Ερμής (και δικός σου κυβερνήτης) είναι ανάδρομος στον Ταύρο, μια θέση που δείχνει πως υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα ενδεχομένως να σε προβληματίσουν στο προσεχές διάστημα, έχεις όμως και δεύτερες ευκαιρίες στο εξής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους, ενώ το Μ.Σάββατο είναι η καλύτερη ημέρα για να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και να έχεις θετικά αποτελέσματα και την ίδια μέρα η Αφροδίτη ορθοδρομεί στον τομέα των σχέσεων σου και φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα στα αισθηματικά σου, είτε είσαι ελεύθερος είτε είσαι ήδη σε σχέση, αναζωπυρώνοντας το κλίμα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος της Μ.Τρίτης στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει κάποια αναστάτωση καθώς καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις, ενώ το άγχος δε λείπει. Επίσης, την Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο προτίμησε τις δοκιμασμένες συνταγές.

ΖΥΓΟΣΤα θέλω σου στο μικροσκόπιο.
Τη Μ.Δευτέρα και την Μ.Τρίτη η προσοχή σου στρέφεται στα δικά σου θέλω, ενώ η πανσέληνος της Μ.Τρίτης στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις 10 Οκτωβρίου και φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Επίσης, η Αφροδίτη ορθοδρομεί από το Μ.Σάββατο στον τομέα της καθημερινότητας και των επαγγελματικών σου, φέρνοντας εύνοια και πιο ευχάριστη ρουτίνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να καταφέρεις περισσότερα ως μέλος μιας ομάδας, ενώ η πανσέληνος αυτή δείχνει πως μπορεί να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους κι αυτό φέρνει πόλωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Μ.Δευτέρα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο, φέρνοντας αίσθηση στασιμότητας οικονομικά σου, κυρίως σε επίπεδο οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων. Επίσης, μην κάνεις βιαστικά βήματα την Μ.Δευτέρα, ακόμη κι αν τα επαγγελματικά ευνοούνται.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΕυκαιρίες σε επαγγελματικά.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος της Μ.Τρίτης στο προηγούμενο ζώδιο, γενικότερα αυτές τις ημέρες μπορείς να επωφεληθείς μέσα στην καθημερινότητά σου, βάζοντας σε τάξη κάποια πρακτικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από την Μ.Δευτέρα όμως ο Ερμής είναι ανάδρομος στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δυσκολεύοντας την επικοινωνία σου με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη ασχολείσαι με τις δικές σου ανάγκες και βρίσκεσαι στο προσκήνιο με τη σελήνη στο ζώδιό σου, ενώ από το Μ.Σάββατο η Αφροδίτη ορθοδρομεί στον τομέα των ερωτικών σου αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές στο εξής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποβάλλοντας την ανυπομονησία μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο προσπαθείς να βρεις την καλύτερη λύση πάνω σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί.

ΤΟΞΟΤΗΣΘέλεις να πετύχεις τους στόχους σου.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε πιο εξωστρεφή επίπεδα που προσπαθείς να δεις τους στόχους σου να προχωρούν, ενώ η πανσέληνος της Μ.Τρίτης σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Επίσης, από την Μ.Δευτέρα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο, τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως μπορεί να συναντήσεις κάποια εμπόδια τακτοποιώντας εκκρεμότητες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Μ.Τετάρτη και η Μ.Πέμπτη είναι βοηθητικές ημέρες για να ξεκουραστείς αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ την Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο με την Αφροδίτη στους Ιχθύς ορθόδρομη περνάς πλέον σε μια πιο στρωμένη περίοδο στα αισθηματικά, έστω κι αν εστιάζεις σε εκείνα που λείπουν κι όχι σε εκείνα που έχεις, έρχεσαι όμως πιο κοντά στους οικείους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προετοίμασε τις κινήσεις σου μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ η πανσέληνος σου υπενθυμίζει πως κάποιες φορές με την συλλογικότητα και την συμμετοχή σου σε ομάδες καταφέρνεις περισσότερα σε σχέση με την ατομική πρωτοβουλία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΒάλε σε τάξη τα πράγματα!
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις, ενώ η πανσέληνος της Μ.Τρίτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 10 Ιανουαρίου και φέρνει κάποια διλλήματα ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Από την Μ.Δευτέρα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο, πριν ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του την άλλη εβδομάδα, φέρνοντας κάποια ακινησία στα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι οι Μ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη, στις οποίες οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Επίσης, από το Μ.Σάββατο η Αφροδίτη ορθοδρομεί σε μια βοηθητική θέση που δείχνει φλερτ, επαφές και περισσότερη κινητικότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος όμως αυτή αγγίζει άμεσα και τον τομέα της καριέρας σου, έτσι δεν αποκλείεται οι απαιτήσεις που έχουν από σένα κάποια πρόσωπα κύρους να σε κουράσουν, τα οικονομικά όμως δείχνουν να προχωρούν πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣΑκολούθησε τους κανόνες.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τη Μ.Δευτέρα και την Μ.Τρίτη, ασχολείσαι περισσότερο με διαδικαστικές υποθέσεις, όμως η πανσέληνος της Μ.Τρίτης στο Ζυγό, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, σε καλεί να αλλάξεις κοσμοθεωρία καθώς κάποιες αντιλήψεις που είχες ως τώρα δεν έχουν θέση στο σήμερα. Επίσης, από την Μ.Δευτέρα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο, τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δυσκολεύοντας έτσι την επικοινωνία με τους οικείους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι από την προηγούμενη εβδομάδα τα προσωπικά σου ευνοούνται σημαντικά, ο Άρης στον τομέα των οικογενειακών σου υποθέσεων συνεχίζει να ανεβάζει το θερμόμετρο με τους δικούς σου, ενώ οι μέρες Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο έχουν ευχάριστες εκπλήξεις για σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μ.Τετάρτη και Μ.Πέμπτη είναι εξαιρετικές μέρες για ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, ενώ η ορθοδρόμηση της Αφροδίτης το Μ.Σάββατο δίνει ανάσα στα οικονομικά σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Μην αφήνεις εμμονές να δυσκολεύουν τις σχέσεις σου.
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου τη Μ.Δευτέρα, ενώ η πανσέληνος της Μ.Τρίτης στο Ζυγό φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα σε σχέση με διάφορα θέματα. Από την άλλη όμως από την Μ.Δευτέρα ο Ερμής είναι ανάδρομος στον Ταύρο, τον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το κοντινό σου περιβάλλον, δείχνοντας δυσκολίες στην επικοινωνία, ενώ θα πρέπει να προσέξεις μετακινήσεις, συμβόλαια κι υπογραφές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις περάσει πλέον σε μια πιο εσωστρεφή περίοδο στα αισθηματικά, με περισσότερη ανάγκη για σιγουριά και θαλπωρή, ενώ την Μ.Τετάρτη και την Μ.Πέμπτη η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη και αποφεύγεις τεχνηέντως οτιδήποτε σε περιορίζει. Τα νέα όμως είναι θετικά καθώς η Αφροδίτη γίνεται ορθόδρομη το Μ.Σάββατο στο ζώδιό σου και φέρνει εύνοια στα προσωπικά, φλερτ, νέες γνωριμίες κι ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος αυτή φέρνει στην επιφάνεια και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές που ενδεχομένως να σε προβληματίσουν, ενώ Μ.Παρασκευή και Μ.Σάββατο προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες με προϊστάμενους ή εργοδότες.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template