ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ-105 οι νεκροί 49 τα παιδιά!Παντού καμένες σάρκες.

Κυριακή 16 Απριλίου 2017

105 οι νεκροί 49 τα παιδιά!Το ακούς Τραμπ;Τώρα τι ανακοίνωση θα βγάλεις και ποιους θα βομβαρδίσεις;Παντού καμένες
σάρκες.
Δεκάδες νεκροί εικόνες Αποκάλυψης στη Β Συρία κυρίως γυναικόπαιδα. Δεν συγκλονίζεται η διεθνής κοινότητα, δεν σοκάρεται ο τύπος….200 νεκρούς και τραυματίες δίνει το καθ ύλην αρμόδιο τοπικό μέσο.Τουλάχιστον 50 νεκροί στην πλειοψηφία τους γυναικόπαιδα και 150 τραυματίες διευκρινίζει…..Στη συνεχεια μεταφέρει ότι ο νεότερος απολογισμός είναι 60 νεκροί εκ των οποίων 38 παιδιά και 123 τραυματίες.

Νεώτερος απολογισμός μιλάει για 105 νεκρούς οι 49 παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες…….Ο βουλευτής Χαλεπίου Φάρες Σεχάμπι δίνει τώρα τουλάχιστον 100 νεκρούς.


Ενώ αντίθετα η Δύση σκεπάζει το γεγονός…..

»Τουλάχιστον 24 άτομα σκοτώθηκαν το Σάββατο όταν ένας καμικάζι ισλαμιστής ανατινάχθηκε με παγιδευμένο όχημα κοντά στην συριακή πόλη του Χαλεπίου κατά λεωφορείων που μετέφεραν πολίτες και μαχητές φιλοκυβερνητικούς κατά την εκκένωση αναφέρει το φιλοαντιπολιτευόμενο μέσο με έδρα το Λονδίνο (OSDH). »

« Ο καμικάζι οδηγούσε μια καμιονέτα που μετέφερε βοήθεια σε τρόφιμα κι ανατινάχθηκε κοντά στα 75 λεωφορεία » που είχαν σταματήσει στην Rachidine, τομέα που ελέγχουν οι τρομοκράτες στα δυτικά του Χαλεπίου ανακοινώνει το OSDH,διευκρινίζοντας ότι υπήρχαν « πολλοί δεκάδες τραυματίες ».

Για εκατόμβη θυμάτων κάνουν λόγο τα φιλοκυβερνητικά μέσα για 39 παιδιά μεταξύ των θυμάτων.

Στο εσωτερικό τους αυτά τα λεωφορεία θα μετέφεραν 5.000 άτομα κατά την εκκένωση από τις αποκλεισμένες πόλεις Foua και Kafraya μετά από συμφωνία.



Ο ανταποκριτής του AFP στην Rachidine είδε πολυάριθμα πτώματα κάποια απανθρακωμένα κυρίως παιδιών μέλη ακρωτηριασμένα.

Είδε άτομα σε κατάσταση πανικού.Η κρατική συριακή τηλεόραση αναφέρει το αυτονόητο ότι δηλ. « τρομοκρατικές οργανώσεις », ευθύνονται γι αυτήν την « επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο». Οι μαχητές κια οι πολίτες των πόλεων Foua και Kafraya μετά την εκκένωσή τους θα κατευθύνονταν με τα λεωφορεία μέσω Χαλεπίου σε Δαμασκό και την επαρχία της Λαττάκειας.
Όμοίως μέσω Χαλεπίου οι τρομοκράτες και οι οικογένειες τους που εκκενώθηκαν από τις πόλεις Madaya και Zabadani της περιφέρειας Δαμασκού θα πήγαιναν προς το Idleb.

Αλλά λόγω διαφωνιών που προέκυψαν τα άτομα που εκκενώθηκαν από Foua και Kafraya μπλοκαρίστηκαν από την Rachidine ενώ κάποια μέρη από Madaya και Zabadani περίμεναν ακόμη στη Ramoussa, τομέα που ελέγχει ο στρατός στο δυτικό Χαλέπι.

Γίνονταν εκκλήσεις σε συριακή κυβέρνηση και Ερυθρά Ημισέληνο να στείλει ασθενοφόρα για διακομιδή των θυμάτων.Επειδή η περιοχή ελέγχεται από τους τρομοκράτες αυτό δεν κατέστη δυνατόν και η οργάνωση Ahrar al Sham επιχείρησε ν΄απαγάγει τους φιλοκυβερνητικούς πολίτες και να τους οδηγήσει στην Τουρκία που έστειλε δεκάδες ασθενοφόρα. Φαίνεται για οργανωμένο σχέδιο με ανάμειξη της Άγκυρας.

Τώρα είσοδος 17 ασθενοφόρων για να μεταφέρουν τους εναπομείναντες τραυματίες ή νεκρούς προς ελέυθερο Χαλέπι.

Υπάρχει συγκεχυμένο κλίμα για την τύχη τραυματιών.Γίνονται εκκλήσεις οι επιβάτες των κονβόι χρήζουν επείγουσας ανθρωπιστικής βοήθειας.

Άφιξη 47 τραυματιών και 37 αντίστοιχα από Foua και Kafraya σε πανεπιστημιακό και στρατιωτικό νοσοκομείο Χαλεπίου.

Σύριος δημοσιογράφος σε Ramouseh λέει ότι οι τραυματισμένοι άμαχοι από Foua/Kafraya κρατήθηκαν όμηροι από τους τρομοκράτες για 2 ώρες……

Δημοσιογράφος σύριος από Δαμασκό μιλάει για 70 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες οι μισοί είναι γυναικόπαιδα και ηλικιωμένοι.
Το έγκλημα αυτών των σύριων λέει ότι είναι σιίτες.όπως σε άλλες περιπτώσεις σφαγιάστηκαν άλλοι σύριοι γιατί ήταν χριστιανοί καταλήγει. Ντροπή..Ντροπή αναφωνεί.dimpenews.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template