ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Μετά τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή στην ΔΕΗ προσλαμβάνουν 10 ΣΤΥΛΙΣΤΡΙΕΣ!

Πέμπτη 27 Απριλίου 2017

Μετά τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή στην ΔΕΗ προσλαμβάνουν και 10 στυλίστριες οι οποίες θα φροντίζουν την
ενδυματολογική εμφάνιση των εργαζομένων και των στελεχών-κυρίως των συνδικαλιστών-ώστε να μην είναι τόσο κατσιαπλιάδες όταν εμφανίζονται σε δημόσιους χώρους. Καθότι δεν αρκούν οι παχυλοί μισθοί για να είναι σωστά ντυμένοι οι κρατικοδίαιτοι υπάλληλοι-κυρίως οι πιο αχρείστοι που κόβουν βόλτες στα γραφεία.
Ετσι αφού η κυβέρνηση ανάγκασε τουε τραπεζίτες με το πιστόλι στο κρόταφο να δώσουν δάνειο στη ΔΕΗ τώρα έρχεται να πρακάρει εδώ όλους τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους του Σύριζα.

Στο μεταξύ τα μουσικά σύνολα των κηφήνων της ΔΕΗ θα λαμβάνουν μέρος σε διεθνείς μουσικές εκδηλώσεις από κοινού με τα μουσικά σύνομα των κηφήνων της ΕΡΤ!







Μετά την απόφαση της κυβέρνησης να προσλάβει 2.338 αρχαιολόγους για 8 μήνες και να χρεώσει τη μισθοδοσία τους στη ΔΕΗ ήρθε τώρα και η σειρά της πλήρωσης της θέσης του Καλλιτεχνικού Διευθυντή, όπως αναφέρει το cnn greece.

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ η Δημόσια επιχείρηση ηλεκτρισμού βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση και αντιμετωπίζει ευθέως πλέον ζήτημα οικονομικής επιβίωσης λόγω του μειωμένου κύκλου εργασιών και των χιλιάδων απλήρωτων λογαριασμών.

Και δεν είναι μόνο αυτό: Μόλις πριν από λίγα εικοσιτετράωρα η διοίκηση της εταιρείας παραδέχθηκε ότι προχωρά σε προσωρινές… «μικρές επιβαρύνσεις» των λογαριασμών παρά το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας δεν μπορεί να ξεπεράσει τα παλαιότερα ηλεκτροσόκ και αδυνατεί να εξοφλήσει τις υποχρεώσεις του.

Όλα αυτά όμως φαίνεται να είναι ψιλά γράμματα καθώς πρώτη η κυβέρνηση που υποτίθεται ότι θα έπρεπε να προστατεύει να να εποπτεύει της δημόσια επιχείρηση φρόντισε να την χρησιμοποιήσει για την τακτοποίηση της εκλογικής της πελατείας.

Στο πλαίσιο αυτής της πολιτικής που επιβάλει στις δημόσιες επιχειρήσεις να επωμιστούν το κόστος των προσλήψεων και να υποστηρίξουν την διόγκωση του δημόσιου τομέα η ΔΕΗ προσλαμβάνει για διάστημα 8 μηνών Καλλιτεχνικό Διευθυντή για τις υπηρεσίες του οποίου θα πληρώσει 15.000 ευρώ.

Ο διαγωνισμός για την πρόσληψη του έτρεξε στο διάστημα 24 Μαρτίου – 10 Απριλίου και ο καλλιτεχνικός Διευθυντής θα παρέχει τις υπηρεσίες του Καλλιτεχνικού Διευθυντή της Χορωδίας της ΔΕΗ – ΔΕΔΔΗΕ. Θα είναι επίσης υπεύθυνος για την επιλογή των μελών της χορωδίας, που θα προέρχονται από το προσωπικό της ΔΕΗ και του ΔΕΔΔΗΕ. Στις αρμοδιότητες του θα είναι επίσης η πρόταση προς τη ΔΕΗ και ΔΕΔΔΗΕ την, για καλλιτεχνικούς λόγους, παύση μελών, αλλά και την εγγραφή νέων για την ανανέωση της χορωδίας, εφόσον αυτό απαιτηθεί.    kourdistoportocali.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template