ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 12 Απριλιου 2017

Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Μέσα στη σημερινή ημέρα επιδιώκεις να έχεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων και να ορίζεις εσύ τις εξελίξεις, ωστόσο υπάρχουν κάποιες ανατροπές στις ισορροπίες. Πάντως, σε γενικές γραμμές σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής και καθετί που συμβαίνει γύρω σου είναι μια ευκαιρία για ενδοσκόπηση σε βάθος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς να βρεις που γίνεται το λάθος και δεν προχωρούν οι καταστάσεις, ενώ σιωπηλά μέσα σου συμβαίνουν σημαντικές αλλαγές. Άλλωστε θέτεις πολύ ψηλά τον πήχη στις σχέσεις, παρόλα αυτά μπορείς να κάνεις τονωτικές «ενέσεις» στα αισθηματικά σου, φέρνοντας αέρα ανανέωσης, αν τυχόν το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά στάσιμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και τις οφειλές σου, ενώ γενικότερα είναι μια ημέρα συνειδητοποιήσεων πάνω σε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται και με τρίτους, ενώ παράλληλα μπορείς να εμπιστευτείς τη διαίσθησή σου.

ΤΑΥΡΟΣΗ Σελήνη βρίσκεται σήμερα απέναντί σου, έπειτα από ένα σύντομο διάστημα που είχες εστιάσει στις υποχρεώσεις, φέρνει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα όμως φίλοι διαδραματίζουν ένα βοηθητικό ρόλο στις σχέσεις σου, ενώ η επικοινωνία είναι το μέσο που θα σε βοηθήσει να χτίσεις πιο γερά θεμέλια. Μη διστάζεις λοιπόν να εκφραστείς, μπαίνοντας πάντα και στη θέση του άλλου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή μέρα δίνει χώρο στα ερωτικά σου και είναι προτιμότερο να προσεγγίσεις σήμερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, που οι συνθήκες δείχνουν να ευνοούν το κλίμα, ενώ και η Αφροδίτη από μια φιλική θέση, εξασφαλίζει ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρότι οι εκκρεμότητες στη δουλειά υπάρχουν, όλα αυτά περνούν σε δεύτερη μοίρα σήμερα αφού ένα μεγάλο μέρος της προσοχής σου είναι απασχολημένο με τους συνεργάτες. Πρόσεξε όμως τις κινήσεις σου σε οικονομικό επίπεδο.

ΔΙΔΥΜΟΙΜετά από τις κάπως πιο ανέμελες προηγούμενες ημέρες έρχεται η ώρα να στρωθείς στη δουλειά, τακτοποιώντας τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, που άφησες στην άκρη της προηγούμενες ημέρες. Όμως, παρά το γεγονός ότι η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι τονισμένη αυτή την περίοδο, είσαι αρκετά επιρρεπής και σε δηλώσεις και συζητήσεις που τελικά σε εκθέτουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα είναι έντονες, με το ενδεχόμενο αρκετής γκρίνιας αλλά και απωθημένων να είναι πολύ πιθανό. Είναι προτιμότερο λοιπόν για σήμερα να αφήσεις τον εγωισμό στην άκρη και να προστρέξεις σε ένα δικό σου άτομο που σε έχει ανάγκη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η διαίσθηση είναι εκείνη που σε οδηγεί ως προς την καριέρα, αρκεί να μην πεις παραπάνω από όσα πρέπει. Παράλληλα, στο εργασιακό περιβάλλον υπάρχει πιο έντονο το αίσθημα της αλληλεγγύης, ενώ ασχολείσαι και με οφειλές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΗ σημερινή ημέρα κινείται σε πιο ευχάριστα επίπεδα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες, η διάθεσή σου είναι πιο εξωστρεφής και η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη, ενώ μπορείς πιο εύκολα σήμερα να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν. Εντούτοις, αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο έχεις και πάλι θέματα με το σπίτι ή την οικογένεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανοιχτούς λογαριασμούς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και καλείσαι να φανείς συνεπής στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει απέναντί τους, παρόλα αυτά η μέρα σήμερα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να μοιραστείς όμορφες στιγμές και να έρθεις πιο κοντά, σε μια περίοδο ανατροπών και οριστικών αποφάσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο μόνος δρόμος για να υλοποιηθούν τα δημιουργικά σου σχέδια είναι μέσα από την σωστή οργάνωση των προσπαθειών σου, μην αφήνεις λοιπόν την ενέργειά σου να σκορπίζεται και φρόντισε να επωφεληθείς.

ΛΕΩΝΗ σημερινή ημέρα μαρτυρά για σένα πως η οικογένεια και το σπίτι ζητούν την προσοχή σου, ενώ τα πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος σε χρειάζονται. Παρόλα αυτά προτίμησε τη σημερινή ημέρα για να επιλύσεις ζητήματα που συνδέονται με αυτούς τους τομείς, καθώς το έδαφος είναι πρόσφορο για να βρεις λύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πιο εσωστρεφής σήμερα, ενώ θέλεις να νιώσεις ασφάλεια και σιγουριά. Αν μάλιστα το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, καλείς κόσμο στο σπίτι και τους υποδέχεσαι εγκάρδια. Επίσης, έχεις αφήσει για λίγο τα προσωπικά στην άκρη, οι γκρίνιες όμως υπάρχουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα εμπιστοσύνης σε βοηθούν με οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους ή οφειλές, πρόσεξε όμως να δείξεις αντικειμενικότητα και ρεαλισμό με τους στόχους που θέτεις. Θυμήσου παράλληλα πως δεν είσαι μόνος/η στα δύσκολα και υπάρχουν κάποιοι που βάζουν πλάτη για σένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΗ σημερινή είναι μέρα συναντήσεων, επικοινωνίας και σημαντικών επαφών όπου προσπαθείς μέσα από τις γνωριμίες σου να προσεγγίσεις δικούς σου στόχους. Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθεις πως κάποιοι άνθρωποι περισσότερο εμπόδια δημιουργούν στο δρόμο σου, παρά σε βοηθούν να λύσεις προβλήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα σε φέρνει πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είτε επειδή επικοινωνείς μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων, είτε επειδή συναντιέσαι μαζί του, σε μια περίοδο που τα προσωπικά είναι αρκετά ευνοημένα, τηρουμένων των αναλογιών. Άλλωστε έχεις κάνει την αυτοκριτική σου σε πολλά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σημαντικοί φίλοι λειτουργούν σαν θεμέλιοι λίθοι για τις δικές σου επιδιώξεις, ενώ έχεις ευκαιρίες να υλοποιήσεις στόχους. Αυτό όμως που καμιά φορά σε κρατά πίσω είναι η εμμονή σου με συγκεκριμένους τρόπους δράσης που μπορεί πια να μην λειτουργούν.

ΖΥΓΟΣΗ σημερινή ημέρα ανήκει στις πιο ουδέτερες για σένα, που δρουν πολύ βοηθητικά, παρέχοντας ένα πιο σταθερό έδαφος για να κινηθείς. Παρόλα αυτά σήμερα υιοθετείς αδιάλλακτες συμπεριφορές και χρειάζεται κανείς να επιμείνει αρκετά για να σου αλλάξει γνώμη, αφού προτιμάς τη σιγουριά της πεπατημένης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε ένα διάστημα με εσωστρέφεια στα προσωπικά σου, η σημερινή ημέρα είναι πιο σταθεροποιητική, κυρίως για όσους ήδη βρίσκονται σε σχέση, παρά για τους ελεύθερους, ωστόσο δείχνεις έντονη κτητικότητα σήμερα με τα αγαπημένα σου άτομα και σε συνδυασμό με την παρορμητικότητά σου, μπορεί να είναι πιο δύσκολο το τοπίο στις σχέσεις σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά ζητήματα και γενικότερα το περιεχόμενο του πορτοφολιού αποτελεί σήμερα πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ η διαίσθηση σου στο επαγγελματικό περιβάλλον σε οδηγεί σε διεξόδους, παρά τα έξοδα που σε προβληματίζουν αυτές τις μέρες.


ΣΚΟΡΠΙΟΣΗ Σελήνη παραμένοντας στο δικό σου ζώδιο σε βγάζει αρχικά από ένα σύντομο διάστημα εσωστρέφειας και φέρνει στην επιφάνεια τα θέματα που προετοίμαζες. Παράλληλα όμως σε κάνει και αρκετά κυκλοθυμικό/ή, ενώ έχεις περισσότερο εστιάσει στη δική σου φωνή. Όπως και να έχει πάντως είναι καλύτερα να αναπτύξεις τη δράση σου σήμερα, καθώς το ένστικτό σου είναι εκείνο που σε οδηγεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο σήμερα κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ακόμη και αν πρόκειται για κάτι φαινομενικά πιο ασήμαντο, ενώ γενικότερα η σημερινή ημέρα βγάζει στην επιφάνεια την πιο ρομαντική πλευρά σου, ευνοώντας τις προσπάθειές σου να πλησιάσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ακόμη κι αν τα οικονομικά δεν έχουν σταθεροποιηθεί εντελώς, διανύεις μια περίοδο όπου έχεις ευκαιρίες πάνω σε υποθέσεις που σχετίζονται άμεσα με το πορτοφόλι. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να συναντήσεις εμπόδια στη ρύθμιση οφειλών ή λογαριασμών.

ΤΟΞΟΤΗΣΗ σημερινή είναι μια πολύ καλή ημέρα για να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ξεκουραστείς στο σπίτι και να έρθεις πιο κοντά με τους οικείους σου, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από το πρόγραμμά σου. Η διάθεσή σου πάντως είναι αρκετά πιο εσωστρεφής σε σύγκριση με τις προηγούμενες ημέρες, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που αγχώνεσαι υπερβολικά με τις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να περιτριγυρίζεσαι σήμερα από πολύ δικούς σου ανθρώπους, ενώ ενδεχομένως να επιδιώκεις την απομόνωση, σαν μια ευκαιρία να βάλεις σε τάξη τις σκέψεις σου, γενικότερα όμως είσαι σε μια περίοδο που μπορείς να κάνεις και τα ανάλογα ξεκαθαρίσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να κρατάς τις σκέψεις σου για τον εαυτό σου σήμερα, αφού ενδεχομένως να μην συμμερίζονται όλοι τις δικές σου απόψεις, οπότε καλύτερα να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΟι ρυθμοί των προηγούμενων ημερών χαλαρώνουν σήμερα και το κλίμα της ημέρας είναι σαφώς πιο βοηθητικό για σένα. Έτσι λοιπόν μπαίνεις στη διαδικασία να υλοποιήσεις σημαντικούς στόχους, ενώ ταυτόχρονα αναζητάς και τα κατάλληλα πρόσωπα που θα στηρίξουν τα νέα σου εγχειρήματα. Μην ξεχνάς όμως πως καμιά φορά η δική σου αδιαλλαξία είναι που τοποθετεί τα εμπόδια μπροστά σου και όχι τόσο οι συνθήκες αυτές καθ’ αυτές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα έρχεσαι πιο κοντά σε φίλους και αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει να βρεθείς σε παρέες, θα εκπλαγείς από το πόσα θα κερδίσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, σε μια περίοδο που δίνει σημαντικές ευκαιρίες για κοινό έδαφος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στο εργασιακό περιβάλλον δεν παύουν να υπάρχουν παρανοήσεις που περιπλέκουν τις επαφές με συνεργάτες και υφιστάμενους, τελικά όμως βρίσκεις τις λύσεις. Από την άλλη, τα οικονομικά παραμένουν σε ανοδική πορεία, παρά τις δυσκολίες. 


ΥΔΡΟΧΟΟΣΗ Σελήνη προχωρώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής σου την κοινωνική σου ζωή αλλά και την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι αρκετά βοηθητική για σένα όσο οι προηγούμενες, είναι προτιμότερο να διευθετήσεις σήμερα τα πιο σημαντικά καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις τα ταλέντα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι διενέξεις με τα οικεία σου πρόσωπα συνεχίζονται, φέρνοντας ευτράπελα και μικρές παρεξηγήσεις που όμως τελικά δεν έχουν τόση σημασία. Παρόλα αυτά, σήμερα τα «πρέπει» υπερνικούν τα «θέλω» και αυτό μπορεί να είναι πιεστικό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καριέρα σου απορροφά το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σου και είναι μια βοηθητική ημέρα για να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους. Ταυτόχρονα εισπράττεις κάποια βοήθεια, προτίμησε όμως να δείξεις επιφυλακτικότητα απέναντι σε μαγικές λύσεις.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή μέρα είναι αρκετά θετική για σένα ώστε να προωθήσεις τα σημαντικά ζητήματα που σε απασχολούν, με την προϋπόθεση ότι δείχνεις συνέπεια απέναντι στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει. Επιπλέον, τονίζεται και η έμφαση που δίνεις σε διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή σε επαφές με το εξωτερικό κι ανθρώπους που βρίσκονται μακριά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έλα πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, βγες λίγο εκτός προγράμματος και κάνε κάτι έξω από τα συνηθισμένα αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει. Άλλωστε σήμερα η διάθεση είναι πιο ρομαντική, δίνεσαι πιο εύκολα και διψάς για συναίσθημα, με την Αφροδίτη να παραμένει ανάδρομη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρότι είναι μια πολύ καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις διαδικαστικά ζητήματα, δεν είναι καλή περίοδος για ρίσκα σε επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς να έχεις βεβαιωθεί πρώτα για την έκβαση του αποτελέσματος. Το σίγουρο είναι πάντως πως είσαι σε πολύ δημιουργική φάση ακόμη κι αν συναντάς δυσκολίες.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template