ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από από 17/4 έως 23/4/2017

Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη,για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..
ΚΡΙΟΣ
Ερωτηματικά στις διαπροσωπικές σχέσεις, εύνοια στα οικονομικά.
Η εβδομάδα αυτή είναι σημαντική για σένα καθώς τα ξημερώματα Πέμπτης ο Ήλιος εγκαταλείπει το ζώδιό σου και περνά στον Ταύρο, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα, ενώ την ίδια μέρα ο Ερμής περνά ανάδρομος στο ζώδιό σου, ωθώντας σε στο επόμενο διάστημα σε σημαντικές αναθεωρήσεις. Την Παρασκευή ο κυβερνήτης σου Άρης περνά σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου και σε βγάζει από τη στασιμότητα της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη κινητικότητα κι όρεξη για δράση, πρόσεξε όμως όσα λες, τις συσκευές επικοινωνίας και τις μετακινήσεις σου στο εξής!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή δεν βοηθά αρκετά τα προσωπικά σου, ακόμη κι αν προετοιμάζονται πολλά, όμως από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή μπορείς να στηριχτείς περισσότερο στους φίλους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έρχονται σημαντικά νέα για τα οικονομικά σου, ενώ οι μέρες Δευτέρα και Τρίτη είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για να βρεις λύσεις στην καριέρα. Γενικότερα όμως τα οικονομικά είναι ο τομέας που για την ώρα σταθεροποιείται.
ΤΑΥΡΟΣ

Τα γενέθλιά σου ξεκινούν, έρχονται όμως και έξοδα!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς ο Ήλιος τα ξημερώματα Πέμπτης περνά στο ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου και σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων ώστε να υλοποιήσεις όσα σχεδίαζες ως τώρα. Επίσης, την Παρασκευή ο Άρης εγκαταλείπει το ζώδιό σου και οι καταστάσεις καταλαγιάζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ήλιος περνά στο ζώδιό σου κάνοντάς σε να λάμψεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου. Επίσης, την Πέμπτη ο Ερμής προχωρώντας ανάδρομος περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, εγκαινιάζοντας μια περίοδο με καθυστερήσεις, σχόλια κι αναβολές. Το σαββατοκύριακο βρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτό το διάστημα όμως ευνοεί περισσότερο όσους είναι ήδη σε σχέση, καθώς ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά όσους αναζητούν κάτι νέο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Άρης περνώντας στον τομέα των οικονομικών σου σε καλεί να προσέχεις στο εξής για έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, καθώς οι στόχοι που έχεις θέσει, ίσως πιέσουν το πορτοφόλι σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Θέλεις να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να ξεκουραστείς.
Τα ξημερώματα Πέμπτης ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, πράγμα που σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο με περισσότερη εσωστρέφεια, ενώ καλείσαι να σχεδιάζεις προσεκτικά το επόμενο βήμα σου. Την Παρασκευή ο Άρης περνά στο ζώδιό σου μετά από μια περίοδο παρασκηνίου και στασιμότητας, αυξάνοντας κατακόρυφα τα επίπεδα ενέργειας και μολονότι μπορεί να μη λείψουν οι προκλήσεις που θα κληθείς να αντιμετωπίσεις, αυτή τη φορά το παιχνίδι είναι στα χέρια σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επίσης την Πέμπτη ο ανάδρομος κυβερνήτης σου Ερμής περνά στον Κριό, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που αναθεωρείς τους στόχους που έχεις θέσει, και καταπιάνεσαι με πράγματα που άφησες στη μέση. Αυτές τις μέρες πάντως γενικότερα επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά, θα πρέπει όμως να δείχνεις υπομονή και με τα θέλω των άλλων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σου την Δευτέρα, εντούτοις αυτή η εβδομάδα δοκιμάζει τις αντοχές σου στην καριέρα και είναι προτιμότερο να μην πάρεις βιαστικές αποφάσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν ρήξεις που δεν έχεις υπολογίσει.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Πετυχαίνεις στόχους, παρά την πίεση.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την προσοχή σου να είναι στραμμένη στους άλλους, ενώ τα ξημερώματα Πέμπτης ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, μια ευνοϊκή θέση για σένα, που βοηθά στην επικοινωνία σου, αλλά ταυτόχρονα δίνει και πιο πρόσφορο έδαφος στις προσπάθειές σου, καθώς πετυχαίνεις στόχους. Επίσης, από την Παρασκευή ο Άρης περνά στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, προλογίζοντας έτσι μια περίοδο όπου υπάρχει έντονο παρασκήνιο και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πλέον πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά, κάνεις περισσότερα φλερτ και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες. Παράλληλα όμως, η νέα θέση του Άρη φέρνει το αίσθημα ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Παρασκευή και το Σάββατο είναι εξαιρετικές ημέρες για να ασχοληθείς με οφειλές σου ή οικονομικές υποχρεώσεις. Επίσης, καθώς ο Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του, περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Πέμπτη. Είναι προτιμότερο λοιπόν να αποφύγεις νέα ξεκινήματα και ειδικά στον τομέα της καριέρας.

ΛΕΩΝ
Περισσότερες συζητήσεις, περισσότερες φιλοδοξίες.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προσπαθείς να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις, ενώ τα ξημερώματα Πέμπτης ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, έτσι λοιπόν στο εξής έχεις τη στήριξη σημαντικών προσώπων. Την Παρασκευή ο Άρης που εδώ και καιρό έφερε πολύ κούραση και πιεστικές καταστάσεις, περνά σε μια πιο βοηθητική θέση και σε κινητοποιεί για να υλοποιήσεις τους στόχους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προσπαθείς να δεις αυτή την εβδομάδα αν βαδίζετε στην ίδια γραμμή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ η νέα θέση όμως του Άρη ίσως φέρει προβληματισμούς στις σχέσεις σου με πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε το Σάββατο για να ασχοληθείς με τα του πορτοφολιού σου, ενώ η νέα θέση του Ήλιου σχετίζεται άμεσα με την καριέρα σου, μιας και πλέον θέλεις να καταφέρεις περισσότερα και να φανείς παραγωγικός. Πρόσεξε όμως οφειλές ή χρέη που δεν έχεις τακτοποιήσει, μέσα στην εβδομάδα αυτή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αισιοδοξία μεν, πίεση στους στόχους δε!
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ τα ξημερώματα Πέμπτης ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου, ενώ ευνοείσαι σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα. Από την Παρασκευή όμως εγκαινιάζεται μια περίοδος με περισσότερες προκλήσεις καθώς ο Άρης περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονα την ανάγκη να αποδείξεις την αξία σου και να υπερνικήσεις τις καταστάσεις που θα προκύψουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, υπάρχουν όμως και δυσκολίες. Επίσης, ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, περνά στον Κριό από την Πέμπτη δείχνοντας πως παίρνεις τα πράγματα πολύ στα σοβαρά, ακόμη και για πράγματα ασήμαντα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Καταφέρνεις να βγεις κερδισμένος οικονομικά μέσω άλλων, ωστόσο η νέα θέση του Άρη πιέζει άμεσα την καριέρα και προειδοποιεί για προστριβές με προϊστάμενους ή εργοδότες κι αυτό μπορεί να σε προβληματίσει.
ΖΥΓΟΣ

Τα θέλω σου στο μικροσκόπιο, ενώ πρόσωπα επιστρέφουν.
Η εβδομάδα αυτή σε ωθεί να υλοποιήσεις στόχους, ενώ τα ξημερώματα Πέμπτης ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, κάτι που για σένα δείχνει την ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά κι ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες. Επιπλέον, ο Άρης την Παρασκευή, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το ζώδιό σου και δίνει τέλος στην έντονη ενδοσκόπηση της προηγούμενης περιόδου, καθώς έχεις περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον και όρεξη για νέους ορίζοντες, πρόσεξε όμως να είσαι καθόλα νομότυπος σε όσα αναλαμβάνεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες Πέμπτη και Παρασκευή τα ερωτικά σου είναι προτεραιότητα για σένα, ενώ ειδικότερα την Πέμπτη ο ανάδρομος Ερμής περνά απέναντί σου, προλογίζοντας μια περίοδο όπου επιστρέφουν πρόσωπα από το αισθηματικό σου παρελθόν στο προσκήνιο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου φέρνει σημαντικά νέα για τα οικονομικά σου, κυρίως σε επίπεδο οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων. Επίσης, μην κάνεις βιαστικά βήματα την Παρασκευή, ακόμη κι αν τα οικονομικά ευνοούνται.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις!
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς τα ξημερώματα Πέμπτης ο Ήλιος περνά απέναντι από το ζώδιό σου, εγκαινιάζοντας ένα διάστημα όπου οι άλλοι φέρνουν ευχάριστες εξελίξεις και έχουν τον πρώτο λόγο στις αποφάσεις. Επίσης, ο ανάδρομος Ερμής περνά την ίδια μέρα στο τομέα των επαγγελματικών σου και της καθημερινότητάς σου γενικότερα, φέρνοντας έτσι αρκετές παρανοήσεις και καθυστερήσεις, μπορείς όμως να τακτοποιήσεις παρελθοντικές υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι με τις βασικές σου ανάγκες, ενώ το σαββατοκύριακο δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα. Η νέα θέση του Ήλιου όμως φέρνει στο επίκεντρο τα ζητήματα καρδιές, με πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, είτε είσαι ήδη σε σχέση αναζωπυρώνοντας το κλίμα, είτε είσαι ελεύθερος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποβάλλοντας την ανυπομονησία μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ την Παρασκευή ο παραδοσιακός κυβερνήτης σου Άρης περνά στους Διδύμους, που για σένα δηλώνει έξοδα που δεν είχες υπολογίσει ή οφειλές που θα κληθείς να τακτοποιήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Θέλεις να πετύχεις τους στόχους σου.
Η εβδομάδα αυτή φέρνει ερωτηματικά στο κατά πόσο εκπληρώνεις τις πιο βαθιές σου επιθυμίες. Επίσης, τα ξημερώματα Πέμπτης ο Ήλιος περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, πράγμα που σημαίνει πως εσύ είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες. Την ίδια μέρα, ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, περνά σε πιο βοηθητική θέση και μπορείς να καταπιαστείς ξανά με σχέδια που έμειναν στη μέση και ξαναβλέπεις αγαπημένα πρόσωπα που έχεις καιρό να δεις!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ήδη έχεις αφήσει για λίγο τα προσωπικά στην άκρη. Ωστόσο, από την Παρασκευή ο Άρης περνά απέναντι από το ζώδιό σου φέρνοντας ένα πιο ηλεκτρισμένο κλίμα σε σχέσεις και συνεργασίες, και στο εξής οι άλλοι θα έχουν περισσότερες απαιτήσεις από εσένα, φρόντισε λοιπόν να μην παρασυρθείς σε βιαστικά βήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προετοίμασε τις κινήσεις σου μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τα οικονομικά και τις οφειλές σου, πρόσεχε όμως πλέον, καθώς θα πρέπει να φανείς ειρηνοποιός στις συνεργασίες σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ώρα να δείξεις τα ταλέντα σου.
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα στις προσωπικές επιδιώξεις σου. Τα ξημερώματα Πέμπτης όμως ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, μια εξαιρετική θέση για σένα, που τονίζει τη δημιουργική σου πλευρά και σε κάνει να ασχολείσαι περισσότερο με τα σχέδιά σου. Την Παρασκευή ο Άρης περνά στους Διδύμους, μια θέση που για σένα μεταφράζεται σαν περισσότερη κούραση στην καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να νιώθεις πιο ευάλωτος από άποψη υγείας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα το κλίμα στα αισθηματικά έγινε περισσότερο βοηθητικό, ενώ οι θετικότερες μέρες για τα προσωπικά είναι οι Δευτέρα και Σάββατο που κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί. Επίσης, από την Κυριακή περνάς πιο ανέμελες στιγμές, την Πέμπτη ο Ερμής συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, περνά σε πιο πιεστική θέση που σου δημιουργεί αρκετά μπλοκαρίσματα λόγω κενών στην επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Άρη σχετίζεται άμεσα και με τα επαγγελματικά σου, έτσι λοιπόν είναι πιθανό στο επόμενο διάστημα να υπάρχει πιο ηλεκτρισμένο κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά σου χρειάζονται μια πιο ορθή διαχείριση.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ακολούθησε τους κανόνες.
Την εβδομάδα αυτή, ασχολείσαι περισσότερο με τους στόχους που θέτεις. Επίσης, τα ξημερώματα Πέμπτης ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, μια θέση που για σένα δείχνει ότι το σπίτι και την οικογένεια είναι πλέον πιο σημαντικά και ασχολείσαι περισσότερο με τους οικείους, υπάρχει όμως παράλληλα μια ανάγκη για σιγουριά και θαλπωρή. Από την Παρασκευή ο Άρης μετά από μια μακρά περίοδο σε θέση κόντρα, περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση και σε ωθεί σε περισσότερη δράση, έχοντας παράλληλα και περισσότερη ενέργεια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου μοιάζουν πιο στάσιμα, μπορείς όμως να κάνεις βήματα Πέμπτη και Παρασκευή, με τη Σελήνη στο ζώδιό σου. Το κλίμα πάντως στο σπίτι και την οικογένεια φτιάχνει με τη νέα θέση του Άρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το διάστημα αυτό σε καλεί να είσαι πιο προσεκτικός στις επαφές σου στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ τα οικονομικά είναι ένα μεγάλο αγκάθι. Επιπλέον, από την Πέμπτη ανοίγεις και πάλι το συρτάρι με τις καλές ιδέες που έμειναν στη μέση στο παρελθόν, χάρη στην νέα θέση του ανάδρομου Ερμή στον Κριό.
ΙΧΘΥΕΣ

Μην αφήνεις εμμονές να δυσκολεύουν τις σχέσεις σου.
Η εβδομάδα αυτή δείχνει πως πιέζεσαι αρκετά με τις υποχρεώσεις. Επίσης, τα ξημερώματα Πέμπτης ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, μια θέση περισσότερο εξωστρεφή για σένα, μαρτυρώντας πως βρίσκεις στήριξη σε όσα σε απασχολούν στο κοντινό σου περιβάλλον. Παράλληλα όμως, από την Παρασκευή ο Άρης περνά σε μια πιο πιεστική θέση, φέρνοντας στο προσεχές διάστημα κάποια προβλήματα στο σπίτι ή την οικογένεια, είναι λοιπόν προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε βιασύνες και εριστικές συμπεριφορές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε μια πιο έντονη περίοδο στα αισθηματικά, με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, έρχεσαι όμως πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, έστω κι αν δεν είναι όλα ρόδινα. Επίσης, η νέα θέση όμως του Άρη ενδεχομένως να φέρει πίεση στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος κι εσύ θα κληθείς να τα στηρίξεις περισσότερο. Το σαββατοκύριακο πάντως πρωταγωνιστείς στις εξελίξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή δεν είναι αρκετά βοηθητική για την ανάσα στα οικονομικά που επιδιώκεις, κι ο ανάδρομος Ερμής επιστρέφοντας σε αυτόν τον τομέα την Πέμπτη δείχνει ότι αναθεωρείς τις βασικές σου ανάγκες.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template