ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣΜέχρι το απόγευμα η Σελήνη ολοκληρώνει την πορεία της στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου που φέρνει πολλές υποχρεώσεις, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη, καθώς έχεις περισσότερη ελευθερία να δράσεις χωρίς να σε απασχολούν στεγανά και καλούπια. Υπάρχει όμως ένα ιδιαίτερα μπερδεμένο κλίμα με τις πρακτικές υποχρεώσεις και τις εκκρεμότητες μέσα στην καθημερινότητά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν είναι λίγες οι φορές που δεν ακούς όσα οι άλλοι έχουν να σου πουν, ενώ καλύπτεις κάποιες αδυναμίες με τη διπλωματικότητά σου, σε γενικές γραμμές όμως είναι μια καλή περίοδος για να ξεκαθαρίσεις μπερδεμένες καταστάσεις στα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.

ΤΑΥΡΟΣΗ σημερινή ημέρα ξεκινά κάπως πιο ανέμελα για σένα, ωστόσο από το απόγευμα και μετά ασχολείσαι με την κοινωνική σου ζωή, αλλά και με κάποιες υποχρεώσεις που είχες αναλάβει. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ξεκλέβεις χρόνο από το πρόγραμμά σου για να μοιραστείς με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, με τα οποία έχεις προσπαθήσει να βάλεις σε σαφή πλαίσια τις σχέσεις, ενώ είναι πιθανό να ασχοληθείς έντονα με τις γνωριμίες σου. Επίσης, οι δυνατότητές σου στα αισθηματικά είναι πιο συγκρατημένες, όμως από σήμερα άλλωστε ξεκινά η περίοδος των γενεθλίων σου!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι σε μια φάση που προετοιμάζεις το επόμενό σου βήμα και ανασύρεις καθετί που θα μπορούσε να σου φανεί χρήσιμο με τις τωρινές συνθήκες. Το σίγουρο είναι πάντως ότι οι ευκαιρίες υπάρχουν για το εργασιακό κομμάτι.

ΔΙΔΥΜΟΙΜέχρι το απόγευμα όλα περνούν από τα δικά σου χέρια και προσπαθείς να τους ευχαριστήσεις όλους, ενώ αντίθετα από το απόγευμα και μετά έχεις περισσότερη ελευθερία και ανεμελιά για να χαρείς στιγμές. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οικογενειακά πρόσωπα μπορούν να σε βοηθήσουν να δεις πιο σφαιρικά τα πράγματα και να πάρεις οριστικές αποφάσεις, ενώ σε ενδιαφέρει περισσότερο η ομαλότητα και η ηρεμία μέσα στην καθημερινότητά σου. Γενικότερα όμως κι εσύ από την πλευρά σου είναι πιθανό να κάνεις σημαντικά βήματα ώστε να προσεγγίσεις τους δικούς σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι το απόγευμα συνεχίζει να σε απασχολεί έντονα ένα οικονομικό θέμα, μια υποχρέωση δική σου ή μια οφειλή γενικότερα, ενώ η τύχη μοιάζει να ευνοεί τα σχέδιά σου, κυρίως σε στόχους και σε σχέδια που έχεις καταστρώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΣτο ξεκίνημα της μέρας η Σελήνη παραμένει απέναντί σου, τονίζοντας για ακόμη μια φορά τη θέση των άλλων στην καθημερινότητά σου, ενώ από το απόγευμα και μετά προσπαθείς να αφουγκραστείς τα θέλω των άλλων. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ έρχεσαι κι εσύ πιο κοντά στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το απόγευμα είναι πιο βοηθητικό το κλίμα για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, σε μια περίοδο μάλιστα όπου πιέζεσαι από κάποια συναισθήματα που έχεις μέσα σου αλλά δεν έχουν εκφραστεί, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η κτητικότητα απέναντι στο ταίρι σου είναι αρκετά έντονη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην αφήνεις τις ευκαιρίες για αύξηση των εσόδων να περνούν μέσα από χέρια σου, χωρίς να τις αξιοποιείς, ειδικά τώρα που τα έξοδα είναι αρκετά.
ΛΕΩΝΜέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας στρέφεις το βλέμμα σου σε πρακτικές υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα μπορείς πιο άνετα να ασχοληθείς με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, αφού αντιλαμβάνεσαι τη σημασία των άλλων στην ρουτίνα σου. Επίσης, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις, χρησιμοποιώντας και τις γνωριμίες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το απόγευμα και μετά μπορείς πιο άνετα να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ενώ νωρίτερα μέσα στην ημέρα είναι πιθανό να χρειαστεί να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η μονόπλευρη θεώρηση είναι ο μεγάλος σου κίνδυνος για τα οικονομικά, ενώ στο εξής το επαγγελματικό περιβάλλον σου είναι ο τομέας που εστιάζεις τις ενέργειές σου και καλείσαι να φανείς περισσότερο διαλλακτικός με πελάτες, υφιστάμενους ή προμηθευτές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΠιο φιλική η μέρα μέχρι το απόγευμα όπου η Σελήνη παραμένει σε μια θέση φιλική προς το δικό σου ζώδιο, καθώς αργότερα μέσα στην ημέρα ασχολείσαι με την υγεία σου, αλλά και με τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση..

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δεν αφήνεις πολλά περιθώρια και στην άλλη πλευρά να αναπτύξει πρωτοβουλίες, ενώ αν έχεις γεννηθεί μετά τα μέσα Σεπτεμβρίου μπορείς να βρεις τις ισορροπίες στα προσωπικά σου, χάρη στην Αφροδίτη ευνοϊκά τοποθετημένη απέναντί σου, που φέρνει ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πορτοφόλι σου μπορεί να ενισχυθεί από υποθέσεις τρίτων που αφορούν έμμεσα κι εσένα, ενώ από το απόγευμα και μετά η παραγωγικότητά σου είναι αυξημένη και αυτό λειτουργεί υπέρ σου. Είσαι όμως σε μια περίοδο που ο Άρης στον Ταύρο φέρνει για σένα ζωντάνια κι όρεξη για νέα πράγματα.

ΖΥΓΟΣΜέχρι το απόγευμα το ενδιαφέρον σου συνεχίζει να επικεντρώνεται σε ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η διάθεσή σου ανεβαίνει κι εσύ μπορείς πιο άνετα να προωθήσεις τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα αγαπημένα σου πρόσωπα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο σήμερα, καθώς προσπαθείς να κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου προκειμένου να είναι ευχαριστημένοι, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που επαναστατείς απέναντι στην οποιαδήποτε μορφή καταπίεσης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αναθεωρείς πάνω σε μια σημαντική συνεργασία, γενικότερα όμως από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΗ σημερινή ημέρα είναι περισσότερο βοηθητική στο ξεκίνημά της, που σου δίνονται ευκαιρίες να επικοινωνήσεις τις ιδέες και τις απόψεις σου στο κοντινό σου περιβάλλον, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα η προσοχή σου στρέφεται γύρω από τις υποθέσεις του σπιτιού, αλλά και του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μια ευκαιρία είναι πιθανό να εμφανίζεται στον ορίζοντα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο, γεγονός που σε κάνει να το σκέφτεσαι πολύ σοβαρά, ενώ γενικότερα σήμερα αποφεύγεις τα ρίσκα. Οι οφειλές σου όμως χρειάζονται περισσότερη προσοχή.
 

ΤΟΞΟΤΗΣΜέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας τα πράγματα κυλούν στους γνώριμους ρυθμούς τους, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα είσαι πιο εξωστρεφής και μπορείς πιο εύκολα να τρέξεις τις υποθέσεις σου και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου με το περιβάλλον. Εντούτοις, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν πολλές καταστάσεις στα προσωπικά που σε απασχολούν, ωστόσο είσαι ιδιαίτερα υποκειμενικός στον τρόπο που βλέπεις τα πράγματα και δεν αφήνεις περιθώρια στην άλλη πλευρά να εκφραστεί, ενώ παράλληλα μπορεί να προετοιμάζονται σημαντικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, παρά την πίεση στο κοντινό σου περιβάλλον.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η τύχη μπορεί να φέρει δυνατότητες για τα σχέδιά σου, ακόμη κι αν νιώθεις πως αυτό συμβαίνει ετεροχρονισμένα. Επίσης, οι συνεργασίες σου είναι τεταμένες, ωστόσο καταφέρνεις να δικαιώνεσαι από το αποτέλεσμα του κάθε εγχειρήματος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΜέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας η Σελήνη παραμένει στο δικό σου ζώδιο, κρατώντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις, ενώ από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις να αποκομίζεις κάποιου είδους ανταμοιβή, είτε σε υλικό επίπεδο, είτε σαν ηθική ικανοποίηση. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στον Ταύρο, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν υπήρξαν τριβές στο κοντινό σου περιβάλλον που σε προβλημάτισαν έντονα, αυτή η περίοδος φέρνει νέα στοιχεία στο φως που σε κάνουν να αναθεωρήσεις. Παρόλα αυτά, θυμήσου ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, αρχικά για τους γεννημένους τον Δεκέμβρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από το απόγευμα και μετά επιδιώκεις περισσότερη ασφάλεια στο κομμάτι των οικονομικών, γι’ αυτό και προσπαθείς να κάνεις τα κατάλληλα βήματα, στα οποία όμως περιλαμβάνονται και οι περιορισμοί των περιττών εξόδων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΜέχρι το απόγευμα της σημερινής ημέρας προσπαθείς να κάνεις βήματα προετοιμασίας για τις υποθέσεις σου, ενώ από το μεσημέρι και μετά που η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, γίνεσαι πιο εξωστρεφής και επιδιώκεις να κάνεις κινήσεις σε τομείς που σε αφορούν άμεσα. Παράλληλα από σήμερα ο Ήλιος περνά στον Ταύρο, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις ως προς τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος αλλά και με τον ίδιο σου τον εαυτό. Κράτα όμως κατά νου πως σήμερα έχεις επικεντρωθεί μόνο στις δικές σου συναισθηματικές ανάγκες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι μπαταρίες σου είναι γεμάτες για δράση και οι ευκαιρίες υπάρχουν χάρη στον παράγοντα της τύχης που σε ευνοεί. Προσπάθησε όμως να μείνεις μακριά από τις υπερβολές που βλάπτουν την εικόνα σου, ενώ τα έξοδα τρέχουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα ξεκινά αρκετά βοηθητικά, δίνοντάς σου τη δυνατότητα να έρθεις ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση των στόχων που έχεις θέσει, ενώ από το απόγευμα και νιώθεις την ανάγκη να περιτριγυρίζεσαι μόνο από δικούς σου ανθρώπους που σου δείχνουν κατανόηση. Παράλληλα, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν αισθάνεσαι την ανάγκη να ζητήσεις τη βοήθεια ενός προσώπου, η μέρα σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να το κάνεις, ενώ παράλληλα αυτές τις ημέρες παρατηρείς ότι υπάρχουν ευκαιρίες στα προσωπικά, οι άλλοι όμως έχουν πολλές απαιτήσεις από εσένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εξετάζοντας κάποιες αποφάσεις που πήρες στις συνεργασίες, εντοπίζεις το λάθος στο σχεδιασμό και έτσι σου δίνεται ακόμη μια ευκαιρία να τακτοποιήσεις τις εκκρεμότητές σου, έχοντας πάντα όμως υπόψη σου παράλληλα, να μείνεις μακριά από σπατάλες.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template