ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας από 24/4 έως 30/4/2017

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Εβδομαδιαία αναλυτική πρόβλεψη,για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..
ΚΡΙΟΣ
Με το βλέμμα στα οικονομικά.
Η εβδομάδα αυτή στο ξεκίνημά της, σε βρίσκει πιο εξωστρεφή και μπορείς να δεις τις υποθέσεις να προχωρούν και να σταθεροποιούνται μέσα από τις δικές σου προσπάθειες, ενώ από τα μισά της εβδομάδας και μετά προτιμάς να ξεκουραστείς και να γεμίσεις τις μπαταρίες σου, παρά να αναλωθείς σε κοσμικές επαφές που σε κουράζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σημαντική ανάσα παίρνουν και τα αισθηματικά σου καθώς υποδέχεσαι την Αφροδίτη και πάλι στο δικό σου ζώδιο την Παρασκευή, αυξάνοντας κατακόρυφα τη γοητεία σου όσο διαρκεί η παραμονή της εκεί και σε βοηθά να αυξήσεις τις μετοχές σου, είτε είσαι ελεύθερος, είτε σε σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα πιο σημαντικά νέα της εβδομάδας όμως είναι θετικά και αφορούν το πορτοφόλι σου, καθώς η Νέα Σελήνη της Τετάρτης φέρνει θετικό έδαφος για τα έσοδά σου, κυρίως για θέματα που είχαν ξεκινήσει παλιότερα, φρόντισε λοιπόν να επωφεληθείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Μια δεύτερη ευκαιρία για πράγματα που έμειναν στη μέση.
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ιδιαίτερα βοηθητικό πλαίσιο, το οποίο κορυφώνεται με τη Νέα Σελήνη της Τετάρτης στο ζώδιό σου, που επηρεάζει ακόμη περισσότερο όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, δίνοντάς σου μια δεύτερη ευκαιρία για όσα έμειναν μισά και δεν προχώρησαν στο παρελθόν, πρόσεξε όμως καθώς τα νέα εγχειρήματα που ξεκινούν από το μηδέν, δεν έχουν αρκετό υλικό για να προχωρήσουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο ανάδρομος Ερμής στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου σου, σε κάνει να ξανασκεφτείς θέματα, πρόσωπα και καταστάσεις. Επίσης, η Αφροδίτη περνά και πάλι σε ένα πιο μυστικό σημείο του ωροσκοπίου σου την Παρασκευή, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που τα προσωπικά σου μοιάζουν πιο μπερδεμένα, καθώς κάτι εγκυμονείται αλλά οι συνθήκες δεν είναι ακόμη έτοιμες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σαββατοκύριακο ασχολείσαι περισσότερο με τα οικονομικά σου, αρκεί να μην προσπερνάς τις λεπτομέρειες στις οφειλές σου καθώς ο Άρης συνεχίζει να πιέζει φέρνοντας έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Προετοιμάζοντας το επόμενο βήμα.
Ο κυβερνήτης σου Ερμής συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του και αυτή την εβδομάδα, βοηθώντας σε ώστε να ξαναδείς τις βαθύτερες αιτίες πίσω από τον τρόπο που λειτουργείς. Επίσης, η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σε καλεί να προετοιμάσεις τις κινήσεις σου στο επόμενο διάστημα, ακόμη κι αν κινείσαι σε πιο μυστικά επίπεδα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά και πάλι σε μια πιο βοηθητική θέση την Παρασκευή, φέρνοντας εύνοια για τα προσωπικά σου μέσα από τους φίλους και τη συμμετοχή σου σε παρέες και ομάδες. Ωστόσο, το Σάββατο προτίμησε να κρατήσεις πιο χαμηλά τους τόνους με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συνεργάτες σου έχουν πολλές απαιτήσεις από σένα, ενώ στο ξεκίνημα της εβδομάδας είναι προτιμότερο να δείξεις περισσότερη ευελιξίας σε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σου ή τις επαφές σου με σημαντικά πρόσωπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ολοκληρώνεις στόχους με φίλους από τα παλιά στο πλευρό σου.
Μια ιδιαίτερα βοηθητική εβδομάδα, αυτή καθώς μπορείς να δεις στόχους για τους οποίους είχες κοπιάσει να υλοποιούνται, ενώ σημαντικοί φίλοι είναι στο πλευρό σου , όπως μαρτυρά και η Νέα Σελήνη της Τετάρτης. Δευτέρα και Τρίτη όμως κάποια εγχειρήματα απαιτούν από σένα περισσότερη προσήλωση στις λεπτομέρειες, χωρίς αυτό να είναι αρνητικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά την Παρασκευή και πάλι στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δείχνοντας σημαντικές ευκαιρίες για τις κοινωνικές επαφές σου, αλλά από την άλλη λόγω συνθηκών ή λόγω επιλογών δεν βρίσκονται τα ζητήματα καρδιάς στο επίκεντρο της προσοχής σου. Το Σάββατο όμως έχεις ανάγκη να ξεκουραστείς και να αποφορτιστείς από την κουραστική καθημερινότητα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι σε τροχιά κίνησης, θα πρέπει να δείξεις όμως περισσότερες αντοχές στα επαγγελματικά και κυρίως στο πρόγραμμα της δουλειάς σου, χωρίς να αμελείς την υγεία σου. Η Τετάρτη είναι εξαιρετική για να δείξεις τα ταλέντα σου.

ΛΕΩΝ
Μπορείς να βελτιώσεις την εικόνα που οι άλλοι έχουν για σένα.
Αυτή την εβδομάδα έχεις εστιάσει περισσότερο σε αυτά που πρέπει να κάνεις, αλλά τα πράγματα κυλούν αρκετά ευχάριστα, κυρίως στην αρχή της εβδομάδας που έχεις περισσότερο την τύχη με το μέρος σου για τα εγχειρήματά σου, πρόσεξε όμως να μην παρασυρθείς σε υπερβολές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη την Παρασκευή περνά και πάλι στον Κριό φέρνοντας περισσότερη αισιοδοξία στην καθημερινότητά σου, ευκαιρίες για χαμόγελα, μετά από ένα διάστημα που ήσουν καχύποπτος με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το Σάββατο όμως ένα φιλικό πρόσωπο σε χρειάζεται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου αγγίζει άμεσα τον τομέα της καριέρας σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου, φέρνοντας μια νέα σελίδα. Θυμήσου όμως ότι αν ξεκινήσεις από το μηδέν κάτι, το αποτέλεσμα θα είναι προσωρινό, με τον ανάδρομο Ερμή στον Κριό.
 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα εγχείρημα που παλιότερα δεν προχώρησε τώρα ευδοκιμεί.
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση έχεις με το οικείο περιβάλλον σου, η ανάδρομη πορεία του Ερμή σου δίνει δεύτερες ευκαιρίες και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στον Ταύρο δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη ολοκληρώνοντας την πορεία της στον τομέα των αισθηματικών σου, την Παρασκευή περνά και πάλι στον Κριό, εγκαινιάζοντας για σένα μια περίοδο με αυξημένη λίμπιντο, αλλά και με περισσότερη κτητικότητα και καχυποψία απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Την Τρίτη μάλιστα, πρόσεξε όσα θα πεις γιατί πληγώνουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για έσοδα που θα σου παρουσιαστούν την Τετάρτη, ενώ μπορείς και πιο άνετα να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου. Είναι προτιμότερο όμως να αποφύγεις τις συγκρούσεις με πρόσωπα κύρους με τον Άρη στο ζενίθ του ωροσκοπίου.

ΖΥΓΟΣ
Οικονομικές κινήσεις τρίτων σε ευνοούν!
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο σταθεροποιητική για σένα και κινείται σε πιο ήρεμους ρυθμούς, παρότι έχεις πολλά ερωτηματικά για πρόσωπα και καταστάσεις. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με πρακτικά ζητήματα των άλλων που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο».

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου είναι το επίκεντρο της προσοχής σου αυτής της εβδομάδας, καθώς από τη μια το πέρασμα της Αφροδίτης και πάλι απέναντί σου την Παρασκευή και ο Άρης σε θετική θέση για σένα, προλογίζουν θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σου, είτε βρίσκεσαι ήδη σε σχέση, είτε αναζητάς κάτι νέο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στον Ταύρο φέρνει για σένα μια σημαντική ανάσα, ειδικά αν τα οικονομικά σου είχαν ταλαιπωρηθεί, καθώς μπορεί να προλογίζεται η επιστροφή χρημάτων που σου οφείλονταν, πρόσεξε όμως να μη δανείσεις ή δανειστείς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Επαναδιαπραγματεύεσαι τις σχέσεις σου (και αυτό είναι καλό!)
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι, άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που οι άλλοι έχουν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις. Το ξεκίνημα της εβδομάδας σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες, παρά τις υποχρεώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη περνά και πάλι στον Κριό την Παρασκευή, δείχνοντας πως είσαι πιο συγκρατημένος στην έκφραση των αισθημάτων σου,. Επίσης, η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή διορθώνοντας λάθη που έγιναν παλιά!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Άρης από τους Διδύμους συνεχίζει να σε ταλαιπωρεί με έξοδα που δεν είχες υπολογίσει, ωστόσο βρίσκεις λύσεις. Τα μέσα της εβδομάδας είναι βοηθητικά για να βάλεις σε τάξη εκκρεμότητες πρακτικής φύσης, στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια ευχάριστη αλλαγή στην καθημερινότητά σου.
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Τετάρτη και Πέμπτη όμως μπορείς να δεις τα δημιουργικά σου σχέδια να προχωρούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σου, μπορεί να παρασύρεσαι από βιασύνες, αλλά η λίμπιντο είναι αυξημένη. Παράλληλα, από την Παρασκευή η Αφροδίτη περνά και πάλι στον τομέα των αισθηματικών σου, στον ίδιο τομέα που πραγματοποιείται και η νέα σελήνη, μαρτυρώντας μια νέα πιο ευχάριστη εποχή για τα ζητήματα καρδιάς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στον τομέα των επαγγελματικών σου δείχνει πως τα πράγματα κινούνται προς μια καλύτερη κατεύθυνση στη δουλειά, θυμήσου όμως ότι οι παρανοήσεις και οι αναβολές δεν λείπουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Περισσότερα χαμόγελα και ευχάριστες στιγμές!
Από τις πιο ευχάριστες εβδομάδες αυτή για σένα, καθώς ακόμη κι αν υπάρχουν παρασκηνιακές καταστάσεις που σε πιέζουν, εσύ βρίσκεις διέξοδο και λύσεις σε όσα σε προβληματίζουν. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, σε βοηθά να κάνεις restart σε καταστάσεις που είχαν μείνει στάσιμες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από την Τετάρτη περνά και πάλι στον Κριό, εγκαινιάζοντας για σένα μια περίοδο μεγαλύτερης εσωστρέφειας στα προσωπικά, όπου έχεις ανάγκη από περισσότερη ασφάλεια, ωστόσο εσύ εστιάζεις περισσότερο σε εκείνα που λείπουν. Επίσης, η προαναφερθείσα Νέα Σελήνη, δείχνει και μια δεύτερη ευκαιρία στα αισθηματικά ή σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, αν είσαι γονιός.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βρίσκεις υποστηρικτές στα δύσκολα και δεν ξεμένεις εντελώς από χρήματα, ωστόσο μέσα στην καθημερινότητά σου δεν λείπουν και οι παρανοήσεις. Πρόσεξε όμως στο εξής τις σπατάλες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επιδιορθώσεις και «επιδιορθώσεις»…
Το βλέμμα σου αυτή την εβδομάδα είναι στραμμένο στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ εσύ είσαι αποφασισμένος να διορθώσεις καταστάσεις που δεν λειτουργούν, είτε αυτό αφορά καταστάσεις, είτε πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος. Άλλωστε, η Νέα Σελήνη της Τετάρτης στον Ταύρο φέρνει για σένα μια ανανέωση σε αυτούς τους τομείς, μείνε μακριά από υπερβολές!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δευτέρα και Τρίτη μπορείς πιο άνετα να κάνεις επαφές και να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου στον περίγυρό σου, ενώ το σαββατοκύριακο έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα. Επίσης, νέα θέση της Αφροδίτης και πάλι στον Κριό από την Παρασκευή δίνει ανάσα στα προσωπικά σου που τον τελευταίο καιρό είχαν βαλτώσει αρκετά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Περιόρισε όσο μπορείς τα έξοδα αυτό το διάστημα, καθώς η στρόφιγγα των εσόδων είναι πιο κλειστή, και μπορεί να ξεμείνεις χωρίς να το είχες υπολογίσει. Τέλος, το ξεκίνημα της εβδομάδας κάνεις κινήσεις που σχετίζονται με το πορτοφόλι σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Διορθωτικές κινήσεις σε επαφές και συμφωνίες.
Εν μέσω μιας απαιτητικής περιόδου, η εβδομάδα αυτή λειτουργεί ως «μαξιλαράκι» για σένα και τις υποθέσεις σου, αφού βρίσκεις συμμάχους στις προσπάθειες που καταβάλλεις. Ειδικότερα, η Νέα Σελήνη της Τετάρτης σε μια φιλική θέση προς το ζώδιό σου δίνει μια δεύτερη ευκαιρία για επαφές, συμφωνίες και συζητήσεις που έμειναν στη μέση, πρόσεξε όμως να αποφύγεις υπογραφές συμβολαίων ή αγορά καινούριων μέσων επικοινωνίας ή μεταφοράς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από αυτή την εβδομάδα και μετά, αναζητάς περισσότερη σταθερότητα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ το ξεκίνημα της εβδομάδας αυτής θέτεις τις δικές σου ανάγκες ως προτεραιότητα. Το Σάββατο όμως σε προβληματίζει κάτι στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Παρασκευή η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιό σου, περνώντας στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας ευκαιρίες για έσοδα, ενώ η πορεία του Άρη σε θέση κόντρα συνεχίζει να σε πιέζει.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template