ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Τετάρτη 5 Απριλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..
ΚΡΙΟΣ
Ακόμη κι αν παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά βοηθητική για τα σχέδιά σου, αφού βρίσκεις την στήριξη που χρειάζεσαι για να υλοποιηθούν, παράλληλα όμως εμπνέεσαι και το επόμενο βήμα στο οποίο θέλεις να προχωρήσεις. Αρωγοί στις προσπάθειές σου παραμένουν οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, αλλά και οι σημαντικές γνωριμίες που έχεις στην ατζέντα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι η περίοδος αυτή δεν είναι αρκετά ερωτική πλέον, εσύ σήμερα μπορείς να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ και εκείνα νιώθουν την ανάγκη να βρίσκονται κοντά σου. Παράλληλα όμως, συνεχίζονται αμείωτα τα ξεκαθαρίσματα, ώστε να δεις αν έχεις κάνει την σωστή επιλογή ή όχι.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο φόρτος εργασίας συνεχίζει να πιέζει, λόγω πολλών υποχρεώσεων στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ είναι προτιμότερο να εξετάζεις διεξοδικά τα οικονομικά σου πλάνα, καθώς μπορεί να τρέφεις αυταπάτες.
ΤΑΥΡΟΣ
Σε αντίθεση με τις προηγούμενες ημέρες, σήμερα νιώθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος και καταλαβαίνεις πως μπορείς να επιτύχεις περισσότερα με τη δική τους στήριξη. Ταυτόχρονα, είναι μια εξαιρετική ημέρα για να τακτοποιήσεις υποθέσεις του σπιτιού ή να ασχοληθείς με ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένειά σου. Επίσης, μην διστάζεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου, αρκεί να μην νιώθεις πως γίνεσαι το θύμα περιστάσεων ή ατόμων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ερωτική σου διάθεση βράζει αυτή την περίοδο με τον Άρη στο ζώδιό σου, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχουν εντάσεις με τον/την ερωτικό/ή σύντροφο, αφού αισθάνεσαι πως οι στόχοι και τα θέλω σας πολλές φορές αποκλίνουν. Η ανάγκη σου όμως για θαλπωρή μπορεί σήμερα να βρει ανταπόκριση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ενώ σε οικονομικό επίπεδο υπάρχουν πολύ σημαντικές προοπτικές, εντούτοις δεν πρέπει να παρασύρεσαι από προϊστάμενους με αμφίβολες επιδιώξεις απέναντί σου. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να μείνεις μακριά από καθετί παρασκηνιακό.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Ακόμη κι αν βρίσκεσαι εν μέσω πολλών μετώπων, διανύεις μια αρκετά σταθεροποιητική περίοδο, ενώ μπορείς να δεις σχέδιά σου να υλοποιούνται. Πάντως, οι επαφές και οι συναντήσεις που θα κάνεις σήμερα είναι ιδιαίτερα σημαντικές καθώς σου μεταφέρονται πληροφορίες που σου είναι πολύ χρήσιμες, παρόλα αυτά δεν είναι καλή περίοδος να κοινολογείς τα σχέδιά σου σε πρόσωπα που δεν έχουν κριθεί άξια εμπιστοσύνης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι παίζουν ένα σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σου, ενώ λειτουργούν βοηθητικά και στις διενέξεις που τυχόν υπάρχουν. Επιπλέον, αντιλαμβάνεσαι πια πως είσαι έτοιμος να αναθεωρήσεις μια κατάσταση στα ερωτικά, ότι κι αν σημαίνει αυτό, μην πάρεις όμως ακόμα οριστικές αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπάθησε να είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις σου, ενώ σε γενικές γραμμές τα οικονομικά σου είναι αρκετά πιεσμένα. Επιπλέον, υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα στην καριέρα, όμως σήμερα μπορείς να στηριχτείς σε πρόσωπα κύρους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Σήμερα έχεις την ανάγκη από σιγουριά και θέλεις να σχεδιάσεις τα επόμενα βήματά σου με προσοχή, ώστε να αποδώσουν τα μέγιστα. Παράλληλα όμως είναι μια εξαιρετική ημέρα για να διευθετήσεις θέματα πρακτικής φύσεως που μπορεί τις προηγούμενες ημέρες να μην προχωρούσαν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι βρίσκεσαι σε μια κινητική περίοδο στα προσωπικά, δεν είναι λίγες οι φορές που η δική σου συμπεριφορά κάνει τους άλλους να απομακρύνονται από κοντά σου, κυρίως λόγω του ότι έχεις εστιαστεί στη δική σου φωνή. Η σημερινή ημέρα πάντως είναι αρκετά σταθερή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ενδεχομένως σήμερα να παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες για τα οικονομικά, κυρίως όμως εκείνων που σχετίζονται με τα επαγγελματικά και την καριέρα, χωρίς αυτό να αποκλείει και άλλες πηγές εσόδων. Επιπλέον, μπορείς να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους, προτίμησε όμως να είσαι ρεαλιστής στων χειρισμό των ζητημάτων σου.

ΛΕΩΝΗ σημερινή ημέρα ανήκει στις πιο ευνοϊκές ημέρες του μήνα για να προωθήσεις τα σχέδιά σου, ακόμη κι αν υπάρχουν πολλά μέτωπα ανοιχτά αυτή τη στιγμή, γεγονός που σε γεμίζει με ανασφάλεια. Μπορείς να ασχοληθείς σήμερα με τα πιο προσωπικά σου θέματα, βάλε σε πρώτη προτεραιότητα τα θέλω σου, τακτοποιώντας παράλληλα και διαδικαστικές υποθέσεις. Επίσης, μια έμπνευση ή μια ιδέα που έχεις σήμερα είναι σημαντική.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η κτητικότητα είναι ιδιαίτερα τονισμένη απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και έχεις πολλές απαιτήσεις, αφού θέλεις τα περισσότερα να γίνονται με τον δικό σου τρόπο, γεγονός που δυσχεραίνει τα ερωτικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι πολλοί εκείνοι που δρουν υποστηρικτικά για σένα, ενώ ειδικά σήμερα μπορείς να αποταθείς και σε πρόσωπα κύρους, προϊστάμενους ή γενικά άτομα που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Από την άλλη όμως τα οικονομικά σου παραμένουν πιεσμένα και δεν είναι καλή περίοδος για ανοίγματα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει, σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να αποδράσεις από την καθημερινότητα και να βρεις απαντήσεις σε πολλά ζητήματα που σε απασχολούν. Το σίγουρο είναι πάντως πως λειτουργείς καλύτερα μόνος σου, παρά ενταγμένος σε ομάδες ή σύνολα. Θα πρέπει όμως παράλληλα να φανείς και πιο διαλλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, καθώς ο τρόπος που επικοινωνείς μοιάζει εριστικός.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έντονα πάθη έρχονται στην επιφάνεια και ταράζουν τα νερά, ενώ εσύ έχεις ανάγκη από ηρεμία, οι πράξεις σου όμως δυναμιτίζουν πολλές φορές το κλίμα. Άσε λοιπόν στην άκρη τις παρορμητικές ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο την συναισθηματική σου ζωή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρότι τα οικονομικά σου παραμένουν πιεσμένα, σήμερα μπορείς να βρεις λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους, δάνεια, τράπεζες ή ασφάλειες, ωστόσο, το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον είναι αρκετά μπερδεμένο.
ΖΥΓΟΣ
Οι στόχοι σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα σήμερα και μπορείς να βρεις διεξόδους για όσα σε απασχολούν, ακόμη κι αν δεν τακτοποιούνται οριστικά κάποια θέματα. Παράλληλα, το παρασκήνιο δεν λείπει, όμως τελικά εσύ καταφέρνεις να σταθεροποιήσεις τα δικά σου σχέδια. Επιπλέον, σήμερα οι συλλογικές δραστηριότητες μπορούν να φέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σε μια περίοδο που νιώθεις πως δικοί σου άνθρωποι σε έχουν αφήσει απροστάτευτο, η σημερινή ημέρα φέρνει σημαντικούς φίλους στο πλευρό σου, οι οποίοι με τη δράση τους βοηθούν ώστε να κάνεις βήματα στα προσωπικά σου, δείχνοντάς σου παράλληλα και μια πλευρά του θέματος που δεν είχες σκεφτεί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και ο χρόνος που θα ήθελες να αφιερώσεις στον εαυτό σου είναι λίγος, ωστόσο σήμερα οι συνεργάτες σου δρουν επικουρικά για σένα, ενώ σταδιακά χτίζεις κάτι σημαντικό.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Μια εξαιρετική ημέρα για την κοινωνική σου ζωή και γενικότερα για την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, αφού με τη στήριξη σημαντικών προσώπων μπορείς να υλοποιήσεις πολλά σήμερα. Παράλληλα, βρίσκεις τρόπο να ρυθμίσεις και πολλές υποχρεώσεις που σε είχαν αγχώσει το τελευταίο διάστημα, ωστόσο τα μπερδέματα στο πρόγραμμα συνεχίζονται.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα όμως η προσκόλλησή σου στους στόχους και τις επιθυμίες σου κάνει πολλούς από το περιβάλλον σου να νιώθουν παραγκωνισμένοι από σένα. Είναι λοιπόν να αφουγκραστείς και τα θέλω του προσώπου που σε ενδιαφέρει και να φανείς πιο ευέλικτος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Άνθρωποι που έχουν λόγο στη δουλειά σου σήμερα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Επίσης, το εργασιακό περιβάλλον σήμερα μπορεί να αποδώσει, όμως δεν σκέφτονται όλοι οι συνεργάτες όπως εσύ. Μπορείς πάντως να προσεγγίσεις τους εργοδότες ή τους προϊστάμενους με το θέμα που σε απασχολεί, αφού η καριέρα σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η σημερινή συγκαταλέγεται ανάμεσα στις αρκετά βοηθητικές ημέρες του μήνα, ακόμη κι αν συναντήσεις κάποια εμπόδια στο δρόμο σου, αφού βρίσκεις τελικά τις διεξόδους για τα προβλήματα. Είσαι αισιόδοξος, ενώ τακτοποιείς με άνεση διαδικαστικές ή νομικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις ή επαφές με εξωτερικό. Τα κυριότερο στοιχείο όμως της ημέρας είναι πως σου δίνεται το έναυσμα να πας παρακάτω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορεί μέσα από κάποιες καταστάσεις να πιέζεσαι, έχεις όμως δίπλα σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σε στηρίζουν, ειδικά τώρα που έχεις διάφορα να αντιμετωπίσεις. Μη διστάσεις λοιπόν σήμερα να εκμεταλλευτείς ευκαιρίες που θα σε φέρουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Νιώθεις πως η καριέρα σου παραμένει αρκετά στάσιμη και αυτή η πίεση έχει αντίκτυπο και στη συναισθηματική σου ζωή, ωστόσο σήμερα είσαι αρκετά δημιουργικός και αυτό σε βοηθά να κερδίζετε τελικά τις εντυπώσεις.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες, όχι τόσο για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, όσο να έρθεις σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματά σας, προσεγγίζοντας παράλληλα και τους ανθρώπους που σε περιβάλλουν. Επιπλέον, έχεις ανάγκη από ασφάλεια και σιγουριά, συναισθήματα που μπορούν να καλυφθούν από τους οικείους σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μένοντας προσκολλημένος στις δικές σου θεωρίες και απόψεις, πολλές φορές απομακρύνεις τους άλλους που θέλουν να σε προσεγγίσουν, αλλά δεν συμμερίζονται πλήρως τον τρόπο που σκέφτεσαι. Ταυτόχρονα, είναι προτιμότερο να φανείς περισσότερο διπλωμάτης.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς σήμερα να ρυθμίσεις οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους, οφειλές, λογαριασμούς, τράπεζες, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως είναι κατάλληλη εποχή για μεγάλα οικονομικά ανοίγματα, χωρίς να έχεις εξετάσει πρώτα όλες τις παραμέτρους. Παρόλα αυτά, το εργασιακό κομμάτι σταθεροποιείται αφού οι προσπάθειές σου αποδίδουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η παρουσία των άλλων σήμερα δρα καταλυτικά στην εξέλιξη της ημέρας και μάλιστα σε ωθούν να προχωρήσεις ένα βήμα παραπέρα. Παράλληλα, βρίσκεις στήριξη από τους συνεργάτες σου, ενώ η δύναμη της πειθούς σου σήμερα μπορεί να καταφέρει πολλά. Επιπλέον κάνεις συναντήσεις κι επαφές που διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο, ακόμη κι αν υπάρχουν κατά τόπους μικροπροβλήματα στην επικοινωνία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις τους άλλους με το μέρος σου σήμερα και μπορείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αρκεί όμως να είσαι ρεαλιστής και σαφής στο τι είναι αυτό που θέλεις, τι ψάχνεις και πώς θα ήθελες να γίνει, καθώς υπάρχει αυτή την περίοδο πρόσφορο έδαφος για παρανοήσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι σε μια πολύ δημιουργική φάση, ακόμη κι αν παρανοήσεις, αυταπάτες ή κάποιες καθυστερήσεις δημιουργούν τρύπες στη ροή των εσόδων σας. Οι παρορμητικές αποφάσεις όμως δεν λειτουργούν επικουρικά.
ΙΧΘΥΕΣ
Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν κάποιες εντάσεις με το περιβάλλον σου, σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σου, δίνοντας τέλος σε εκκρεμότητες που σε κρατούν πίσω εδώ και καιρό. Παράλληλα, μπορείς να αφιερώσεις χρόνο και ενέργεια για την δική σου υγεία, υιοθετώντας πιο ωφέλιμες συνήθειες ή να αποδεσμευτείς από βλαβερές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κοντινό σου περιβάλλον είναι εκείνο που συμβάλλει σημαντικά στην εξέλιξη των προσωπικών σου, ενώ σε γενικές γραμμές μπορεί να υπάρχουν ευκαιρίες, βρίσκεσαι όμως σε μια πιο στάσιμη περίοδο, για πολλούς λόγους. Θα πρέπει όμως να περιορίσεις την κτητικότητά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να κάνεις ένα σημαντικό βήμα που σχετίζεται με τα επαγγελματικά σου. Επιπλέον, σήμερα καλείσαι να διαχειριστείς καλύτερα οικονομικά ζητήματα που «καίνε» το πορτοφόλι. Άλλωστε, θα πρέπει να εξετάσεις αν οι στόχοι που έχεις θέσει έχουν και ρεαλιστική βάση. astropedia.gr


Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template