ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα είναι μια εξαιρετική ημέρα για να βάλεις σε τάξη την καθημερινότητά σου, να ρυθμίσεις υποχρεώσεις και να διευθετήσεις όλα εκείνα τα ζητήματα ρουτίνας που εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό, ενώ γενικότερα είναι μια ημέρα που μπορείς να επιτύχεις έμπρακτα αποτελέσματα, ωστόσο μην ξεχνάς πως πρέπει να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να προσφέρεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα βοήθεια, όχι τόσο σε συναισθηματικά θέματα, όσο σε απλά καθημερινά πράγματα, στα οποία εκείνοι δυσκολεύονται, ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις παρορμητικές ενέργειες και να λυτρωθείς από κάποιες έντονες σκέψεις που αγγίζουν τα όρια της εμμονής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι η πρώτη σου προτεραιότητα και κάνεις πολλές συζητήσεις γύρω από αυτά, ωστόσο παρασύρεσαι σε σπατάλες αυτή την περίοδο, πιέζοντας το ήδη ταλαιπωρημένο πορτοφόλι σου. Παράλληλα όμως εκμεταλλεύεσαι σήμερα ευκαιρίες στη δουλειά.

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι εξαιρετικά ευνοϊκή για σένα ώστε να βρεις λύσεις σε όσα σε απασχολούν ακόμη κι αν υπάρχουν πολλές απαιτητικές καταστάσεις που καλείσαι να φέρεις εις πέρας, ενώ παράλληλα βγαίνει στην επιφάνεια ο πιο δημιουργικός εαυτός σου. Παράλληλα, δεν αποκλείεται να έχεις πολύ σημαντική υποστήριξη από αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Σελήνη βρίσκεται στον τομέα των ερωτικών σου δίνοντας έτσι πρόσφορο έδαφος για να ανέβει το ερωτικό θερμόμετρο, ενώ παράλληλα υπάρχουν πολλές ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην ημέρα, σε μια περίοδο όπου έχεις πιεστεί αρκετά σε συναισθηματικό επίπεδο από τις καταστάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις πολύ σημαντικές μεταρρυθμίσεις στον τρόπο που χειρίζεσαι τα οικονομικά σου ζητήματα, λόγω των δύσκολων περιστάσεων, οι οποίες όμως τελικά δρουν υπέρ σου, χτίζοντας μια νέα, πιο ισχυρή εικόνα του εαυτού σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σήμερα η οικογένεια έχει πολλά να σου δώσει και βρίσκεις υποστήριξη στα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος, περισσότερο ηθική παρά υλική. Μπορείς παράλληλα να τακτοποιήσεις υποθέσεις του σπιτιού ευκολότερα, ενώ αν σε είχαν απασχολήσει ζητήματα ακίνητης περιουσίας, σήμερα βρίσκονται διέξοδοι κυρίως χάρη στις ενέργειες τρίτων.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν δίνει αρκετά πρόσφορο έδαφος για τα ζητήματα καρδιάς, εντούτοις μπορείς να βρεις την συναισθηματική σιγουριά που έχεις ανάγκη στα δικά σου πρόσωπα, μακριά από τις εφήμερες ή τις επιφανειακές σχέσεις.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κράτα μυστικές τις επόμενες κινήσεις σου σε οικονομικό επίπεδο, ενώ οι πιέσεις από τις πολλές υποχρεώσεις στο εργασιακό περιβάλλον συνεχίζουν αμείωτες, με τις πιθανότητες να υπάρχει άριστη τήρηση των προθεσμιών να μοιάζουν μηδαμινές. Το σίγουρο είναι ότι η περίοδος αυτή είναι απαγορευτική για ρίσκα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα έχει πολλές ευκαιρίες για σένα, αλλά και δυνατότητες ανάπτυξης μέσα από τις επαφές και τις συζητήσεις που κάνεις. Έτσι, είναι πιθανό να παίρνεις θετική απάντηση για ένα θέμα που σε είχε απασχολήσει, ενώ παράλληλα βρίσκεις τα κατάλληλα πρόσωπα στην κατάλληλη θέση για να σε βοηθήσουν με τις υποθέσεις σου, ακόμη κι αν υπάρχουν δυσκολίες πρακτικής φύσεως.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποδέξου προσκλήσεις από φίλους και παρέες, ενώ άφησε να βγει στην επιφάνεια ο πιο επικοινωνιακός και ευέλικτος εαυτός σου. Παρότι δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχουν διενέξεις με αγαπημένα σου πρόσωπα, μπορείς σήμερα να γεφυρώσεις χάσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο φόρτος εργασίας είναι μεγάλος και εσύ νιώθεις πως δεν αναγνωρίζονται οι κόποι σου στο βαθμό που θα ήθελες. Επιπλέον, πρέπει να θυμάσαι πως είναι προτιμότερο να κρατάς μυστικά τα σχέδιά σου και να μην δίνεις λαβές για σχόλια.

ΛΕΩΝ
Σήμερα ασχολείσαι με την κάλυψη των βασικών σου αναγκών, ωστόσο υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στην καθημερινότητά σου, τις οποίες εκμεταλλεύεσαι. Επιπλέον μέσα από ήδη γνωστές διαδρομές προσπαθείς να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, όμως δεν είναι λίγες οι φορές που κλείνεις τα αυτιά σου μπροστά σε όσα έχουν οι άλλοι να σου πουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η βιασύνη και η παρορμητικότητα δεν λείπει ποτέ από τον τρόπο που χειρίζεσαι τα προσωπικά σου λόγω του Άρη σε θέση κόντρα, ενώ σήμερα γενικότερα είσαι ιδιαίτερα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, παράλληλα όμως και η άλλη πλευρά δείχνει να το απολαμβάνει αυτό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες στα οικονομικά, καθώς το κλίμα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για την τσέπη σου και έχοντας σαν σύμμαχο τη σωστή διαχείριση, μπορείς να δεις σημαντικά αποτελέσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Σελήνη από το ζώδιό σου σχηματίζει θετικές όψεις με τον Πλούτωνα και τον Άρη, παρακινώντας σε σε δράση, ενώ οι συνθήκες σε καλούν να αναλάβεις πρωτοβουλία. Ο ισχυρός σου σύμμαχος πάντως είναι η αισιοδοξία που βλέπεις τα πράγματα, ενώ το πείσμα είναι εκείνο που πολλές φορές σε εγκλωβίζει και δεν σε αφήνει να δεις πιο πλατιά τα πράγματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η αισιόδοξη διάθεση και η ανάγκη να αποτινάξεις από πάνω σου ό,τι νιώθεις πως δεν σε εκφράζει απόλυτα, είναι ένας συνδυασμός που σίγουρα φέρνει πρόσωπα πιο κοντά σε αυτό που εσύ αναζητάς, αν είσαι ελεύθερος, ενώ αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί να κάνεις σημαντικές αναθεωρήσεις στα προσωπικά σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του ζωδίου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα βλέμματα είναι πάνω σου και μολονότι έχεις πολλές ανασφάλειες μέσα σου, μπορείς να ενισχύσεις ουσιαστικά την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, όπως και τα ταλέντα σου. Πρόσεξε όμως τα περιττά έξοδα.

ΖΥΓΟΣ
Μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας ένα δίλημμα θα σε απασχολήσει καθώς από τη μια είσαι αρκετά εσωστρεφής κι από την άλλη θέλεις να βάλεις σε μια τάξη όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν. Μπορείς όμως τελικά να βρεις την χρυσή τομή, περνώντας τον ελεύθερο χρόνο σου με όσους νιώθεις πως σε αφουγκράζονται απόλυτα, ενώ είναι πιθανό να χρειαστεί να τρέξεις για να στηρίξεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ενώ είσαι αισιόδοξος, δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγεις να εστιάζεσαι μόνο στα δύσκολα και στα ελαττώματα, αντί να βλέπεις πόσα έχεις καταφέρει μέχρι τώρα, ενώ η επιφυλακτική σου στάση, κάποιες φορές απομακρύνει από δίπλα σου το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κινούμενος σε πιο μυστικό επίπεδο, μπορείς να βρεις λύσεις σε ζητήματα που σχετίζονται με οφειλές σου, ενώ τρίτοι ενισχύουν έμμεσα το δικό σου πορτοφόλι. Τα έξοδα παρόλα αυτά παραμένουν πολλά, όμως εσύ τελικά βρίσκεις διεξόδους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει με το βλέμμα στραμμένο στους στόχους που έχεις θέσει, η οποία φέρνει στο δρόμο σου και τους κατάλληλους ανθρώπους από τον κύκλο σου που λειτουργούν σαν συνεργάτες, ώστε με ενισχυμένες τις προσπάθειες να ωφεληθείς. Παράλληλα, η σημερινή ημέρα ευνοεί την συλλογικότητα και τις ομαδικές ασχολίες, όπως κι αν μεταφράζεται αυτό για σένα.
ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι και η συμμετοχή σου σε παρέες σε φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στο πρόσωπο που κεντρίζει το ενδιαφέρον σου, ενώ αν έχεις γεννηθεί προς τα μέσα Νοέμβρη πρέπει να εκμεταλλευτείς τις δεύτερες ευκαιρίες που παρουσιάζονται στα προσωπικά, μην παρασύρεσαι όμως από παρορμητισμούς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα κύρους θα μπορούσαν να δουν θετικά τα αιτήματά σου, ενώ στο κομμάτι των οικονομικών έχεις βαλθεί να βάλεις μια σειρά, ακόμη κι αν χρειαστούν υπεράνθρωπες προσπάθειες από μέρους σου. Το εργασιακό κομμάτι όμως είναι εκείνο που μοιάζει πιο μπερδεμένο.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου πορεύεται σε ένα θετικό κλίμα, στοιχείο που μαρτυρά πως από τη μια η κοινωνική σου ζωή είναι έντονη με πολλές προσκλήσεις, ενώ από την άλλη μπορείς να βελτιώσεις τη εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, ενισχύεις την εικόνα που εισπράττουν οι άλλοι για σένα, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει πως πρέπει να ενταχθείς σε συγκεκριμένες νόρμες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα σου αναρωτιέσαι αν θα πρέπει να πας παρακάτω ή να επιστρέψεις σε κάτι δοκιμασμένο που όμως έχει αμφίβολες προοπτικές εξέλιξης. Γενικότερα όμως έχεις αφήσει πίσω σου τα προσωπικά, καθώς έχεις πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με τις δικές σου προσπάθειες υλοποιείς τα σχέδιά σου κι στο εργασιακό περιβάλλον σου σήμερα, μπορείς να προσεγγίσεις τους εργοδότες ή τους προϊστάμενους με το θέμα που σε απασχολεί, αφού η καριέρα σήμερα είναι το δυνατό σου σημείο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για σένα καθώς σου δίνονται πολλές δυνατότητες να προωθήσεις τα σχέδιά σου με τον καλύτερο τρόπο ενώ παράλληλα υπάρχουν ευχάριστες εκπλήξεις μέσα στον ορίζοντα της ημέρας. Επιπλέον, η μέρα σήμερα σε καλεί να πάρεις πρωτοβουλίες για να βγεις από αδιέξοδα, φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και στις υποχρεώσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βλέπεις σημαντικές αλλαγές που έρχονται και παρόλη την κούραση είσαι αρκετά αισιόδοξος σήμερα. Επίσης, μπορείς με ευκολία να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου άτομα, να θυμάσαι όμως να αφουγκράζεσαι και τις δικές τους ανάγκες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οφειλές σου κι ο τρόπος που χειρίζεσαι υποθέσεις που σχετίζονται με δάνεια, τράπεζες κι ασφάλειες είναι ο λόγος που υπάρχουν εμπόδια στο δρόμο σου, ενώ παράλληλα εκκρεμούν πολλές υποχρεώσεις σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Πιο εσωστρεφή σε βρίσκει η σημερινή ημέρα, χωρίς όμως αυτό να είναι αρνητικό, αφού περνώντας τα πάντα που βιώνεις σήμερα από ενδελεχή έλεγχο, βγάζεις πολύ σημαντικά συμπεράσματα για τα βήματα που θα ακολουθήσεις το επόμενο διάστημα. Παράλληλα, έχεις ανάγκη να περιτριγυρίζεσαι από ανθρώπους που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη, ώστε να νιώθεις ασφαλής ανάμεσά τους.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γεγονός είναι πως κρατάς τους άλλους σε μια απόσταση, εξετάζοντας τις προθέσεις αλλά και τις κινήσεις που κάνουν όταν σε προσεγγίζουν, ενώ εσύ με τη σειρά σου είσαι ιδιαίτερα δεσποτικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με τη βοήθεια οικείων σου προσώπων τακτοποιείς οικονομικές υποχρεώσεις που σε είχαν απασχολήσει έντονα, ενώ στο εργασιακό περιβάλλον κάνεις βήματα ώστε να αμβλυνθούν οι πιέσεις που τυχόν υπάρχουν.

ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει ώθηση να προωθήσεις τα ζητήματα που σε απασχολούν επενδύοντας στην επικοινωνία με τους γύρω σου, θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με τον περίγυρό σου καθώς οι συνθήκες μαρτυρούν ότι είσαι επικεντρωμένος κυρίως στη δική σου φωνή και τις δικές σου απόψεις, ενώ η στασιμότητα είναι εκείνη που νιώθεις να σε πνίγει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Επένδυσε στις επαφές, τις συζητήσεις και τις συναντήσεις σήμερα, ενώ η Σελήνη παραμένοντας απέναντί σου φέρνει πολλές ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Θα πρέπει όμως να βάλεις και νερό στο κρασί σου, δίχως να αφήνεις σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά εξ αιτίας των πολλών υποχρεώσεων. Είναι άλλωστε περίοδος σημαντικών αναθεωρήσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καθημερινότητά σου είναι γεμάτη κι εσύ τρέχεις για να τα προλάβεις όλα, εντούτοις πετυχαίνεις πολύ επικερδείς συμφωνίες. Επιπλέον, σταδιακά υπάρχουν και κάποιες ευκαιρίες για έσοδα. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template