AΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ-13 ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΥΠΡΙΟΙ Αγνοούμενοι αιχμάλωτοι στο αγρόκτημα του Balikesir

Σάββατο 8 Απριλίου 2017

Νέα απόρρητα στοιχεία-φωτιά παραθέτουμε για την ανατριχιαστική υπόθεση των αγνοουμένων της Κύπρου, στοιχεία και έγγραφα-σοκ που εμπεριέχονται στο πολύκροτο
βιβλίο του κορυφαίου ρεπόρτερ Πέτρου Κασιμάτη.
Στο Ελληνικό μπεστ-σελερ που εχει σημειώσει 4 αλεπάλληλες εκδόσεις κι εχει γινει ανάρπαστο με τον τίτλο “Αγνοούμενοι Άκρως Απόρρητο-13 Περιστέρια”(εκδόσεις Λιβάνη), εμπεριέχεται και το παρακάτω ειδικού χειρισμού έγγραφο που περιγράφει το μέγα θρίλερ για τη ζωή και το θάνατο των αιχμαλώτων!!



Ο κορυφαίος Έλληνας δημοσιογράφος που εχει τιμηθεί και με το βραβείο Μπότση γι αυτη την αποκαλυπτική δημοσιογραφική έρευνα που κράτησε πέντε ολόκληρα χρονια , παραθέτει ενα απο τα πιο εφιαλτικά απόρρητα έγγραφα για την υπόθεση!!

Οι Ελληνικές μυστικές υπηρεσίες είχαν υπό τον έλεγχο τους εναν Τούρκο υψηλόβαθμο αξιωματούχο με την κωδική ονομασία Μουσταφά Σίμσεκ ο οποίος ανήκε στο κόμμα του Τουρκές. Αυτός ο αξιωματούχος που ειχε κερδίσει την εμπιστοσύνη των έμπειρων Ελλήνων πρακτόρων , τους αποκάλυψε το 1984 πως γνώριζε απο την οργάνωση του οτι “ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΜΙΚΡΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΙΚΕΣΙΡ ,ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΙΝΤΙΡΓΚΙ …..”.
Στο άκρως απόρρητο έγγραφο τονίζεται οτι ” ΤΟ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΕΚΤΑΣΕΩΣ 100 ΣΤΡΕΜΜΑΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΗΣ ΜΙΤ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΕΚΡΑΤΟΥΝΤΟ ΣΕ ΕΝΑ ΚΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΡΟΚΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ!!!”.


Στο συγκλονιστικό αυτο ντοκουμέντο προστίθενται οι αναφορές οτι γι αυτο το κάτεργο γνώριζε ενα υψηλόβαθμο στέλεχος της Τουρκικής κρατικής μηχανής που ήταν αρχειοφύλακας και Γραμματέας της πανίσχυρης Επιτροπής Εθνικής Ασφαλείας που την αποτελούσαν 5 ανώτατοι Τούρκοι αξιωματικοί.
Αυτός ο αξιωματούχος με την καίρια νευραλγική θέση αρνήθηκε να πει οτιδήποτε για το θέμα στον Μουσταφά Σίμσεκ με τον οποίο είχαν στενή φιλική σχέση. “Ακομα κι αν γνώριζα” -του είπε έντρομος δεν θα έλεγα λέξη , γιατί τους πρώτους που θα κρεμάσουν θα είμαστε εμείς οι δυο….”.
Αυτο το συγκλονιστικό απόρρητο έγγραφο ειναι ενα απο τα πολλά που εμπεριέχονται σε αυτο το καλύτερο βιβλίο ερευνητικής δημοσιογραφίας των τελευταίων ετών.
Μην σας φανεί παράξενο που αυτό το βιβλίο των εκδόσεων Λιβάνη που παρουσιάστηκε στη Ν. Υόρκη, το Μόντρεαλ αλλα και σε άλλα κέντρα του Κυπριακού Ελληνισμού, απέσπασε διθυραμβικες κριτικές. Μάλιστα, ένας αναλυτής -“γεράκι” της CIA ο Γκρέγκορυ Κόπλευ που ποτέ δεν αμφισβητείται για οσα δηλώνει, εχει επιβεβαιώσει μέχρι κεραίας όλα τα συνταρακτικά στοιχεία αυτού του εθνικού πονήματος.

Τα στρατόπεδα εγκλεισμού των αιχμαλώτων -Ελλήνων και Κύπριων- αλλα και τις περιοχές , με ονόματα και λεπτομέρειες, όπως τα αποκάλυψε πρώτος ο διακεκριμένος συγγραφέας -ερευνητής.

Να γιατί λοιπόν όλοι μιλάνε γι αυτο το βιβλίο!!! Που αφήνει ξάγρυπνο όποιον το διαβάσει!! Επιτέλους! Ενα βιβλίο που μας κόβει την ανάσα!…   kourdistoportocali.com

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template