AΓΑΠΗ, ΜΟΝΟ! Τα βρήκαν ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ-ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ και γίνονται κυρίαρχοι των ΜΜΕ!

Κυριακή 2 Απριλίου 2017

Αίφνης τα βιτριολικά ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ για τον Μαρινάκη σίγασαν. Κι όχι μόνο αυτό: O ΣΚΑΙ διαφημίζει την εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του Γιάννη
Κουρτάκη. Η πιάτσα βοά και οι πληροφορίες θέλουν τους Μαρινάκη-Αλαφούζο, δύο αγόρια με μεγάλο τονάζ, να τα έχουν βρει και να είναι αγαπημένοι ξανά. Οπως τότε περίπου 10 χρόνια πριν που ο ο Βαγγέλης Μαρινάκης γίνεται μέτοχος στο συγκρότημα του ΣΚΑΪ. Η σχέση του με τον Γ. Αλαφούζο δεν ήταν ποτέ ειδυλλιακή, αλλά η οριστική ρήξη το καλοκαίρι του 2012 επέρχεται με αφορμή όχι τόσο την αντιπαλότητα ΠΑΟ-Ολυμπιακού αλλά την πολιτική.

Στις 18 Ιουνίου 2012, μόλις μία ημέρα μετά τις δεύτερες εκλογές, ο Β. Μαρινάκης στέλνει εξώδικο στον Γ. Αλαφούζο, τον οποίο κατηγορεί για «στοχευμένα πολιτικά παιχνίδια». Αφορμή η παρουσίαση exit polls που αναδείκνυαν ως πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ποντίκι» λίγες μέρες αργότερα, «ο Μαρινάκης είναι πολιτικός φίλος του κ. Σαμαρά και εκτιμά ότι η αναξιοπιστία του ΣΚΑΪ και η εμμονή με την οποία προσπαθεί να περάσει συγκεκριμένες θέσεις τον εκθέτουν και επιχειρηματικά».

Στο ίδιο δημοσίευμα «ο Γιάννης Αλαφούζος κατονομάζεται από ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στον κ. Μαρινάκη ως “νταβατζής” της Κεντροδεξιάς, προσπαθώντας να επιβάλλει πολιτικές και πρόσωπα». Ο Μαρινάκης αποχωρεί από τον ΣΚΑΪ και τότε ξεσπά ένας αδιάκοπος «πόλεμος», με τον σταθμό του Γιάννη Αλαφούζου να αφιερώνει εκατοντάδες ώρες τηλεοπτικού χρόνου κυρίως σε δύο δικαστικές υποθέσεις: τους στημένους αγώνες και τους 2,1 τόνους ηρωίνης του «Noor One».
Τώρα όλα αυτά αποτελούν μακρινό παρελθόν. Οι δύο άνδρες αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία στην τρικυμιώδη σχέση τους και να ενώσουν τις δυνάμεις τους καθώς αμφότεροι διαθέτουν χαρακτηριστικά Survivor. Πίσω από την συμφιλίωση βρίσκεται και η σκέψη ότι ενωμένοι θα είναι κυριάρχοι και του μηντιακού παιγνιδιού στη χώρα καθώς δεν έχουν αντίπαλο που μπορεί να σταθεί απέναντί τους στο μηντιακό τερέν.

Ολοι οι υπόλοιποι είναι χρεοκοπημένοι και κάνουν παρελάσεις στους Οικονομικούς Εισαγγελείς.   kourdistoportocali.com
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template