ΕΒΑΛΕ ΓΚΟΛ η Φουρέιρα στην καρδιά του Μποτία!

Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Η άνοιξη ανανεώνει και ομορφαίνει τα νέα ερωτευμένα ζευγάρια που έχουν σκάσει μύτη στην κοσμική σκηνή και,
σύμφωνα με φήμες, κυκλοφορούν μες στην καλή χαρά, αλλά μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και φλας, καθώς τα ειδύλλιά τους είναι ακόμα πολύ φρέσκα και υπό δοκιμή.
Πολύ πρόσφατο gossip θέλει τον μουσικό και bon viveur Μάκη Σούλη, μετά τη μακροχρόνια σχέση του με τη Μαρία - Ελένη Λυκουρέζου, κόρη του ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της σταρ Ζωής Λάσκαρη, να βγαίνει πλέον με το πρώην μοντέλο και νυν ιδιοκτήτρια της εταιρίας i soul yoga Ιωάννα Σουλιώτη.
Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι η στήλη πέτυχε το βράδυ μετά την Ανάσταση σε γνωστό μαγαζί της Βουλιαγμένης τη Φουρέιρα πιο όμορφη και ερωτευμένη από ποτέ, στην αγκαλιά του γοητευτικότατου Ισπανού αμυντικού του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Μποτία.

Μακριά από αδιάκριτα βλέμματα

Το πιο ωραίο ζευγάρι που κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στην Αθήνα είχε καθίσει με τους φίλους του σε ένα απόμερο τραπέζι του hot εστιατορίου, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα, και αντάλλασσε συνέχεια φιλιά αγάπης.

Το άλλο εξίσου νέο, ωραίο και ερωτευμένο ζευγάρι, η Παολίνα Διαμαντούλη και ο εφοπλιστής Γιάννης Προκοπίου, γιόρτασε το Πάσχα στις Σπέτσες στο σκάφος του νεαρού πλοιοκτήτη με την παρέα καλών φίλων. Ξετρελαμένοι ο ένας για τον άλλον, σύμφωνα με τις πληροφορίες της στήλης, είναι και ο επιχειρηματίας Πέτρος Κόκκαλης με την ηθοποιό Δήμητρα Ματσούκα.



Η Μύκονος έτοιμη για καλοκαιρινή ρεβάνς!

Απογοητευτικά -έως δυσοίωνα- ήταν τα κοσμικά πασχαλινά δρώμενα στο νησί των ανέμων, το οποίο όμως ετοιμάζεται να πάρει τη ρεβάνς το καλοκαίρι με τους υπερπαραγωγή γάμους που οργανώνονται σε χολιγουντιανές επαύλεις. Η Ελένη Κόκκαλη ετοιμάζει τον γάμο του γιου της Δημήτρη Θεοδωρίδη με τη Δούκισσα Νομικού και η κυρία των τονάζ Αννα Αγγελικούση ανακαινίζει το σπίτι της στον Αγιο Λάζαρο για το γαμήλιο πάρτι του γιου της Αντώνη Κανελλάκη με την Ελένη Μαρινοπούλου. 
Στο τελικό στάδιο της διακόσμησης από την εξπέρ του είδους Βέτα Τσουκαλά, που βρέθηκε ακόμα και το Πάσχα για επίβλεψη στο νησί, βρίσκεται η υπερπαραγωγή βίλα χιλίων τετραγωνικών μέτρων που χτίζει στην περιοχή Χουλάκια η jet setter Λιάνα Μαυρομμάτη (όλοι ανυπομονούν να θαυμάσουν τα έργα τέχνης της ιδιοκτήτριας - συλλέκτριας, αλλά και να σχολιάσουν το αισθητικό αποτέλεσμα της Τσουκαλά). απο την espresso
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template