ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΣΕ...Ο Τριαντάφυλλος «πυροβολεί» τον Χανταμπάκη

Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

«Πήρε ανάποδες» ο Τριαντάφυλλος με τη συμπεριφορά του «Διάσημου» Στέλιου Χανταμπάκη πριν από λίγες μέρες στο «Survivor».
ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η «παράσταση» που έδωσε ο τελευταίος on camera (φωτό) κρατώντας το μαγιό της Ειρήνης Παπαδοπούλου (μικρή φωτό δεξιά) εκνεύρισε τον Ροδίτη τραγουδιστή (μικρή φωτό αριστερά), ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί διαδικτυακά στον παρουσιαστή.

«Χανταμπάκης, ρε παιδιά! Τι άντρας, ε; Τι celebrity; Πόσο διάσημος; Μπράβο, ρε, που φέρεσαι έτσι σε μια γυναίκα. Ο,τι και να σου πω είναι λίγο. Απλά ντρέπομαι. Αν ήμουν αδερφός της Παπαδοπούλου, θα είχα πάρει το αεροπλάνο και θα είχα πάει εκεί να τα πούμε από κοντά...» σχολίασε στο σκληρό post του ο Τριαντάφυλλος, συμπληρώνοντας με νόημα στο τέλος του κειμένου του: «Είσαι φοβερός άντρας και θα σ' το δείξουν εδώ όλες οι γυναίκες και οι άντρες, όταν γυρίσεις».




Πάρτι στο twitter

Στο μεταξύ, η αποχώρηση του μάνατζερ ράγκμπι Πάνου Αργιανίδη από το reality επιβίωσης προχθές το βράδυ δεν έμεινε ασχολίαστη από τους χρήστες του διαδικτύου. Απεναντίας, στήθηκε πάρτι στο twitter, με απίθανες ατάκες. «Μέχρι σήμερα βλέπαμε τον Πάνο μόνο κάθε βράδυ. Από αύριο θα τον βλέπουμε όλη μέρα, κάθε μέρα. Η εβδομάδα του μαρτυρίου αρχίζει» έγραψε κάποιος. «Πάνο, δεν ήσουν άνθρωπος, ήσουν... ιδέα»
σχολίασε ειρωνικά ένας άλλος! Την ίδια ώρα, στη σελίδα φίλων υποστήριξης του Πάνου Αργιανίδη στο facebook, με τίτλο «Πανελλήνιος Σύλλογος Μάνατζερ Ράγκμπι», αναρτήθηκε μήνυμα (;) του παίκτη, το οποίο αναφέρει: «Καλημέρα, Ελλάδα. Πατρίδα. Εδώ είναι μεσάνυχτα και βρίσκομαι στην παραλία κοιτώντας βορειοανατολικά, εκεί όπου βρίσκεστε όλοι εσείς που με στηρίζετε. Σύντομα θα τα πούμε από κοντά. Μην ξεχνάτε, ό,τι λέω το έχω σκεφτεί πάρα πολύ καλά. Καλημέρα, ομαδάρα»!
Φρενίτιδα για τη λαμπάδα «Ντάνος»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγινε πασχαλινή λαμπάδα και παρουσιάστηκε επισήμως προχθές το βράδυ από το διαδικτυακό κατάστημα MamaCreation, που είχε και την ιδέα! Η «Ντανολαμπάδα» (φωτό) προκάλεσε διαδικτυακή φρενίτιδα στις φανατικές θαυμάστριές του.

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά η σελίδα της εταιρίας -ήταν σε λειτουργία από το 2015- εξαφανίστηκε από το διαδίκτυο. Επρόκειτο τελικά για τρολ ή μήπως μπλόκαρε από τις πολλές παραγγελίες;

Το κόστος ήταν στα 15 ευρώ η μία, με έξτρα δώρο τη θήκη! «ΝΤΑΝΟΣ Fun Club. Επιβιώστε το Πάσχα με την πιο “Διάσημη” χειροποίητη λαμπάδα!» ανέφερε το ενημερωτικό post των διαχειριστών.       espressonews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template