Καρατομήθηκε η κ.Παπακώστα μετά την ανάρτησή της για τον Άδωνι

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Την καρατόμηση της Κατερίνας Παπακώστα από τη θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας της ΝΔ αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τη θέση της κυρίας Παπακώστα καταλαμβάνει ο Ιάσων Φωτήλας, προσφάτως μετεγγραφείς στη ΝΔ από το Ποτάμι.

Είχε προηγηθεί η ανάρτηση της βουλευτού Β΄ Αθηνών στο Facebook κατά του Άδωνι Γεωργιάδη με αφορμή την εξεταστική για το χώρο της Υγείας.

Η ανάρτηση της κυρίας Παπακώστα που εκτιμάται ότι ήταν αυτή που προκάλεσε την αντικατάστασή της έχει ως εξής:


«Αφού ευχηθώ Καλή Ανάσταση και στον Άδωνι, θέλω να τονίσω ότι η μέρα σήμερα είναι μεγάλη για τη Χριστιανοσύνη για να απασχολεί με τα θέματά του ...επειδή όμως πιστεύει ότι, ως αντιπρόεδρος, βάλλεται, θα συμφωνήσω και θα του προτείνω το αυτονόητο ...έως ότου κλείσει η εξεταστική τις εργασίες της να απεκδυθεί του θεσμού. Επίσης η παράταξη δίνει τις μάχες και δέχεται τις επιθέσεις, να τονίσω ότι εδώ διαφωνώ με την προσωπική αναφορά του... τέλος, κανείς δεν είναι πολυτιμότερος της παράταξης στην οποία έχουμε την παράδοση, ο βίος και τα έργα μας να μην την εκθέτουν...».



Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, σε συνέντευξή του στην Real είχε δηλώσει, «η εξεταστική επιτροπή για την Υγεία, για να έχει νόημα, πρέπει να έχει καλές προθέσεις. Η συγκεκριμένη δυστυχώς γίνεται μόνο με έναν σκοπό: να σπιλώσει ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολιτικούς του αντιπάλους, δηλαδή εμένα κατά κύριο λόγο και δευτερευόντως τον κ. Βορίδη και τον κ. Λοβέρδο. Αυτό αποδεικνύεται κυρίως εκ του γεγονότος ότι αρνήθηκαν να ελεγχθεί η δική τους περίοδος και αρνήθηκαν να ελεγχθεί και η περίοδος Κουρουμπλή επί εποχής Σημίτη. Για ποιο λόγο; Διότι δεν τους ενδιαφέρει η ουσία. Τους ενδιαφέρει μόνο η σπίλωση των πολιτικών τους αντιπάλων».

Είμαι μάχιμος στρατιώτης της ΝΔ, απαντά η Παπακώστα στο «ξήλωμα» για τον Άδωνι
«Σχετικά με την απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για την αντικατάστασή μου από την θέση της αναπληρώτριας Τομεάρχη Υγείας, δηλώνω πως είμαι πάντοτε στην διάθεσή του, τις αποφάσεις του οποίου σέβομαι.

Είμαι και παραμένω μάχιμος στρατιώτης κάτω από την σημαία της Νέας Δημοκρατίας από την αρχή και δίχως αμφιταλαντεύσεις. Ανήκω σε μία μεγάλη ιστορική παράταξη, η οποία είναι η ελπίδα των Ελλήνων, την οποία υπηρετώ με γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας και της Ελληνικής κοινωνίας σε άγριους καιρούς.

Εύχομαι καλή επιτυχία στον κ. Ιάσωνα Φωτήλα»
.

Με αυτό το μήνυμα, δίνει την δική της απάντηση η Κατερίνα Παπακώστα, μέσω των social media, και συγκεκριμένα, με ανάρτησή της στο facebook, έπειτα από την καρατόμησή της από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.



Ποιοι βουλευτές της ΝΔ θα συμμετάσχουν στην Εξεταστική για την Υγεία
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην Εξεταστική για την Υγεία δεν θα τοποθετηθούν ως μέλη βουλευτές της ΝΔ που είχαν διατελέσει υπουργοί ή υφυπουργοί Υγείας. Δηλαδή, μεταξύ των βουλευτών που θα αναλάβουν τη διερεύνηση των πεπραγμένων στον τομέα της υγείας δεν θα περιλαμβάνεται ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εκτιμάται ότι η απόφαση αυτή του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι ένα μήνυμα προς όλες τις πλευρές και μπορεί να ερμηνευθεί ως κίνηση για να μην πυροδοτηθεί αντιπαράθεση μεταξύ των πρώην και των σημερινών υπουργών Υγείας.

Οι βουλευτές της ΝΔ που θα λάβουν μέρος στην Εξεταστική είναι ο Χρήστος Μπουκώρος (Μαγνησίας), Γιώργος Γεωργαντάς (Κιλκίς), Γιάννης Κεφαλογιάννης (Ρεθύμνης), Γιώργος Βλάχος (Περιφέρεια Αττικής) και Νότης Μυταράκης (Χίου).   protothema.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template