ΜΑΡΤΥΡΙΑ-ΣΟΚ Υπήρχαν ΖΩΝΤΑΝΟΙ Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριοι Αγνοούμενοι

Κυριακή 9 Απριλίου 2017

Οδυνηρή επιβεβαίωση!!
Οι πολιτικοί αρχίζουν σιγά-σιγά και ξετυλίγουν τον μίτο της Αριάδνης για την ανατριχιαστική αναζήτηση

Ελλαδιτών και Ελληνοκυπρίων αγνοουμένων στα Τουρκικά κάτεργα.
Ενας απο αυτούς-με βαρύ πολιτικό εκτόπισμα (γιατί πολλές φορές λειτουργεί δυναμικα αλλα με αφοπλιστική αθωότητα ) ο ανεξάρτητος Βουλευτής πρώην υπουργός Στάθης Παναγούλης, σπάει σε μας την πολύχρονη σιωπή του.





Ανασύρει στην ιστοσελίδα μας, μια συγκλονιστική αποκάλυψη και οδηγείται σε μια σπάνια εκμυστήρευση ανοίγοντας τα χαρτιά του….


Επιβεβαιώνει μέχρι κεραίας τις αποκαλύψεις του κορυφαίου δημοσιογράφου Πέτρου Κασιμάτη.
Αποκαλύψεις που έκαναν το γύρο του κόσμου. Και που γι αυτές ο διακεκριμένος ρεπόρτερ πήρε διεθνή βραβεία καθώς και το βραβείο Μπότση για την πολύχρονη έρευνα του σε στρατόπεδα Κούρδων ανταρτών, σε αρχεία νευραλγικών υπηρεσιών , σε ντοκουμέντα που έφερε για πρώτη φορά στο φως ο Έλληνας δημοσιογράφος.
Μια σημαντική “πηγή” πληροφοριών του Στάθη Παναγούλη ,ηταν απο το Ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών. Εδω και αρκετά χρονια γνώριζε (και γνωρίζει και σήμερα) λεπτομέρειες-σοκ για την τύχη των αιχμαλώτων του Αττιλα που μετά την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο κρατούνταν σε φυλακές της γειτονικής χώρας!!!
Ειχε σταλεί στην Τουρκία και συγκέντρωνε αποδεικτικά ντοκουμέντα για την κράτηση των αγνοουμένων σε στρατιωτικές φυλακές!!!


“Δυστυχώς τις σημαντικές προσπάθειες του φίλου μου τις σταμάτησε κατεπείγον σήμα απο την ΕΥΠ -τονίζει ο Στ. Παναγουλης- . “Στο σήμα του ζητούσαν να διακόψει άμεσα κάθε ενέργεια και να επιστρέψει. Μάλιστα, το σήμα αυτο το είχα δει , ενώ οσα μου αποκάλυψε η υψηλόβαθμη “πηγή” μου ‘ηταν απολύτως ακριβή. Όντως, τότε στη δεκαετία του ’80 ζούσαν έγκλειστοι Ελλαδίτες κι Ελληνοκύπριοι!!! Επιβεβαιώνω όσα υποστηρίζετε !!! Υπήρχαν ζωντανοί τότε!!!
Είχε πραγματοποιήσει τρία ταξίδια-αποστολές στην Τουρκία τότε. Τα επόμενα χρονια μάλλον οι περισσότεροι έχοντας υποστεί τρομακτικές ταλαιπωρίες μάλλον …..πήγαν άδικα χωρίς να μπορει να τους υπερασπιστεί κανεις. Χωρίς να μπορει κανεις τους φέρει πίσω. 

Έκανα ερώτηση στη Βουλή -τότε- για τις εξακριβωμένες πληροφορίες και τα αδιάσειστα στοιχεία που “μιλούσαν” για μεταφορά αγνοουμένων όχι μόνον στις φυλακές Αδανων αλλα και στα σκληρά κάτεργα στα Κονια και το Ουρκουτς!!…..”.
Ο Στάθης Παναγουλης επεξεργάστηκε με μεγάλη προσοχή τα στοιχεία εκείνης της περιόδου. Επι εναν μήνα τον απασχολούσε σοβαρά το ενδεχόμενο να μιλήσει η να σιωπήσει . “Τον απασχολούσε πολύ σοβαρά κατα πόσον έπρεπε η όχι να δώσει δημοσιότητα σε ενα θέμα τέτοιων διαστάσεων…-τονίζεται σε άκρως απόρρητο έγγραφο που δημοσιεύουμε για την πολύκροτη υπόθεση.
Ο Πέτρος Κασιμάτης συνάντησε τον ανεξάρτητο -σήμερα- βουλευτή και άνοιξε τα χαρτιά του που τα κρατούσε κλειστά γι αυτη τη συγκλονιστική ιστορία επι 30 χρονια. “Επιβεβαιώνω απόλυτα οσα υποστηρίζετε. Υπήρχαν αγνοούμενοι ζωντανοί και οι αρμόδιες υπηρεσίες γνώριζαν!!!”.
Η κατάθεση-σοκ του Στάθη Παναγούλη ειναι μια μόνον απ τις δεκάδες μαρτυρίες αξιωματούχων που γνώριζαν η χειρίστηκαν την υπ. Αριθμον 1 Εθνική μας υπόθεση. Οι πρόσφατες επιβεβαιώσεις δείχνουν το μέγεθος αυτής της ανατριχιαστικής περιπέτειας. Κι αποδεικνύουν οτι οι αξιωματούχοι που έδωσαν σοκαριστικές λεπτομέρειες στον ειδικό απεσταλμένο του τότε Κύπριου Προέδρου Γλαύκου Κληρίδη τον πρέσβη Δώρο Πιεριδη , έχουν πλήρως επιβεβαιωθεί.

Όλα εμπεριέχονται στο συναρπαστικό βιβλίο-φωτιά του κορυφαίου ρεπόρτερ Πέτρου Κασιμάτη (εκδόσεις Λιβάνη) ενα βιβλίο που έκανε 4 αλλεπάλληλες εκδόσεις , που παρουσιάστηκε στις μητροπόλεις του Κυπριακού Ελληνισμού και που άφησε το αποδεικτικό του αποτύπωμα στις …σάρκες της δόλιας πατρίδας….
Με τον Στάθη Παναγούλη αλλα και άλλους πολιτικούς που με στοιχεία συνθέτουν το παζλ αυτής της περιπέτειας και με στρατιωτικούς υψηλού κύρους που διασφάλισαν το φοβερό μυστικό αλλα πραγματοποίησαν μυστικές αποστολές σωτηρίας για τους αιχμάλωτους του Αττίλα, θα συνεχίσουμε τις αποκαλύψεις μας.

Ωστόσο, παραμένει ακλόνητο το γεγονός οτι όλοι μιλάνε γι αυτό βιβλίο!!

Το μπεστ -σελερ της τελευταίες 20ετιας είναι το βιβλίο -βόμβα του Πέτρου Κασιμάτη που θα σας κρατήσει ξάγρυπνους μέχρι να το ολοκληρώσετε!


Μην χάσετε αυτό το συγκλονιστικό απόσταγμα μιας έξοχης διερευνητικής δημοσιογραφίας!!
kourdistoportocali.com

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template