ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ-ΣΟΚ: Ελληνες «κυνηγοί» εξωγήινων

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

To παράξενο αντικείμενο στον ουρανό της Βοιωτίας, η περίεργη «πτήση» πάνω από τον Υμηττό και το «μυστικό» της Πεντέλης...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ Υπάρχει ενεργό μαγνητικό πεδίο στο σημείο προσγείωσης ΑΤΙΑ στην Αταλάντη

«Σταυροδρόμι» για επισκέπτες από άλλους κόσμους φαίνεται ότι έχει γίνει η Ελλάδα, όπως προκύπτει από τις αποκαλυπτικές μαρτυρίες για θεάσεις Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενων Αντικειμένων που δέχονται απ' όλη τη χώρα οι «κυνηγοί των UFO»! 
Στη συντριπτική πλειονότητά τους πρόκειται για Στενές Επαφές Πρώτου Τύπου, δηλαδή για απλή οπτική επαφή. Ωστόσο, κάποιοι υποστηρίζουν ότι είχαν Τρίτου Τύπου επαφή, καθώς έπεσαν θύματα απαγωγής από εξωγήινες οντότητες!

Από τις πιο σοβαρές μαρτυρίες που έχουν καταγραφεί από τους Ελληνες «ειδικούς» της έρευνας για την ύπαρξη εξωγήινης ζωής ήταν αυτή του Γιώργου Νικολού, ο οποίος παρέδωσε την απίστευτης ευκρίνειας φωτογραφία ενός τριγωνικού αντικειμένου που τράβηξε με κινητό τον Αύγουστο του 2013 στην Αναξο Λέσβου. Φωτογραφίες με άγνωστα αντικείμενα στον ουρανό της Κεφαλλονιάς είχε τραβήξει και ο τραπεζικός υπάλληλος Φανούρης Φραγκιάς και μάλιστα τρεις φορές (!) σε διάστημα δυόμισι μηνών!

Η «Espresso» αναζήτησε απαντήσεις από δύο εκπροσώπους της ελληνικής UFOλογίας, τον Νίκο Αποστολόπουλο, που εκπροσωπεί την Ερευνα της Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής (Ερ.Ε. Ν.Ζω), και τον Χάρη Κουτσιαύτη από την ελληνική κοινότητα UFOSs & Aliens Truth, οι οποίοι θεωρούνται κατεξοχήν «κυνηγοί» εξωγήινων και έχουν δημοσιεύσει συνολικά 1.610 άρθρα, τα οποία έχουν διαβάσει πάνω από 1.200.000 άνθρωποι σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Το καλοκαίρι του 1994 ο Νίκος Αποστολόπουλος αποφάσισε να ασχοληθεί με την έρευνα συλλέγοντας αναφορές και πληροφορίες από τις λίγες διαθέσιμες πηγές εκείνης της εποχής. Αρχισε με την ελληνική και τη διεθνή βιβλιογραφία και περιοδικά του συγκεκριμένου χώρου και κατάφερε να δημιουργήσει την πρώτη βάση δεδομένων.

Τα επόμενα χρόνια προσπάθησε μαζί με άλλους «κυνηγούς» να πραγματοποιήσει επιτόπιες έρευνες σε διάφορες περιοχές στην ελληνική επικράτεια. Τον Νοέμβριο του 2011 ίδρυσε μαζί με τους συνεργάτες του, τον Αργύρη και τον Ματθαίο, την ομάδα Ερευνα Εξωγήινης Νοήμονος Ζωής, με πρωταρχικό σκοπό την πληρέστερη έρευνα και τη μελέτη του φαινομένου στη χώρα μας. Εχει δημιουργήσει την ομώνυμη ιστοσελίδα erenzw.blogspot.gr, ενώ από το 2012 γράφει στο δωρεάν διαδικτυακό περιοδικό eT.




«Το ενδιαφέρον μου όσον αφορά το θέμα των ATIA ξεκίνησε το 1990, ακολουθώντας το συγκλονιστικό και μοναδικό στα παγκόσμια χρονικά περιστατικό της Αταλάντης. Πάντα με γοήτευε το περίεργο και το παράξενο, και εκείνο που με ευχαριστούσε ήταν να ικανοποιώ την επιθυμία μου να ερευνώ και να καταγράφω, ώστε να έρθω πιο κοντά σε απαντήσεις που ενδεχομένως με οδηγήσουν στην κατανόηση αυτών των ανεξήγητων φαινομένων» δηλώνει στην «Espresso» ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Τα γεγονότα συνέπιπταν

Τον συγκλόνισαν δύο περιπτώσεις ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινους! «Αν και δεν είχα προκαταλήψεις πάνω στο θέμα, οι ιστορίες για απαγωγές μού φαίνονταν εξωφρενικές. Οταν, όμως, άκουσα τις μαρτυρίες τους, βρήκα σε αυτές μια εκπληκτική συνοχή, καθώς τα γεγονότα που περιέγραψαν ήταν όλα συνεπή και συνέπιπταν μεταξύ τους! Επειτα από έναν αριθμό υπνωτικών συνεδριών που έγιναν στην Αθήνα, οι αναμνήσεις της υποτιθέμενης απαγωγής τους αποκάλυψαν συνταρακτικές, αλλόκοτες και τρομακτικές εμπειρίες, που μας άφησαν άφωνους» προσθέτει.

Στόχος της ομάδας του είναι η σταδιακή υιοθέτηση των διεθνών προτύπων, με δυνατότητα εγγραφής μελών από όλους τους νομούς της χώρας, ώστε να ενεργούν άμεσα για την έρευνα και την καταγραφή φαινομένων που παρουσιάζονται στην περιοχή τους. «Δίνουμε μεγάλη σημασία στην επιτόπια έρευνα, που αποτελεί ένα κοινότατο επιστημονικό εργαλείο, αλλά και στον κλασικό τρόπο της συλλογής πρωτογενών στοιχείων.

Η διεξαγωγή μιας επιτόπιας έρευνας είναι θεμελιώδης τρόπος για την απόκτηση εμπειρικής γνώσης, που αποτελεί πολύτιμο εφόδιο για κάθε μελέτη.

Βασικές ενέργειές μας είναι ακόμη η εκτεταμένη ανασκόπηση της βιβλιογραφίας που δημιουργεί τη βάση πάνω στην οποία πρέπει να στηρίζεται μια επιτυχημένη επιτόπια έρευνα καθώς και η εξέταση της προσπάθειας άλλων ερευνητών, που αποφέρει μια σειρά από ευεργετήματα τα οποία είναι καταστροφικό να αγνοούνται» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδρυτής την Ερ.Ε.Ν.Ζω.

Ο δεύτερος «κυνηγός» UFO είναι ο Χάρης Κουτσιαύτης
. Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1978, σπούδασε Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου, Ηλεκτρονικός Εγκαταστάσεων και Αυτοματισμού και Τεχνικός Οικιακών Υπολογιστικών Συστημάτων. Με τα UFO άρχισε να ασχολείται από την ηλικία των 10 ετών, συλλέγοντας αποκόμματα εφημερίδων και περιοδικών που αφορούσαν τέτοιου είδους συμβάντα. Επειτα από μία «παράξενη» θέαση που κατέγραψε, το 2009 δημιούργησε το blog UFOs & Aliens Truth (Greek Community ufotruth-gr.blogspot.gr) και έκτοτε ασχολείται τακτικά με τις εμφανίσεις ΑΤΙΑ. Περιστασιακά γράφει στα μεγαλύτερα περιοδικά μυστηρίου της χώρας, αρθρογραφεί στο UFO-Hunters.com, ενώ από το 2012 υπογράφει με μία ομάδα ερευνητών το μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα δωρεάν ηλεκτρονικό περιοδικό eT.

«Συλλεκτική μανία»
Οπως εξηγεί στην «Espresso», η αφορμή για να ασχοληθεί με τους εξωγήινους ήταν μία εφημερίδα και ένα... περίεργο περιστατικό: «Ημουν 10 χρονών και έπεσε στα χέρια μου μία εφημερίδα του πατέρα μου. Ηταν η πρώτη φορά που είδα ότι πιθανότατα μας επισκέπτονται πραγματικοί εξωγήινοι! Από τότε άρχισε μία συλλεκτική μανία τέτοιων άρθρων μέσα σε ένα παιδικό λεύκωμα, το οποίο αργότερα εξελίχθηκε σε ένα τεράστιο αρχείο και, 21 χρόνια αργότερα, αποτέλεσε την κύρια πηγή άρθρων του blog μου. Είναι μία ιστορία στην οποία λίγοι γνωρίζουν ότι ήμουν μάρτυρας. Ηταν τη μέρα των γενεθλίων μου, το 2010. Επέστρεφα στην Αθήνα και οδηγούσα νύχτα σε έναν ερημικό δρόμο χωρίς φωτισμό, στα Οινόφυτα Βοιωτίας, όταν παρατήρησα φώτα στον ουρανό να με πλησιάζουν. Στην αρχή πίστεψα ότι ήταν ελικόπτερο, αλλά αυτό που είδα στη συνέχεια να περνάει πάνω από τις κορυφές των δέντρων, ακριβώς από πάνω μου, δεν έμοιαζε με ελικόπτερο! Σταμάτησα αμέσως το αυτοκίνητο και έσβησα τη μηχανή ελπίζοντας ότι δεν με αντιλήφθηκαν. Περνώντας από πάνω μου, ακούστηκε σαν αεροπλάνο, αλλά τα αεροπλάνα δεν πετούν τόσο αργά και τόσο χαμηλά. Μετά είδα και άλλα φώτα, τα οποία δεν έμοιαζαν με τα προηγούμενα. Αυτήν τη φορά ήταν ένα ελικόπτερο που ακολουθούσε το αντικείμενο. Δυστυχώς, η φωτογραφία που τράβηξα με το κινητό μου ήταν πολύ σκοτεινή και δεν φαινόταν κάτι αξιόλογο. Ελέγχοντας για στρατιωτική άσκηση στην περιοχή εκείνη τη μέρα, δεν υπήρχε καταγραφή».

Τα μυστικά του πλανήτη Δήμητρα

Ο Χάρης Κουτσιαύτης περιγράφει και ορισμένες από τις έρευνες που έχει κάνει: «Αναδείξαμε την πτήση ενός φωτεινού μπλε αντικειμένου που εμφανιζόταν πάνω από τον Υμηττό και την αποκάλυψη της αρχαιότερης γραφής της ανθρωπότητας που μας δίδαξαν οι αρχαίοι ουράνιοι θεοί μέσα από μία έρευνα με αδιαμφισβήτηταστοιχεία. Η ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω έκανε το 2013 επιτόπια έρευνα σε ενεργειακούς τόπους στην Κρήτη και η ομάδα του UFOs & Aliens Truth Greek community έκανε αποκλειστική αστροπαρατήρηση από τα ορεινά της λίμνης Πλαστήρα για τον εντοπισμό και την αποκάλυψη του γειτονικού πλανήτη νάνου Δήμητρα, που ελάχιστοι γνώριζαν ως τότε, ούτε είχε αναφερθεί σχετικό λήμμα από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών!

Το 2015 επέστρεψα στο σημείο της συντριβής του UFO στην Αταλάντη και αποκάλυψα ενεργό μαγνητικό πεδίο που προκαλεί προβλήματα στην περιοχή ύστερα από 25 χρόνια. Ερευνά μου το 2016 απέδωσε τους επιβεβαιωμένους ηλεκτρομαγνητικούς παλμούς της Πεντέλης σε βυθισμένο αντικείμενο που δημιούργησε την -μπαζωμένη πια- λίμνη Θάλλωσι» λέει ο ερευνητής.

Το μυστήριο της Αταλάντης
«Ελληνικό Roswell» έχει χαρακτηριστεί από πολλούς η υπόθεση της Αταλάντης, το μυστήριο της οποίας παραμένει άλυτο. Έχουν περάσει 25 χρόνια από τότε που λέγεται ότι στον Μεγαπλάτανο Φθιώτιδας προσγειώθηκαν 17 (!) ιπτάμενα σκάφη άγνωστης ταυτότητας.

Οπως υποστηρίζουν αρκετοί, πρόκειται για UFO τα οποία παρέμειναν εκεί για πέντε ώρες και φεύγοντας έβαλαν φωτιά στο σημείο για να καλύψουν τα ίχνη τους! Σήμερα, στην περιοχή αυτή δεν φυτρώνει τίποτα και εμφανίζει υψηλή ηλεκτρομαγνητική δραστηριότητα.

Οι Αρχές υποστηρίζουν ότι πρόκειται για πτώση κάποιου δορυφόρου, ωστόσο για τους ερευνητές των UFO οι απαντήσεις που δόθηκαν δεν λένε την αλήθεια.

Ομως, η Ελλάδα είναι γεμάτη από μέρη στα οποία έχει καταγραφεί έντονη δραστηριότητα UFO.
Μεταξύ αυτών είναι ο Ολυμπος, ο λόφος της Γορίτσας ανατολικά του Βόλου, οι Δελφοί, η «πυραμίδα» Ταϋγέτου, το χωριό Καλαμίτσι στη Γεωργιούπολη Χανίων, τα Στάγειρα Χαλκιδικής, το σπήλαιο Κουκλεσίου στον δρόμο Αρτας - Ιωαννίνων και οι χαράδρες στην Κρήτη.             espressonews.gr

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template