Ο Μαυραγάνης (ΑΝΕΛ) αδειάζει τον Δημήτρη Καμμένο: Στηρίζουμε τον παππού που βοηθάει τα εγγόνια

Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης North 98 ο υφυπουργός υποδομών ανέφερε: Η άποψη των ΑΝΕΛ και του Πάνου Καμμένου, είναι
ότι ποτέ δεν θα λαμβάναμε από μόνοι μας τέτοια μέτρα , είναι μέτρα οικονομικού εκβιασμού. Εμείς θα περνάμε μέτρα όπως είναι τα αντίμετρα για να αντιμετωπισθούν ο πόνος από την οικονομική ζημιά που θα υποστούν οι άνθρωποι αυτοί. Ο θεσμός της οικογένειας η σύνταξη του παππού και της γιαγιάς που στηρίζουν τα εγγόνια τους μέχρι να βρούνε εργασία για μας είναι πρώτο μέλημα αναφέρει το iefimerida.gr

Σε ότι αφορά την έκθεση του ΔΝΤ ο κ. Μαυραγάνης ανέφερε πως είναι σωστές οι απόψεις του Ταμείου για τα πλεονάσματα γιατί έτσι κινείται στην προσπάθεια για μείωση των πλεονασμάτων όπως και εμείς θέλουμε προκειμένου να καταστεί βιώσιμο το χρέος.

Ο Δημήτρης Καμμένος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, είπε πως είναι καλύτερο το κράτος να παίρνει τα 100 ευρώ από τον παππού παρά ο εγγονός που θέλει να παίζει τάβλι και να πίνει καφέδες αφού τα συγκεκριμένα χρήματα θα γίνουν εργοδοτική εισφορά για «να βρω εγώ δουλειά στο παιδί να μην πίνει φραπέ»!
Η συγκεκριμένη άστοχη δήλωση του Δημήτρη Καμμένου έγινε σε μία προσπάθεια υπεράσπισης των δυσβάσταχτων μέτρων που παίρνει η κυβέρνηση. Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων χρησιμοποίησε ως επιχείρημα το χαρτζιλίκι που δίνουν οι παππούδες στα εγγόνια τους και κυρίως σε εκείνα που είναι άνεργα, λέγοντας πως είναι καλύτερο να μην παίρνουν τα εγγόνια τίποτα αφού τα χρησιμοποιούν για να πίνουν καφέδες!

«Όταν κόψω τη φορολογία από το 29% στο 26% δεν έχει άμεσο αντίκτυπο σε αυτόν που στο ΑΤΜ θα πάρει 40 ή 20 ευρώ λιγότερα το μήνα. Έχει όμως διότι τα παιδιά του παππού ή οποιουδήποτε τη σύνταξη την κόβω, εάν καταφέρουμε και εξηγήσουμε στον κόσμο ότι από το να έχει τη σύνταξη ο παππούς και να του παίρνει ένα 100αρικο το μήνα ο εγγονός, να πίνει φραπέ και να παίζει τάβλι, προτιμώ να του πάρω εγώ σαν κράτος, εφόσον είμαι σοβαρό, το 100αρικο και να το κάνω εργοδοτική εισφορά, να πάω να βρω δουλειά στο παιδί για να μην πίνει φραπέ», είπε ο Δημήτρης Καμμένος.              
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template