ΓΚΟΛΑΡΑ ΤΟΥ SOCRATIS.Επέστρεψε στις νίκες η Ντορτμουντ

Σάββατο 15 Απριλίου 2017

Η Ντόρτμουντ επιστρέφει στην κανονικότητα μετά τα όσα έγιναν πριν το παιχνίδι με την Μονακό και επιβλήθηκε με 3-1 της Άιντραχτ, για να μείνει στο κυνήγι της τριάδας.
Οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να προηγηθούν στο 3’ με τακουνάκι του Μάρκο Ρόις, που σκόραρε με την επιστροφή του, όμως στη συνέχεια δυσκολεύτηκαν στο πρώτο μέρος.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ επικίνδυνη, λίγο αργότερα έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Φαμπιάν και ο Μεξικάνος πήρε το αίμα του πίσω, κάνοντας το 1-1 στο 29’ με εντυπωσιακό σουτ εκτός περιοχής! Τη λύση για την Μπορούσια έσπευσε να δώσει ο απρόσμενος ήρωας Παπασταθόπουλος, που έκανε το 2-1 στο 34’ με γκολάρα! Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ πιο ήσυχο, με τους παίκτες του Τούχελ να έχουν τον έλεγχο και να τελειώνουν τα πάντα στο 86’, όταν ο Ομπαμεγιάνγκ έκανε το τελικό 3-1.

Χαμός για την τριάδα, ματσάρα στο Ζίνσχαϊμ

Πέραν της Ντόρτμουντ με νίκες συνέχισαν τόσο η Λειψία όσο και η Χόφενχαϊμ, που κλειδώνουν την τετράδα και δίνουν σκληρή μάχη για την αποφυγή της τέταρτης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Η Λειψία σκόρπισε με 4-0 την Φράιμπουργκ, τελειώνοντας τα πάντα από το πρώτο μέρος. Οι Ταύροι μπήκαν δυνατά, πίεσαν, όμως έπρεπε να φτάσουμε στο 36’ για κάνει ο Πόουλσεν το 1-0, πριν ο Βέρνερ κάνει το 2-0 στο 42’. Ο Κεϊτά έκανε το 3-0 στο 51’, ενώ το κερασάκι στην τούρτα για το 4-0 έβαλε ο Ντέμε στο 90’.

Ματσάρα ανάμεσα σε Χόφενχαϊμ και Γκλάντπαχ, με τους γηπεδούχους να φτάνουν στη νίκη με 5-3! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και με δύο γκολ του Σαλάι (24’) έδειξαν να τελειώνουν τα πάντα από νωρίς. Οι φιλοξενούμενοι, όμως, έδειξαν χαρακτήρα, μείωσαν με προβολή του Βέστεργκαρντ στο 31’ και έφτασαν στην ισοφάριση με τον Στιντλ στο 35’! Το ματς ήταν πολύ ανοιχτό, θα μπορούσαν να είχαν μπει άλλα τόσα γκολ και στο 58’ ο Ντεμιρμπάι έκανε το 3-2 για την Χόφενχαϊμ, πριν ο Ουτ με πολύ ωραίο γκολ κάνει το 4-2 στο 75’! Ξανά, όμως, η Γκλάντμπαχ δεν είχε διάθεση να τα παρατήσει και στο 78’ ο Νταούντ μείωσε σε 4-3! Τα πάντα τελείωσαν στο 89’, όταν έπειτα από υπέροχη προσπάθεια και ασίστ του Κράμαριτς ο Ντεμιρμπάι έκανε από κοντά το 5-3.

Μεγάλες νίκες για Βόλφσμπουργκ, Μάιντς, Άουγκσμπουργκ

Η μάχη της παραμονής συνεχίζεται και η μεγάλη χαμένη της αγωνιστικής ήταν η Ίνγολσταντ. Οι Βαυαροί τα βρήκαν σκούρα απέναντι στη Βόλφσμπουργκ, όμως το 3-0 υπέρ των Λύκων τους αδικεί. Όχι ότι δεν ήταν δίκαιο, καθώς οι παίκτες του Γιόνκερ κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος, όμως μέχρι να φτάσουν στο πρώτο γκολ που τους απελευθέρωσε, είχαν τα θέματά τους. Αυτό ήρθε στο 1’ των καθυστερήσεων, με τον Ζούτνερ να σκοράρει σε λάθος εστία και κάπου εκεί οι φιλοξενούμενοι έχασαν το μομέντουμ. Μάλι (68’) και Γκόμεζ (80’) τελείωσαν τα πάντα, δίνοντας ανάσα στη Βόλφσμπουργκ.

Το ενωτικό κλίμα δούλεψε στην Μάιντς, που πήρε μεγάλη νίκη με 1-0 επί τη Χέρτα.
Το μοναδικό τέρμα για την ομάδα του Σμιντ πέτυχε... αντίπαλος, καθώς ο Μπρους με αυτογκόλ έκανε το τελικό 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Χαρακτήρα έδειξε η Άουγκσμπουργκ, που κέρδισε με 2-1 την Κολωνία και πήρε επίσης βαθιά ανάσα, καθώς τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα τελευταία. Ο Χίντερεγκερ άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’, ο Φερχέγκ έκανε το 2-0 στο 29’ και το μόνο που κατάφεραν οι Τράγοι ήταν να μειώσουν με αυτογκόλ του Μαξ στο 65΄για το τελικό 2-1.



gazzetta.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template