ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΥΓΑΔΕΣ-Θρίλερ με την Ειρήνη Παπαδοπούλου στο «Survivor»

Παρασκευή 14 Απριλίου 2017

Θρίλερ με φευγιό (;) της Ειρήνης Παπαδοπούλου από το «Survivor»! Η έντονη φημολογία που κυκλοφορεί από χθες για οικειοθελή αποχώρηση της «Διάσημης»
παίκτριας από το παιχνίδι επιβίωσης έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους fans του reality, αλλά και στα δημοσιογραφικά γραφεία, καθώς από το κανάλι δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και διαψεύδεται η πληροφορία-βόμβα.

Όλα ξεκίνησαν από την εκπομπή «La Biri Biri» της Μ. Τετάρτης, όταν η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Πατλάκη υποστήριξε ότι η τραγουδίστρια έχει φύγει από το παιχνίδι από την Κυριακή των Βαΐων και παραμένει στο ξενοδοχείο όπου βρίσκονται η Ειρήνη Κολιδά και ο Μάριος Ιωαννίδης.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, η Παπαδοπούλου μίλησε και με τον ψυχολόγο της παραγωγής, αλλά επέμεινε στην επιλογή της να φύγει, γιατί δεν αντέχει άλλο το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο παιχνίδι.

Αυτομάτως, η είδηση αναπαράχθηκε από όλα τα sites και blogs, και δημιουργήθηκε ένας χαμός, ο οποίος συντηρήθηκε για ώρες, αφού το γραφείο Τύπου του Σκάι δήλωνε αναρμόδιο να απαντήσει στο ερώτημα «έφυγε ή όχι η Παπαδοπούλου από το “Survivor”;».

Η τουρκική παραγωγή

Αντ’ αυτού, ενημερωθήκαμε ότι μόνο η τουρκική παραγωγή είναι σε θέση να δίνει πληροφορίες για το reality και πως το μόνο που μπορούσαν να μας πουν είναι ότι την ώρα που επικοινωνήσαμε ήταν σε εξέλιξη ο αγώνας ασυλίας ανάμεσα στις δύο ομάδες, τον οποίο οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουμε την Τρίτη του Πάσχα. Επίσης, όπως μας είπαν, περισσότερες πληροφορίες για όσα συμβαίνουν αυτές τις ημέρες στον Αγιο Δομίνικο μπορούμε να μάθουμε από την εκπομπή «#Survivor» της Ελεονώρας Μελέτη, την Κυριακή το βράδυ (αναλυτικό ρεπορτάζ στη σελίδα 27)! Την ίδια ώρα, ούτε ο αδελφός της Ειρήνης Παπαδοπούλου, ο οποίος ζει στη Γερμανία, αλλά ούτε και η μητέρα της τραγουδίστριας, που βρίσκεται κι εκείνη εκεί για τις ημέρες του Πάσχα, γνωρίζουν κάτι σχετικά με τη φημολογούμενη αποχώρηση, παρότι βομβαρδίζονται από τηλεφωνήματα και μηνύματα δημοσιογράφων από την ώρα που... έσκασε η πληροφορία. Και φυσικά, σε... κόκκινο συναγερμό βρίσκεται ακόμα μία φορά το twitter. «Αν, όπως ακούγεται, φύγει η Παπαδόπουλου, ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ», «Αν αποχώρησε η Ειρήνη τελικά και επιστρέψει ο Χανταμπάκης, θα φαρμακωθώ» ήταν μόνο δύο από τα χαριτωμένα τιτιβίσματα!
H αποχώρηση Χανταμπάκη έφτασε 78,9% τηλεθέαση
Με περισσότερα από 10.000 «πωρωμένα» tweets το διαδίκτυο πανηγύρισε την αποχώρηση Χανταμπάκη (φωτό)! Ο «Διάσημος» Στέλιος κατάφερε, ακόμα μία φορά, να βάλει... φωτιά στο twitter, με το όνομά του να βρίσκεται πλέον στα top trends
(κορυφαία θέματα αναζήτησης).

Είτε ως ενορχηστρωτής της κλίκας των «Διασήμων» είτε κοροϊδεύοντας την Ειρήνη Παπαδοπούλου, το μοντέλο και παρουσιαστής συσπείρωσε το τηλεοπτικό κοινό να ψηφίσει μαζικά μέχρι και τον Γιώργο Χρανιώτη για να μπορέσει να τον διώξει από το reality επιβίωσης.

Ετσι, από τη στιγμή που ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε το όνομά του, στήθηκε κανονικό «πάρτι» στα social media: «“Για εμένα το σημαντικότερο έπαθλο είναι η εκτίμηση του κόσμου” λέει ο Χανταμπάκης και τα γέλια μας ακούστηκαν μέχρι εκεί!», «Τι να τρώει άραγε ο Χανταμπάκης στο αεροδρόμιο περιμένοντας το αεροπλάνο για Αθήνα; Γεμιστά Παπαδοπούλου!» ήταν μερικά από τα σχόλια. Και μάλλον τα νούμερα τηλεθέασης που σημείωσε το επεισόδιο, το τελευταίο πριν από το Πάσχα, τα οποία συνιστούν νέο ρεκόρ για τον Σκάι, ήταν αναμενόμενα, ύστερα από τον θόρυβο που είχε δημιουργηθεί αναφορικά με την υποψηφιότητα Χανταμπάκη.

Τη στιγμή λοιπόν της ανακοίνωσης του ονόματός του, η τηλεθέαση εκτοξεύτηκε στο 78,9%, ενώ στο σύνολο ο μέσος όρος ήταν 48,4% και στο νεανικό κοινό 64,7%.    espressonews.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template