ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Τετάρτη 10 Μαΐου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ
Αύριο πραγματοποιείται πανσέληνος στον άξονα των οικονομικών σου και παρότι μπορεί να φέρει κάποια διλήμματα, τελικά βρίσκεις διεξόδους μέσα από πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Παράλληλα όμως, σήμερα δοκιμάζεται η αξία που δίνεις εσύ στον εαυτό σου και η ανταμοιβή που περίμενες από όσα προσφέρεις σε σένα και στους γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Συναισθήματα που έχουν φωλιάσει μέσα σου είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια, από ασήμαντες αφορμές, ενώ γενικότερα μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις που οφείλονται σε ζήλιες ή κτητικές συμπεριφορές. Το σίγουρο πως με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου, αποκλείεται να μην γεφυρώνεις τελικά τα χάσματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάποιο χρέος, μια οφειλή, ένα δάνειο, ένας λογαριασμός σήμερα γίνονται αρκετά πιεστικά, τακτοποιώντας το όμως, μπαίνεις αργότερα σε μια περίοδο μεγαλύτερης ασφάλειας. Παρόλα αυτά θα πρέπει να εξετάσεις προσεκτικά τα βήματά σου και να μην προβείς σε ρίσκα, αν δεν έχεις εξασφαλίσει κάποια εναλλακτική.
ΤΑΥΡΟΣ
Πανσέληνος αύριο στον άξονα των διαπροσωπικών σου σχέσεων και επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, που φέρνει αρκετά πιεστικές καταστάσεις σε πολύ προσωπικές υποθέσεις. Έτσι λοιπόν ενδεχομένως να έρχεσαι αντιμέτωπος με κάποιες δύσκολες συνειδητοποιήσεις, καθώς υπάρχουν σημαντικές ελλείψεις σε κάποιες σχέσεις σου και καλείσαι να αναλάβεις το μερίδιο ευθύνης που σου αναλογεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα βλέπεις αν έχουν ξεπεραστεί τα όρια σε μια ερωτική σχέση, ενώ αν αυτή την περίοδο γενικότερα υπάρχουν ατασθαλίες, είτε από σένα είτε από την άλλη πλευρά, μπορεί να έρθουν αλήθειες στο φως. Στο τέλος όμως βγαίνεις κερδισμένος, αφού έχεις και τη στήριξη του περιβάλλοντός σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ψάχνεις να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε σένα και στους γύρω σου, ενώ οι επαφές σου με τους συνεργάτες σήμερα είναι αρκετά τεταμένες. Επιπλέον, η σημερινή ημέρα δεν ευνοεί σημαντικά βήματα στα οικονομικά.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα σε φορτίζει με αρκετό άγχος με την πανσέληνο στο Σκορπιό που πραγματοποιείται αύριο, λόγω πολλών υποχρεώσεων, οι οποίες ενδεχομένως να έχουν συσσωρευτεί εδώ και καιρό, οπότε ήρθε και η ώρα να μπουν σε τάξη. Παρά τις όποιες δυσκολίες αντιμετωπίσεις, μπορείς να ρυθμίσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, ωστόσο καλό είναι να θυμάσαι πως πολλές εκκρεμότητες μέσα στο πρόγραμμά σου χρειάζονται περισσότερη προσοχή.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ενώ ανάμεσα σε παρέες και σε πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σου είναι πιο εύκολο να κινήσεις εξελίξεις, όταν μένεις μόνος, πολλές φορές δυσκολεύεσαι να κάνεις βήματα για τα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον είναι έντονο καθώς καλείσαι να φέρεις εις πέρας αυτό που θα σου ανατεθεί, ενώ τα περιθώρια λάθους ή αναβολών είναι μηδαμινά. Οι ανασφάλειες όμως είναι πολλές, να θυμάσαι όμως ότι έχεις δυνατότητες με τον Άρη στο ζώδιό σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αύριο πραγματοποιείται πανσέληνος σε ένα φιλικό ζώδιο για το δικό σου, φέρνοντας έτσι κορύφωση των προσπαθειών σου σε στόχους που προσπαθείς να υλοποιήσεις, αλλά και σε υποθέσεις που σχετίζονται με ομαδικές δραστηριότητες ή συλλογικό δυναμικό, ωστόσο η επικοινωνία σου θα πρέπει να είναι λιτή, καθώς είναι πιθανό να πεις μεγάλα λόγια και να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα μπορέσεις να τηρήσεις τελικά.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Γίνονται σημαντικά ξεκαθαρίσματα με αγαπημένα σου πρόσωπα και αυτό οδηγεί σε μια περίοδο πιο ελεύθερη, λυτρωμένη από τα βαρίδια που κουβαλάς, ωστόσο ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς. Τα συναισθηματικά ελλείματα υπάρχουν ενώ οι μάχες που δίνεις για να υπερασπιστείς τα πιστεύω σου είναι ακόμη πολλές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα κύρους σήμερα είναι πιθανό να μην συμμερίζονται τους στόχους ή τα όνειρά σου, παρόλα αυτά εσύ καταφέρνεις και βρίσκεις διεξόδους. Πρόσεξε όμως κινήσεις που μπορεί να σε εκθέτουν σε προϊστάμενου
ΛΕΩΝ
Η σημερινή ημέρα είναι αρκετά πιεστική, καθώς αύριο πραγματοποιείται πανσέληνος σε ευαίσθητα σημεία του ωροσκοπίου σου και επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους τον Αύγουστο. Έτσι λοιπόν ένα οικογενειακό θέμα μπορεί να σε απασχολήσει έντονα, όμως τελικά καταφέρνεις και βρίσκεις αν όχι τη λύση στο πρόβλημα, τότε σίγουρα μια προσωρινή διέξοδο. Παράλληλα όμως, ένα ζήτημα του σπιτιού γίνεται φορτικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάποια διλήμματα είναι πιθανό να εμφανιστούν στον ορίζοντα της ημέρας καθώς άλλο είναι αυτό που σου προσφέρει συναισθηματική ασφάλεια και άλλο είναι εκείνο που σου υπαγορεύει ο νους και η λογική σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι προϊστάμενοι σήμερα δεν είναι εύκολα προσβάσιμοι, ενώ είναι πιθανό να καταβάλλεις επιπλέον προσπάθεια για να πείσεις για τις ικανότητές σου, ενώ η εριστική διάθεση δε λείπει. Επιπλέον είναι σοφότερο να αποφύγεις οικονομικά ρίσκα με αμφίβολα αποτελέσματα για το πορτοφόλι σου και γενικότερα φρόντισε να έχεις υπομονή.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αύριο πραγματοποιείται πανσέληνος στον άξονα της επικοινωνίας για σένα, όμως ανήκεις σε εκείνους για τους οποίους αυτή η πανσέληνος μπορεί να δράσει και ευνοϊκά φέρνοντας κορύφωση σε συζητήσεις ή επαφές που κάνεις, ενώ μέσα από τις όποιες συναντήσεις που θα κάνεις σήμερα, πλησιάζεις ένα βήμα πιο κοντά στο να επιτύχεις τους στόχους σου. Ωστόσο, μην χαλαρώσεις σήμερα την προσοχή σου στις μετακινήσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης από μια θέση κόντρα για το ζώδιό σου συνεχίζει να φέρνει πιεστικές καταστάσεις, κάνοντάς σε να ακολουθείς μια περισσότερο θερμόαιμη προσέγγιση των αισθηματικών σου, ενώ εσύ έχεις στρέψει το βλέμμα προς τα μέσα για να δεις πού κάνεις λάθος και τι πρέπει να γίνει από εδώ και στο εξής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ωφελείσαι αν φανείς ευέλικτος σήμερα στην επικοινωνία σου με πρόσωπα κύρους, τα οποία στηρίζουν τις αποφάσεις σου, ωστόσο τα οικονομικά σου έχουν πολύ σημαντικές δυνατότητες.
ΖΥΓΟΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται αύριο αγγίζει έμμεσα το δικό σου ωροσκόπιο και δημιουργεί ερωτηματικά σχετικά με την αίσθηση της ασφάλειας, περισσότερο της υλικής και λιγότερο της συναισθηματικής, ενώ μέσα από τις δυσκολίες ενδεχομένως να γίνεσαι πιο δραστήριος στην διεκδίκηση αλλά και την προστασία των κεκτημένων σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα πράγματα στα ερωτικά σου είναι ρευστά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν υπάρχει και κινητικότητα. Είναι όμως προτιμότερο να ακούς όσα έχει να σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αυτό άλλωστε δείχνει ο Ερμής απέναντί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτό που η πανσέληνος αγγίζει άμεσα είναι το πορτοφόλι σου και ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι πως εντείνονται οι σχέσεις ανάμεσα σε σένα και της πηγής των εσόδων σου, με αποτέλεσμα να στρέφεσαι σε νέες. Παράλληλα όμως σταδιακά χτίζεις μια πιο σταθερή βάση για οικονομικά και καριέρα μέσα από τα εμπόδια που συναντάς στα οικονομικά.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Πανσέληνος αύριο στο δικό σου ζώδιο, ενώ επηρεάζεσαι κυρίως αν έχεις γεννηθεί γύρω στις 10 Νοέμβρη. Έτσι λοιπόν, σε κάποιο τομέα της ζωής σου βρίσκεσαι σε ένα σταυροδρόμι και καλείσαι να διαλέξεις προς τα πού θα βαδίσεις, αναλογιζόμενος το κέρδος αλλά και τις συνέπειες που συνοδεύουν την κάθε επιλογή. Όμως παρά τις δυσκολίες οι πιθανότητες μοιάζουν να σε ευνοούν, αρκεί να έχεις κατά νου πως οι βιαστικές αποφάσεις δεν οδηγούν σε λύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει σήμερα μια απόσταση που σε χωρίζει, εσένα και τους άλλους γύρω σου, αφού έχεις περισσότερο εστιαστεί στα δικά σου θέλω και ενοχλείσαι με τις απαιτήσεις που προβάλλουν πάνω σου, χωρίς να λαμβάνεις υπόψη πως κι εσύ από την πλευρά σου περιμένεις πολλά από τους άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Δείξε περισσότερη υπομονή και διαλλακτικότητα με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη τα οικονομικά ρίσκα.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Άγχος, φοβίες και ανασφάλειες φέρνει στην επιφάνεια η πανσέληνος που πραγματοποιείται αύριο σε ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σου. Παράλληλα όμως ενδέχεται να νιώσεις ενοχές γιατί πιστεύεις πως δεν προσπαθείς αρκετά ή δεν συνεισφέρεις αρκετά σε κάτι σημαντικό που έχεις αναλάβει να φέρεις εις πέρας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις σήμερα να μείνεις μόνος και να αφουγκραστείς τη δική σου φωνή, καθώς αισθάνεσαι πως οι άλλοι σε αποσυντονίζουν, ενώ οι μπερδεμένες καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις δεν βοηθούν ώστε να βάλεις σε μια τάξη τον εσωτερικό σου κόσμο, με τον Άρη απέναντί σου σε δυσμενή όψη με τον ουτοπικό Ποσειδώνα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το εργασιακό σου περιβάλλον είναι η κυριότερη αιτία που δεν μπορείς να χαλαρώσεις με τις πολλές υποχρεώσεις να σε πιέζουν έντονα, όμως τελικά μέσα από τις προσπάθειες αυτές τακτοποιείς οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτους, χρέη ή οφειλές σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται αύριο σε φιλικά ζώδια για το δικό σου, φέρνει μια κορύφωση στις προσπάθειές σου να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να σταθεροποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, κλείνοντας παράλληλα και κάποια κεφάλαια, έχοντας ταυτόχρονα στο πλευρό σου σημαντικούς ανθρώπους που στηρίζουν τα βήματά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχει μια διάσταση ανάμεσα στα δικά σου θέλω και σε εκείνα των αγαπημένων σου προσώπων, ενώ εσύ συναισθηματικά νιώθεις πως απέχεις αρκετά από το να έχεις καλυφθεί συναισθηματικά. Κάνεις όμως ενέργειες για να ομορφύνεις την καθημερινότητα όσων αγαπάς, παρά τις γκρίνιες που υπάρχουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Συνεργάτες δρουν επικουρικά για τους στόχους και τα όνειρά σου, όμως υπάρχει ακόμη δρόμος να διανυθεί ώστε να σταθεροποιήσεις τα οικονομικά σου. Επιπλέον, οι απαιτήσεις στα επαγγελματικά, παραμένουν πολλές.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η πανσέληνος που πραγματοποιείται αύριο κόντρα στο δικό σου ζώδιο επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 10 Φεβρουαρίου και φέρνει έντονη πίεση σε θέματα που σχετίζονται με τη εικόνα σου, αλλά και με τον τρόπο που την προβάλλεις προς τα έξω. Παράλληλα, τα «πρέπει» που καλείσαι να αντιμετωπίσεις είναι έντονα ενώ έρχεσαι αντιμέτωπος με σημαντικά ξεκαθαρίσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι περιορισμοί δεν είναι στοιχείο που σου ταιριάζει, παρόλα αυτά σήμερα καλείσαι να κινηθείς ενταγμένος σε συγκεκριμένες φόρμες, ενώ υπάρχουν και ευθύνες από την δική σου πλευρά. Έτσι λοιπόν, ζητήματα που σε είχαν απασχολήσει εδώ και καιρό, σήμερα κορυφώνονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο τομέας του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καριέρα σου επηρεάζεται άμεσα από αυτή την πανσέληνο, φέρνοντας έντονες πιέσεις από πρόσωπα κύρους, ωστόσο μέσα από τις δυσκολίες παράγεις κάτι σημαντικό για τη δουλειά σου.
ΙΧΘΥΕΣ

Πανσέληνος πραγματοποιείται αύριο σε ζώδια φιλικά προς το δικό σου, στοιχείο που για εσένα δρα ευνοϊκά απέναντι στις όποιες δυσκολίες συναντήσεις. Παρόλα αυτά υπάρχουν εντάσεις ή πιέσεις σε διαδικαστικά ή νομικά ζητήματα, συμφωνίες, υποθέσεις σπουδών αν σπουδάζεις ή εξωτερικού. Επιπλέον είναι προτιμότερο να έχεις κάποια αντικειμενική φωνή δίπλα σου, καθώς ο Άρης σε θέση κόντρα για το δικό σου ζώδιο φέρνει έντονα το στοιχείο του παρορμητισμού.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κάνεις μια σημαντική αλλαγή ως προς την κοσμοθεωρία σου και τον τρόπο που προσεγγίζεις τα πράγματα, γεγονός που τελικά σου ανοίγει πόρτες και σε πηγαίνει ένα βήμα μπροστά, ακόμη κι αν αρχικά είχες αντιμετωπίσει φοβίες και ανασφάλειες μέσα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα δημιουργικά σου σχέδια συνεχίζουν να ευνοούνται, ακόμη κι αν νιώθεις πως δεν έχεις την στήριξη που θα ήθελες από το περιβάλλον σου. Επίσης, είναι προτιμότερο να αποφύγεις παράτολμες ενέργειες στα οικονομικά.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template