ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια της εβδομάδας απο 15/5 έως 21/5/2017

Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια:Καριέρα,Υγεία,Οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Ανάσα για το πορτοφόλι, αλλά και εξωστρέφεια.
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με όλα εκείνα τα πρακτικά ζητήματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα μπορείς να στηριχτείς και στις κοινωνικές σου επαφές, αν μείνεις μακριά από υπερβολές. Επίσης, από την Κυριακή ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση, τους Διδύμους, προλογίζοντας για σένα κοινωνικότητα, συναντήσεις κι επαφές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι πιο βοηθητικές ημέρες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι οι Τετάρτη και Πέμπτη, όπου το κλίμα είναι θετικότερο για να μειώσεις τις αποστάσεις και να γεφυρώσεις τα χάσματα. Άλλωστε βιώνεις μια περίοδο πιο εξωστρεφή στα αισθηματικά, βαθύτερα όμως μέσα σου έχεις ανάγκη από σταθερά βήματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Τρίτη ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας νέες εξελίξεις στο προσεχές διάστημα, ενώ εσύ ήδη κάνεις συζητήσεις πάνω σε οικονομικές υποθέσεις. Πρόσεξε όμως τις βιαστικές κινήσεις αν έχεις γεννηθεί τον Απρίλιο.
ΤΑΥΡΟΣ
Ανάγκη για περισσότερη σταθερότητα, τα αισθηματικά όμως κινούνται!
Η εβδομάδα αυτή συγκαταλέγεται στις πιο βοηθητικές για σένα και τις υποθέσεις σου, καθώς μέχρι τα μισά της μπορείς με άνεση να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη τακτοποιείς υποχρεώσεις μέσα στο πρόγραμμα της καθημερινότητας και σε αυτό σε βοηθά ο Ερμής που επιστρέφει από την Τρίτη στο ζώδιό σου και φέρνει τύχη σε επαφές και συμφωνίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ήδη είσαι πιο επικοινωνιακός, ενώ και ο Ερμής στις ημερομηνίες των γεννημένων τον Απρίλιο, αυξάνει τη γοητεία τους και δίνει ώθηση στις σχέσεις που είχαν μείνει στάσιμες. Παράλληλα, το σαββατοκύριακο έχει εξαιρετικές ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου, κυρίως την Παρασκευή.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Κυριακή ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα των οικονομικών σου, μαρτυρώντας πως το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σου στρέφεται πλέον εκεί, αλλά και γενικότερα στην ανάγκη για σταθερότητα. Μην παρασύρεσαι όμως σε υπερβολές στα επαγγελματικά σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Τα γενέθλιά σου ξεκινούν με περισσότερη εσωστρέφεια στα προσωπικά.
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε ήσυχους ρυθμούς, ωστόσο το πιο σημαντικό νέο της εβδομάδας είναι η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιό σου την Κυριακή εγκαινιάζοντας την περίοδο των γενεθλίων σου, φέρνοντάς σε στο επίκεντρο των εξελίξεων και φέρνοντας στην επιφάνεια όσα προετοίμαζες, ωστόσο μην ξεχνάς πως δεν πρέπει να δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια, καθώς ο κυβερνήτης σου Ερμής επιστρέφει στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου την Τρίτη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ήδη μέχρι τα μισά της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με τις βαθύτερες ανάγκες σου, ενώ παράλληλα βρίσκεσαι σε ένα διάστημα σταθερότητας στα προσωπικά, αν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση. Πρόσεξε όμως να είσαι απόλυτα εντάξει με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επίσης, πρόσεξε μήπως δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Με την Αφροδίτη σε φιλική θέση έχεις περισσότερες ευκαιρίες για έσοδα, όμως ταυτόχρονα τα πολλά έξοδα συνεχίζονται κι ίσως είναι προτιμότερο να είσαι περισσότερο εγκρατής.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Οι φίλοι στο πλευρό σου, καθώς προετοιμάζεις πολλά.
Η εβδομάδα αυτή είναι ουδέτερη για σένα και τη Δευτέρα τακτοποιείς εκκρεμότητες, ενώ τις μέρες Τρίτη και Τετάρτη ασχολείσαι πιο εντατικά με τις υποθέσεις των άλλων. Άλλωστε, από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο προηγούμενο ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια περίοδο που ετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου, ακόμη κι αν χρειαστεί να απομονωθείς από την πολυκοσμία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα μέσα της εβδομάδας δίνουν εξαιρετικές ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ γενικότερα το υπάρχον πλαίσιο σου δίνει νέες ευκαιρίες για τα αισθηματικά σου, τα οποία ευνοούνται, πρόσεξε όμως τις παρορμητικές αποφάσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας επικοινωνείς πιο άνετα τα θέλω σου στους άλλους. Επίσης, ο Ερμής από την Τρίτη επιστρέφει σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου.
ΛΕΩΝ
Εντονότερη κοινωνική ζωή και νέοι στόχοι.
Μια βοηθητική εβδομάδα αυτή εδώ για σένα, όπως μέχρι τα μισά της προσπαθείς να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας, ενώ από Τετάρτη και Πέμπτη μειώνουν τις αποστάσεις από τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, χάρη στη Σελήνη απέναντί σου. Ειδικότερα από την Κυριακή ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο ευνοϊκή θέση, φέρνοντας μια περίοδο όπου εστιάζεις στους στόχους σου, ενώ αποδίδεις καλύτερα σαν μέλος μιας ομάδας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου φέρνει ισχυρούς φίλους στο πλευρό σου, ωστόσο η Αφροδίτη από μια ευνοϊκή θέση δείχνει πως δεν αφήνεις τα ζητήματα καρδιάς στην τύχη τους, με μπερδεμένες καταστάσεις, έστω κι αν εστιάζεις και σε ελλείψεις. Πρόσεξε όμως τις εντάσεις αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής επιστρέφει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου την Τρίτη και φέρνει εξαιρετικά νέα για την επαγγελματική σου ζωή, ακόμη κι αν τα έσοδα είναι λίγο περιορισμένα. Επίσης, μεσοβδόμαδα έχεις μια σημαντική ευκαιρία πάνω σε οικονομικά, πρόσεξε όμως στο επαγγελματικό περιβάλλον.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εστιάζεις στην καριέρα με περισσότερη αισιοδοξία.
Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια θετική εβδομάδα που σε βοηθά να δεις πιο καθαρά τα πράγματα, ενώ έχεις καινοτόμες ιδέες που θα σου φανούν χρήσιμες αργότερα, χάρη στην επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ευνοϊκή θέση την Τρίτη. Το σαββατοκύριακο μάλιστα είναι εξαιρετικό για να προσεγγίσεις τα άτομα του περίγυρού σου, ενώ η επικοινωνία είναι από τα δυνατά σου σημεία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής προσεγγίζεις αγαπημένα πρόσωπα, ενώ γενικότερα είσαι σε μια περίοδο που το κλίμα είναι πιο ευχάριστο κι αισιόδοξο για τη διάθεσή σου κι αυτό μεταφέρεται και στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Συνεχίζεις όμως παράλληλα την αυτοκριτική σου και κάποιες γκρίνιες δεν λείπουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μαρτυρώντας πως για το επόμενο διάστημα εστιάζεις περισσότερο στην καριέρα και στην εξέλιξή σου, δεν παύουν όμως να υπάρχουν κουραστικές υποχρεώσεις μέσα στην καθημερινότητα.
ΖΥΓΟΣ
Τακτοποιείς οφειλές και ανοίγεσαι σε νέα δεδομένα.
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας αυτής προσπαθείς να αποφεύγεις τις κουραστικές υποχρεώσεις στο σπίτι και την οικογένεια καθώς έχεις ανάγκη από περισσότερη ξεκούραση για να φορτίσεις τις μπαταρίες σου, αλλά και για να προετοιμάσεις τα βήματά σου. Την Πέμπτη και την Παρασκευή όμως μπορείς με άνεση να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και το έδαφος είναι θετικό για να κινηθείς!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε ένα διάστημα όπου εξετάζεις σε βάθος πρόσωπα και καταστάσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και ειδικότερα στα ζητήματα καρδιάς, ενώ συνεχίζονται οι πολλές απαιτήσεις προς το άτομό σου από αγαπημένα σου πρόσωπα. Από τα μισά της εβδομάδας και μετά άλλωστε, μπορείς να μοιραστείς όμορφες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από την Κυριακή ο Ήλιος περνά σε μια ευνοϊκότερη θέση για σένα που σε ωθεί σε αλλαγές, ανοίγματα και φιλοδοξίες, ενώ η επιστροφή του Ερμή στον Ταύρο την Τρίτη δείχνει πως το προσεχές διάστημα το πορτοφόλι σου ενισχύεται χάρη σε τρίτα πρόσωπα και τακτοποιείς κάποιες οφειλές.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τα αισθηματικά είναι και πάλι σε τροχιά κίνησης, ενώ κάνεις ενδοσκόπηση.
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας εστιάζεις περισσότερο στο κοντινό σου περιβάλλον και στις συμφωνίες που θες να κλείσεις, ενώ Τετάρτη και Πέμπτη αναζητάς χρόνο για να τακτοποιήσεις ζητήματα που άπτονται άμεσα του σπιτιού ή των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος. Επίσης, την Κυριακή ο Ήλιος περνά στους Διδύμους, προλογίζοντας μια πιο εσωστρεφή περίοδο που κάνεις ενδοσκόπηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Από το ξεκίνημα της εβδομάδας οι φίλοι είναι στο πλευρό σου και σε στηρίζουν, ενώ ο Ερμής την Τρίτη επιστρέφει απέναντί σου και σε βοηθά να ανοίξει ένα νέο, ελπιδοφόρο κεφάλαιο, δίνοντας πιο θετικές εξελίξεις αλλά και αφορμές που σε φέρνουν πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το σαββατοκύριακο πάντως επιζητάς την ασφάλεια στις επιλογές σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου δείχνει επίσης πως εστιάζεις περισσότερο στις υλικές σου ανάγκες και προσπαθείς να ρυθμίσεις οφειλές και οικονομικές υποχρεώσεις, παρά την πίεση που δέχεσαι.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι διαπροσωπικές σχέσεις στο προσκήνιο, ενώ η καθημερινότητα «γλυκαίνει».
Η εβδομάδα αυτή κινείται σε σχετικά εύκολους ρυθμούς για σένα. Το σαββατοκύριακο πάντως επιδιώκεις να μείνεις μακριά από την πολυκοσμία και να βρίσκεσαι ανάμεσα σε λίγα πρόσωπα που με την παρέα τους σε ξεκουράζουν. Γενικότερα όμως είναι μια εβδομάδα που σε βοηθά να φροντίσεις την υγεία και τις ανάγκες σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη μπορείς να στηριχτείς στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος για λύσεις, ενώ ο Ήλιος περνώντας απέναντί σου την Κυριακή, εγκαινιάζει μια περίοδο όπου εστιάζεις κυρίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ωστόσο είναι πιθανό να κληθείς να ακολουθήσεις το πρόγραμμα των άλλων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας μπορείς να προωθήσεις ζητήματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σου, ενώ η Αφροδίτη σε ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση, φέρνει ένα πιο ευχάριστο κλίμα, αλλά και υλικές απολαβές από τις δικές σου προσπάθειες.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Με το βλέμμα στις υποχρεώσεις, ενώ έρχεσαι πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα.
Ακόμη νιώθεις πως κάποιες υποθέσεις σου είναι έκρυθμες, γενικότερα όμως πρόκειται για μια εβδομάδα που σου δίνει και λύσεις. Παράλληλα, στο κλείσιμό της, το σαββατοκύριακο, εσύ πετυχαίνεις στόχους και έρχεσαι πιο κοντά με φίλους. Θυμήσου όμως ότι μπορείς να καταφέρεις περισσότερα με ισχυρούς συμμάχους δίπλα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η τύχη σε προστατεύει από τις κακοτοπιές μέχρι τα μισά της εβδομάδας με τη Σελήνη στο ζώδιό σου, ενώ ο Ερμής επιστρέφοντας στον Ταύρο την Τρίτη, φέρνει λόγους για περισσότερα χαμόγελα, ανεβάζει το ερωτικό θερμόμετρο και σε φέρνει πιο κοντά στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Πρόσεξε όμως τις εντάσεις, αν είσαι γεννημένος τον Ιανουάριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το πορτοφόλι σου είναι η πρώτη προτεραιότητα την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ ειδικότερα την Κυριακή ξεκινά μια περίοδος όπου ο Ήλιος περνώντας στα επαγγελματικά σου, ανάγει αυτόν τον τομέα ως τον σημαντικότερο για το επόμενο διάστημα, φέρνοντας και ευκαιρίες στην καθημερινότητά σου.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Προωθείς δημιουργικά σχέδια, έχεις όμως ανάγκη από συναισθηματική ασφάλεια.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι πιο εσωστρεφές κι αφουγκράζεσαι τις καταστάσεις, όμως τις μέρες Τετάρτη και Πέμπτη έχεις περισσότερη αισιοδοξία, με τη Σελήνη να πορεύεται θετικά στο ζώδιό σου. Ειδικότερα την Κυριακή ο Ήλιος περνώντας σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση για σένα, δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια και σου φέρνει πολύ σημαντικές ευκαιρίες που μπορείς να αδράξεις, προσοχή όμως στη βιασύνη!

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από τον Κριό μαρτυρά για σένα πως πλέον στις συναισθηματικές σου σχέσεις παίζει πολύ σημαντικό ρόλο η επικοινωνία και η ένταση, ενώ πολλοί Υδροχόοι κάνουν νέες γνωριμίες. Τα πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντος όμως είναι δίπλα σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εβδομάδα αυτή επηρεάζει και τον τομέα των οικονομικών, δείχνοντας μια περίοδο με πιο περιορισμένες ευκαιρίες για έσοδα, είναι λοιπόν προτιμότερο να κάνεις μια φειδωλότερη διαχείριση στο πορτοφόλι σου, ενώ το τρέξιμο με τις υποχρεώσεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά είναι έντονο.
ΙΧΘΥΕΣ
Φλερτ και γνωριμίες, παράλληλα με εντονότερη ενασχόληση με τα του οίκου.
Μια βοηθητική εβδομάδα για τις υποθέσεις σου, με τις Τετάρτη και Πέμπτη να είναι οι πιο βοηθητικές για να προετοιμάσεις τα βήματά σου, ενώ την Κυριακή ο Ήλιος περνώντας στους Διδύμους εγκαινιάζει μια περίοδο που ασχολείσαι εντονότερα με το σπίτι, την οικογένεια ή την ακίνητη περιουσία σου, σαφώς όμως η σιγουριά παίζει πλέον πρωταρχικό ρόλο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι τα μισά της εβδομάδας πλησιάζεις ευκολότερα το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, χάρη στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος, ενώ γενικότερα ο Ερμής επιστρέφει σε μια πιο φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας περισσότερη εξωστρέφεια, φλερτ, γνωριμίες, συναντήσεις κι επικοινωνία. Κάποια αγαπημένα σου πρόσωπα όμως σε χρειάζονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά την εύνοια που υπάρχει στον τομέα της καριέρας σου, αυτή η εβδομάδα είναι απαγορευτική για οικονομικά ανοίγματα, αν δεν έχεις υπολογίσει την παραμικρή λεπτομέρεια.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template