ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Σήμερα το πρωί οι καταστάσεις σε πιέζουν αρκετά, ενώ παράλληλα η ανασφάλειά σου εντείνει τα θέματα που σε απασχολούν, βάζοντας σε κίνδυνο την εικόνα που προωθείς προς τα έξω. Εντούτοις, από το απόγευμα και μετά είσαι αρκετά πιο εξωστρεφής και εστιάζεις στους στόχους που έχεις θέσει. Μάλιστα, προς το βράδυ μπορείς να βρεις σημαντικούς συμμάχους για τις υποθέσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, είσαι σε μια βοηθητική περίοδο για τα προσωπικά χάρη στις παρέες σου, ενώ σήμερα τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος παίζουν σημαντικό ρόλο. Του δευτέρου προσπαθείς να σταθεροποιήσεις τα προσωπικά σου. Αντίθετα, του τρίτου θα πρέπει να προσέχεις έντονες διενέξεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απόφυγε να έρθεις σε σύγκρουση με πρόσωπα κύρους σήμερα το πρωί, ενώ αργότερα είναι προτιμότερο να δράσεις σαν μέλος μιας ομάδας, παρά ατομικά. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα των οικονομικών σου, φέρνοντας νέες εξελίξεις στο προσεχές διάστημα.
ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα το πρωί μπορείς να προωθήσεις τα θέματα που σε απασχολούν, ωστόσο μην είσαι εριστικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ από το απόγευμα και μετά, ασχολείσαι περισσότερο με τις υποχρεώσεις που έχεις. Παράλληλα όμως ο Ερμής από σήμερα επιστρέφει στο δικό σου ζώδιο και σου αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο που υπήρχε γύρω σου το προηγούμενο διάστημα, καθώς επίσης και τα δυσμενή ή ευμενή σχόλια που γίνονταν για σένα, ενώ παράλληλα τονίζονται τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προτίμησε τη διπλωματική οδό για να επιλύσεις τις διαφορές σου, ενώ αργότερα μέσα στην ημέρα έχεις αρκετές κοινωνικές προσκλήσεις που καλείσαι να δώσεις το παρόν, ακόμη κι αν μοιάζει περισσότερο σαν υποχρέωση, παρά σαν ευχαρίστηση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες για σταθεροποίηση μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ είναι προτιμότερο να είσαι συνεπής σε όσα έχεις αναλάβει, ώστε να μην δίνεις λαβές για σχόλια σε βάρος σου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Από το απόγευμα και μετά, η Σελήνη περνά σε ένα αρκετά πιο φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, έτσι λοιπόν μπορείς να προωθήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν με περισσότερη άνεση, ενώ παράλληλα κάνεις σημαντικά βήματα για να υλοποιήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Έτσι λοιπόν, καλείσαι να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία για νομικές, διαδικαστικές υποθέσεις που τρέχουν ή για επαφές με εξωτερικό.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα ερωτικά σου ζητήματα έχουν μπει σε τροχιά κίνησης και μετά από μια περίοδο εντάσεων. Πρόσεξε όμως γιατί ο κυβερνήτης σου Ερμής από σήμερα επιστρέφει στο προηγούμενο από το δικό σου ζώδιο, έτσι λοιπόν εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο ώστε να μη δίνεις λαβές για δυσμενή σχόλια.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το σημερινό πρωινό δεν ευνοεί τα οικονομικά ανοίγματα, οπότε ενδεχομένως να είναι προτιμότερο για σένα να μεταθέσεις τα σημαντικά ζητήματα για αργότερα μέσα στην ημέρα. Γενικότερα όμως όσο προχωρά η ημέρα, μπορείς να καταφέρεις αρκετά στη δουλειά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι αρκετά πιεστικό για σένα, καθώς δυσκολεύεσαι να συγχρονιστείς με τα θέλω των άλλων, έτσι έχεις την τάση να δημιουργείς εντάσεις ή και διενέξεις με τη στάση σου, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, ενώ αργότερα από το απόγευμα και μετά, προσπαθείς να κινείς τα νήματα των εξελίξεων ανάλογα με τις δικές σου επιθυμίες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά κτητικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και δεν αφήνεις αρκετή ελευθερία κινήσεων, παρόλα αυτά η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσεις πιο ουσιαστικά τα πρόσωπα της οικογένειάς σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα επιστρέφει σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, τονίζοντας τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, ενώ παράλληλα σου δίνει σημαντικές πληροφορίες για να προωθήσεις τους στόχους σου, όμως σήμερα θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με τις επαφές σου με πρόσωπα κύρους ή προϊστάμενους.
ΛΕΩΝ
Σήμερα το πρωί είσαι ιδιαίτερα αγχωμένος με τις τρέχουσες συνθήκες στο πρόγραμμά σου και ασχολείσαι με πρακτικές λεπτομέρειες, ωστόσο κάπου χάνεσαι μέσα στις εκκρεμότητες και δυσκολεύεσαι να βάλεις σε τάξη τις υποθέσεις σου, ωστόσο από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνώντας απέναντί σου, φέρνει στο προσκήνιο τους άλλους και τις υποθέσεις που τους απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αργότερα μέσα στην ημέρα μπορείς να προσεγγίσεις με περισσότερη άνεση το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, καθώς επικοινωνείς με μεγαλύτερη ευκολία τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου, γενικότερα όμως ακολουθείς τους άλλους, καθώς εκείνοι διαμορφώνουν το τοπίο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα επιστρέφει στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, δίνει το κατάλληλο έδαφος για να προσεγγίσεις στο επόμενο διάστημα ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέχεις περισσότερο με όσα λες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ο Ερμής επιστρέφει από σήμερα σε μια πιο βοηθητική θέση για το ζώδιό σου, φέρνοντας τις κατάλληλες γνωριμίες αλλά και τις σωστές πληροφορίες τη στιγμή που τις χρειάζεσαι, για να προωθήσεις διαδικαστικές υποθέσεις, επαφές με το νόμο ή το εξωτερικό, ζητήματα σπουδών αν σπουδάζεις, αλλά και γενικότερα πιο ευχάριστο τρόπο σκέψης, γενικότερα όμως σήμερα η σημερινή ημέρα για σένα χαρακτηρίζεται ουδέτερη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα πρέπει να αφήσεις τη δηκτική σου πλευρά στην άκρη και να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου όπου σου ζητηθεί, ενώ παράλληλα, δεν αποκλείεται να υπάρχουν διαφορετικές οτπικές γωνίες ανάμεσα σε σένα και τους άλλους, γεγονός που δημιουργεί προστριβές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οφειλές σε απασχολούν έντονα και καταβάλλεις πολλές προσπάθειες ώστε να φανείς συνεπής, γενικότερα όμως μπορείς να βγεις ωφελημένος μέσα από την οικονομική ενίσχυση που σου προσφέρουν τρίτοι, μέσα από δανεικά ή επιχορηγήσεις.
ΖΥΓΟΣ
Το ξεκίνημα της σημερινής ημέρας είναι αρκετά πιεστικό για σένα, καθώς η ενασχόληση με τις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας σε φορτίζει, ειδικά αν είσαι γεννημένος το τρίτο δεκαήμερο, ενώ αργότερα από το απόγευμα και έπειτα η Σελήνη περνώντας σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις με ευκολία τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς το απόγευμα να δείξεις όσα έχεις κατακτήσει μέσα σου όλο αυτό το διάστημα, ενώ μετά το απόγευμα ασχολείσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα που μονοπωλούν το ενδιαφέρον σου, καθώς εσύ αποζητάς τη συντροφιά τους για να μοιραστείς όμορφες στιγμές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα κάνεις συζητήσεις για οικονομικά τρίτων που αγγίζουν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι με την επιστροφή του Ερμή στον Ταύρο, ενώ παράλληλα ρυθμίζεις διαδικαστικά θέματα που σχετίζονται με τις οφειλές σου ή τις οικονομικές σου υποχρεώσεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα το πρωί είναι προτιμότερο να είσαι αρκετά μετρημένος με τις κινήσεις σου και τυπικός με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει, ενώ παράλληλα θα πρέπει να είσαι περισσότερο διαλλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Από το απόγευμα κι έπειτα όμως η προσοχή σου στρέφεται σε οικογενειακές σου υποθέσεις ή ζητήματα που αφορούν το σπίτι.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέχρι το μεσημέρι το κλίμα παραμένει πιο θετικό για τις δικές σου υποθέσεις στα προσωπικά, γενικότερα από σήμερα ο Ερμής επιστρέφει απέναντί σου και φέρνει εύνοια στην επικοινωνία των διαπροσωπικών σου σχέσεων, ενώ νέες γνωριμίες ή επαφές είναι ένα πιθανό σενάριο για πολλούς εκπροσώπους του ζωδίου σου. Πάντως υπάρχει περισσότερη ευκολία στην επικοινωνία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις σημαντικές συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα, ενώ μπορείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδα, ακόμη και με ανορθόδοξο τρόπο. Επιπλέον, καταβάλλεις πολλές προσπάθειες στο εργασιακό σου περιβάλλον κι αυτό λειτουργεί υπέρ σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Από το απόγευμα και μετά είσαι περισσότερο εξωστρεφής και νιώθεις την ανάγκη να μοιραστείς το χρόνο σου με πρόσωπα από το κοντινό σου περιβάλλον. Γενικότερα βρίσκεσαι σε μια ιδιαίτερα βοηθητική περίοδο, ακόμη κι αν υπάρχουν κάποια μέτωπα που πρέπει να διευθετήσεις. Προώθησε λοιπόν τα σχέδιά σου και εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου που σε καθοδηγεί.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά είναι ο τομέας που μπορείς σήμερα να επενδύσεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, καθώς μπορείς με περισσότερη άνεση να στείλεις μηνύματα, να πάρεις τηλέφωνα, να κανονίσεις συναντήσεις και γενικότερα να επικοινωνήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής από σήμερα επιστρέφει σε μια θέση που ευνοεί τις προσπάθειες που κάνεις στη δουλειά, ενώ χειρίζεσαι καλύτερα πρακτικές λεπτομέρειες στο εργασιακό περιβάλλον. Γενικότερα όμως μπορείς να επικοινωνείς πλέον πιο άνετα με συναδέλφους.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σημερινό πρωινό είναι αρκετά πιεστικό και προειδοποιεί για εντάσεις, ειδικά αν είσαι γεννημένος τις τελευταίες μέρες του ζωδίου, ενώ από το απόγευμα και μετά, το υπόλοιπο της ημέρας κυλά πιο ομαλά και σου δίνει τη δυνατότητα να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα. Μάλιστα, προχωρώντας προς το βράδυ, μπορείς να καταφέρεις πολλά και να σταθεροποιήσεις τα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Ερμής αλλάζει θέση σήμερα και επιστρέφει στον τομέα των ερωτικών σου φέρνοντας ειδήσεις, μηνύματα, πρόσωπα, συναντήσεις με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ εγκαινιάζεται μια περίοδος που προσεγγίζεις πιο εύκολα το άτομο που σε ενδιαφέρει. Γενικότερα όμως περνάς σε μια πιο καλή φάση, αρκεί να αφήσεις τις υπερβολές στην άκρη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το απόγευμα είναι ιδανικό για να ρυθμίσεις οικονομικές υποθέσεις, ενώ προσεγγίζεις πιο εύκολα πρόσωπα που έχουν λόγο στη δουλειά σου. Παρόλα αυτά είναι προτιμότερο να αποφεύγεις τα ρίσκα που δεν έχεις μελετήσει αρκετά.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα το πρωί η διάθεσή σου είναι αρκετά εσωστρεφής και ακόμη και η παραμικρή ενασχόλησή σου με λεπτομέρειες και ζητήματα της καθημερινότητας σε εξαντλεί και σε αγχώνει, ωστόσο από το απόγευμα και μετά η Σελήνη περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ προς το βράδυ μπορείς να σχεδιάσεις νέα βήματα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το οικείο περιβάλλον πρωταγωνιστεί στις αποφάσεις σου μέχρι το μεσημέρι, αργότερα όμως σου είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Επίσης, σήμερα ο Ερμής επιστρέφει στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, φέρνοντάς σε πιο κοντά στους οικείους σου, δυσχεραίνοντας όμως την επικοινωνία σου με τους υπόλοιπους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απόφυγε μετά το απόγευμα τα περιττά έξοδα, ενώ το πρωί θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με τους χειρισμούς που κάνεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, με τους συναδέλφους, τους πελάτες ή τους υφιστάμενούς σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα το πρωί συναντάς κάποια εμπόδια στην προσπάθειά σου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια, ενώ παράλληλα ενδεχομένως να πρέπει να καταβάλλεις αρκετό κόπο σε οτιδήποτε σχετίζεται με συλλογικές προσπάθειες. Αργότερα, από το απόγευμα και μετά είσαι πιο εσωστρεφής και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον ελεύθερο χρόνο στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που φέρνει εξελίξεις αλλά και ερωτηματικά στα προσωπικά και αυτό γίνεται αντιληπτό και στο ξεκίνημα της σημερινής ημέρας, αργότερα όμως σήμερα επιζητάς περισσότερη ασφάλεια στις σχέσεις σου. Επίσης σήμερα ο Ερμής επιστρέφει σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας έτσι την πιο επικοινωνιακή σου πλευρά στην επιφάνεια, ενώ σε βοηθά ιδιαίτερα σε συζητήσεις, επαφές και συμφωνίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς να βγεις ωφελημένος από τις οικονομικές υποθέσεις τρίτων, ενώ ταυτόχρονα κάνεις συζητήσεις γύρω από οικονομικά θέματα. Γενικότερα είσαι αρκετά εστιασμένος στο οικονομικό κομμάτι και καταφέρνεις αρκετά, αρκεί να είσαι ρεαλιστής και συνετός.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template