ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 19 Μαΐου 2017

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...
ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα κυλά σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, παρά τις διενέξεις που υπάρχουν στο κοντινό σου περιβάλλον, ειδικά αν είσαι γεννημένος τον Απρίλιο. Γενικότερα όμως μπορείς να περιμένεις βοήθεια σήμερα ακόμη κι αν δεν είχες υπολογίσει σε αυτό, ενώ παράλληλα είναι μια ευνοϊκή ημέρα για να μείνεις μακριά από τη ρουτίνα της πραγματικότητας και να ξεκουραστείς, αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο, θα πρέπει να βρεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και στους δικούς σου, καθώς η ζυγαριά δεν είναι πάντα σταθερή κι εσύ καλείσαι να δείξεις την αμερόληπτη πλευρά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην προβείς σε βιαστικές αποφάσεις αυτό το διάστημα, παρότι είσαι πιο προστατευμένος από τα δύσκολα. Επιπλέον σήμερα ενισχύεσαι οικονομικά μέσω κινήσεων που κάνουν τρίτοι και αφορούν έμμεσα και το δικό σου πορτοφόλι.
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα φέρνει στο δρόμο σου πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν να βρεις διεξόδους στις υποθέσεις που σε απασχολούν, ενώ γενικότερα μπορείς να προωθήσεις τα ζητήματα που έχεις κατά νου, περισσότερο μέσω της συλλογικής προσπάθειας, παρά με μεμονωμένες ατομικές πρωτοβουλίες. Γενικότερα λοιπόν σήμερα είναι μια ημέρα ευκαιριών για σένα και θα πρέπει να τις αδράξεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια περίεργη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς θα πρέπει να μελετάς προσεκτικά τις κινήσεις που κάνεις, ενώ η ανασφάλειά σου και ο φόβος για το επόμενο βήμα είναι το στοιχείο εκείνο που βάζει τρικλοποδιά στις σχέσεις. Επίσης, θα πρέπει να εστιάζεις λιγότερα σε ό,τι σου λείπει και περισσότερο σε αυτά που έχεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά είναι εκείνα που φρενάρουν τους στόχους που έχεις θέσει, έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να είσαι πιο συγκρατημένος, μένοντας μακριά από μεγαλεπήβολα σχέδια που τελικά σου κοστίζουν.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα φέρνει πολλές ευκαιρίες για σένα ώστε να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις που εδώ και καιρό έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα, ενώ γενικότερα μπορείς να καταφέρεις πολλά σε υποχρεώσεις πρακτικής φύσεως. Μπορείς λοιπόν να βελτιώσεις την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, δοθέντος ότι δεν θα παρασυρθείς σε εντάσεις ή παρορμητικές αποφάσεις, καθώς το παρασκήνιο είναι έντονο, με τον Ερμή στο προηγούμενο ζώδιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα πρέπει καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό το πλαίσιο στο οποίο κινείσαι σήμερα και προσπαθείς να κρατήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα σε αυτά που σε ευχαριστούν και αυτά που καλείσαι να κάνεις, ενώ παράλληλα είναι αρκετά έντονες και οι κοινωνικές σου επαφές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, όσο προωθείς τις φιλοδοξίες σου και πετυχαίνεις περισσότερα σε επίπεδο καριέρας. Μπορείς λοιπόν σήμερα να συμβουλευτείς πρόσωπα κύρους για τα επόμενα βήματά σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη σήμερα σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα που βρίσκονται μακριά κι έχεις καιρό να δεις, ενώ γενικότερα είναι μια ημέρα που ευνοεί τις διαδικαστικές υποθέσεις. Άλλωστε βρίσκεσαι σε μια περίοδο που θέλεις να ανοίξεις τα φτερά σου και να διευρύνεις τους ορίζοντές σας, ωστόσο θα πρέπει να μείνεις μακριά από απερίσκεπτες ενέργειες που τελικά λειτουργούν εναντίον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις την αίσθηση ότι άτομα στα οποία παλιότερα μπορούσες να βασιστείς, τώρα κρατούν τις αποστάσεις από σένα. Γενικότερα όμως η σημερινή ημέρα φέρνει και την εύνοια της τύχης μέσα από τα αγαπημένα σου πρόσωπα, φρόντισε λοιπόν να επωφεληθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικές υποθέσεις που αφορούν τρίτους και σχετίζονται έμμεσα με σένα μοιάζουν να μην προχωρούν αρκετά, ενώ αν έχεις οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχεις τακτοποιήσει, ενδεχομένως να κληθείς τις βάλεις σε μια σειρά.
ΛΕΩΝ
Μέσα στη σημερινή ημέρα προσπαθείς να έχεις τον έλεγχο στα ζητήματα που σε απασχολούν και προσπαθείς να υπολογίσεις τις κινήσεις σου με χειρουργική ακρίβεια, παρόλα αυτά οι στόχοι σου τρέχουν πιο μπροστά από το τωρινό πλαίσιο κι ενδεχομένως να απογοητευτείς αν ελπίζεις να υλοποιηθούν άμεσα. Επίσης μέσα στην ημέρα προσπαθείς να φτάσεις στο βάθος των καταστάσεων που γίνονται γύρω σου. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ 
Θα πρέπει να φανείς πιο διαλλακτικός με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, είτε είναι φίλοι, είτε είναι το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς κρατάς μια αμείλικτη στάση που τελικά σε απομακρύνει και βαθαίνει τα χάσματα, ειδικά αν είσαι γεννημένος στις αρχές Αυγούστου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οικονομικές υποθέσεις τρίτων ενισχύουν και το δικό σου πορτοφόλι και μέσω της βοήθειας που εισπράττεις μπορείς να βάλεις σε τάξη τις υποχρεώσεις σου, πρόσεξε όμως να κάνεις και σωστή διαχείριση για τις μελλοντικές σου ανάγκες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στη σημερινή ημέρα οι άλλοι συνεχίζουν να διαμορφώνουν το τοπίο και σε σχέση με τη χθεσινή ημέρα, οι υποθέσεις σου κυλούν πιο ευχάριστα. Ωστόσο μην παραμελείς να δίνεις τη δέουσα προσοχή στις υποχρεώσεις που εκκρεμούν, γενικότερα όμως πρόκειται για μια ημέρα ευκαιριών, αφού μέσω σημαντικών συμμάχων δίπλα σου, μπορείς να διευθετήσεις τις υποθέσεις που σε απασχολούν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το πρόγραμμα της καθημερινότητας είναι αρκετά φορτωμένο, ωστόσο σήμερα σε περιμένει μια ευχάριστη είδηση ή μια ευχάριστη εξέλιξη πάνω σε προσωπικά ζητήματα. Είσαι άλλωστε σε μια τέτοια περίοδο που βάζεις μέσα σου τα πράγματα σε σειρά, με πολλές ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι επαφές σου με πρόσωπα κύρους θα πρέπει να είναι πιο μετρημένες αυτή την περίοδο κι αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται σήμερα, είναι προτιμότερο να μην παρασύρεσαι σε εντάσεις με προϊστάμενους ή συναδέλφους στο εργασιακό σου περιβάλλον.
ΖΥΓΟΣ

Προσπαθείς να διευθετήσεις τις υποθέσεις ρουτίνας που εκκρεμούν, ενώ παράλληλα βάζεις σε τάξη τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας. Θυμήσου λοιπόν πως η σημερινή ημέρα σου δίνει πολλές ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, ακόμη κι αν εσύ τα αντιμετωπίζεις ως βαρετά. Άλλωστε θα πρέπει να είσαι τυπικός στις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου είναι αρκετά μπερδεμένα καθώς τα αγαπημένα σου πρόσωπα έχουν πολύ σημαντικά θέματα που τους απασχολούν, γεγονός που επηρεάζει έμμεσα και τη δική σου συναισθημετική κατάσταση, ενώ γενικότερα παρότι υπάρχει κινητικότητα στα προσωπικά σου, χάρη στην Αφροδίτη στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μπορείς σήμερα να διευθετήσεις κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή και οφειλές, ενώ μέσα στο εργασιακό περιβάλλον σήμερα είσαι αρκετά παραγωγικός και αυτό λειτουργεί υπέρ σου. Παράλληλα, η τύχη συνεχίζει να ευνοεί τα δημιουργικά σχέδια που έχεις στα σκαριά.
ΣΚΟΡΠΙΟ
Σ
Η σημερινή ημέρα κινείται σε αρκετά βοηθητικούς ρυθμούς για τα δικά σου θέλω, καθώς η Σελήνη από φιλική θέση μαρτυρά πως μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά, ενώ παράλληλα υπάρχουν μέσα στον ορίζοντα της ημέρας ευχάριστες εκπλήξεις. Μπορείς λοιπόν να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια και να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε απασχολεί, ακόμη κι αν είναι προσωρινές. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να μοιραστείς ευχάριστες στιγμές με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ παράλληλα υπάρχουν ευκαιρίες για διασκέδαση. Πρόσεξε όμως τις επαφές σου με οικογενειακά πρόσωπα, ενώ σε μια βαθύτερη ανάγνωση, κάνεις ουσιαστικά βήματα για να διορθώσεις κακώς κείμενα σε μια σχέση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η υπερβολή και η υπερεκτίμηση των δυνατοτήτων σου είναι στοιχεία που χτυπούν το καμπανάκι σε οφειλές και οικονομικές σου υποχρεώσεις, ενώ θα πρέπει να προσέχεις την προσέγγιση προσώπων κύρους.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Παρά το γεγονός ότι το βλέμμα σου παραμένει εστιασμένο στις υποθέσεις του σπιτιού και της οικογένειας, σήμερα έχεις μια σημαντική υποστήριξη από εκεί που δεν το περίμενες και μπορείς απρόσμενα να βρεις διεξόδους σε ζητήματα που σε απασχολούν. Άλλωστε, μπορείς να κάνεις διορθωτικές κινήσεις, αρκεί να μην παρασυρθείς από παρορμητισμούς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά εστιασμένος στη δική σου φωνή και οπτική γωνία, γεγονός που δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ γενικότερα είσαι πλέον σε μια περίοδο που ενώ έχει πολλές ευχάριστες στιγμές, ευκαιρίες για φλερτ, το κλίμα είναι αρκετά μπερδεμένο, καθώς ο Άρης απέναντί σου φέρνει προστριβές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Βρίσκεσαι σε περίοδο που δεν ευνοούνται τα ρίσκα και οι βεβιασμένες αποφάσεις, οπότε είναι προτιμότερο ενδεχομένως να βαδίσεις σε δοκιμασμένες συνταγές που ελαχιστοποιούν το στοιχείο του κινδύνου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα βοηθητική για σένα, που σταθεροποιεί τα σχέδιά σου και σε ωθεί σε σωστά κανάλια, ενώ οι συνθήκες σήμερα σε βοηθούν να επιτύχεις τους στόχους σου, μέσα από την επικοινωνία και τις επαφές που κάνεις. Γενικότερα όμως είναι μια καλή ημέρα για να επικοινωνήσεις τις ιδέες σου και να βρεις θετική ανταπόκριση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μέσα από τις επαφές, τις συναντήσεις και τις συζητήσεις που κάνεις, παίρνεις σημαντικές πληροφορίες, ενώ παράλληλα τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε βοηθούν να κάνεις σημαντικά βήματα προς τα εμπρός στα αισθηματικά σου. Πάντως, στον ορίζοντα της ημέρας δεν λείπουν οι ευχάριστες εκπλήξεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις στο εργασιακό περιβάλλον, ενώ είναι προτιμότερο να αφήσεις στην άκρη της διενέξεις από το χώρο της δουλειάς. Επιπλέον, στα οικονομικά σου πιέζεσαι αρκετά, λόγω οφειλών που τρέχουν.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η σημερινή ημέρα σου δίνει ευκαιρίες για να τακτοποιήσεις ζητήματα πρακτικής φύσεως, ακόμη κι αν αυτό γίνεται χωρίς να το είχες προσχεδιάσει. Γενικότερα πρόκειται για μια ημέρα που κυλά σε ήσυχους ρυθμούς, παρά το ότι οι μπαταρίες σου πλέον είναι γεμάτες κι εσύ έχεις όρεξη να εργαστείς πάνω στα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετά με τα προσωπικά σου, ωστόσο το κλίμα παραμένει έντονο με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς οι απαιτήσεις που συναντάς είναι πολλές και δεν είναι λίγες οι φορές που γίνονται στις σχέσεις σου αλλαγές στο σκηνικό. Θα πρέπει λοιπόν να αναζητήσεις μια πιο αντικειμενική ματιά για να σου δώσει κατευθύνσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχει έρθει η ώρα να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου, ωστόσο εσύ μοιάζεις να κινείσαι στην αντίθετη κατεύθυνση, κάνοντας πολλά έξοδα. Το σίγουρο είναι ότι οι ευκαιρίες σου παρουσιάζονται, ακόμη και σε επίπεδο καριέρας.
ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη βρίσκεται σήμερα στο δικό σου ζώδιο και σου προσφέρει τη δυνατότητα να προωθήσεις τις δικές σου προσωπικές υποθέσεις και να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να υλοποιήσεις κάποια πράγματα που έχεις κατά νου, ωστόσο ενώ θέλεις να κάνεις κάποια νέα ξεκινήματα, είναι πιθανό να προσπαθείς συνεχώς να έχεις την έγκριση των άλλων, αφού λείπει η απόλυτη εμπιστοσύνη στις δικές σου δυνάμεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θέλεις να κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί και παίρνεις πολλές πρωτοβουλίες, ενώ στηρίζεσαι στα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος, τα οποία έχουν να σου δώσουν κατεύθυνση για το πώς να κινηθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εκμεταλλεύσου όποια ευκαιρία σου παρουσιάζεται αυτό το διάστημα, δοθέντος ότι θα κινηθείς δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου, ενώ παράλληλα αν είσαι γεννημένος μέσα Μαρτίου, είναι μια καλή στιγμή για να αφήσεις στην άκρη όσα σε κρατούν πίσω.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template