ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 20 Μαΐου 2017

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει αρκετά εσωστρεφή και προσπαθείς να αφουγκραστείς τις τωρινές καταστάσεις για να αποφασίσεις πώς θα δράσεις. Ωστόσο υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που σε μπερδεύουν σε αδιέξοδα, ενώ εσύ από την άλλη είσαι ιδιαίτερα εριστικός με τους κοντινούς σου ανθρώπους. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός σήμερα στις μετακινήσεις σου, αλλά και στις συζητήσεις που θα κάνεις, κυρίως μέχρι αργά το απόγευμα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προβληματίζεσαι έντονα από γεγονότα που συμβαίνουν σε πρόσωπα του περίγυρού σου ή και συγγενείς, τα οποία σε επηρεάζουν έμμεσα. Επίσης, μια συμφωνία στην οποία είχες επενδύσει, ενδεχομένως να μην εξελίσσεται όπως θα ήθελες, ενώ υπάρχουν παρόλα αυτά ευκαιρίες για να κινηθείς.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Ο Ερμής στον τομέα των οικονομικών σου υπόσχεται ευκαιρίες για να προωθήσεις όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με το πορτοφόλι, προσοχή όμως σε περιττές αγορές. Σήμερα πάντως πρόσεξε το παρασκήνιο!
ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή ημέρα δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου και να ασχοληθείς με συλλογικές προσπάθειες, ωστόσο υπάρχουν σημαντικά εμπόδια πρακτικής φύσεως που βάζουν εν μέρει φρένο στις δικές σου επιδιώξεις, όμως υπάρχουν πρόσωπα δίπλα σου που φέρνουν διεξόδους εκεί που εσύ αναζητάς λύσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Απόφυγε να είσαι ιδιαίτερα κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφού έτσι περιορίζεις την έκφραση του άλλου ατόμου και αυτό οδηγεί σε συγκρούσεις, ενώ θα πρέπει παράλληλα να είσαι περισσότερο ευέλικτος στις υποθέσεις που θα αντιμετωπίσεις σήμερα. Άλλωστε η επικοινωνία με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, είναι το κλειδί.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά είναι εκείνα που αποτελούν το μεγάλο αγκάθι και σου στερούν τη δυνατότητα στην παρούσα φάση να πραγματοποιήσεις όσα ονειρεύεσαι, ωστόσο θα πρέπει να βάλεις κι εσύ μια σειρά στον τρόπο που τα διαχειρίζεσαι.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα απαιτητική για σένα, καθώς η Σελήνη περνώντας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τον Άρη στο δικό σου ζώδιο, κάτι που για σένα μαρτυρά πως οι ενέργειες που κάνεις ενδεχομένως να θέσουν σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι μια αρκετά έντονη περίοδος και εσύ αντιδράς παρορμητικά με την παραμικρή αφορμή που θα σου δοθεί και σήμερα καλείσαι να βάλεις νερό στο κρασί σου, γενικότερα όμως ο κυβερνήτης σου Ερμής στο προηγούμενο ζώδιο σε κάνει να βλέπεις πιο μπερδεμένα τα πράγματα και οι περίπλοκες καταστάσεις συνεχίζονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τοποθετώντας τη δυναμική σου σε δημιουργικά κανάλια μπορείς να καταφέρεις πολλά, ειδικά σε πρακτικό επίπεδο, αρκεί να έχεις συγχρονιστεί με τις τωρινές συνθήκες. Επίσης απόφυγε τη λήψη σημαντικών αποφάσεων ως προς την καριέρα ή πρόσωπα κύρους.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα φέρνει κάποιες αναστατώσεις, δεν λείπουν όμως και τα θετικά σημεία που εκμεταλλευόμενος αυτά μπορείς να ωφεληθείς,. Ωστόσο ένα πιθανό σενάριο για σένα είναι υπάρχει η πιθανότητα να σε αφήσουν ξεκρέμαστο πρόσωπα στα οποία υπολόγιζες, αφού εμπιστεύεσαι την τύχη παραπάνω από όσο πρέπει ή κάποια πρόσωπα που σε περιβάλλουν κι αυτό οδηγεί σε απογοητεύσεις ή σε εμπλέκει σε μπελάδες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η υπεραισιοδοξία και η ανάγκη σου για ανοίγματα σε οδηγεί σε βιαστικές αποφάσεις που τελικά μπορεί να μετανιώσεις, ενώ θα πρέπει να προφυλάσσεις περισσότερο τα νώτα σου από τις κακοτοπιές και τις παρασκηνιακές ενέργειες σε βάρος σου. Οι οικείοι σου είναι εκεί για σένα και οι φίλοι σου είναι εκείνοι που φέρνουν ευκαιρίες στα προσωπικά σου, ειδικά πρόσωπα που έχεις να δεις καιρό.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι καθόλα τυπικός, αλλά και καθόλα νομότυπος με τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και άδραξε τις ευκαιρίες που σου δίνονται για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.
ΛΕΩΝ
Υπάρχουν σημαντικές ανατροπές στα σχέδιά σου μέσα στον ορίζοντα της σημερινής ημέρας, παρότι σήμερα προσπαθείς να επανακτήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Έτσι λοιπόν είναι προτιμότερο να κατευθύνεις τις προσπάθειές σου σε δημιουργικά κανάλια όπου μπορείς να δεις απτό αποτέλεσμα, αντί να ξοδεύεσαι σε παιχνίδια εντυπώσεων και εξουσίας στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι σχέσεις με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον ενδεχομένως να οδηγηθούν στα άκρα σήμερα, καθώς αισθάνεσαι πως δεν συμπνέουν οι απόψεις σας, ενώ παράλληλα είσαι ιδιαίτερα δεσποτικός κι ελεγκτικός απέναντι στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Δείξε κατανόηση και άσε την επικοινωνία λοιπόν να σας φέρει πιο κοντά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Χρειάζεται να εντείνεις τις προσπάθειές σου για να δεις συλλογικές υποθέσεις να προχωρούν, ωστόσο η σημερινή ημέρα είναι σχεδόν απαγορευτική για τη διαχείριση οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα μοιάζει αρκετά κουραστική για σένα, καθώς ο Άρης σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τη Σελήνη απέναντί σου, στοιχείο που μαρτυρά πως οι πολλές υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει αυτό το διάστημα, σε αποκόπτουν από τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ γενικότερα οι τωρινές συνθήκες μοιάζουν να σε πιέζουν ιδιαίτερα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Σεπτέμβριο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ωστόσο όπως είναι τώρα διαμορφωμένο το υπάρχον πλαίσιο σήμερα, σε απομακρύνει από τα προσωπικά σου, λόγω φυσικής ή συναισθηματικής απόστασης. Αν όμως είσαι ήδη σε σχέση, μπορείς να απολαύσεις συναισθήματα σταθερότητας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Στα επαγγελματικά προτίμησε να αποφύγεις οποιαδήποτε κίνηση που δεν έχεις μελετήσει καλά, ενώ γενικότερα θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που προωθείς προς τα έξω, στις κοινωνικές σου επαφές.
 
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή ημέρα φέρνει τις υποθέσεις ρουτίνας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου, ωστόσο νιώθεις να πνίγεσαι από όλες αυτές τις βαρετές εκκρεμότητες και αντιδράς σπασμωδικά απέναντι στον κάθε περιορισμό, ενώ υπάρχει έντονα το ενδεχόμενο να παρασυρθείς σε επιπόλαιες ή απερίσκεπτες ενέργειες. Φρόντισε λοιπόν να ασχοληθείς μόνο με τα σημαντικά και να φροντίσεις την υγεία σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα επικριτικός σήμερα με τους γύρω σου, αλλά η γοητεία σου παραμένει αυξημένη. Από την άλλη, η Αφροδίτη από τον Κριό φέρνει για σένα ευκαιρίες στα προσωπικά, μην ξεχνάς όμως να δείχνεις περισσότερη και κατανόηση και στα θέλω των άλλων.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στο εργασιακό σου περιβάλλον, ενώ γενικότερα φρόντισε να είσαι όσο πιο συνεπής μπορείς. Άλλωστε υπάρχουν και ευκαιρίες ανάπτυξης στα οικονομικά, χάρη σε πληροφορίες που παίρνεις.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα χρειάζεται από την πλευρά σου λεπτότερους χειρισμούς, παρότι έχει πολλές ευκαιρίες από τις οποίες μπορείς να βγεις ωφελημένος. Απόφυγε όμως παρορμητικές κινήσεις πάνω σε δημιουργικά σου σχέδια, καθώς υπάρχουν ανατροπές που δεν είχες υπολογίσει. Επιπλέον αν συνεργάζεσαι με άλλα πρόσωπα για τις υποθέσεις σου, ενδεχομένως να δυσκολευτείς να συγχρονίσεις τα διαφορετικά σου θέλω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Τα προσωπικά σου σήμερα είναι μια σημαντική προτεραιότητα για σένα, που όμως βαδίζουν πάνω σε εύθραυστες ισορροπίες, καθώς από τη μια είσαι πολύ δοτικός και εξωστρεφής, αλλά από την άλλη θυμώνεις και εκρήγνυσαι όταν οι άλλοι αντιδρούν σε αυτά που εσύ έχεις κατά νου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι οικονομικές σου υποχρεώσεις μοιάζουν να λειτουργούν σαν τεράστια εμπόδια και οι οφειλές ή τα χρέη πιέζουν έντονα τα σχέδια που έχεις κατά νου, όμως εσύ κρατάς τις λύσεις στα χέρια σου, αρκεί να το συνειδητοποιήσεις.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Μια αρκετά πιεστική ημέρα η σημερινή καθώς η προσοχή σου είναι στραμμένη στα ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι ή την οικογένεια, τα οποία σε προβληματίζουν έντονα. Είναι λοιπόν προτιμότερο να αποφύγεις σήμερα τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, καθώς η ανάγκη σου για ασφάλεια, αλλά και η βιασύνη για λύσεις εδώ και τώρα, οδηγούν σε σημαντικά λάθη. Προτίμησε λοιπόν να ζητήσεις και τη στήριξη τρίτων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σου φέρνει ηλεκτρισμένο κλίμα και λίγο πιο έντονες καταστάσεις στα αισθηματικά, θα πρέπει λοιπόν να οπλιστείς με σύνεση και ψυχραιμία για να αντιμετωπίσεις τις προκλήσεις που έρχονται και που δοκιμάζουν την ανάγκη σου για σιγουριά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να είσαι λιγότερο εριστικός απέναντι στους συνεργάτες σου, ενώ οι τάσεις υπερβολής από μέρους σου δε λείπουν. Επίσης, βάλε νερό στο κρασί σου και στον τομέα των πελατών ή των προμηθευτών.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μολονότι η σημερινή ημέρα έχει για σένα πολλές δυνατότητες τις οποίες εκμεταλλεύεσαι για να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, υπάρχουν πολύ έντονες προκλήσεις στην καθημερινότητά σου, κυρίως με τις υποχρεώσεις και τα ζητήματα πρακτικής φύσεως που εκκρεμούν. Επιπλέον, θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός στις μετακινήσεις σου και μην αμελείς την φροντίδα της υγείας σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι να αφήσεις τους εγωισμούς στην άκρη και να αφουγκραστείς σαν καλός ακροατής όλα όσα έχουν να σου πουν οι κοντινοί σου άνθρωποι, ενώ γενικότερα είναι μια καλή ημέρα για να αδράξεις ευκαιρίες επικοινωνίας που σου παρουσιάζονται.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους στη δουλειά ή το εργασιακό περιβάλλον, με συναδέλφους, πελάτες ή προμηθευτές, αν ανήκεις σε εκείνους που εργάζονται, άλλωστε είσαι σε μια περίοδο που η καριέρα είναι σημαντική προτεραιότητα.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Μολονότι η σημερινή ημέρα δεν είναι δυσαρμονική για σένα και κινείται σε γνώριμα επίπεδα, υπάρχει μέσα σου η αίσθηση ότι δεν σε στηρίζουν αρκετά κυρίως ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια, ωστόσο να θυμάσαι πως έχεις αφήσει να διαιωνίζονται δύσκολες καταστάσεις κι εσύ καλείσαι να κάνεις τομές για ένα καλύτερο μέλλον, παρά τις αρχικά επίπονες αλλαγές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι αρκετά ερωτικός σήμερα, παρά τις αντιξοότητες, ωστόσο τα προσωπικά σου δεν μένουν ανεπηρέαστα από την επιρροή της ημέρας, έτσι λοιπόν συναντάς πολλές δυσκολίες στις επαφές σου με τα αγαπημένα σου πρόσωπα και αν είσαι γονιός, να θυμάσαι πως σήμερα οι ανάγκες του παιδιού σου είναι αυξημένες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά πλήττονται επίσης από τον έντονο χαρακτήρα της ημέρας, απόφυγε λοιπόν οποιοδήποτε μεγαλεπήβολο σχέδιο που σχετίζεται με την τσέπη και το πορτοφόλι σου.
ΙΧΘΥΕΣ
Η Σελήνη παραμένοντας στο δικό σου ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο τις υποθέσεις σου, ωστόσο οι δυσμενής όψη που σχηματίζει με τον Άρη, μαρτυρά πως κάποιες ανασφάλειες σε κρατούν δέσμιο στο παρελθόν, ενώ παράλληλα υπάρχουν και πιεστικά ζητήματα στο σπίτι και την οικογένεια. Επιπλέον γίνεται μια σημαντική αλλαγή στο οικείο περιβάλλον, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το Μάρτιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι υποθέσεις των κοντινών σου ανθρώπων φέρνουν πονοκέφαλο και υπάρχουν πράγματα που είναι έξω από τη σφαίρα της δικής σου επιρροής, γεγονός που σου δένει τα χέρια, ενώ καλείσαι ταυτόχρονα να αναλάβεις τις ευθύνες που σου αναλογούν σε μια υπόθεση. Είναι λοιπόν προφανές πως είναι προτιμότερο να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρά τον απαιτητικό χαρακτήρα της σημερινής ημέρας, εσύ καταφέρνεις να βρεις διεξόδους, ωστόσο είναι προτιμότερο να αποφύγεις τη λήψη σημαντικών αποφάσεων, τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει το τοπίο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template