ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 21 Μαΐου 2017

Κυριακή 21 Μαΐου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ..

ΚΡΙΟΣ
Η Σελήνη σήμερα περνά στο δικό σου ζώδιο, φέρνοντας στο προσκήνιο όσα προετοίμαζες το προηγούμενο διάστημα, ενώ παράλληλα η σημερινή ημέρα σου δίνει τη δυνατότητα να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά σε μια πιο βοηθητική θέση για το δικό σου ζώδιο, φέρνοντας περισσότερες γνωριμίες και εύνοια στην επικοινωνία με τους γύρω σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρά το γεγονός ότι πρόκειται για μια αρκετά βοηθητική ημέρα για τα προσωπικά σου, θα πρέπει να δίνεις χώρο και στις ανάγκες των άλλων, σε συναισθηματικό ή υλικό επίπεδο, ενώ είναι μια καλή ευκαιρία για να ακούσεις όσα έχει να σου πει το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Επιπλέον, μπορείς από σήμερα να επικοινωνείς πιο εύκολα τις ιδέες σου στους άλλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι επιρρεπής σε σπατάλες, σε μια περίοδο που θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τους χειρισμούς που κάνεις ως προς τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, παρόλα αυτά το τοπίο σταδιακά ξεκαθαρίζει.
ΤΑΥΡΟΣ
Η διάθεσή σου σήμερα είναι πιο εσωστρεφής και έχεις ανάγκη από χρόνο με τον εαυτό σου, καθώς η πολυκοσμία σου εξαντλεί. Παράλληλα όμως σου δίνεται η δυνατότητα να προετοιμάσεις σημαντικές υποθέσεις για το προσεχές διάστημα, ενώ ταυτόχρονα μπορείς να ξεκουραστείς, αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Προτιμάς να μείνεις μόνος σήμερα ή με τα πολύ δικά σου άτομα, μακριά από την βουή της πολυκοσμίας, θα πρέπει όμως να είσαι περισσότερο διαλλακτικός στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Θυμήσου επίσης ότι οι φίλοι σου διαδραματίζουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Από σήμερα ο Ήλιος εγκαταλείπει το δικό σου ζώδιο και περνά στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τα οικονομικά, οπότε κι εσύ εστιάζεις περισσότερο εκεί τις ενέργειές σου, αξίζει όμως να θυμάσαι πως για την ώρα είναι προτιμότερο να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Η σημερινή ημέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να κυνηγήσεις τους στόχους σου, παρότι υπάρχουν τάσης υπερβολής σήμερα πάνω στους χειρισμούς που κάνεις για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Το σημαντικότερο όμως νέο της ημέρας είναι πως ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο εγκαινιάζοντας μια περίοδο όπου τα δικά σου προσωπικά ζητήματα γίνονται η προτεραιότητά σου, ενώ έρχονται στο προσκήνιο όλα όσα προετοίμαζες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι σου σήμερα διαδραματίζουν ένα ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο στις υποθέσεις σου, ενώ εσύ μπορείς να γεφυρώσεις τα χάσματα που υπάρχουν στις σχέσεις σου χάρη στη διπλωματικότητά σου. Δεν είναι όμως λίγες οι φορές που παρασύρεσαι σε βιαστικές κινήσεις με τον Άρη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Οι συλλογικές προσπάθειες σήμερα αποδίδουν περισσότερο, ενώ σήμερα μπορείς να στηριχτείς στις ομαδικές πρωτοβουλίες, και κάνεις συζητήσεις για οικονομικά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η σημερινή ημέρα φέρνει την κοινωνική σου ζωή στο προσκήνιο, ενώ οι προσκλήσεις σήμερα είναι αρκετές, ωστόσο παράλληλα υπάρχουν πολλές υποχρεώσεις στις οποίες καλείσαι να φανείς συνεπής. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους και αυτό για σένα σημαίνει πως περνάς σε μια περίοδο όπου προετοιμάζεις τα επόμενα βήματά σου μυστικά, ενώ παράλληλα είσαι πιο εσωστρεφής στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τις καταστάσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα δεν δίνει το βοηθητικό πλαίσιο εκείνο που χρειάζεσαι ώστε να νιώθεις πληρότητα στα προσωπικά, έτσι λοιπόν στρέφεσαι σε ήδη γνώριμες καταστάσεις και σε ανθρώπους που θεωρείς δικούς σου για κάλυψη των συναισθηματικών σου αναγκών.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα έξοδα αυτό το διάστημα συνεχίζουν να τρέχουν, ωστόσο εσύ καταφέρνεις με τις δικές σου προσπάθειες να διατηρείς ένα κλίμα πιο ευχάριστο στο εργασιακό περιβάλλον. Το παρασκήνιο όμως δε λείπει, δεν λείπουν όμως και οι σημαντικές ευκαιρίες χάρη στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν.
ΛΕΩΝ
Η Σελήνη σήμερα περνά σε μια αρκετά πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, δίνοντάς σου την ευκαιρία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου, αλλά και να διευθετήσεις με περισσότερη ευκολία κάποια διαδικαστικά θέματα που σε απασχολούν. Παράλληλα όμως, από σήμερα ο κυβερνήτης σου Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση για το δικό σου ζώδιο, που σε βοηθά να κατακτήσεις πιο εύκολα τους στόχους που έχεις θέσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η διάθεσή σου είναι περισσότερο εξωστρεφής, παρότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε επιπόλαιες κινήσεις που σου εκθέτουν. Σε γενικές γραμμές όμως αν οι σχέσεις σου είχαν δοκιμαστεί το προηγούμενο διάστημα μπορείς σήμερα να κάνεις σημαντικά βήματα προς τα μπροστά γεφυρώνοντας τις αντιθέσεις που υπάρχουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Πρόσωπα του οικείου σου περιβάλλοντος ενισχύουν τις προσπάθειές σου να βάλεις τάξη στις οικονομικές σου υποχρεώσεις, ενώ θα πρέπει να φανείς πιο διαλλακτικός με τους συνεργάτες.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Είναι προτιμότερο σήμερα να είσαι περισσότερο διαλλακτικός στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, ενώ έχεις ανάγκη να αισθάνεσαι πως εσύ χειρίζεσαι τις καταστάσεις για να νιώθεις ασφαλής. Επίσης, από σήμερα ο Ήλιος περνά στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, πράγμα που σημαίνει πως εστιάζεις περισσότερο τις προσπάθειές σου στην επίτευξη των φιλοδοξιών που έχεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν οι καταστάσεις στα προσωπικά σου είναι αρκετά μπερδεμένες, ενδεχομένως ήρθε η ώρα να βάλεις τα πράγματα σε σειρά, παίρνοντας αποφάσεις, ενώ γενικότερα είναι αρκετά σταθερή περίοδος στα προσωπικά κι εσύ διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Επικεντρώνεις τις προσπάθειές σου σε οικονομικά ανοίγματα που σχεδιάζεις, ενώ παράλληλα σήμερα προσπαθείς να ρυθμίσεις οικονομικές υποχρεώσεις και οφειλές σε τρίτους, ωστόσο είσαι επιρρεπής και σε σπατάλες, παρά το γεγονός ότι έχεις πολύ καλές προοπτικές με τα οικονομικά σου.
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη σήμερα παίρνει θέση απέναντί σου και φέρνει τα θέλω των άλλων, αλλά και τις υποθέσεις που τους απασχολούν στο προσκήνιο. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα εγκαινιάζεται μια πιο ευχάριστη περίοδος για σένα καθώς ο Ήλιος περνά σε μια πιο φιλική θέση προς το δικό σου ζώδιο, πράγμα που σημαίνει πως διευθετείς τις υποθέσεις σου με περισσότερη άνεση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Δίνεις πολύ μεγάλη αξία στο κατά πόσο αναγνωρίζονται όσα προσφέρεις μέσα στη σχέση, ωστόσο κάπου δυσκολεύεσαι να δείξεις υπομονή, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε απογοητεύσεις και εντάσεις, γενικότερα όμως οι καταστάσεις προχωρούν!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Διαδικαστικά ζητήματα, επαφές με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή υποθέσεις που σχετίζονται με εξωτερικό μπορούν να τακτοποιηθούν ευκολότερα, ενώ σήμερα η διαίσθησή σου είναι ιδιαίτερα τονισμένη. Σε γενικές γραμμές πρόκειται για μια βοηθητική ημέρα για τα σχέδιά σου, η οποία φέρνει σημαντικούς ανθρώπους στο δρόμο σου ως συμμάχους.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η σημερινή ημέρα στρέφει το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς στον ελεύθερο χρόνο που έχεις θα πρέπει να βάλεις σε μια σειρά όλες εκείνες τις υποθέσεις ρουτίνας, κυρίως πρακτικής φύσεως. Επιπλέον, από σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους, στοιχείο που για σένα σημαίνει ότι προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για όσα γίνονται, ενώ ξεκινάς και μια βαθύτερη ενδοσκόπηση.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Θα πρέπει να φροντίσεις και τον οργανισμό σου, αλλά και την υγεία σου γενικότερα, ενώ από σήμερα θα μπορούσες να εντάξεις στους ρυθμούς σου πιο υγιεινές συνήθειες. Γενικότερα όμως, είσαι αρκετά αδιάλλακτος ως προς τον τρόπο που προσεγγίζεις τα αισθηματικά σου, τα οποία έχουν μια σημαντική ευκαιρία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν σημαντικές δυνατότητες αυτή την περίοδο. Επίσης, γενικότερα από σήμερα εστιάζεις περισσότερο στις οικονομικές σου οφειλές και προσπαθείς να βρεις την καλύτερη δυνατή λύση, πρόσεξε όμως τις βιαστικές αποφάσεις που τελικά σου κοστίζουν.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα η διάθεσή σου είναι πιο εξωστρεφής κι εσύ βρίσκεις χρόνο μέσα στο γεμάτο πρόγραμμά σου για να διασκεδάσεις, παρέα με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, ενώ παράλληλα η σημερινή ημέρα σου δίνει αρκετές ευκαιρίες για να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Ταυτόχρονα όμως, από σήμερα ο Ήλιος περνά απέναντί σου, για να τονίσει τη σημασία των άλλων στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η νέα θέση του Ήλιου στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δίνει πρόσφορο έδαφος για τα ερωτικά σου, καθώς εκεί είναι το σημείο που εστιάζεις τις προσπάθειές σου. Γενικότερα όμως μπορείς μέσα από το διάλογο και την διπλωματική προσέγγιση να καταφέρεις πολλά, καθώς είσαι σε μια ιδιαίτερα απαιτητική περίοδο για τα προσωπικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτιμάς τις ατομικές πρωτοβουλίες από τις συλλογικές προσπάθειες σήμερα, ενώ είσαι αρκετά επιρρεπής σε έξοδα για λόγους ψυχαγωγίας ή αγορών. Μπορείς όμως σταδιακά να σταθεροποιήσεις τις καταστάσεις μέσα από τις δικές σου προσπάθειες, ενώ υλοποιείς δημιουργικά σχέδια.
 
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σήμερα την προσοχή σου μονοπωλούν τα ζητήματα του σπιτιού και των προσώπων του οικογενειακού σου περιβάλλοντος, παρότι και σήμερα δεν λείπουν οι υπερβολές από μέρους σου. Γενικότερα όμως προσπαθείς να βρεις σημεία αναφοράς μέσα στην ημέρα που σου παρέχουν το αίσθημα της ασφάλειας, εντούτοις, από σήμερα ξεκινά ένα διάστημα που προσπαθείς να τακτοποιήσεις πρακτικά ζητήματα και να λύσεις υποθέσεις καθημερινότητας.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις ανάγκη από συναισθηματική σιγουριά και στρέφεσαι στα δικά σου πρόσωπα για την κάλυψη ακόμη και των πιο ασήμαντων πραγμάτων, που όμως για σένα έχουν σημαντικό ρόλο. Παράλληλα η διάθεσή σου είναι πιο εσωστρεφής κι εσύ περισσότερο επιφυλακτικός με τα άτομα που σε περιβάλλουν.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μολονότι δυσκολεύεσαι ακόμη να ρυθμίσεις κάποιες πρακτικές λεπτομέρειες, βρίσκεις διέξοδο, ωστόσο από σήμερα εγκαινιάζεται μια περίοδος όπου ρίχνεις περισσότερο βάρος στην καθημερινότητα της δουλειάς, στις υποχρεώσεις ρουτίνας που έχεις και γενικότερα το εργασιακό σου περιβάλλον γίνεται προτεραιότητα.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα σε βρίσκει περισσότερο εξωστρεφή κι έχεις την ανάγκη να κάνεις συζητήσεις, να δεις κόσμο, να κανονίσεις συναντήσεις και επαφές, ενώ παράλληλα σου δίνεται η δυνατότητα να προσεγγίσεις πιο εύκολα τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, συλλέγοντας παράλληλα και σημαντικές πληροφορίες. Ταυτόχρονα, από σήμερα ο Ήλιος περνώντας στους Διδύμους, σε βοηθά περισσότερο να τακτοποιήσεις τις υποθέσεις σου και να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Καλείσαι σήμερα να κινηθείς σε συγκεκριμένες νόρμες και να παίξεις σύμφωνα με τους κανόνες που θέτουν άλλοι για σένα, όσο κι αν αυτό μοιάζει έξω από τα νερά σου. Παρόλα αυτά, θυμήσου ότι η νέα θέση του Ήλιου φέρνει νέα πνοή και στα αισθηματικά σου, κυρίως για τους γεννημένους τον Ιανουάριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το κλίμα στις συνεργασίες σου παραμένει αρκετά ηλεκτρισμένο, εντούτοις εσύ εστιάζεις τις ενέργειές σου στην προώθηση των επαγγελματικών, και της καριέρας γενικότερα, ενώ επιδιώκεις την σταθεροποίηση στα οικονομικά, βάζοντας σε μια σειρά τις τρέχουσες υποχρεώσεις.
ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα έχεις ανάγκη από ένα πιο σταθερό πλαίσιο για να κινηθείς, μετά την έντονη ημέρα, έτσι εκμεταλλεύεσαι κάθε κενό που υπάρχει στο πρόγραμμά σου για να ηρεμήσεις και να χαλαρώσεις. Παράλληλα όμως από σήμερα ο Ήλιος περνά στους Διδύμους, το οποίο για σένα σημαίνει ότι το σπίτι και η οικογένεια αποκτούν ιδιαίτερη σημασία κι εσύ εστιάζεις τις προσπάθειές σου σε αυτούς τους τομείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Σήμερα μπορείς να στηριχτείς σε φίλους που μπορούν να δουν πιο αντικειμενικά τις καταστάσεις, καθώς εσύ παραμένεις εστιασμένος στη δική σου φωνή, ενώ παράλληλα θα πρέπει να δίνεις περισσότερο χώρο στους γύρω σου να αναπτύξουν δικιά τους πρωτοβουλία, καθώς είσαι αρκετά κτητικός με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και αντιδράς έντονα όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά είναι η πρώτη σου προτεραιότητα για σήμερα και προσπαθείς να διευθετήσεις με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις σου, προσοχή όμως σε διενέξεις με πρόσωπα κύρους.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template