Rosanna Arkle-Χρεώνει ακριβώς 2.100 ευρώ…

Κυριακή 7 Μαΐου 2017

Η σέξι Rosanna Arkle είναι μοντέλο και η σχέση της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε κάτι παραπάνω από καλή.
Έχει ήδη βγάλει μία περιουσία.
Κατάφερε να μετατρέψει την ενασχόλησή της με τα social media και το Instagram σε δουλειά πλήρους απασχόλησης, η οποία της αποφέρει μέχρι και 2100 ευρώ για κάθε ποστάρισμά της!


Η πανέμορφη Νεοζηλανδή που πρόσφατα αγόρασε και σπίτι από τα έσοδα της από το Instagram, θέλησε να μοιραστεί τα μυστικά της επιτυχίας, ώστε και άλλοι να μπορέσουν να πετύχουν – αν είναι δυνατόν – το ίδιο.

Η 28χρονη καλλονή βέβαια έχει ήδη 3,1 εκατομμύρια followers στο Instagram και κερδίζει χιλιάδες ευρώ μέσω τοποθέτησης προϊόντων στις φωτογραφίες της, με την ίδια να πίνει πρωτεϊνούχα ποτά, να βουρτσίζει τα δόντια της ή να πίνει νερό Fiji, μεταξύ πολλών άλλων.

H Rosanna έχει φιλοξενηθεί στο παρελθόν στις σελίδες περιοδικών όπως το Playboy, το Sports Illustrated και το Zoo, ενώ είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα ριάλιτι σόου που αφορούσε Νεοζηλανδούς που κυνηγούσαν τα όνειρά τους στην Αυστραλία.

Όπως είπε η ίδια για την επιτυχία της: «Εξαρτάται αποκλειστικά από πόσους followers έχεις και πόσα αποφασίζεις να χρεώσεις».


Σύμφωνα με τη Rosanna, τέσσερις συμβουλές για να επιτύχεις ό,τι και εκείνη είναι:
1. Να ποστάρεις μεταξύ 6:30 και 9 το βράδυ, ή νωρίς το πρωί πριν πας για δουλειά
2. Να υπάρχει αλληλεπίδραση με τους followers, όπως π.χ. να κάνεις ερωτήσεις τύπου «Από πού είναι οι followers μου» ή να τους ζητάς να κάνουν tag τους φίλους τους
3. Να επενδυσεις σε μια κάμερα καλής ποιότητας, με WiFi ώστε να στέλνει κατευθείαν τις φωτογραφίες στο κινητό σου
4. Να φροντίζεις οι φωτογραφίες σου να είναι πολύ καλής ποιότητας

Σύμφωνα με τα στατιστικά της Rosanna θα πρέπει να κερδίζεις περίπου ένα ευρώ για κάθε 1000 followers που διαθέτεις, σε κάθε ποστάρισμα που περιλαμβάνει διαφήμιση προϊόντος.

«Δε νομίζω ότι είμαι διαφορετική από τα άλλα μοντέλα του Instagram που υπάρχουν. Απλά είχα πάντα ένα πάθος με την φωτογραφία. Το Facebook μου είχε ήδη αρκετούς φίλους από τη παρουσία μου στο ριάλιτι, όμως ήταν μια συγκεκριμένη φώτο που μέσα σε μία νύχτα με πήγε από τους 600 χιλιάδες followers σε περισσότερους από ένα εκατομμύριο!» ανέφερε.

Βέβαια δεν είναι η μοναδική που έχει αξιοποιήσει τη δυναμική της στο Instagram. Η Μπιγιονσέ χρεώνει ακόμη και 940.000 ευρώ για κάθε ποστάρισμα, την ώρα που ταξιδιωτικοί μπλόγκερς κερδίζουν εκατοντάδες ευρώ για κάθε φωτογραφία. απο το newsauto.gr

Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template