ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 22 Μαΐου 2017

Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη παραμένοντας στο δικό σου ζώδιο συναντά την θελκτική Αφροδίτη δίνοντάς σου έναν αέρα γοητείας και την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν με καλή διάθεση, ωστόσο είναι πολλές οι υποχρεώσεις που σε πιέζουν, ενώ οι συνθήκες σε καλούν να κινηθείς μέσα σε συγκεκριμένες νόρμες, κάτι που τελικά δημιουργεί μια έντονη σύγκρουση μέσα σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Στις δυσκολίες που συναντάς δεν είσαι μόνος, καθώς έχεις στο πλευρό σου τα αγαπημένα σου πρόσωπα που σε στηρίζουν, ενώ παρά τις αντιξοότητες, εσύ καταφέρνεις να προσεγγίσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Κράτα όμως χαμηλούς τους τόνους, ώστε να αποφύγεις ακραίες αντιδράσεις που δεν είχες προβλέψει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μην αμελείς την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων και των υποχρεώσεων που έχεις αναλάβει, ειδικά ως προς το επαγγελματικό κομμάτι, ενώ ένα πιθανό σενάριο είναι πως πρόσωπα έχουν αυξημένες απαιτήσεις από σένα και αυτό σε φορτίζει.
ΤΑΥΡΟΣ
Προτιμάς σήμερα να αφήσεις τις υποχρεώσεις σου στην άκρη και να βρεις χρόνο στο πρόγραμμά σου για να ξεκουραστείς, ωστόσο υπάρχουν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες που σε απασχολούν έντονα και απαιτούν μέρος από το χρόνο σου για να διευθετηθούν. Μπορείς όμως να στηριχτείς στη διαίσθησή σου για να βρεις λύσεις σε διαδικαστικά ζητήματα που σε προβληματίζουν.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αποφεύγεις σήμερα την βαρετή πολυκοσμία και τις επαφές ρουτίνας, αφού προτιμάς να είσαι με δικούς σου ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν, ωστόσο παράλληλα αποφεύγεις και κάποιες υποθέσεις που βρίσκονται σε εκκρεμότητα. Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν σημαντικές ευκαιρίες στη συναισθηματική σου ζωή, έστω κι αν είναι σε μυστικό επίπεδο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα, νιώθεις πως το εργασιακό περιβάλλον και η δουλειά σε εξαντλούν, ενώ ένα πιθανό σενάριο για σήμερα είναι πως επωμίζεσαι και ευθύνες τρίτων, πέρα από τις δικές σου. Επίσης, μην ξεχνάς να δείξεις ρεαλισμό και με τα οικονομικά σου.
ΔΙΔΥΜΟ
Ι
Η σημερινή ημέρα παρότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, εντούτοις υπάρχουν κάποια πράγματα που πρέπει να προσέξεις. Κυνηγάς σήμερα κάποιους στόχους που έχεις θέσει, όμως κάνεις μεγαλεπήβολα σχέδια, αφήνοντας ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας στην τύχη. Επιπλέον, υπάρχουν και κάποιες λεπτομέρειες πρακτικής φύσεως που καλείσαι να διευθετήσεις, για να έχεις τελικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αυτή την περίοδο τα δικά σου θέλω αποτελούν μια σημαντική προτεραιότητα, ωστόσο κρατάς πολλά πράγματα για τον εαυτό σου και δεν μαρτυράς όσα σκέφτεσαι. Επίσης, οι φίλοι είναι εκείνοι που διαδραματίζουν ρόλο σήμερα στα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπάθησε να φανείς συνεπής με οικονομικές σου υποχρεώσεις αλλά και τις κινήσεις σου στα οικονομικά γενικότερα, καθώς τα έξοδα τρέχουν, ενώ παράλληλα θα πρέπει να κρατήσεις τις ισορροπίες στις συνεργασίες σου με πρόσωπα κύρους ή εργοδότες, με τον Άρη στο ζώδιό σου.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο κυβερνήτης σου, η Σελήνη σήμερα από το ζενίθ του ωροσκοπίου σου σχηματίζει και κάποιες δυσμενείς όψεις, στοιχείο που σε προειδοποιεί για λάθος εκτιμήσεις και ενέργειες που σε εκθέτουν στα μάτια τρίτων, και παρότι προσπαθείς να βρίσκεσαι εσύ στο τιμόνι των εξελίξεων, τελικά είναι άλλοι εκείνοι που ορίζουν την έκβαση των υποθέσεών σου, εσύ όμως καλείσαι να φερθείς λογικά ώστε να μη βάλεις σε κίνδυνο την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Υπάρχουν ανατροπές στις κοινωνικές σου επαφές και βγαίνεις κερδισμένοι συμμαχώντας με τη σύνεση και κρατώντας χαμηλούς τους τόνους. Παράλληλα όμως δυσκολεύεσαι αρκετά να κρατήσεις τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου είναι ο τομέας που μπορείτε να επενδύσεις, ωστόσο σήμερα θα πρέπει να είσαι συνεπής με τις υποχρεώσεις σου και να αφήσεις στην άκρη προστριβές με ανθρώπους που έχουν λόγο στη δουλειά σου.
ΛΕΩΝ
Μια βοηθητική ημέρα η σημερινή για τα σχέδιά σου, παρότι λες σήμερα παραπάνω από όσα πρέπει, ενώ οι υπερβολές στον τρόπο που διαχειρίζεσαι διαδικαστικές υποθέσεις, ζητήματα σπουδών ή επαφές με εξωτερικό, σε κάνουν να μοιάζεις στους γύρω σου αρκετά απερίσκεπτος. Παρόλα αυτά η ζωντάνια σου δεν μειώνεται στο ελάχιστο, το μόνο όμως που θα πρέπει να προσέξεις σήμερα είναι να είσαι συνεπής με όσα έχεις αναλάβει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Σελήνη μαζί με την Αφροδίτη από μια φιλική θέση φέρνει ευκαιρίες στα προσωπικά, είτε είσαι ήδη σε σχέση αναζωπυρώνοντας τη φλόγα, είτε είσαι ελεύθερος φέρνοντας νέες γνωριμίες. Μην αμελείς όμως και τις υποχρεώσεις απέναντι στα πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο που χειρίζεσαι τις υποθέσεις σου, καθώς το κλίμα σήμερα ευνοεί έντονες ρήξεις με πελάτες, υφιστάμενους ή συναδέλφους.
 
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Προσπαθείς να αποκτήσεις εσύ τον έλεγχο των καταστάσεων, καθώς είσαι σε μια περίοδο αρκετά απαιτητική που έχεις να διευθετήσεις πολλές υποθέσεις. Παρόλα αυτά έχεις σήμερα κλειστεί λιγάκι στον εαυτό σου και περνάς από φίλτρα όλα τα ερεθίσματα που εισπράττεις από το περιβάλλον σου, προσπαθώντας να δεις πίσω από τις λέξεις και τα κίνητρα των άλλων.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αφήσει κάποιες υποχρεώσεις απέναντι σε δικούς σου ανθρώπους να βρίσκονται σε εκκρεμότητα, ενώ παράλληλα ακροβατείς μέσα σε κάποιες καταστάσεις στα προσωπικά, ειδικά αν έχεις γεννηθεί αρχές Σεπτεμβρίου, όπου και έχεις καθοριστικά διλήμματα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθείς να βάλεις σε μια τάξη τις οφειλές σου, ωστόσο αντιμετωπίζεις τις οικονομικές σου υποθέσεις κάπως απερίσκεπτα ή και επιπόλαια. Επιπλέον, είναι προτιμότερο να προσέξεις περισσότερο στον τρόπο που προσεγγίζεις οικονομικές υποθέσεις τρίτων που αφορούν και το δικό σου πορτοφόλι.
ΖΥΓΟΣ
Η Σελήνη απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων σε δυσαρμονικές όψεις, δείχνει πως κάνεις κάποιες υπερβολές στον τρόπο που προσεγγίζεις τους άλλους σήμερα, κυρίως επειδή δεν είσαι διατεθειμένος να δεις τις καταστάσεις μέσα από τα δικά τους μάτια και μένεις προσκολλημένος στις δικές σου θέσεις. Παρόλα αυτά αυτό δεν σε εμποδίζει τελικά να βρεις διεξόδους σε ό,τι σε προβληματίζει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Εγκλωβίζεσαι στην ανάγκη σου για ασφάλεια και σιγουριά, που μοιάζει εμμονική, το οποίο με τη σειρά του οδηγεί σε σπασμωδικές αντιδράσεις από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που νιώθει πως περιορίζεις τις ελευθερίες του. Η Αφροδίτη όμως απέναντί σου καταφέρνει να αμβλύνει τις διαφορές σας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Απόφυγε τα ρίσκα και προσπάθησε να υλοποιήσεις τους στόχους που έχεις θέσει, ενώ μπορείς να επενδύσεις στα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος σε περίπτωση που χρειάζεσαι βοήθεια.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η προσοχή σου είναι προσανατολισμένη στις υποθέσεις της καθημερινότητας που εκκρεμούν, καθώς επίσης και στις υποχρεώσεις ρουτίνας που καλείσαι να διευθετήσεις. Ωστόσο δυσκολεύεσαι αρκετά να συγκεντρωθείς σε μικρές λεπτομέρειες των ζητημάτων αυτών, καθώς είναι πολλές οι φορές που ο νους σου ταξιδεύει σε πολλά. Παράλληλα όμως υπάρχουν και κάποιες πρακτικές δυσκολίες που δημιουργούν εμπόδια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις αφήσει τα προσωπικά σου σε δεύτερη μοίρα καθώς επενδύεις περισσότερο στις σχέσεις με τους οικείους σου, ωστόσο οι συνθήκες απαιτούν από σένα να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε τάξη, διορθώνοντας τα κακώς κείμενα και αφήνοντας στην άκρη τις αυταπάτες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Λες έξω από τα δόντια όσα σκέπτεσαι και αυτό ενδεχομένως να δυσαρεστεί αρκετούς, ενώ η περίοδος αυτή είναι πιεστική για τα οικονομικά σου, ωστόσο μπορείς να προσεγγίσεις αυτό το διάστημα πρόσωπα κύρους με τα αιτήματά σου.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Σελήνη σήμερα παρότι βρίσκεται σε μια ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, σχηματίζει και κάποιες δυσαρμονικές όψεις, στοιχείο που μαρτυρά πως υπάρχουν ανατροπές στα δημιουργικά σου σχέδια. Εντούτοις βρίσκεις τελικά διεξόδους, αρκεί να φανείς περισσότερο ευέλικτος, καθώς οι ευκαιρίες για ανάπτυξη υπάρχουν, αρκεί να τις αδράξεις και να τις εκμεταλλευτείς.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Το κλίμα στα ερωτικά σου έχει πολλά σκαμπανεβάσματα σήμερα, ενώ αν είσαι γονιός θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός με τις ανάγκες των παιδιών σου. Επίσης είναι προτιμότερο να δίνεις τον ανάλογο χώρο στα αγαπημένα σου πρόσωπα, ειδικά σε εκείνο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι προτιμότερο να μεταθέσεις τον χειρισμό των οικονομικών σου για το προσεχές διάστημα, αν μπορείς να το αποφύγεις, ενώ το παρασκήνιο δεν παύει να σου δημιουργεί προβλήματα στις υποθέσεις σου.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή ημέρα μοιάζει να σε πιέζει αρκετά, ωστόσο η στάση που κρατάς εσύ απέναντι στις δυσκολίες είναι καθοριστικός για την εξέλιξή τους, καθώς είσαι αρκετά απόλυτος και προσπαθείς να έχεις εσύ τον τελευταίο λόγο για οτιδήποτε συμβαίνει κι αυτό δημιουργεί έντονες προστριβές, ειδικά στους χειρισμούς σου πάνω σε υποθέσεις του σπιτιού ή σε ζητήματα που αφορούν πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Κράτα τους τόνους σήμερα πιο χαμηλά και μπες στη θέση των άλλων, δες τα δεδομένα και τις καταστάσεις με τα δικά τους μάτια, ώστε να βρεις τις ισορροπίες στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, χωρίς να πνίγεσαι στο δικό σου μικρόκοσμο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προσπαθείς να κάνεις σήμερα σταθερά βήματα, χωρίς όμως να εγκλωβίζεσαι σε ασφαλείς επιλογές. Άλλωστε το πορτοφόλι σου αυτή την περίοδο ενισχύεται σημαντικά χάρη σε τρίτα πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΠαρά το γεγονός ότι η σημερινή ημέρα δεν είναι ιδιαίτερα πιεστική για σένα, θα πρέπει να είσαι πιο συγκρατημένος στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγεις μια αντιδραστική συμπεριφορά απέναντι στα πρόσωπα που σε περιβάλλουν, ενώ υπάρχουν παρασκηνιακές ενέργειες που κινούν τα νήματα των εξελίξεων πέρα από τη σφαίρα της δικής σου επιρροής.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς όμως να χτίσεις γέφυρες επικοινωνίας με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν και να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν μάλιστα είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο, οι οιωνοί είναι ιδιαίτερα ευνοϊκοί για τα προσωπικά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις στον τομέα της καριέρας και θυμήσου πως μέσα από την συνετή συμπεριφορά κερδίζεις πιο εύκολα την εύνοια των προσώπων κύρους, που σε βοηθά να κατακτήσεις τους στόχους σου.
ΙΧΘΥΕΣ

Μολονότι υπολόγιζες σε μια ήρεμη και βατή ημέρα που κινείται σε γνώριμα πλαίσια, εντούτοις υπάρχουν ανατροπές στα σχέδιά σου, καθώς απρόσμενες εξελίξεις σε καλούν να αλλάξεις ρότα, όσο κι αν σήμερα είχες άλλα κατά νου. Μπορείς άλλωστε με ευκολία να τακτοποιείς ζητήματα υποχρεώσεων και καθημερινότητας αυτή την περίοδο, ειδικά αν πρόκειται για θέματα πρακτικής φύσης.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος διαδραματίζει καταλυτικό ρόλο στις εξελίξεις της προσωπικής σου ζωής κι εσύ καλείσαι να δίνεις περισσότερο χώρο κι ελευθερία κινήσεων στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, αφήνοντας στην άκρη κτητικότητες που φέρνουν ακραίες αντιδράσεις από την πλευρά του.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η σημερινή ημέρα προειδοποιεί για απρόβλεπτες εξελίξεις πάνω σε ένα οικονομικό θέμα, ενώ θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στις αγορές που θα κάνεις σήμερα, ώστε να ελαχιστοποιήσεις την πιθανότητα ρίσκου. astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template