ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ-Τα ζώδια σήμερα 25 Μαΐου 2017

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Καθημερινές αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Καριέρα,Οικονομικά θέματα,Υγεία αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...


ΚΡΙΟΣ

Νέα Σελήνη απόψε σε ένα φιλικό ζώδιο σημαίνει κάποια ευχάριστη αλλαγή στις υποθέσεις που σχετίζονται με το περιβάλλον σου, με συζητήσεις επαφές ή σημαντικές συμφωνίες, ενώ αξίζει να θυμάσαι πως με την ενισχυμένη προσπάθεια από συνεργάτες μπορείς να καταφέρεις πολλά περισσότερα. Το σίγουρο είναι πως πρέπει να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα και ρεαλισμό, αν δεν θέλεις να παρασυρθείς σε λάθη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ξεκάθαρη επικοινωνία είναι το κλειδί για να έρθεις πιο κοντά στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και απόψε μπορεί να εκπλαγείς από το πόσα μπορείς να καταφέρεις συζητώντας. Το σίγουρο είναι πάντως πως επικοινωνείς ευκολότερα τις ιδέες σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αν σκοπεύεις να κάνεις μια σημαντική επένδυση, μπορείς να στηριχτείς στους δικούς σου ανθρώπους, προσέχοντας όμως και τα «ψιλά γράμματα» στις συμφωνίες διότι το παιχνίδι μπορεί να κριθεί και εκεί.
ΤΑΥΡΟΣ
Το βλέμμα στρέφεται απόψε σε όσα σε κάνουν να νιώθεις ασφάλεια, αλλά και στα αποκτήματά σου, συναισθηματικά ή υλικά. Έτσι λοιπόν, σε ένα γενικότερο πλαίσιο είναι μια καλή μέρα για την διαχείριση των οικονομικών σου, ενώ παράλληλα δεν πρέπει να ξεχνάς πως οι Ερμής και Πλούτωνας υλοποιούν τα σχέδια των γεννημένων το τρίτο δεκαήμερο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Με μια πρώτη ανάγνωση, η μέρα είναι αρκετά σταθεροποιητική, μείνε μακριά όμως από ζήλιες και κτητικότητες. Νιώθεις άλλωστε την ανάγκη να κινηθείς σε μια πιο σταθερή βάση στον τομέα των προσωπικών και έχοντας μάθει από το παρελθόν, προσανατολίζεσαι σε πιο σίγουρες και ασφαλείς επιλογές.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στον τομέα των οικονομικών σου προλογίζει κάτι καινούργιο για το πορτοφόλι σου, είτε αυτό μεταφράζεται ως μια νέα πηγή εσόδων, είτε γενικότερα ως μια ανάσα, ωστόσο υπάρχουν πάντα παγίδες εξαιτίας κάποιων βιαστικών αποφάσεων που παίρνεις, οι οποίες όμως έχουν έντονο το στοιχείο του ρίσκου.
ΔΙΔΥΜΟΙ
Απόψε πραγματοποιείται Νέα Σελήνη στο δικό σου ζώδιο, ωθώντας σε να κάνεις νέα ξεκινήματα σε κάποιο τομέα στη ζωή σου ή γενικότερα να αλλάξεις σελίδα. Και παρότι έχεις ενέργεια αλλά και τη στήριξη από τα αγαπημένα σου πρόσωπα για να κάνεις αυτές τις αλλαγές, υπάρχει ο κίνδυνος να παρασυρθείς σε λάθος παρορμητικά συμπεράσματα, όπως μαρτυρά κι ο Άρης από το ζώδιό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη από μια φιλική θέση για το ζώδιό σου φέρνει κάποιες απρόσμενες συναντήσεις με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, γενικότερα όμως η Νέα Σελήνη που αναφέρθηκε πιο πάνω δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές ευχάριστες εκπλήξεις στα προσωπικά, ειδικά αν έχεις γενέθλια αυτές τις μέρες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η καριέρα είναι ο τομέας που θα πρέπει να δείξεις περισσότερη προσοχή στις κινήσεις σου, προσπάθησε λοιπόν να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για συμπεριφορές χειραγώγησης, ενώ παράλληλα στο εργασιακό περιβάλλον μπορείς να καταφέρετε πολλά.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται απόψε στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, σε ωθεί να προετοιμάσεις σημαντικά νέα ξεκινήματα καθώς μπορεί οι τωρινές συνθήκες να μην είναι στρωμένες με ροδοπέταλα, όμως δίχως να κοινολογείς τα σχέδιά σου μπορείς να καταφέρεις πολλά σε μυστικό επίπεδο. Ωστόσο είναι εξαιρετικά σημαντικό πως παράτυπες ενέργειες τελικά λειτουργούν εις βάρος σου, ενώ το έντονο άγχος δε λείπει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είναι πιθανό να θέλεις να αποδεσμευτείς από ενοχές και φοβίες που κουβαλάς και σε αυτό δρουν αρκετά υποστηρικτικά πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος που σε κινητοποιούν, παρότι εσύ νιώθεις πως υπάρχουν δυσκολίες να μοιραστείς τα συναισθήματά σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου έχουν περάσει αρκετά και εσύ προσπαθείς μέσα από την καριέρα να ενισχύσεις το πορτοφόλι σου, φρόντισε όμως να δείξεις περισσότερη τυπικότητα στη δουλειά και το εργασιακό περιβάλλον, δίχως παρεκτροπές.
ΛΕΩΝ
Απόψε πραγματοποιείται Νέα Σελήνη σε μια ευνοϊκή θέση του ωροσκοπίου σου που συνδέεται με τους στόχους, τους φίλους αλλά και γενικότερα τις συλλογικές προσπάθειες, φέρνοντας ευχάριστες αλλαγές, αλλά και την ώθηση να γυρίσεις σελίδα. Αυτά όμως τα νέα δεδομένα χρειάζεται μεγάλη προσοχή κυρίως λόγω βιαστικών ή παρορμητικών αποφάσεων που μαρτυρούν ότι παρασύρεσαι από τη στιγμή χωρίς να έχεις όλα τα δεδομένα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι φίλοι διαδραματίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο, ενώ μέσα από παρέες ανοίγεσαι, έχεις περισσότερη αισιοδοξία και αυτό εκπέμπεται στο περιβάλλον σου, προσελκύοντας νέα πρόσωπα, ενώ ο Δίας από μια φιλική θέση φέρνει στο πλευρό σου σημαντικούς συμμάχους, αλλά κι ευκαιρίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η εύνοια όμως της σημερινής ημέρας δεν πρέπει να σε ξεγελά καθώς χρειάζονται εξαιρετικά λεπτοί χειρισμοί από μέρους σου για τις οικονομικές σου υποχρεώσεις προς τρίτους ή προς οργανισμούς. Το σίγουρο είναι πάντως ότι δείχνεις περισσότερη ωριμότητα.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου φέρνει νέα δεδομένα για την κοινωνική σου ζωή και την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω, πρωτίστως όμως για την καριέρα σου και τα θέματα που σχετίζονται μαζί της. Επιπλέον, ένα ακόμη πιθανό σενάριο είναι πως διευρύνεις τον κοινωνικό σου περίγυρο, χάρη στην μαχητικότητα με την οποία μοιράζεσαι τις σκέψεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η περίοδος αυτή σε έχει κουράσει αρκετά, ωστόσο έχεις περάσει πλέον σε μια φάση που πολλά πράγματα εγκυμονούνται στα προσωπικά, ακόμη κι αν δεν είναι έτοιμες οι συνθήκες, ενώ δίνεις πολύ μεγάλη αξία στη δική σου ηρεμία.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Τα οικονομικά σου μοιάζουν να κινούνται ταχύτερα, οδηγώντας τις αλλαγές που περιγράφονται πιο πάνω, όμως καλείσαι να δείξεις περισσότερη αντικειμενικότητα και ρεαλισμό. Μπορείς πάντως να προσεγγίσεις πρόσωπα κύρους και να προετοιμάσεις σημαντικά ανοίγματα αν έχεις γεννηθεί τον Αύγουστο.
ΖΥΓΟΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται σε ένα ιδιαίτερα φιλικό ζώδιο προς το δικό σου, δίνοντάς σου μια νέα πνοή αισιοδοξίας, ενώ γυρνάς σελίδα σε διαδικαστικά, νομικά θέματα, υποθέσεις εξωτερικού ή σπουδών αν σπουδάζεις, χάρη στις δικές σου προσπάθειες, μετά από μια μακρά περίοδο στασιμότητας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι η τάση σου να παρακάμπτεις τις πρακτικές λεπτομέρειες που πολλές φορές είναι καθοριστικές.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η Αφροδίτη βρίσκεται για λίγο ακόμη σε μια ιδιαίτερα βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου, στέλνοντας σημαντικά πρόσωπα από το φιλικό σου περίγυρο που σε κατευθύνουν στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ως προς τους στόχους που εσύ έχεις θέσει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η ανάγκη σου να ξεφύγεις από τη ρουτίνα σε οδηγεί σε πολλές απερισκεψίες, αφήνοντας στην άκρη πολλές υποχρεώσεις σου που αργότερα θα βρεις μπροστά σου και πάλι.
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται απόψε, γίνεται σε ένα σημείο του ωροσκοπίου σου λιγότερο φανερό που αγγίζει τα οικονομικά εκείνα που συνδέονται με τρίτους, είτε πρόκειται για οφειλές, είτε για χρήματα άλλων που επηρεάζουν έμμεσα το δικό σου πορτοφόλι. Έτσι λοιπόν αυτή η Νέα Σελήνη προλογίζει κάποια νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, ενώ μπορεί η δημιουργική σου πλευρά να είναι έντονη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να έρθεις σε επαφή με τον βαθύτερο συναισθηματικό σου κόσμο και να ανακαλύψεις πρώτα τι θέλεις εσύ από τον εαυτό σου και έπειτα από μια σχέση. Δεν αποκλείεται όμως να είναι ανεβασμένη και η ερωτική σου διάθεση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κινείσαι μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και προωθείς τις ενέργειές σου καθώς στηρίζεσαι στις δικές σου δυνάμεις, αφού το παρασκήνιο γύρω σου είναι αρκετά έντονο. Παράλληλα όμως κάνεις προσπάθειες για να βελτιώσεις το κλίμα στο εργασιακό περιβάλλον.
ΤΟΞΟΤΗΣ
Απόψε πραγματοποιείται Νέα Σελήνη απέναντί σου, στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες, προλογίζοντας έτσι νέα ξεκινήματα ή νέα πρόσωπα που μπαίνουν στη ζωή σου. Ωστόσο, παρά την αποφασιστικότητα που δείχνεις για να υλοποιήσετε στόχους, υπάρχουν αφορμές που βγάζουν προς τα έξω μια πιο παρορμητική και εριστική πλευρά του εαυτού σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Νοέμβρη.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Αν είσαι μόνος ή μόνη δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνισή του ένα νέο πρόσωπο στον ορίζοντα, όμως ο χρόνος θα δείξει την εξέλιξη. Γενικότερα όμως γυρνάς σελίδα σε μια σχέση στην οποία επενδύεις, ενώ για τους δεσμευμένους υπάρχει ένα θετικό πλαίσιο, ακόμη και στις δυσκολίες.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έχεις εναποθέσει πολλές ελπίδες στις συλλογικές προσπάθειες και γι’ αυτό καταβάλλεις κάθε δυνατή προσπάθεια για να τις δεις να υλοποιούνται, πρόσεξε όμως την ανάγκη σου για ασφάλεια που τελικά γίνεται τροχοπέδη.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη στους Διδύμους μεταφράζεται για σένα ως νέα ξεκινήματα μέσα στην ρουτίνα της καθημερινότητας, ταράζοντας λίγο τα νερά. Ένα πιθανό σενάριο είναι πως τακτοποιείς κάποιες υποχρεώσεις και αναλαμβάνεις νέες, ενώ γενικότερα προσπαθείς να ρυθμίσεις εκκρεμότητες. Παράλληλα, είναι μια καλή ημέρα για να φροντίσεις την υγεία σου και να κάνεις τις κατάλληλες ενέργειες για τον οργανισμό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μολονότι χτίζεις πιο βαθιές και ουσιαστικές σχέσεις, υπάρχουν ουκ ολίγες στιγμές που η συμπεριφορά σου αλλά και ο τρόπος που μοιράζεσαι τις ιδέες σου περιπλέκει τα πράγματα δημιουργώντας παρανοήσεις. Επίσης, βρίσκεις ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά στους οικείους σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Το εργασιακό σου περιβάλλον επηρεάζεται άμεσα από την επιρροή της Νέα Σελήνης, δημιουργώντας μια νέα αφετηρία για τις δραστηριότητές σου. Μπορείς όμως να δεις το πορτοφόλι σου να γεμίζει χάρη στις ενέργειες άλλων.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για δημιουργικά σου σχέδια, για να υλοποιήσεις στόχους, αλλά και για να έρθεις πιο κοντά στα παιδιά σου αν είσαι γονιός. Επίσης, μια σημαντική έμπνευση μπορεί να υπάρχει στην ατζέντα της ημέρας και προτίμησε την σημερινή για να διαχειριστείς τις υποθέσεις σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Η ανάγκη σου για ψυχαγωγία, φλερτ και διασκέδαση είναι έντονη απόψε, ενώ θέλεις να δραπετεύσεις από την καθημερινότητα, μαζί με αγαπημένα σου πρόσωπα. Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται πάντως στο κομμάτι των προσωπικών, δείχνει πως θα μπορούσε να υπάρξει ένα σημαντικό ξεκίνημα, κυρίως για τους γεννημένους τον Ιανουάριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Μέσω της δουλειάς δημιουργείς έσοδα, τα οποία όμως δεν προλαβαίνεις να τα διαθέσεις εκεί που θα ήθελες, αφού πρέπει πρώτα να καλυφθούν έξοδα και οφειλές. Επιπλέον, κάνεις κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά με τα πρόσωπα της δουλειάς.
ΙΧΘΥΕΣ
Η σημερινή Νέα Σελήνη πραγματοποιείται στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την οικογένεια, το σπίτι ή ακόμα και την ακίνητη περιουσία, προλογίζοντας έτσι νέα ξεκινήματα σε αυτούς τους τομείς, ωστόσο οι τάσεις φυγής είναι έντονες όταν τα πράγματα. Ωστόσο είναι προτιμότερο να έχεις πάντα κατά νου πως υπάρχουν και κάποιες βιαστικές κινήσεις που δεν φέρνουν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα με τον Άρη σε θέση κόντρα, είναι καλύτερα λοιπόν να περιορίσεις την παρορμητικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Μπορείς να προωθήσεις τα προσωπικά σου σε γενικές γραμμές, ειδικά αν είσαι γεννημένος το πρώτο δεκαήμερο του ζωδίου σου, ενδεχομένως όμως απόψε να βρίσκεσαι σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση, ως προς την ψυχολογία σου, και θες να μείνεις μέσα μια περίπτωση όμως καθόλου κακή αν ζείτε μαζί με το ταίρι σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Κάνεις συζητήσεις για οικονομικά, σε μια περίοδο που ενώ ευνοούνται τα σχέδιά σου, δεν βλέπεις ακόμη άμεσα τα αποτελέσματα στο πορτοφόλι σου.  astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template