ΤΑ ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ απο 8/5 έως 14/5/2017

Δευτέρα 8 Μαΐου 2017

Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια:Καριέρα,Υγεία,Οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σου θα τα διαβάσεις εδώ...

ΚΡΙΟΣ
Μην αφήνεις τις εμμονές σου να σε εγκλωβίζουν.
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να προσπαθείς να ξεκαθαρίσεις τις βαθύτερες ανάγκες σου, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη στον Σκορπιό φέρνει στην επιφάνεια την ανάγκη σου για έλεγχο, αλλά και κάποιες εμμονές που είχες παλιότερα σε σχέση με διάφορα θέματα. Από την άλλη όμως αυτή η εβδομάδα σε καλεί να είσαι όσο πιο σαφής και ξεκάθαρος γίνεται στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς υπάρχουν κάποια κενά που αφήνουν χώρο για παρανοήσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έχεις περάσει πλέον σε μια πιο δυναμική περίοδο στα αισθηματικά, με περισσότερη ανάγκη για σιγουριά, ασφάλεια και σταθερότητα, όμως Παρασκευή και το Σάββατο η διάθεσή σου είναι πιο ανεβασμένη και θες να βλέπεις φίλους.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος της Πέμπτης φέρνει στην επιφάνεια και κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις ή οφειλές που ενδεχομένως να σε προβληματίσουν, ενώ το σαββατοκύριακο προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες με προϊστάμενους ή εργοδότες.
ΤΑΥΡΟΣ

Οι άλλοι σε κάνουν να έχεις ερωτηματικά με τις ενεργειές τους.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στα ζητήματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη απέναντι από το ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως όσους έχουν γενέθλια αυτές τις μέρες, φέρνει κάποια διλήμματα, καθώς προσπαθείς να βρεις τις ισορροπίες. Μην ξεχνάς όμως να περιορίζεις τις βιαστικές κινήσεις, καθώς είσαι επιρρεπής σε μπελάδες, ειδικά με το οικείο περιβάλλον σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι σε μια περίοδο που ευνοεί περισσότερο τόσο όσους ήδη είναι σε σχέση, αλλά και τους ελεύθερους, η πανσέληνος όμως μπορεί να φέρει και κάποια ερωτηματικά σε σχέση με τις επιλογές προσώπων που έχεις κάνει. Από την άλλη, τις μέρες Τρίτη και Κυριακή μπορείς να δεις την τύχη να σου χαμογελά καθώς είσαι πιο εξωστρεφής.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Έρχονται μπερδεμένα μηνύματα για τα οικονομικά σου, ενώ οι μέρες Παρασκευή και το Σάββατο είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για να βρεις λύσεις σε οφειλές, οικονομικές υποχρεώσεις ή ζητήματα τρίτων που σχετίζονται έμμεσα και με το δικό σου πορτοφόλι.
ΔΙΔΥΜΟΙ

Το άγχος σε οδηγεί σε λάθη.
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της ασχολείσαι με ζητήματα πρακτικής φύσης, ο Άρης από το ζώδιό σου, σε δύσκολη όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα, μαρτυρά πως ενδεχομένως αυτή τη στιγμή να μην βλέπεις καθαρά τα πράγματα κι αφουγκράζεσαι λάθος τα δεδομένα. Από την άλλη πλευρά όμως η πανσέληνος της Πέμπτης στον Σκορπιό, φέρνει κάποια πίεση μέσα στην καθημερινότητά σου και περισσότερο άγχος.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Φρόντισε να είσαι αρκετά σαφής με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και βρίσκεσαι σε μια σταθεροποιητική περίοδο, ειδικά αν έχεις γεννηθεί στις αρχές Ιουνίου. Επίσης, Παρασκευή και Σάββατο βρίσκεις πιο εύκολα ευκαιρίες για να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είναι καλύτερα να περιορίσεις την τάση σου για σπατάλες και υπερβολές, ενώ η πανσέληνος αγγίζει άμεσα τα επαγγελματικά σου, κράτησε λοιπόν ένα πιο συγκρατημένο προφίλ στις επαφές σου με συνεργάτες, υφιστάμενους, προμηθευτές ή πελάτες.
ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ευκαιρίες υπάρχουν, αρκεί να μην μαρτυράς τα σχέδιά σου.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας είναι θετικό για σένα και τις επιδιώξεις σου και η πανσέληνος της Πέμπτης σε μια ιδιαίτερα ευνοϊκή θέση δείχνει πως κορυφώνεις τις προσπάθειες που κάνεις προκειμένου να προωθήσεις τα δημιουργικά σου σχέδια. Ωστόσο, ο Άρης δυσμενώς τοποθετημένος στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σου, σημαίνει πως περνάς καλείσαι να σχεδιάζεις προσεκτικά το επόμενο βήμα σου και να μην κοινολογείς τα σχέδιά σου. Ταυτόχρονα, μείνε μακριά από επιλογές που θα προκαλούσαν αρνητικά σχόλια.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πλέον σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου υπάρχει περισσότερη στασιμότητα, λόγω της Αφροδίτης σε θέση κόντρα για το ζώδιό σου, ενώ η πανσέληνος μπορεί να δείχνει πως ένα αγαπημένο σου πρόσωπο σε χρειάζεται. Επίσης, την Κυριακή επιδιώκεις να προσεγγίσεις την άλλη πλευρά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Είσαι ιδιαίτερα παραγωγικός στο εργασιακό περιβάλλον σου την Τρίτη και την Τετάρτη, ενώ από το Σάββατο και μετά προσπαθείς να βρεις λύσεις σε οφειλές ή οικονομικές υποχρεώσεις που δεν έχουν τακτοποιηθεί.
ΛΕΩΝ

Θέματα σπιτιού ή οικογένειας στο προσκήνιο.
Η εβδομάδα αυτή ξεκινά με την προσοχή σου να είναι στραμμένη στο σπίτι και την οικογένεια, ενώ η πανσέληνος της Πέμπτης σε αυτόν τον τομέα του ωροσκοπίου σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 10 Αυγούστου και φέρνει μια αναστάτωση στο οικείο περιβάλλον, μπορεί να σε προβληματίσει. Επιπλέον, αυτή η εβδομάδα σε καλεί να δεις ρεαλιστικά τις δυνατότητες στα οικονομικά, προτού αρχίσεις να υλοποιείς τα σχέδιά σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Είσαι πλέον σε μια περίοδο που στα προσωπικά σου προετοιμάζεται εξελίξεις, ενώ η Παρασκευή και το Σάββατο είναι εξαιρετικές ημέρες για να προσεγγίσεις αγαπημένα πρόσωπα και να μοιραστείς όμορφες στιγμές. Παράλληλα όμως, περιόρισε τον παρορμητισμό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Την Δευτέρα και την Κυριακή κάνεις συζητήσεις πάνω στη δουλειά ή γενικότερα σε επαγγελματικά ζητήματα, πρόσεξε όμως τα έξοδα με τον Ποσειδώνα στον τομέα των οφειλών.
ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι υποχρεώσεις σε κουράζουν, οι γύρω σου όμως σε στηρίζουν.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας, προσπαθείς να βρεις λύσεις μέσα από συζητήσεις κι επαφές, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη σε μια φιλική θέση για το ζώδιό σου, φέρνει την ανάγκη για πιο ξεκάθαρες κουβέντες, καθώς υπάρχουν πολύ διαφορετικές απόψεις στο περιβάλλον σου κι αυτό δεν βοηθά στην υιοθέτηση της σωστής κατεύθυνσης. Επίσης, ο Άρης δυσμενώς τοποθετημένος στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με τις κοινωνικές σου επαφές και τις φιλοδοξίες σου, μαρτυρά πως πρέπει να είσαι ξεκάθαρος στην επικοινωνία σου, χωρίς να ξεφεύγεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Έρχεσαι πιο κοντά στα φιλικά σου άτομα, που φέρνουν εύνοια στα προσωπικά και καταφέρνεις περισσότερα μέσα από συλλογικές προσπάθειες, ωστόσο Παρασκευή και Σάββατο ασχολείσαι με το σπίτι, ενώ την Κυριακή έχεις ευκαιρίες για διασκέδαση και φλερτ.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προτίμησε το σαββατοκύριακο για να ασχοληθείς με τα του πορτοφολιού σου, ενώ η εβδομάδα αυτή προειδοποιεί για λάθη στην καριέρα σου, μιας και πλέον θέλεις να καταφέρεις περισσότερα και να φανείς παραγωγικός.

ΖΥΓΟΣ
Ανάγκη για σιγουριά και ασφάλεια.
Η εβδομάδα αρχίζει με εσένα να ασχολείσαι με τις υλικές ανάγκες σου την Τρίτη και την Τετάρτη, παράλληλα ο Άρης βρίσκεται σε μια θέση περισσότερο αισιόδοξη για σένα, δείχνοντας πως η τύχη είναι περισσότερο με το μέρος σου, όμως θα πρέπει να προσέξεις περισσότερο σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, πρόσωπα που βρίσκονται μακριά ή σε διαδικαστικά ζητήματα, καθώς υπάρχουν παράγοντες που δεν έχεις υπολογίσει.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Παρασκευή και το Σάββατο κάποια πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος σε απασχολούν με τις υποθέσεις τους, γενικότερα όμως αυτή την εβδομάδα βρίσκεσαι σε μια πιο βοηθητική περίοδο στα αισθηματικά, με περισσότερες κοινωνικές επαφές, ενώ εστιάζεις περισσότερο στο γόητρό σου με την Αφροδίτη και τον Ερμή απέναντί σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος την Πέμπτη στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει κάποια αναστάτωση καθώς καλείσαι να εντείνεις τις προσπάθειες που καταβάλλεις, ενώ το άγχος δε λείπει. Επίσης, την Παρασκευή και το Σάββατο προτίμησε τις δοκιμασμένες συνταγές

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άσε τα δράματα στην άκρη!
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας η προσοχή σου στρέφεται στα δικά σου θέλω, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη στο ζώδιό σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους γύρω στις 10 Νοέμβρη και φέρνει κορύφωση των ζητημάτων που σε απασχολούν αυτή την περίοδο. Γενικότερα αυτή την εβδομάδα είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για περισσότερο έλεγχο των καταστάσεων, αλλά έχεις και ευκαιρίες για να δεις τις πραγματικές σου ανάγκες.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Κυριακή μπορείς πιο άνετα να πλησιάσεις τα πρόσωπα του φιλικού σου περιβάλλοντος και να καταφέρεις περισσότερα ως μέλος μιας ομάδας, ενώ η πανσέληνος δείχνει πως μπορεί να έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους κι αυτό φέρνει πόλωση.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου, καθώς φέρνει σημαντικά νέα για τα οικονομικά σου, κυρίως σε επίπεδο οφειλών ή οικονομικών υποχρεώσεων. Επίσης, μην κάνεις βιαστικά βήματα την Πέμπτη, ακόμη κι αν τα οικονομικά ευνοούνται.
ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι άλλοι τραβούν το σκοινί.
Η εβδομάδα αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για σένα καθώς, παρότι στο ξεκίνημά της αγχώνεσαι για πράγματα που δεν προχωρούν όπως θα ήθελες, όπως μαρτυρά και η πανσέληνος την Πέμπτη στο προηγούμενο ζώδιο, ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σου, σε δύσκολη όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα, μαρτυρά πώς οι άλλοι φέρνουν μπερδεμένες καταστάσεις και τα πράγματα δεν είναι ξεκάθαρα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Την Παρασκευή και το Σάββατο ασχολείσαι με τις δικές σου ανάγκες και βρίσκεσαι στο προσκήνιο με την Σελήνη στο ζώδιό σου, ενώ το σαββατοκύριακο γενικότερα δίνει ευκαιρίες για να έρθεις πιο κοντά σε πρόσωπα του φιλικού σου κύκλου. Πρόσεχε όμως την εβδομάδα αυτή καθώς είναι πιθανό να ειπωθούν πράγματα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Αποβάλλοντας την ανυπομονησία μπορείς να καταφέρεις πολλά, ενώ την Κυριακή προσπαθείς να βρεις την καλύτερη λύση πάνω σε ένα οικονομικό θέμα που σε απασχολεί.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εστιάζεις με αποφασιστικότητα στους στόχους σου.
Το ξεκίνημα της εβδομάδας κυλά σε πιο εξωστρεφή επίπεδα που προσπαθείς να δεις τους στόχους σου να προχωρούν, ενώ η πανσέληνος της Πέμπτης σε μια φιλική θέση φέρνει την κορύφωση των προσπαθειών σου για να υλοποιηθούν τα σχέδιά σου. Επίσης, ο Άρης σε δυσμενή θέση στον τομέα του ωροσκοπίου σου που σχετίζεται με την καθημερινότητά σου, σημαίνει πως μπορεί να προσπαθείς να είσαι περισσότερο παραγωγικός, τακτοποιώντας εκκρεμότητες, όμως δεν τηρείς το πρόγραμμα με τις υποχρεώσεις.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι τα προσωπικά σου είναι σε θετικό κλίμα, η Παρασκευή και το Σάββατο είναι βοηθητικές ημέρες για να ξεκουραστείς αποφεύγοντας την πολυκοσμία, ενώ την Κυριακή είσαι επικεντρωμένος στα θέλω σου και κάνεις τη φωνή σου να ακουστεί, με την Σελήνη στο ζώδιό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Προετοίμασε τις κινήσεις σου μέχρι τα μισά της εβδομάδας, ενώ η πανσέληνος σου υπενθυμίζει πως κάποιες φορές με την συλλογικότητα και την συμμετοχή σου σε ομάδες καταφέρνεις περισσότερα σε σχέση με την ατομική πρωτοβουλία. Πρόσεξε όμως τις οφειλές σου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πολλοί περιμένουν πολλά από εσένα.
Η εβδομάδα ξεκινά με το βλέμμα σου στις υποχρεώσεις, ενώ η πανσέληνος την Πέμπτη στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, που επηρεάζει κυρίως τους γεννημένους στις 10 Φεβρουαρίου και φέρνει κάποια διλήμματα ως προς την εικόνα που βγάζεις προς τα έξω. Επίσης, αυτή η εβδομάδα προειδοποιεί για λανθασμένες κινήσεις κυρίως ως προς τα δημιουργικά σου σχέδια. Επιπλέον, αν είσαι γονιός, ίσως χρειαστεί να έχεις περισσότερο το νου σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Οι καλύτερες μέρες για τα προσωπικά είναι η Παρασκευή και το Σάββατο, στις οποίες οι φίλοι σε βοηθούν να πετύχεις τους στόχους σου. Επίσης, από το Σάββατο περνάς πιο ανέμελες στιγμές, ενώ γενικά το σαββατοκύριακο θέλεις να ξεκουραστείς. Επίσης, ο Ερμής και η Αφροδίτη σε μια φιλική θέσει μπορεί να φέρουν ευκαιρίες στους γεννημένους τον Φεβρουάριο.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Η πανσέληνος της εβδομάδας αγγίζει άμεσα και τον τομέα της καριέρας σου, έτσι δεν αποκλείεται οι απαιτήσεις που έχουν από σένα κάποια πρόσωπα κύρους να σε κουράσουν, τα οικονομικά όμως δείχνουν να προχωρούν πολύ καλύτερα σε σχέση με πριν.
ΙΧΘΥΕΣ

Αλλάζοντας οπτική γωνία βγαίνεις νικητής.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας ασχολείσαι περισσότερο με διαδικαστικές υποθέσεις, όμως η πανσέληνος της Πέμπτης στον Σκορπιό, μολονότι δεν είναι δυσαρμονική για σένα, σε καλεί να αλλάξεις κοσμοθεωρία καθώς κάποιες αντιλήψεις που είχες ως τώρα δεν έχουν θέση στο σήμερα. Επίσης, ο Άρης σε δυσμενή όψη με τον απατηλό Ποσειδώνα από το ζώδιό σου, μια θέση που για σένα σχετίζεται με το σπίτι και την οικογένεια, δείχνει πως παίρνεις μπερδεμένα μηνύματα από τους οικείους σου, που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ
Παρότι από την προηγούμενη εβδομάδα τα προσωπικά σου ευνοούνται πολύ περισσότερο και έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές, ο Ποσειδώνας συνεχίζει να φέρνει απατηλές καταστάσεις στους γεννημένους αρχές Μαρτίου αυτή την εβδομάδα, όμως οι μέρες Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή έχουν ευχάριστες εκπλήξεις για σένα.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ
Παρασκευή και Σάββατο είναι εξαιρετικές μέρες για ζητήματα που σχετίζονται με την καριέρα σου, μην ξεχνάς όμως ότι το διάστημα αυτό σε καλεί να είσαι πιο συγκρατημένος με τα έξοδα που κάνεις.   astropedia.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template