Ο ΑΜΝΟΣ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ-Οι Ρώσοι διαψεύδουν αλλά...

Πέμπτη 11 Μαΐου 2017

Ο ΑΜΝΟΣ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ-Οι Ρώσοι διαψεύδουν αλλά..το βίντεο του αποκεφαλισμού είναι παρα πολύ σκληρό .Όπως παγερός και αδιάφορος χωρίς να συσπάται
απο προσπάθεια το προσωπο του δολοφόνου.Η ηρεμία του εκτελεστεί θα εξοργίσει...Όπως αναφέρει το dimpenews.comTο SITE Intelligence Group, που είναι παρατηρητήριο της εξτρεμιστικής προπαγάνδας την Τρίτη αναφέρει ότι η ISIS  διέδωσε στη ρωσική γλώσσα βίντεο video μέσω της θυγατρική της Furat Media . Το βίντεο εμφανίστηκε τη Δευτέρα από την ISIS.
To ρωσικό Υπ.Άμυνας απέρριψε την αυθεντικότητα του βίντεο δηλώνοντας ότι όλοι οι ρώσοι στρατιωτικοί που υπηρετούν στη Συρία είναι ζωντανοί και επιτελούν την αποστολή τους σύμφωνα με το The Moscow Times.

Σε μια συνέντευξη που εμφανώς δίνεται υπό πίεση ο Petrenko είπε ότι ήταν ένας πράκτορας της Ρωσικής Ομοσπονδιακής Ασφάλειας και ότι εγκαταλείφθηκε από τη ρωσική κυβέρνηση. Κέλεσε επίσης τη Ρωσία να θέσει τέλος στις επιχειρήσεις της στη Συρία.

Ο Petrenko είπε ότι είχε πάρει εντολή να διεισδύσει στις τάξεις του Omar al-Shishani, ενός τσετσένου γεωργιανού διοικητή του Islamic State στη Συρία που πιστεύεται ότι σκοτώθηκε το τελευταίο χρόνο στη Συρία.







Σύμφωνα με το Υπ.Άμυνας των ΗΠΑ ο Shishani ταυτοποιήθηκε ως ο ψευδουπουργός πολέμου της ISIS.

« Υποτίθεται ότι θα διείσδυα στις ειδικές υπηρεσίες του χαλιφάτου και στη διοίκηση του, »είπε ο Petrenko στο βίντεο. « Μια από τις εντολές μου ήταν ν΄αποκτήσω πρόσβαση στον Omar al-Shishani ή στον κύκλο του. Αλλά κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής ανακαλύφθηκα και συνελήφθηκα από τις υπηρεσίες ασφάλειας του χαλιφάτου. »
Ένας τρομοκράτης της ISIS αργότερα αποκεφαλίζει τον άνδρα που το SITE ταυτοποίησε ως τον 36χρονο Petrenko.

To ONG Site, αναφέρει ότι ο άνδρας αιχμαλωτίστηκε στη Συρία.

Η ημερομηνία της διάδοσης του βίντεο που είναι διάρκειας 12΄δεν επιλέχθηκε τυχαία.Στις 9 Μαίου οι ρώσοι εορτάζουν τη νίκη κατά των ναζί το 1945.

Είναι τέτοια η αγριότητα του αποκεφαλισμού που ο πιο σκληρός θα λυγίσει.Ο δήμιος σαν να σφάζει αρνί με μια ηρεμία που προκαλεί θυμό απέχθεια και ισως πολύ μίσος.Το πρόσωπο του ''σατανά'' ανέκφραστο .Κραυγές ασυνάρτητες να βγαίνουν απο τον κομμένο λαιμό,ανατριχιαστικο γουργουρητό. και το σπάσιμο του οστού στον αυχένα  για να ξεκολλήσει το κρανίο είναι ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ για να μην το παρακολουθήσεις ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ +18
BINTEO https://forum.deathaddict.com/threads/isis-beheads-a-russian-intelligence-officer.7041/

Πριν εκτελέσει το θύμα ο δήμιος δηλώνει : « Αυτός ο βλάκας πίστεψε στις υποσχέσεις του κράτους του ότι δεν θα τον εγκαταλείψει αν αιχμαλωτιστεί ».Η αυθεντικότητα του βίντεο και η ταυτοποίηση του ατόμου θύματος δεν επαληθεύθηκαν,ούτε και η μερομηνία της εκτέλεσης σύμφωνα με το .Reuters 09/05/2.To βίντεο δείχνει μια ερημική περιοχή και το θύμα είναι στα γόνατα καθηλωμένο.
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template