Τελευταίο αντίο στη μεσίτρια που δολοφόνησε ο αγγειοχειρουργός

Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Το τελευταίο «αντίο» λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι και στην άτυχη 36χρονη μεσίτρια, που φέρεται να δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης
από τον 38χρονο αγγειοχειρούργο. Η κηδεία της σύμφωνα με πληροφορίες θα τελεσθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στις 12 το μεσημέρι στην Κατερίνη.
Τραγικές φιγούρες τα τρία παιδιά της που προσπαθούν να βρουν την δύναμη και να σταθούν στα πόδια τους. Στο πλευρό τους φύλακας άγγελος ο σύζυγος της 36χρονης. Ο ίδιος μιλώντας στο protothema.gr είχε αποκαλύψει πως προσπαθούν να ανασυγκροτηθούν «Ήταν το στήριγμά μου, η φίλη μου, η σύζυγος μου, η μητέρα των παιδιών μου. Περιμένουμε από τους αρμόδιους να κάνουν την δουλειά τους. Εμείς θέλουμε την αλήθεια και την δικαιοσύνη. Για να ξέρουμε κυρίως τι να πούμε αύριο σε αυτά τα παιδιά. Μόνο ο γιατρός μπορεί να μας πει τι έγινε, ας το κάνει να λυτρωθούμε. Εμείς θα σταθούμε στα πόδια μας, θα παλέψουμε, θα ανασυγκροτηθούμε και θα κάνουμε ότι πρέπει γιατί είναι και πάνω από όλα τα παιδιά. Τα παιδιά ξέρουν ακριβώς τι έχει συμβεί, προσπαθούμε να ανασυγκροτηθούμε όλοι και να ορθοποδήσουμε και θα το κάνουμε».

Την ίδια ώρα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 36χρονης άτυχης μεσίτριας. Η ιατροδικαστής Ελένη Ζαγγελίδου ανέφερε στο protothema.gr λέγοντας «Αναμένουμε να δούμε τον ποσοτικό προσδιορισμό της ουσίας. Βρήκαμε την ουσία, είναι ένα αναισθητικό βραχείας δράσης. Περιμένουμε να δούμε αν είναι ο ποσοτικός προσδιορισμός είναι σε τοξικά, θανατηφόρα επίπεδα ή όχι».
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες πληροφορίες λένε ότι βρέθηκε dna της 36χρονης μέσα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του! Αξίζει να αναφερθεί ότι ο γιατρός την ημέρα της εξαφάνισης της μεσίτριας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του μέσα σε λιγότερο από 12 ώρες . Όταν τον ρώτησε η ανακρίτρια για ποιο λόγο αποκρίθηκε πως «Συνηθίζω να καθαρίζω το σπίτι και το αυτοκίνητο πολύ συχνά, μπορεί και πάνω από μία φορά την εβδομάδα, είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα».

Σύμφωνα με πληροφορίες τα αποτελέσματα από το dna που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο το αγγειοχειρούργου θα βγουν τις επόμενες ημέρες καθώς στα εγκληματολογικά εργαστήρια κάνουν μία προσπάθεια να εξακριβώσουν αν ταυτίζεται με βιολογικό υλικό ή με αίμα.
«Με παγίδευσαν» υποστηρίζει ο αγγειοχειρουργός που δολοφόνησε την μεσίτρια μέσα στο Ιπποκράτειο
Ο αγγειοχειρούργος που κατηγορείται για τον φόνο της μεσίτριας μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος.


Με παγίδευσαν λέει ο γιατρός


Ο 38χρονος υποστήριξε στην απολογία του πως ότι είναι αθώος και ότι παγιδεύτηκε από κάποιους ή κάποιον που ζήλευε για τον ενδιαφέρον που έδειχνε η άτυχη μεσίτρια για εκείνον.

Όπως αποκάλυψε το protothema.gr σε ερώτηση της ανακριτρίας για το ότι από τα δεδομένα που προέκυψαν από τις άρσεις τηλεφωνικών συνδέσεων προκύπτει μετακίνηση της τηλεφωνικής σύνδεσης του θύματος και συσκευής του, που συμπίπτει με τα τοπικά δεδομένα και την θέση του δικού του τηλεφώνου, ο γιατρός απάντησε «Η μόνη εξήγηση που μπορώ να δώσω είναι ότι να ήταν η ίδια σε κάποιο αυτοκίνητο που ακολουθούσε το δικό μου. Αλλά δεν γνωρίζω το μέσο και τον λόγο».
Σε ερώτησης αν αντιλήφθηκε κάποιον να τον ακολουθεί σε όλη την διαδρομή αποκρίθηκε «Δεν είχα το νου μου να βλέπω αν με ακολουθεί κάποιο άλλο αυτοκίνητο».
Για το μοιραίο απόγευμα της εξαφάνισης της μεσίτριας, μητέρας τριών παιδιών στις 26 Απριλίου, ο 38χρονος γιατρός υποστηρίζει ότι υπήρχε προγραμματισμένο ραντεβού για να υποβληθεί η γυναίκα σε συμπληρωματική επέμβαση φλεβίτη. Όπως υποστήριξε η γυναίκα δεν προσήλθε στο προγραμματισμένο τους ραντεβού. Μάλιστα τον ειδοποίησε τηλεφωνικά ότι «της έτυχε κάτι έκτακτο».
Επίσης ο αγγειοχειρούργος ανέφερε ότι για το συγκεκριμένο ραντεβού ήταν ενήμερος και ο διευθυντής καθώς όπως είπε ότι δεν ήταν ανεπίσημο.

Σχετικά με τις ύποπτες κινήσεις που κάνει τη συγκεκριμένη ημέρα και οι οποίες έχουν καταγραφεί από τις κάμερες στο πάρκινγκ του Ιπποκράτειου νοσοκομείου ο 38χρονος υποστηρίζει ότι μετακίνησε το αυτοκίνητό του για να βάλει μέσα σε αυτό κάποιες σακούλες με άπλυτα ρούχα.
Για το γεγονός ότι μετά την ημέρα της εξαφάνισης της γυναίκας έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του υποστήριξε «Συνηθίζω να καθαρίζω το σπίτι και το αυτοκίνητο πολύ συχνά, μπορεί και πάνω από μία φορά την εβδομάδα, είμαι ψυχαναγκαστικός με την καθαριότητα». Σε ερώτηση γιατί το έπλυνε μόνο εσωτερικά, απάντησε «Δεν υπήρχε δυνατότητα για εξωτερικό πλύσιμο εκείνη την ώρα στο συγκεκριμένο πλυντήριο αυτοκινήτων, πήγα να βάλω μόνο μια σκούπα εσωτερικά. Αυτό το έκανα πολύ συχνά».

Σε ερώτηση της ανακρίτριας «Για ποιο λόγο μετά την πρώτη επικοινωνία που είχατε με τους αστυνομικούς μεταβήκατε να καθαρίσετε για δεύτερη φορά μέσα σε 12 ώρες το αυτοκίνητο εσωτερικά και εξωτερικά», αγγειοχειρούργος απάντησε «Έφυγα από το σπίτι το πρωί και πήγα στη δουλειά η αστυνομία με πήρε τηλέφωνο και με ρωτούσε για την Ντιάνα, το αυτοκίνητο ήθελε ούτως ή άλλως καθάρισμα και δεν έχει καμία σχέση το καθάρισμα με το τηλέφωνο της αστυνομίας. Όταν πηγαίνω στο πλυντήριο αυτοκινήτων το αυτοκίνητο το πλένω μέσα έξω και όταν το πλένω έξω από το σπίτι μου εξωτερικά, το εσωτερικό το καθαρίζω με σκούπα σε συγκεκριμένο πλυντήριο.
Σε ερώτηση γιατί το ξανα έπλυνε μέσα- έξω απάντησε πως «είναι ιδιοτροπία μου».



Σημαντικό στοιχείο που προκύπτει από κατάθεση συναδέλφου του αγγειοχειρούργου. Ο 38χρονος κατά το παρελθόν είχε οδηγήσει σε χώρο του νοσοκομείου που λειτουργούσε τότε ως εφημερείο για την ανάπαυση των γιατρών, σε ημέρα γενικής εφημερίας, μία κοπέλα στην οποία είχε ριχτεί χωρίς εκείνη να ενδώσει. Ωστόσο ο ίδιος το αρνήθηκε και απάντησε στην ανακρίτρια πως « Δεν συνέβη ποτέ αυτό, Είχε έρθει κάποια στιγμή στο νοσοκομείο η κοπέλα , είχαμε κάποια φιλική σχέση μέσω facebook , ανταλλάσσαμε μηνύματα, σταμάτησε να μου στέλνει, δεν ασχολήθηκα περισσότερο.
Η δικηγόρος του 38χρονου αγγειοχειρούργου Βασιλική Μαρινάκη ανέφερε στο protothema.gr μετά την απόφαση της προφυλάκισης «Αρνείται κάθε ανάμειξη, θεωρεί ότι παγιδεύτηκε και πιστεύει ότι τελικά θα αποδειχθεί η αθωότητά του. Η βόλτα στην Χαλκιδική ήταν σύνηθες φαινόμενο. Ήδη προσαγάγαμε τις τελευταίες 15 ημέρες πριν από το συμβάν , μετά από εφημερία που σηκώθηκε και πήγε την μία φορά στα Μουδανιά και την άλλη στην Νικήτη. Δεν ήταν κάτι που το έκανε πρώτη φορά, δώσαμε και τα στοιχεία από το Google maps που το αποδεικνύει , όπως έκανε και η αστυνομία που προσκόμισε το συγκεκριμένο δρομολόγιο, έτσι κι εμείς δώσαμε και παλαιοτέρα. Το αυτοκίνητο συνήθιζε να το καθαρίζει συχνά. Όπως δήλωσε και στην ανακρίτρια το έπλενε πάνω από δύο φορές την εβδομάδα. Δεν προκύπτει ότι είχε κάποιο κίνητρο, δεν είχε λόγο να την σκοτώσει. Αντίθετα από τα μηνύματα του facebook αποδεικνύεται ότι πήγαινε η 36χρονη με πολύ χαρά και την περίμενε και εκείνος με χαρά».


Τι αποκαλύπτουν τα στοιχεία της δικογραφίας



Σύμφωνα με στοιχεία από την δικογραφία η συνομιλία του αγγειοχειρούργου με την μεσίτρια από ένα διάστημα και έπειτα, ήταν αρκετά συχνή. Το θέμα συζήτησης ήταν κυρίως η επέμβαση, αλλά από τα μηνύματα προκύπτει ότι υπήρχε μεταξύ τους και ένα φλερτ .
Ο αγγειοχειρουργός είχε παρενοχλήσει ασθενή του στο Ιπποκράτειο παλαιότερα!
Συνάδελφος του αγγειοχειρούργου, δίνοντας κατάθεση στις αρχές αποκάλυψε ότι στο παρελθόν είχε «ριχτεί» σε ασθενή μέσα στο νοσοκομείο. Η γυναίκα που είχε παρενοχληθεί από τον γιατρό, δεν ενέδωσε στις ορέξεις του.

Μιλώντας στο protothema.gr η γυναίκα σοκαρισμένη από τα όσα έχουν συμβεί και από τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, δηλώνει: «Είμαι μητέρα, έχω ένα μικρό παιδί, το οποίο θέλω να προφυλάξω από όλο αυτό. Ότι έχει πει ο γιατρός στην κατάθεσή του ισχύει και μάλιστα όταν με είδε άλλη ημέρα στο νοσοκομείο μου ζήτησε να του πω τι είχε συμβεί. Είμαι ταραγμένη γιατί σκέφτομαι ότι αυτός ο άνθρωπος μπορεί να είχε βλάψει εμένα»

Η ίδια δεν επιθυμεί να μιλάει για το περιστατικό και κύριο μέλημά της είναι να προστατέψει το παιδί της. Μάλιστα σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η συγκεκριμένη γυναίκα κλήθηκε από τις αρχές και έχει δώσει κατάθεση.
Το protothema.gr αποκάλυψε την κατάθεση που έδωσε γιατρός-αγγειοχειρουργός ο οποίος γνώριζε τον 38χρονο και εργάζεται και ο ίδιος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Ο γιατρός αποκαλύπτει πως το μοιραίο απόγευμα, τελευταία φορά που είδε τον 38χρονο ήταν περίπου στις πέντε το απόγευμα. 
«Τον… γνωρίζω καθ΄ όσον είναι ειδικευόμενος αγγειοχειρουργός και θα ήταν μαζί μας μέχρι να συμπληρώσει την ειδικότητά του. Στις 26/4/2017 το Ιπποκράτειο νοσοκομείο είχε γενική εφημερία και υπήρχαν και προγραμματισμένα τακτικά χειρουργεία αγγειοχειρουργικής φύσεως από το πρωί μέχρι το μεσημέρι. Κάναμε μία μικροεπέμβαση μαζί και έστειλα τον… να γράψει στο βιβλίο ασθενών των επειγόντων τα στοιχεία της ασθενούς. ήταν περίπου 5. Έκτοτε δεν ξαναείδα τον… Την επόμενη ημέρα τον είδα κανονικά στο νοσοκομείο, όπου ενημερώθηκα ότι υπήρχε μία γυναίκα που αναζητούνταν και είχε ραντεβού μαζί του την προηγούμενη ημέρα για σκληρυντικές ενέσεις και ευρυαγγείες. Μας είπε ότι η γυναίκα ήρθε στο νοσοκομείο αλλά δεν κατάφεραν να συναντηθούν γιατί αυτός άργησε και εκείνη έφυγε».

Μάλιστα σύμφωνα με την κατάθεση του γιατρού την επόμενη ημέρα της εξαφάνισης ο σύζυγος της άτυχης μεσίτριας είχε καλέσει τον γιατρό. Ο 38χρονος μάλιστα είχε εκφράσει την ανησυχία του ότι θα τον μπλέξει από την επόμενη ημέρα της «εξαφάνισης» της Ντιάνας. «Μου είπε ότι τον κάλεσε η σύζυγος της εξαφανισμένης γυναίκας και ρωτούσε για αυτήν. Μου είπε ότι του έδωσε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να μην φανεί ότι κρύβει κάτι. Αργότερα πίνοντας καφέ μου είπε ότι ανησυχούσε ότι θα μπλέξει με την υπόθεση και μου εκμυστηρεύτηκε ότι είχε βγει για καφέ με αυτή την γυναίκα αλλά δεν είχαν ερωτικές σχέσεις.

Παρόλα αυτά μου είπε ότι η γυναίκα ήταν μάλλον ερωτευμένη μαζί του και αντάλλασσαν μηνύματα στο Facebook. Αν θυμάμαι καλά ο…. μου είπε ότι είχε ξανακάνει σκληροθεραπεία με αυτή την κοπέλα».
Ο γιατρός που γνώριζε πολύ καλά τον 38χρονο που φέρεται να δολοφόνησε την 36χρονη, αποκαλύπτει πως στο παρελθόν είχε «ριχτεί» σε ασθενή μέσα στο νοσοκομείο. «Θέλω να αναφέρω ότι κατά το παρελθόν ο… είχε οδηγήσει γυναίκα η οποία είχε έρθει παλαιότερα ως ασθενής στο νοσοκομείο σε χώρο που διατηρούσαν οι ειδικευόμενοι ως εφημερείο για να ξεκουράζονται και της ρίχτηκε. Σήμερα ο ….μου υπέδειξε την κοπέλα αυτήν η οποία είναι γνωστή του, στα επείγοντα η οποία βρέθηκε στο νοσοκομείο για ορθοπεδικό πρόβλημα. Σε ερώτηση μου τι είχε γίνει με τον… απάντησε ότι τον επισκέφτηκε μετά από πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα του… προς αυτήν, κάποια μέρα στο νοσοκομείο όταν αυτός εφημέρευε. Συγκεκριμένα έδειξα τα μηνύματα του… στον…. Μας είπε ότι ο…της ρίχτηκε αλλά αυτή δεν ενέδωσε και έφυγε. Αυτός ήταν και ο λόγος που όταν της δώσαμε ημερομηνία για προγραμματισμένο χειρουργείο κιρσών δεν προσήλθε, χωρίς όμως τότε να δικαιολογήσει την άρνησή της σε εμάς».  απο το protothema.gr
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template