Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΤΩΝ ΛΑΤΣΗΔΩΝ Που «χάθηκε» η Εριέττα Κούρκουλου;

Τετάρτη 3 Μαΐου 2017

Το 2013 ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την Εριέττα Κούρκουλου. Μόλις στα 20 της χρόνια είχε καταφέρει να δημιουργήσει την δική της ετικέτα
ρούχων, την «Lov!nΚ», ενώ ένα χρόνο νωρίτερα είχε ιδρύσει μια φιλοζωική οργάνωση για τα αδέσποτα, την «Save a Greek Stray». Η Εριέττα μάλιστα εκείνη τη χρονιά είχε δώσει και μία από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις της στο περιοδικό «Close Up» της Θεσσαλονίκης και στη δημοσιογράφο Αγγελική Σάπικα.




Οπως είχε εξομολογηθεί τότε στο περιοδικό, «αυτό που θυμάμαι από την παιδική μου ηλικία είναι κυρίως η αγάπη μου για τα ζώα. Κοντά τους εισέπραττα αισθήματα όπως πίστη, χαρά, ευγνωμοσύνη, στην πιο καθαρή μορφή τους. Ηθελα να τους δώσω πίσω με τη σειρά μου όσο περισσότερα μπορούσα. Πιστεύω ότι η ανιδιοτελής αγάπη ενός σκύλου αφοπλίζει τον άνθρωπο από τον εγωισμό του.

Στην αρχή ήταν μεμονωμένες προσπάθειες ενός παιδιού – φρόντιζα ζώα που ήταν άρρωστα, τα οποία συναντούσα τυχαία στον δρόμο και προσπαθούσα να βρω οικογένειες μέσω γνωστών μου γι’ αυτά. Τα τελευταία πέντε χρόνια, όμως, οι μεμονωμένες προσπάθειες έγιναν τρόπος ζωής και έπρεπε να οργανωθούν. Ετσι, ιδρύθηκε η «Save a Greek Stray». , μια φιλοζωική οργάνωση για την προστασία όλων των αδέσποτων ζώων, την οποία πιστεύω ότι η Ελλάδα είχε μεγάλη ανάγκη. Ηθελα να είναι αυτόνομη και να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη απήχηση στον κόσμο.



Παράλληλα, τότε γεννήθηκε η ιδέα της Lov!nΚ, μιας επιχειρηματικής προσπάθειας, δηλαδή, που θα στήριζε μια κοινωφελή δράση, καθώς τα κέρδη της θα διετίθεντο αποκλειστικά για τη “Save a Greek Stray”. Από κει και πέρα, τα πράγματα ήρθαν πολύ γρήγορα. Ηταν αυτονόητο ότι θα δημιουργούσα ρούχα απλά και καθημερινά. Πρώτα από όλα, ήθελα να αρέσουν σε μένα την ίδια. Ρούχα ελληνικά που μπορούν να φορεθούν από τον καθέναν και να αισθάνεται άνετα μέσα σε αυτά. Συνδύασα την προτίμησή μου για το street fashion και την αγάπη μου για τα τατουάζ».

Τέσσερα σχεδόν χρόνια πέρασαν από τότε και η Εριέττα σαφώς και δεν είναι η ίδια. Στα 24 πλέον, κάνει πολύ σπάνια δημόσιες εμφανίσεις, η παρουσία της στα κοινωνικά δίκτυα είναι σχεδόν ανύπαρκτη, ενώ και η «Lov!nK» ανήκει στο παρελθόν. Μόνο το στενό οικογενειακό της περιβάλλον γνωρίζει τι έχει γίνει με τις σπουδές της στην κοινωνιολογία, πιθανότατα όμως θα τις έχει ολοκληρώσει…



Στα προσωπικά της, οι φωτογράφοι κάνουν ότι μπορούν για 2-3 καρέ από την καθημερινότητα της νεαρής πριγκίπισσας των Λάτσηδων και μόνο πολύ πρόσφατα κατάφεραν να την αποθανατίσουν με τον -φημολογούμενο- νέο έρωτα στη ζωή της, τον 37χρονο Αιμίλιο Δημητρίου, ιδιοκτήτη γυμναστηρίου στα νότια προάστια. Αν και το ζευγάρι κάνει σπάνιες δημόσιες εμφανίσεις, και αποφεύγει τα φλας, ωστόσο δεν προσπάθησε να κρυφτεί στη θέα των φωτογράφων και συνέχισε τη βόλτα του αγκαλιασμένο. 
Οι δυο τους ήταν πολύ casual ντυμένοι, με σορτς και σαγιονάρες, κάτι που οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα να πήγαιναν για μπάνιο στη θάλασσα!







Αξίζει να θυμηθούμε ότι το περσινό καλοκαίρι στη ζωή της Εριέττας είχε μπει και ο γνωστός μας από το «Survivor», Κώστας Κοκκινάκης. Ο πολίστας είχε σχέση με την χρυσής κληρονόμου, αλλά ο φωτογραφικός φακός τους είχε απαθανατίσει μαζί ελάχιστες φορές, καθώς η 24χρονη προσπαθούσε πάντα να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Οι δυο τους ήταν μαζί από τις αρχές του 2016 έως και τον Οκτώβριο πέρσι. Έκτοτε, δεν είχαμε νέα του Κώστα Κοκκινάκη, μέχρι την ημέρα που ανακοινώθηκε ότι θα είναι ένας από τους «Διάσημους» που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο για το Survivor.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ





Το τριήμερο της πρωτομαγιάς, το σούπερ mega yacht, Paris, της οικογένειας Λάτση αγκυροβόλησε στο νησί των Ανέμων φιλοξενώντας την Εριέττα και τους φίλους της. Η χρυσή κληρονόμος και η παρέα της έκαναν βόλτα στα γραφικά δρομάκια, κάθισαν για φαγητό σε εστιατόριο στο Παλιό Λιμάνι και η Εριέττα, πιο όμορφη από ποτέ, είχε στο πλευρό της και πάλι τον Αιμίλιο.


















tamtam.news
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template