ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΝΤΙΟ-Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη-ΕΙΚΟΝΕΣ-ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 31 Μαΐου 2017

Κόσμος έχει αρχίσει να μαζεύεται στη Μητρόπολη Αθηνών από πολύ νωρίς το πρωί για την εξόδιο ακολουθία του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και το
λαϊκό προσκύνημα στην σορό του.
Παρούσα από την πρώτη στιγμή, με τον πόνο αποτυπωμένο στο πρόσωπό της, η πρωτότοκη κόρη του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού, Ντόρα Μπακογιάννη.



Η σορός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη θα τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα έως τις 13:30 όταν θα ξεκινήσει η διαδικασία για την εξόδιο ακολουθία. Μετά την κηδεία, που θα γίνει με τιμές εν ενεργεία πρωθυπουργού αλλά η οικογένεια ζήτησε να μην γίνει δημοσία δαπάνη, ο πρώην πρωθυπουργός θα μεταφερθεί στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας κι από εκεί, με C-130 στα Χανιά, όπου την Πέμπτη θα ταφεί δίπλα στην αγαπημένη του σύζυγο, Μαρίκα.

Επικηδείους, πρόκειται να εκφωνήσουν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, καθώς και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και γιος του εκλιπόντος Κυριάκος Μητσοτάκης.



Η Ντόρα Μπακογιάννη ήταν από τους πρώτους που έφτασαν στη Μητρόπολη. Ο πόνος «ζωγραφισμένος» στο πρόσωπό της. Χαιρετούσε όσους την πλησίαζαν, όμως δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της. Λίγο πριν από τις 07:00 έφτασε και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά τους. Στάθηκε δίπλα στις αδερφές του, Ντόρα, Κατερίνα και Αλεξάνδρα.



Η σορός του πρώην πρωθυπουργού έφτασε στη Μητρόπολη περίπου στις 07:00. Το φέρετρο καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Άγημα απέδωσε τιμές και υπό τους ήχους της μπάντας, μπήκε στο ναό. Δίπλα δίπλα, η Ντόρα, η Κατερίνα, η Αλεξάνδρα, ο Κυριάκος συνόδευσαν στον πατέρα τους στο εσωτερικό του Ναού.



Όταν η σορός μπήκε στο ναό, η οικογένεια πήρε τη θέση της. Η Ντόρα Μπακογιάννη, δεν μπορούσε να σταθεί, εξαιτίας και του προβλήματος στο πόδι της που την αναγκάζει να περπατά με πατερίτσα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν συγκράτησε τα δάκρυά του βλέποντας μπροστά του το φέρετρο του πατέρα του.




Το τιμητικό άγημα δίπλα στο φέρετρο του πρώην πρωθυπουργού




















Λύγισε ο τέως

Ράκος εμφανίστηκε στη Μητρόπολη Αθηνών ο τέως βασιλιάς της Ελλάδος Κωνσταντίνος, προκειμένου να αποχαιρετήσει τον πρώην πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

Ο τέως βασιλιάς περπατώντας αργά και υποβασταζόμενος από τη γυναίκα του, μπήκε στη Μητρόπολη μαζί με το πλήθος κόσμου που συρρέει από το πρωί για το ύστατε χαίρε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.







Ο τέως δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν έφτασε δίπλα στο σκεπασμένο με την ελληνική σημαία φέρετρο.

πηγή
Share this article :

0 comments:

Πείτε μας την γνώμη σας

Έχετε κάτι να μας'προτείνετε ... !

Οικονομία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΔΙΕΘΝΗ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Κράτος

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

ΥΓΕΙΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ναυτιλία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Life Style

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ταξίδια

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »

Ασφαλιστική Αγορά

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία »
 
Support : Δημιουργία ιστοσελίδας | Al.Ge Template | Πρότυπο ΒΒ2
Copyright © 2013. "Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ" - All Rights Reserved
Τεχνική Επιμέλεια - Δημιουργία ιστοσελίδας - Εμπνευσμένο από Al.Ge
Proudly powered by Al.Ge Template